Official Personal Shopper SP

#teamwaniez πŸ’žπŸ’ͺπŸ‘­ πŸ’― Trusted Seller πŸ‘― πŸ“œSSM REGISTERED πŸ€— 🌍 Worldwide Postage 🚐 COD Sg Petani πŸ“Reply Within 2⃣4⃣hours Click Link Sini Nah ‡

http://www.wasap.my/60175888482

708 posts 1,512 followers 481 following

Amboiii...segak sgguhh #sophiajubah ni nooo...
jubah yg bakal viral cam #baimondsjubah .
.
Hampa xyah risau okeyyπŸ€”
Sebab apa #pswanie amek depo serendah #rm50 utk look item hampa semuaπŸ€—
.
.
Nanti baju ready byar balance okeyπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
❌#freeservicecharge okey !!!
Bayar hrga baju + postage shj😚
.
.
Haaa..tgu apa lgi..
Wsp 0175888482 utk booking okeyy πŸ˜„
.
.
#sophiajubah #jubahdress #baimondsjubah #jubahviral #jubahsimple #jubahsopan #jubahbasic #bellabasicjubah #bazarpaknil #bazaronlinemurah #khimar #palazobella #julielongtop #jubah #ladybellakurungmodern
#bajumuslimah #jubahplain

2πŸ’¬

Amboiii...segak sgguhh #sophiajubah ni nooo...
jubah yg bakal viral cam #baimondsjubah .
.
Hampa xyah risau okeyyπŸ€”
Sebab apa #pswanie amek depo serendah #rm50 utk look item hampa semuaπŸ€—
.
.
Nanti baju ready byar balance okeyπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
❌#freeservicecharge okey !!!
Bayar hrga baju + postage shj😚
.
.
Haaa..tgu apa lgi..
Wsp 0175888482 utk booking okeyy πŸ˜„
.
.
#sophiajubah #jubahdress #baimondsjubah #jubahviral #jubahsimple #jubahsopan #jubahbasic #bellabasicjubah #bazarpaknil #bazaronlinemurah #khimar #palazobella #julielongtop #jubah #ladybellakurungmodern
#bajumuslimah #jubahplain

1πŸ’¬

Amboiii...segak sgguhh #sophiajubah ni nooo...
jubah yg bakal viral cam #baimondsjubah .
.
Hampa xyah risau okeyyπŸ€”
Sebab apa #pswanie amek depo serendah #rm50 utk look item hampa semuaπŸ€—
.
.
Nanti baju ready byar balance okeyπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
❌#freeservicecharge okey !!!
Bayar hrga baju + postage shj😚
.
.
Haaa..tgu apa lgi..
Wsp 0175888482 utk booking okeyy πŸ˜„
.
.
#sophiajubah #jubahdress #baimondsjubah #jubahviral #jubahsimple #jubahsopan #jubahbasic #bellabasicjubah #bazarpaknil #bazaronlinemurah #khimar #palazobella #julielongtop #jubah #ladybellakurungmodern
#bajumuslimah #jubahplain

1πŸ’¬

Loading...

#BellaAmmaraLovers kena tahu yang material ni paling senang nak iron, seminit dua pun cukup untuk iron #BellaBasicJubah3.0 ni
.
.
Opssss kalau bangun lambat sarung je terus pegi office,
tak kan da sapa perasan pun sis tak iron baju. Hihihi
. .
5 tempat yang sesuai pakai .
#BellaBasicJubah3.0 ---------------------------------------------------------------- .
1. Kelas
2. Office
3. Santai-santai
4. Holiday
5. Dating dengan buah hati awak
.
.
Yang penting semua golongan usia sesuai taw pakai jubah ni πŸ’
.
.
Jom place order ngn #pswaniebasp  okeyy.. InsyaAllah item anda dijamin secure 😎
.
.
Berminat wassap wanie
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
.
.
.
#teamwaniez #bellabasic #jubahdress #pswaniesp#bellabasicjubah #pswaniebasp #jubahglitter #bapalazo#bellapalazo #jubahbasic #seluarsopan #seluarmuslimah #glitteryjubah #khimar #palazo #blackcollection #blackkhimar #khimarblack #tudunglabuh #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong #officialPSBellaAmmaraSgPetani#shawlba #baimonds #beluxeshawl #feedbackpswanie #jubahhitam #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong

