pr.films not exist

MORE YOU MIGHT LIKE

My Cik Puan Juliana ๐Ÿ˜˜

6๐Ÿ’ฌ

[ EHEM! JANGAN TANYA KENAPA KALAU SEMUA WANITA TAK BOLEH MOVE ON DENGAN PENCUCI GOYANG SEGAR! ]

Nak tahu tak kenapa ramai wanita yang dah cuba Pencuci Goyang Segar tak boleh move on? Hish apa sebab ap ek? Haa ni nak bagitau kat uolss. Semuanya sebab Extra Kolagen yang ada dalam Pencuci Goyang Segar.

Uols tahu ke apa kerja dia? Haa kerja dia memang focus untuk buat Miss V uolss makin cerah gebu gebas. Yang paling best makin anjal tau. Toing toingโ€ฆ. Hehe

Masalah keputihan?
Masalah kegatalan?

Ala.. benda kecil je tu. Jangan risau, pencuci goyang segar bagi hilang semua. Tup tup lepas pakai je uolss memang lompat bintang haaa sambil senyummm sampai telinga. Ahakss!

Eh ada lagi uolsss. Yang paling buat hati ni tergugat adalah wangian dari bunga jasmine. Nak habag mai ni. Kalua uolss masuk toilet, bila keluar je memang bau taman bunga dalam toilet tu tau. Satu toilet bau wangiii.

So bagi semua wanita dekat luar sana, keyakinan dan kesegaran tu confirm milik uolss. Haihhh seronok kan kalua makin hari makin sayang-sayang je dengan suami uolsss.

Jadi jangan tunggu lagi!
Memang rugi besar kalau uolsss tak cuba. Sebab Cheta sendiri amalkan Pencuci Goyang Segar tau.

Siapa yang nak buat suami dia rasa terseksa kalau keluar dari rumah, cepat-cepat hubungi kami.
Kami tunggu dengan penuh kasih sayang juga ni. Muah! Lefchuolsss!

13๐Ÿ’ฌ

Now playing on Instagram: @yasielpuig and @redturn2 in โ€œEclipseโ€. #PuigYourMoon

461๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒน๐Ÿ™๐Ÿพ. Power.

483๐Ÿ’ฌ

It's time to brush up and ace your beauty routine with this 6-piece, limited-edition back to school tools brush set! Available NOW on tarte.com!
#rethinknatural #backtoschool #naturalartistry #vegan

91๐Ÿ’ฌ

ST. PETERSBURG! FLORIDA! @marlonwayans performing LIVE! SEPTEMBER 16th at The MAHAFFEY THEATER!!! 1 SHOW ONLY! GET TIX NOW!!! http://tinyurl.com/yb9rjp3y

30๐Ÿ’ฌ

Vid by @extraterrestrialtruth
The Pug Files: the truth is out there. #XFiles
Vรญa @brandonrullan

203๐Ÿ’ฌ

When you're running late. ๐Ÿ˜ฐ
๐ŸŽฟ: @filipflisar
#jetpack #snow #cool #outdoors #late #ski #slovenia

324๐Ÿ’ฌ

Such a heavenly view!
R42
#ColdplayToronto

131๐Ÿ’ฌ

Butter Prawn Berempah Keknis Style will be up on my instastory after this ๐Ÿฆ #ChefKeknis

113๐Ÿ’ฌ

New outfit for Vegas ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ

1,728๐Ÿ’ฌ

Guilty!!

1,572๐Ÿ’ฌ

Stunning capture of the total solar eclipse ๐Ÿ‘๐ŸŒ˜Photo Credit: Colleen Pinski

746๐Ÿ’ฌ

You should not stare at a solar eclipse but YOU SHOULD stare at this #lilbb
.
@noelaniig

125๐Ÿ’ฌ

ร‰ tetraaaaaaaaaaaaa !!! Hoje mais uma vez eu estarei no @pgmdoporchat que eu AMO quando sou convidada, mas dessa vez foi um pouquinho diferente ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ @fabioporchat ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ

148๐Ÿ’ฌ

You can never go wrong with metallic nudes ๐Ÿ˜. @allintheblush swatches #cityminis eyeshadow palette in 'rooftop bronzes'. #regram

60๐Ÿ’ฌ

From @amazeballsgracie: "When defense becomes offense. Point: Pookie.โ€ #catsofinstagram

299๐Ÿ’ฌ

Sometimes Margo does the Blair Witch just to f*&k with us. #margoylemonday

49๐Ÿ’ฌ

346๐Ÿ’ฌ

Goodnight Moon ๐Ÿ’ซ๐ŸŒšโœจ Marc Jacobs Fall '17 illustrated by @ag_artworks

32๐Ÿ’ฌ

Our #haul from @catladybox! @bing_clawsby LOVES when our box arrives โค๏ธ๐Ÿ“ฆ || #CatLadyBox #BlackCat #BoxIsLife

42๐Ÿ’ฌ

The BTS WAY ๐Ÿ˜ป๐Ÿ‘… watch the video now ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Click the link in my bio to watch the #RakeItUp video. โ™ฅ๏ธ

3,944๐Ÿ’ฌ

Me and lil big bra lol @houstonlillard ... It's been a great summer on every level #YouFEEEEEELMe

108๐Ÿ’ฌ

Smooth air.
The #AJXXXI Low โ€˜Take Flightโ€™. Link in bio.

107๐Ÿ’ฌ

Know what you don't know.
#8fact #facts #knowledge #9GAG

391๐Ÿ’ฌ

Follow @discoversharks for more awesome Photos & Videos of sharks | @discoversharksbrand | Video by @seacandymedia

16๐Ÿ’ฌ

Link to Pupitup in bio!
***
Follow @letspupitup to see a variety of pups ready for some playtime on Pupitup!

69๐Ÿ’ฌ

Eclipsed.

4,284๐Ÿ’ฌ

โ—๏ธICYMI: @noahcyrus @purityring & @carlyraejepsen are joining me on #WITNESSTHETOUR ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฆ We'll ๐Ÿ‘ you thereโ—๏ธkatyperry.com/tour

1,079๐Ÿ’ฌ

really proud moment cooking my first piece of garlic bread in the oven. thinking about starting a cooking show, let me know what you think ๐Ÿฅ–

1,253๐Ÿ’ฌ