Afrina Nordin 💄

🌸 25 👠 🌸 Stronger than you know 💋 🌸 @chiffonskirtbyrina

http://www.instagram.com/chiffonskirtbyrina

830 posts 1,926 followers 907 following

Happy Anniversary mama n ayah! Happy birthday Alonggg! 💖🎂🎂🎈🎊🎊

5💬

Sebelum feed penuh nanti kita up dulu lah. Hihihihihi

2017 best nine! Harap 2018 nanti boleh jadi instafemes pulak 😂💗

6💬

Its my pengapit's birthdayyyyyyyyy!!! 💙💚❤️💛💜💗 Selamat hari lahir mek tersayanggggg @najwaizzatizainal ❤️

Orang dah lama 24 tahun, kau baru nak 24 🤦🏻‍♀️ hahaha. Terima kasih sudi jadi pengapit aku untuk dua2 majlis. Sabar je dengan pwincess ni. Terima kasih jugak mengekek sama2 dari zaman sekolah sampai dah tua ni

Semoga kurang joyah nanti dipanah petir 🌚 hahaha. I love you soooo muchhhhhhhh❤️❤️

4💬

Loading...

Jalan-jalan cari makan 😂💕

0💬

Rindu 💖

Gelak sampai sakit perut atas bot. Dah lama tak gelak n jerit gitu. Sembang macam2 dalam kereta. Haihhhh. Jumpa lagi semua 😩💕

0💬

Yang, kenapa eh bila dukung saya je mesti muka awak terseksa betul? 😂😂 takpalah nasib baik sayang 🌚

6💬

Loading...

Tahniahhhh fanonim n baraaaa!! 💕 Mula dahhhh hidup berkahwin lepas ni. Semoga bahagia selalu, dipermudahkan urusan

Sebaaaaak sangat tengok ninim n baraa nangis. Huhuhu. Bila gaduh ke apa, ingat balik saat2 nangis tu okay. Nanti cepat je sejuk 💖 insyaAllah hehehe

Love you nonimmmm!!😭😭😭😭💖 #SirSayangCikgu

9💬

Sempena aperina masih mood pengantin baru semula ni, nak up video ite menjadi milik Sepudin💏 hihihi

That smile lepas dia habis lafaz 😍😍 suka sangat ke tew dapat aperina 😙

Okbyeeee 💕

9💬

Bertandang 25/11/ 2017 💖 📸 by @piutgraphy 💕

5💬

Loading...

Aku belum mandi tak tuntuang tak tuntuang 💃
Tapi masih cantik juga 🎤
Tak tuntuang tak tuntuang💃🎶🎵
.

Kat depan jam ni la Upiak dok menyanyi2 dalam video klip dia tu hahaha

4💬

Be in love with your life,
Every minute of it 💞

2💬

You put your arms around me and im home 💖

5💬

Loading...

Don't just exist, live 💖

1💬

Kilang kopi & pisang salai 💖

6💬

Lepas majlis kita pi jalannnn💖

0💬

Loading...

Suka mekap niiii😍

Untuk orang Selangor; @byelyshanorizal

7💬

Alhamdulillah ramai kata baju lawa. Up sikit gambar terbang ni. Ngehehehe
Credit to photographer gigih @cikgu_kalai & ajk terbang @akmaltweets 🤣😂

13💬

Jumpa lagi gais sem 8 😍💖 Thank you for cominggg dua2 majlis laki n fomfuannn. Jauh n dekat. Eeee terharu la nyampoh

Love you gaisss to the ipg n back 😂😂

1💬

Loading...

#AdiRinaSarungCincin part 2 dah selesai. Terima kasih banyak semua yang banyak membantu n hadir 😍

Doakan kami sihat selalu & badan selim melim 🌚

9💬

Yeayyyyy betul2 dah habissss. Terima kasih IPG Teknik untuk 4 tahun ni. Terima kasih jugak kenalkan i dengan Sepudin ni. Selamat dah kite sahkan dia, jilid dalam hati. Kehkehkeh

Jumpa lagi semua😍 Jangan lupa datang weekend ni! 💖

10💬

Tiga kali praktikum, satu kali intern. Sentiasa dengan diorang. Daripada depa panggil aku 'kak rina' sampailah ke sekarang aku diuli2 sesuka hati. Daripada cakap pun segan2, sampai dah pandai kentut sepah biar kami yang lain hidu. Gilir2 menyusahkan satu sama lain kat sekolah

Dari sekecik2 benda. Sampai ke benda besar. Semua share. Macam2 luahan dibuat dah mcm kaunseling kelompok pun ada tiap hari. Kalau kereta tu boleh bercakap, dah lama dia peras ugut nak bocorkan rahsia satu2. Hahaha. Betul ke lepas ni kita dah susah nak jumpa weh?😢😢 ah malaslah nak sedih

Yang penting korang memang Joy aku. Kegembiraan. Joyah. Joypij & Joyfar 💕

#SembangSubuh

21💬

Buat suprise lagi kat mak cik ni! 😂 Dari berbulan lamanya nak celebrate dapat kerja permanent tapi tak sempat2 nak datang almaklumlah jauh sangat haha 🤣🤣😂 Congrats orang Bangi! See you in 2040 hahahaha

1💬

Aperina & Sepudin kawen lagiiii ngehngehngeh

Sesiapa yang free 25hb nanti jemput datangg. Sepudin belanja lunch 😝 Yang dah datang pontian haritu pun datang lagi tau! Temankan i nanti hahah

Tarikh 💖 25/11/ 2017
Hari 💖 Sabtu
Waktu 💖 11am- 4pm
Pengantin sampai 💖 12pm
Tempat 💖 Dewan Serbaguna MPK Teluk Pulai, Klang

Jumpa nantiiiii😍

26💬

Doooooooneeeeeeeee 4 tahun💕

1💬

Esok paper akhir. Jelinggggg sikit.

4💬

Tahniah tacha @atashanormi yang baik dan manisss 💖💖 jadi puan dah pasni buli husband pulak jangan buli kucin lagi kekekeke

Cepat2 dapat baby comeiiiii ramai2😍😍
.

Pasni pi wedding dua buntal yang belah kanan tu pulak 🙈💖

5💬

Bila mama paksa yang lelaki2 pakai smart untuk amik gambar tp semua malas. So penyelesaiannya,semua sarung blazer ayah 😂😂😂🤣

2💬

Sihat betul masing-masing wahahahaha. Tengkiyuuu @nak.lagi buatkan bouquet coklat 😍😍💗 .
Nak grad ke nak besday ke nak anniversary ke nak monthsary ke daysary ke semuaaa bisa aja order pada acik @nak.lagi ni 😘💗

4💬

The people who gave me amaaaaayyyyyzzzziingggg high school memories! 💖💕 .
Tahniah @amalina.azman & azammmm. Sekelas f4 f5 kawen hikhik

6💬