0πŸ’¬

#BellaAmmaraLovers kena tahu yang material ni paling senang nak iron, seminit dua pun cukup untuk iron #BellaBasicJubah3.0 ni
.
.
Opssss kalau bangun lambat sarung je terus pegi office,
tak kan da sapa perasan pun sis tak iron baju. Hihihi
. .
5 tempat yang sesuai pakai .
#BellaBasicJubah3.0 ---------------------------------------------------------------- .
1. Kelas
2. Office
3. Santai-santai
4. Holiday
5. Dating dengan buah hati awak
.
.
Yang penting semua golongan usia sesuai taw pakai jubah ni πŸ’
.
.
Jom place order ngn #pswaniebasp  okeyy.. InsyaAllah item anda dijamin secure 😎
.
.
Berminat wassap wanie
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
.
.
.
#teamwaniez #bellabasic #jubahdress #pswaniesp#bellabasicjubah #pswaniebasp #jubahglitter #bapalazo#bellapalazo #jubahbasic #seluarsopan #seluarmuslimah #glitteryjubah #khimar #palazo #blackcollection #blackkhimar #khimarblack #tudunglabuh #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong #officialPSBellaAmmaraSgPetani#shawlba #baimonds #beluxeshawl #feedbackpswanie #jubahhitam #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong

0πŸ’¬

#BellaAmmaraLovers kena tahu yang material ni paling senang nak iron, seminit dua pun cukup untuk iron #BellaBasicJubah3.0 ni
.
.
Opssss kalau bangun lambat sarung je terus pegi office,
tak kan da sapa perasan pun sis tak iron baju. Hihihi
. .
5 tempat yang sesuai pakai .
#BellaBasicJubah3.0 ---------------------------------------------------------------- .
1. Kelas
2. Office
3. Santai-santai
4. Holiday
5. Dating dengan buah hati awak
.
.
Yang penting semua golongan usia sesuai taw pakai jubah ni πŸ’
.
.
Jom place order ngn #pswaniebasp  okeyy.. InsyaAllah item anda dijamin secure 😎
.
.
Berminat wassap wanie
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
.
.
.
#teamwaniez #bellabasic #jubahdress #pswaniesp#bellabasicjubah #pswaniebasp #jubahglitter #bapalazo#bellapalazo #jubahbasic #seluarsopan #seluarmuslimah #glitteryjubah #khimar #palazo #blackcollection #blackkhimar #khimarblack #tudunglabuh #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong #officialPSBellaAmmaraSgPetani#shawlba #baimonds #beluxeshawl #feedbackpswanie #jubahhitam #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong

0πŸ’¬

Loading...

#BellaAmmaraLovers kena tahu yang material ni paling senang nak iron, seminit dua pun cukup untuk iron #BellaBasicJubah3.0 ni
.
.
Opssss kalau bangun lambat sarung je terus pegi office,
tak kan da sapa perasan pun sis tak iron baju. Hihihi
. .
5 tempat yang sesuai pakai .
#BellaBasicJubah3.0 ---------------------------------------------------------------- .
1. Kelas
2. Office
3. Santai-santai
4. Holiday
5. Dating dengan buah hati awak
.
.
Yang penting semua golongan usia sesuai taw pakai jubah ni πŸ’
.
.
Jom place order ngn #pswaniebasp  okeyy.. InsyaAllah item anda dijamin secure 😎
.
.
Berminat wassap wanie
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
.
.
.
#teamwaniez #bellabasic #jubahdress #pswaniesp#bellabasicjubah #pswaniebasp #jubahglitter #bapalazo#bellapalazo #jubahbasic #seluarsopan #seluarmuslimah #glitteryjubah #khimar #palazo #blackcollection #blackkhimar #khimarblack #tudunglabuh #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong #officialPSBellaAmmaraSgPetani#shawlba #baimonds #beluxeshawl #feedbackpswanie #jubahhitam #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong

