PENGEDAR SHAKLEE

🌷Trusted SID Shaklee 🌷Whatsapp : 0139136155 🌷Best price best consultant 🌷Postage Setiap Hari πŸ“« POSTAGE SELURUH MALAYSIA . Klik bwah untk orderπŸ‘‡

http://www.wasap.my/60139136155/DariInstagram

546 posts 5,955 followers 2,757 following

Mulut manusia memang tak boleh tutup. Akan ada sahaja yang sentiasa nak jatuhkan kita.

Terima sahaja dan mula bergerak dengan cara kita. Buktikan bahawa mereka salah!
.
#tipsbyyuni #inspirasibyyuni #terusmencintai #terapiinstagram #aurainstagram #ajimaura #fattzura

3πŸ’¬

Hanya satu ke dua biji sehari untuk hilangkan jerawat.
.
.
Orang selalu sebut, "an apple a day, take the doctor away"
.
.
Yang ni boleh guna, "one tablet Vita-C Plus a day, take the pimple away" πŸ˜‰
.
.
.
Fungsi Vita C
.
.
πŸ€Kulit cerah, gebu, pinkish
.
πŸ€Mengurangkan jerawat
.
πŸ€Memulihkan parut jerawat
.
πŸ€Dapat mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ€Menghilangkan sakit kepala
.
πŸ€Menyembuhkan selsema
.
πŸ€Tingkatkan tahap imunasi badan
.
πŸ€Kurangkan resdung dan allergic
.
πŸ€Membantu penghasilan kolagen agar kulit tegang gebu cantik
.
πŸ€Menghilangkan sunburn
.
πŸ€Mengecilkan pori muka
.
πŸ€Mengawal masalah kulit berminyak
.
.
Nak dapatkan best price? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Atau lekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleevitaminc #shakleevitamincmurah #vitamincshaklee #terapiinstagram #aurainstagran #ajimaura #bazarpaknil #dudapujaandara #dendamaura #meletop #fattzura #awaksukasayatak #jerawat #parutjerawat #rawatjerawat #afmegasta #redvelvet #halena #wanitaterindah #adibizara

2πŸ’¬

Hanya satu ke dua biji sehari untuk hilangkan jerawat.
.
.
Orang selalu sebut, "an apple a day, take the doctor away"
.
.
Yang ni boleh guna, "one tablet Vita-C Plus a day, take the pimple away" πŸ˜‰
.
.
.
Fungsi Vita C
.
.
πŸ€Kulit cerah, gebu, pinkish
.
πŸ€Mengurangkan jerawat
.
πŸ€Memulihkan parut jerawat
.
πŸ€Dapat mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ€Menghilangkan sakit kepala
.
πŸ€Menyembuhkan selsema
.
πŸ€Tingkatkan tahap imunasi badan
.
πŸ€Kurangkan resdung dan allergic
.
πŸ€Membantu penghasilan kolagen agar kulit tegang gebu cantik
.
πŸ€Menghilangkan sunburn
.
πŸ€Mengecilkan pori muka
.
πŸ€Mengawal masalah kulit berminyak
.
.
Nak dapatkan best price? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Atau lekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleevitaminc #shakleevitamincmurah #vitamincshaklee #terapiinstagram #aurainstagran #ajimaura #bazarpaknil #dudapujaandara #dendamaura #meletop #fattzura #awaksukasayatak #jerawat #parutjerawat #rawatjerawat #afmegasta #redvelvet #halena #wanitaterindah #adibizara

1πŸ’¬

Loading...

Buatlah sesuatu hari ini yang akan membuatkan masa depan kita berterima kasih kepada kita yang hari ini.

Assalamualaikum dan hai.

Selamat pagi.
#tipsbyyuni #inspirasibyyuni #aurainstagram #terapiinstagram #ajimaura #fattzura

3πŸ’¬

Hanya satu ke dua biji sehari untuk hilangkan jerawat.
.
.
Orang selalu sebut, "an apple a day, take the doctor away"
.
.
Yang ni boleh guna, "one tablet Vita-C Plus a day, take the pimple away" πŸ˜‰
.
.
.
Fungsi Vita C
.
.
πŸ€Kulit cerah, gebu, pinkish
.
πŸ€Mengurangkan jerawat
.
πŸ€Memulihkan parut jerawat
.
πŸ€Dapat mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ€Menghilangkan sakit kepala
.
πŸ€Menyembuhkan selsema
.
πŸ€Tingkatkan tahap imunasi badan
.
πŸ€Kurangkan resdung dan allergic
.
πŸ€Membantu penghasilan kolagen agar kulit tegang gebu cantik
.
πŸ€Menghilangkan sunburn
.
πŸ€Mengecilkan pori muka
.
πŸ€Mengawal masalah kulit berminyak
.
.
Nak dapatkan best price? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Atau lekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleevitaminc #shakleevitamincmurah #vitamincshaklee #terapiinstagram #aurainstagran #ajimaura #bazarpaknil #dudapujaandara #dendamaura #meletop #fattzura #awaksukasayatak #jerawat #parutjerawat #rawatjerawat #afmegasta #redvelvet #halena #wanitaterindah #adibizara

