Nurkhairun Nissa

94's l Staff Nurse (Pediatric) l Sagittarius l Extrovert l Optimistic l Enthusiastic l Curious l Energetic

  • posts74

Yang tengah2 tu Opah I yang paling sporting. Apa-apa pun terima kasih for letting me stay here walaupun tak lama. InshaAllah ada rezeki & masa Anis datang sini lagi ye 😘❀️️❀️️❀️

6πŸ’¬

Yang baju putih tu dah off market dah next month. So sementara dia dekat sini lagi, kita layan kan je apa dia nak 😜 #eater #onedowntwotogo #gengnurse #letsgohunting

0πŸ’¬

Asyik bergambar sorang je, bila nak bergambar berdua nya ni? Hiks

9πŸ’¬

Let's, its time to hunt for some πŸ‘›πŸ‘™πŸŒΈ

4πŸ’¬

I still remember the days I prayed for all that I have now.. Guess what, I achieved most of it πŸ˜‰
#moretocome #grateful #wishfulthinking

0πŸ’¬

Nak kerja ke tak malam ni? Emm

7πŸ’¬

Note to self: A couple years from now, everything you're stressing about won't matter anymore.

1πŸ’¬

Stay low key and let them assume

1πŸ’¬

Hi nama saya Siti Nur Potato
Nama anak kita nanti Siti Nur Tomato
πŸ™‡πŸ»β€β™€οΈ

3πŸ’¬

Malam ni last night lepastu cuti nak pergi shopping raya. Eh lupa tahun ni tak raya πŸ˜…

3πŸ’¬

"Don't show your weakness to others, show that you dependent to yourself. Take the risk, face the consequences & learn from the mistakes"

Every mistake is part of the growing process πŸ˜‰

0πŸ’¬

Going out for Iftar with my girls be like "girls day out sangat" πŸ’…πŸ»

0πŸ’¬

Teman family shopping sat.
Ceq tak dapat cuti raya tahun ni.
So ceq cari duit nak kahwin jelah 😌

10πŸ’¬

First day puasa dah kena kerja double shift. I'm okay 😌

4πŸ’¬

Thankyou for having us today. Done doing charity for all the staff here.

0πŸ’¬

Last time keluar dengan diorang tahun lepas bulan 4. Boleh imagine tak payah dia nak keluar sama tu macam mana?

2πŸ’¬

Brunch with ❀️️
Crazy for cheese πŸ˜…

9πŸ’¬

She's the messiest mess you can't help but adore πŸ’ž

0πŸ’¬

Just when will I achieve my resolution for this year? HmmπŸ€”
#keepaskingmyself #notaneater #stillwannagetbigger

2πŸ’¬

Inner beauty is great but a little mascara never hurts
#wakeupandmakeup

1πŸ’¬

See the good. Enjoy every moment. Good morning Wednesday. Lazy day to start my work on πŸ˜•

0πŸ’¬

#weightgainchallenge startedπŸŽ‰

0πŸ’¬

Seeing "fight night" for the first timeπŸ’ͺ🏻

5πŸ’¬

0πŸ’¬

Just because his name is Carl Harris, I didn't care if the counter messed up. Cause he was my only favourite baby boyπŸ™Š
#wejustwannahavefun #partofthejourney

0πŸ’¬

We didn't realise we were making memories. We just knew we were having fun.

0πŸ’¬

Congrats kak miedot for your engagement with naim. Sorry datang lambat tak dapat tengok bakal pengantin lelaki. Saya doakan semoga hubungan korang berdua ni kekal ke jinjang pelamin. Aamin..
#myddgotengaged #diabukanabangnik

0πŸ’¬

Lets go for an adventure! Pew pewπŸ”«

0πŸ’¬

Just keep swimming, just keep swimming. #justturned22 #mylifemyrules

0πŸ’¬

Naik sado dah kaki ni berjalan sajaa #birthdaygirl #turned22 #myrulesmylife

12πŸ’¬