0πŸ’¬

#BellaAmmaraLovers kena tahu yang material ni paling senang nak iron, seminit dua pun cukup untuk iron #BellaBasicJubah3.0 ni
.
.
Opssss kalau bangun lambat sarung je terus pegi office,
tak kan da sapa perasan pun sis tak iron baju. Hihihi
. .
5 tempat yang sesuai pakai .
#BellaBasicJubah3.0 ---------------------------------------------------------------- .
1. Kelas
2. Office
3. Santai-santai
4. Holiday
5. Dating dengan buah hati awak
.
.
Yang penting semua golongan usia sesuai taw pakai jubah ni πŸ’
.
.
Jom place order ngn #pswaniebasp  okeyy.. InsyaAllah item anda dijamin secure 😎
.
.
Berminat wassap wanie
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
.
.
.
#teamwaniez #bellabasic #jubahdress #pswaniesp#bellabasicjubah #pswaniebasp #jubahglitter #bapalazo#bellapalazo #jubahbasic #seluarsopan #seluarmuslimah #glitteryjubah #khimar #palazo #blackcollection #blackkhimar #khimarblack #tudunglabuh #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong #officialPSBellaAmmaraSgPetani#shawlba #baimonds #beluxeshawl #feedbackpswanie #jubahhitam #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong

0πŸ’¬

#BellaAmmaraLovers kena tahu yang material ni paling senang nak iron, seminit dua pun cukup untuk iron #BellaBasicJubah3.0 ni
.
.
Opssss kalau bangun lambat sarung je terus pegi office,
tak kan da sapa perasan pun sis tak iron baju. Hihihi
. .
5 tempat yang sesuai pakai .
#BellaBasicJubah3.0 ---------------------------------------------------------------- .
1. Kelas
2. Office
3. Santai-santai
4. Holiday
5. Dating dengan buah hati awak
.
.
Yang penting semua golongan usia sesuai taw pakai jubah ni πŸ’
.
.
Jom place order ngn #pswaniebasp  okeyy.. InsyaAllah item anda dijamin secure 😎
.
.
Berminat wassap wanie
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
.
.
.
#teamwaniez #bellabasic #jubahdress #pswaniesp#bellabasicjubah #pswaniebasp #jubahglitter #bapalazo#bellapalazo #jubahbasic #seluarsopan #seluarmuslimah #glitteryjubah #khimar #palazo #blackcollection #blackkhimar #khimarblack #tudunglabuh #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong #officialPSBellaAmmaraSgPetani#shawlba #baimonds #beluxeshawl #feedbackpswanie #jubahhitam #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong

0πŸ’¬

Loading...

#BellaAmmaraLovers kena tahu yang material ni paling senang nak iron, seminit dua pun cukup untuk iron #BellaBasicJubah3.0 ni
.
.
Opssss kalau bangun lambat sarung je terus pegi office,
tak kan da sapa perasan pun sis tak iron baju. Hihihi
. .
5 tempat yang sesuai pakai .
#BellaBasicJubah3.0 ---------------------------------------------------------------- .
1. Kelas
2. Office
3. Santai-santai
4. Holiday
5. Dating dengan buah hati awak
.
.
Yang penting semua golongan usia sesuai taw pakai jubah ni πŸ’
.
.
Jom place order ngn #pswaniebasp  okeyy.. InsyaAllah item anda dijamin secure 😎
.
.
Berminat wassap wanie
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
.
.
.
#teamwaniez #bellabasic #jubahdress #pswaniesp#bellabasicjubah #pswaniebasp #jubahglitter #bapalazo#bellapalazo #jubahbasic #seluarsopan #seluarmuslimah #glitteryjubah #khimar #palazo #blackcollection #blackkhimar #khimarblack #tudunglabuh #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong #officialPSBellaAmmaraSgPetani#shawlba #baimonds #beluxeshawl #feedbackpswanie #jubahhitam #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong

0πŸ’¬

#BellaAmmaraLovers kena tahu yang material ni paling senang nak iron, seminit dua pun cukup untuk iron #BellaBasicJubah3.0 ni
.
.
Opssss kalau bangun lambat sarung je terus pegi office,
tak kan da sapa perasan pun sis tak iron baju. Hihihi
. .
5 tempat yang sesuai pakai .
#BellaBasicJubah3.0 ---------------------------------------------------------------- .
1. Kelas
2. Office
3. Santai-santai
4. Holiday
5. Dating dengan buah hati awak
.
.
Yang penting semua golongan usia sesuai taw pakai jubah ni πŸ’
.
.
Jom place order ngn #pswaniebasp  okeyy.. InsyaAllah item anda dijamin secure 😎
.
.
Berminat wassap wanie
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
.
.
.
#teamwaniez #bellabasic #jubahdress #pswaniesp#bellabasicjubah #pswaniebasp #jubahglitter #bapalazo#bellapalazo #jubahbasic #seluarsopan #seluarmuslimah #glitteryjubah #khimar #palazo #blackcollection #blackkhimar #khimarblack #tudunglabuh #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong #officialPSBellaAmmaraSgPetani#shawlba #baimonds #beluxeshawl #feedbackpswanie #jubahhitam #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong

1πŸ’¬

#BellaAmmaraLovers kena tahu yang material ni paling senang nak iron, seminit dua pun cukup untuk iron #BellaBasicJubah3.0 ni
.
.
Opssss kalau bangun lambat sarung je terus pegi office,
tak kan da sapa perasan pun sis tak iron baju. Hihihi
. .
5 tempat yang sesuai pakai .
#BellaBasicJubah3.0 ---------------------------------------------------------------- .
1. Kelas
2. Office
3. Santai-santai
4. Holiday
5. Dating dengan buah hati awak
.
.
Yang penting semua golongan usia sesuai taw pakai jubah ni πŸ’
.
.
Jom place order ngn #pswaniebasp  okeyy.. InsyaAllah item anda dijamin secure 😎
.
.
Berminat wassap wanie
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
.
.
.
#teamwaniez #bellabasic #jubahdress #pswaniesp#bellabasicjubah #pswaniebasp #jubahglitter #bapalazo#bellapalazo #jubahbasic #seluarsopan #seluarmuslimah #glitteryjubah #khimar #palazo #blackcollection #blackkhimar #khimarblack #tudunglabuh #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong #officialPSBellaAmmaraSgPetani#shawlba #baimonds #beluxeshawl #feedbackpswanie #jubahhitam #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong

0πŸ’¬

Loading...

#BellaAmmaraLovers kena tahu yang material ni paling senang nak iron, seminit dua pun cukup untuk iron #BellaBasicJubah3.0 ni
.
.
Opssss kalau bangun lambat sarung je terus pegi office,
tak kan da sapa perasan pun sis tak iron baju. Hihihi
. .
5 tempat yang sesuai pakai .
#BellaBasicJubah3.0 ---------------------------------------------------------------- .
1. Kelas
2. Office
3. Santai-santai
4. Holiday
5. Dating dengan buah hati awak
.
.
Yang penting semua golongan usia sesuai taw pakai jubah ni πŸ’
.
.
Jom place order ngn #pswaniebasp  okeyy.. InsyaAllah item anda dijamin secure 😎
.
.
Berminat wassap wanie
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
.
.
.
#teamwaniez #bellabasic #jubahdress #pswaniesp#bellabasicjubah #pswaniebasp #jubahglitter #bapalazo#bellapalazo #jubahbasic #seluarsopan #seluarmuslimah #glitteryjubah #khimar #palazo #blackcollection #blackkhimar #khimarblack #tudunglabuh #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong #officialPSBellaAmmaraSgPetani#shawlba #baimonds #beluxeshawl #feedbackpswanie #jubahhitam #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong

1πŸ’¬

#BellaAmmaraLovers kena tahu yang material ni paling senang nak iron, seminit dua pun cukup untuk iron #BellaBasicJubah3.0 ni
.
.
Opssss kalau bangun lambat sarung je terus pegi office,
tak kan da sapa perasan pun sis tak iron baju. Hihihi
. .
5 tempat yang sesuai pakai .
#BellaBasicJubah3.0 ---------------------------------------------------------------- .
1. Kelas
2. Office
3. Santai-santai
4. Holiday
5. Dating dengan buah hati awak
.
.
Yang penting semua golongan usia sesuai taw pakai jubah ni πŸ’
.
.
Jom place order ngn #pswaniebasp  okeyy.. InsyaAllah item anda dijamin secure 😎
.
.
Berminat wassap wanie
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
.
.
.
#teamwaniez #bellabasic #jubahdress #pswaniesp#bellabasicjubah #pswaniebasp #jubahglitter #bapalazo#bellapalazo #jubahbasic #seluarsopan #seluarmuslimah #glitteryjubah #khimar #palazo #blackcollection #blackkhimar #khimarblack #tudunglabuh #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong #officialPSBellaAmmaraSgPetani#shawlba #baimonds #beluxeshawl #feedbackpswanie #jubahhitam #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong

0πŸ’¬

#BellaAmmaraLovers kena tahu yang material ni paling senang nak iron, seminit dua pun cukup untuk iron #BellaBasicJubah3.0 ni
.
.
Opssss kalau bangun lambat sarung je terus pegi office,
tak kan da sapa perasan pun sis tak iron baju. Hihihi
. .
5 tempat yang sesuai pakai .
#BellaBasicJubah3.0 ---------------------------------------------------------------- .
1. Kelas
2. Office
3. Santai-santai
4. Holiday
5. Dating dengan buah hati awak
.
.
Yang penting semua golongan usia sesuai taw pakai jubah ni πŸ’
.
.
Jom place order ngn #pswaniebasp  okeyy.. InsyaAllah item anda dijamin secure 😎
.
.
Berminat wassap wanie
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
πŸ“²0175888482
.
.
.
#teamwaniez #bellabasic #jubahdress #pswaniesp#bellabasicjubah #pswaniebasp #jubahglitter #bapalazo#bellapalazo #jubahbasic #seluarsopan #seluarmuslimah #glitteryjubah #khimar #palazo #blackcollection #blackkhimar #khimarblack #tudunglabuh #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong #officialPSBellaAmmaraSgPetani#shawlba #baimonds #beluxeshawl #feedbackpswanie #jubahhitam #jubahliplain #jubahsopan #jubahkosong

0πŸ’¬

Loading...

Anyone interested ??
Sesuai sgt yg suka gayakn dgn jubah @ skrg musim pergi umrahkan..elok sgttt 😊
.
.
#khimar
Bella Khimar .
Design: Khimar
Material: Soft Chiffon -Lightweight flowing
Detailing: BA plate
Price : RM79.00 Exc Postage
.
Colour: 8 Choice
πŸ’šApricot Peach
πŸ’œDusty Pink
πŸ’™Latte
πŸ’›Marry Maroon
πŸ’œVanila White
πŸ’šWarm Silver
πŸ’™Dark Blue .
.
Product Care: Suitable for hand Wash. Iron on medium temperature .
.
#khimarblack #khimar #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmesir #tudungmekah #tudungsopan #tudungumrah #baranghaji #hajiumrah #khimarmurah

2πŸ’¬

Anyone interested ??
Sesuai sgt yg suka gayakn dgn jubah @ skrg musim pergi umrahkan..elok sgttt 😊
.
.
#khimar
Bella Khimar .
Design: Khimar
Material: Soft Chiffon -Lightweight flowing
Detailing: BA plate
Price : RM79.00 Exc Postage
.
Colour: 8 Choice
πŸ’šApricot Peach
πŸ’œDusty Pink
πŸ’™Latte
πŸ’›Marry Maroon
πŸ’œVanila White
πŸ’šWarm Silver
πŸ’™Dark Blue .
.
Product Care: Suitable for hand Wash. Iron on medium temperature .
.
#khimarblack #khimar #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmesir #tudungmekah #tudungsopan #tudungumrah #baranghaji #hajiumrah #khimarmurah

0πŸ’¬

Anyone interested ??
Sesuai sgt yg suka gayakn dgn jubah @ skrg musim pergi umrahkan..elok sgttt 😊
.
.
#khimar
Bella Khimar .
Design: Khimar
Material: Soft Chiffon -Lightweight flowing
Detailing: BA plate
Price : RM79.00 Exc Postage
.
Colour: 8 Choice
πŸ’šApricot Peach
πŸ’œDusty Pink
πŸ’™Latte
πŸ’›Marry Maroon
πŸ’œVanila White
πŸ’šWarm Silver
πŸ’™Dark Blue .
.
Product Care: Suitable for hand Wash. Iron on medium temperature .
.
#khimarblack #khimar #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmesir #tudungmekah #tudungsopan #tudungumrah #baranghaji #hajiumrah #khimarmurah

0πŸ’¬

Loading...

Anyone interested ??
Sesuai sgt yg suka gayakn dgn jubah @ skrg musim pergi umrahkan..elok sgttt 😊
.
.
#khimar
Bella Khimar .
Design: Khimar
Material: Soft Chiffon -Lightweight flowing
Detailing: BA plate
Price : RM79.00 Exc Postage
.
Colour: 8 Choice
πŸ’šApricot Peach
πŸ’œDusty Pink
πŸ’™Latte
πŸ’›Marry Maroon
πŸ’œVanila White
πŸ’šWarm Silver
πŸ’™Dark Blue .
.
Product Care: Suitable for hand Wash. Iron on medium temperature .
.
#khimarblack #khimar #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmesir #tudungmekah #tudungsopan #tudungumrah #baranghaji #hajiumrah #khimarmurah

1πŸ’¬

Anyone interested ??
Sesuai sgt yg suka gayakn dgn jubah @ skrg musim pergi umrahkan..elok sgttt 😊
.
.
#khimar
Bella Khimar .
Design: Khimar
Material: Soft Chiffon -Lightweight flowing
Detailing: BA plate
Price : RM79.00 Exc Postage
.
Colour: 8 Choice
πŸ’šApricot Peach
πŸ’œDusty Pink
πŸ’™Latte
πŸ’›Marry Maroon
πŸ’œVanila White
πŸ’šWarm Silver
πŸ’™Dark Blue .
.
Product Care: Suitable for hand Wash. Iron on medium temperature .
.
#khimarblack #khimar #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmesir #tudungmekah #tudungsopan #tudungumrah #baranghaji #hajiumrah #khimarmurah

1πŸ’¬

Anyone interested ??
Sesuai sgt yg suka gayakn dgn jubah @ skrg musim pergi umrahkan..elok sgttt 😊
.
.
#khimar
Bella Khimar .
Design: Khimar
Material: Soft Chiffon -Lightweight flowing
Detailing: BA plate
Price : RM79.00 Exc Postage
.
Colour: 8 Choice
πŸ’šApricot Peach
πŸ’œDusty Pink
πŸ’™Latte
πŸ’›Marry Maroon
πŸ’œVanila White
πŸ’šWarm Silver
πŸ’™Dark Blue .
.
Product Care: Suitable for hand Wash. Iron on medium temperature .
.
#khimarblack #khimar #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmesir #tudungmekah #tudungsopan #tudungumrah #baranghaji #hajiumrah #khimarmurah

0πŸ’¬

Anyone interested ??
.
.
#khimar
Bella Khimar .
Design: Khimar
Material: Soft Chiffon -Lightweight flowing
Detailing: BA plate
Price : RM79.00 Exc Postage
.
Colour: 8 Choice
πŸ’šApricot Peach
πŸ’œDusty Pink
πŸ’™Latte
πŸ’›Marry Maroon
πŸ’œVanila White
πŸ’šWarm Silver
πŸ’™Dark Blue .
.
Product Care: Suitable for hand Wash. Iron on medium temperature .
.
#khimarblack #khimar #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmesir #tudungmekah #tudungsopan #tudungumrah #baranghaji #hajiumrah #khimarmurah

0πŸ’¬

Anyone interested ??
.
.
#khimar
Bella Khimar .
Design: Khimar
Material: Soft Chiffon -Lightweight flowing
Detailing: BA plate
Price : RM79.00 Exc Postage
.
Colour: 8 Choice
πŸ’šApricot Peach
πŸ’œDusty Pink
πŸ’™Latte
πŸ’›Marry Maroon
πŸ’œVanila White
πŸ’šWarm Silver
πŸ’™Dark Blue .
.
Product Care: Suitable for hand Wash. Iron on medium temperature .
.
#khimarblack #khimar #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmesir #tudungmekah #tudungsopan #tudungumrah #baranghaji #hajiumrah #khimarmurah

0πŸ’¬

Anyone interested ??
.
.
#khimar
Bella Khimar .
Design: Khimar
Material: Soft Chiffon -Lightweight flowing
Detailing: BA plate
Price : RM79.00 Exc Postage
.
Colour: 8 Choice
πŸ’šApricot Peach
πŸ’œDusty Pink
πŸ’™Latte
πŸ’›Marry Maroon
πŸ’œVanila White
πŸ’šWarm Silver
πŸ’™Dark Blue .
.
Product Care: Suitable for hand Wash. Iron on medium temperature .
.
#khimarblack #khimar #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmesir #tudungmekah #tudungsopan #tudungumrah #baranghaji #hajiumrah #khimarmurah

0πŸ’¬

Anyone interested ??
.
.
#khimar
Bella Khimar .
Design: Khimar
Material: Soft Chiffon -Lightweight flowing
Detailing: BA plate
Price : RM79.00 Exc Postage
.
Colour: 8 Choice
πŸ’šApricot Peach
πŸ’œDusty Pink
πŸ’™Latte
πŸ’›Marry Maroon
πŸ’œVanila White
πŸ’šWarm Silver
πŸ’™Dark Blue .
.
Product Care: Suitable for hand Wash. Iron on medium temperature .
.
#khimarblack #khimar #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmesir #tudungmekah #tudungsopan #tudungumrah #baranghaji #hajiumrah #khimarmurah

2πŸ’¬

Anyone interested ??
Sesuai sgt yg suka gayakn dgn jubah @ skrg musim pergi umrahkan..elok sgttt 😊
.
.
#khimar
Bella Khimar .
Design: Khimar
Material: Soft Chiffon -Lightweight flowing
Detailing: BA plate
Price : RM79.00 Exc Postage
.
Colour: 8 Choice
πŸ’šApricot Peach
πŸ’œDusty Pink
πŸ’™Latte
πŸ’›Marry Maroon
πŸ’œVanila White
πŸ’šWarm Silver
πŸ’™Dark Blue .
.
Product Care: Suitable for hand Wash. Iron on medium temperature .
.
#khimarblack #khimar #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmesir #tudungmekah #tudungsopan #tudungumrah #baranghaji #hajiumrah #khimarmurah

1πŸ’¬

Anyone interested ??
.
.
#khimar
Bella Khimar .
Design: Khimar
Material: Soft Chiffon -Lightweight flowing
Detailing: BA plate
Price : RM79.00 Exc Postage
.
Colour: 8 Choice
πŸ’šApricot Peach
πŸ’œDusty Pink
πŸ’™Latte
πŸ’›Marry Maroon
πŸ’œVanila White
πŸ’šWarm Silver
πŸ’™Dark Blue .
.
Product Care: Suitable for hand Wash. Iron on medium temperature .
.
#khimarblack #khimar #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmesir #tudungmekah #tudungsopan #tudungumrah #baranghaji #hajiumrah #khimarmurah

1πŸ’¬

Haiii..semuaπŸ’Ÿ ..open order jubahbasic ada 10colours taww! material selesa + tak pns + ironless lgik...laju2 place order ok...mai wsp wanieπŸ“²0175888482 skrg taw !!!πŸ’ƒπŸ™‹ #freeservicecharge #teamwaniez #trustedps

0πŸ’¬

Haiii..semuaπŸ’Ÿ ..open order jubahbasic ada 10colours taww! material selesa + tak pns + ironless lgik...laju2 place order ok...mai wsp wanieπŸ“²0175888482 skrg taw !!!πŸ’ƒπŸ™‹ #freeservicecharge #teamwaniez #trustedps

0πŸ’¬

Haiii..semuaπŸ’Ÿ ..open order jubahbasic ada 10colours taww! material selesa + tak pns + ironless lgik...laju2 place order ok...mai wsp wanieπŸ“²0175888482 skrg taw !!!πŸ’ƒπŸ™‹ #freeservicecharge #teamwaniez #trustedps

0πŸ’¬