1πŸ’¬

Hanya satu ke dua biji sehari untuk hilangkan jerawat.
.
.
Orang selalu sebut, "an apple a day, take the doctor away"
.
.
Yang ni boleh guna, "one tablet Vita-C Plus a day, take the pimple away" πŸ˜‰
.
.
.
Fungsi Vita C
.
.
πŸ€Kulit cerah, gebu, pinkish
.
πŸ€Mengurangkan jerawat
.
πŸ€Memulihkan parut jerawat
.
πŸ€Dapat mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ€Menghilangkan sakit kepala
.
πŸ€Menyembuhkan selsema
.
πŸ€Tingkatkan tahap imunasi badan
.
πŸ€Kurangkan resdung dan allergic
.
πŸ€Membantu penghasilan kolagen agar kulit tegang gebu cantik
.
πŸ€Menghilangkan sunburn
.
πŸ€Mengecilkan pori muka
.
πŸ€Mengawal masalah kulit berminyak
.
.
Nak dapatkan best price? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Atau lekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleevitaminc #shakleevitamincmurah #vitamincshaklee #terapiinstagram #aurainstagran #ajimaura #bazarpaknil #dudapujaandara #dendamaura #meletop #fattzura #awaksukasayatak #jerawat #parutjerawat #rawatjerawat #afmegasta #redvelvet #halena #wanitaterindah #adibizara

2πŸ’¬

Loading...

Sometimes, the questions are complicated and the answers are simple.
.
.
#tipsbyyuni #inspirasibyyuni #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram

3πŸ’¬

Hanya satu ke dua biji sehari untuk hilangkan jerawat.
.
.
Orang selalu sebut, "an apple a day, take the doctor away"
.
.
Yang ni boleh guna, "one tablet Vita-C Plus a day, take the pimple away" πŸ˜‰
.
.
.
Fungsi Vita C
.
.
πŸ€Kulit cerah, gebu, pinkish
.
πŸ€Mengurangkan jerawat
.
πŸ€Memulihkan parut jerawat
.
πŸ€Dapat mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ€Menghilangkan sakit kepala
.
πŸ€Menyembuhkan selsema
.
πŸ€Tingkatkan tahap imunasi badan
.
πŸ€Kurangkan resdung dan allergic
.
πŸ€Membantu penghasilan kolagen agar kulit tegang gebu cantik
.
πŸ€Menghilangkan sunburn
.
πŸ€Mengecilkan pori muka
.
πŸ€Mengawal masalah kulit berminyak
.
.
Nak dapatkan best price? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Atau lekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleevitaminc #shakleevitamincmurah #vitamincshaklee #terapiinstagram #aurainstagran #ajimaura #bazarpaknil #dudapujaandara #dendamaura #meletop #fattzura #awaksukasayatak #jerawat #parutjerawat #rawatjerawat #afmegasta #redvelvet #halena #wanitaterindah #adibizara

4πŸ’¬

Hanya satu ke dua biji sehari untuk hilangkan jerawat.
.
.
Orang selalu sebut, "an apple a day, take the doctor away"
.
.
Yang ni boleh guna, "one tablet Vita-C Plus a day, take the pimple away" πŸ˜‰
.
.
.
Fungsi Vita C
.
.
πŸ€Kulit cerah, gebu, pinkish
.
πŸ€Mengurangkan jerawat
.
πŸ€Memulihkan parut jerawat
.
πŸ€Dapat mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ€Menghilangkan sakit kepala
.
πŸ€Menyembuhkan selsema
.
πŸ€Tingkatkan tahap imunasi badan
.
πŸ€Kurangkan resdung dan allergic
.
πŸ€Membantu penghasilan kolagen agar kulit tegang gebu cantik
.
πŸ€Menghilangkan sunburn
.
πŸ€Mengecilkan pori muka
.
πŸ€Mengawal masalah kulit berminyak
.
.
Nak dapatkan best price? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Atau lekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleevitaminc #shakleevitamincmurah #vitamincshaklee #terapiinstagram #aurainstagran #ajimaura #bazarpaknil #dudapujaandara #dendamaura #meletop #fattzura #awaksukasayatak #jerawat #parutjerawat #rawatjerawat #afmegasta #redvelvet #halena #wanitaterindah #adibizara

1πŸ’¬

Loading...

Pagi ini kita membuka dua hadiah yang amat berharga.

Hadiah itu adalah kedua mata kita.

Masih diberi nikmat dan rezeki yang tak terhitung besarnya dari Allah.

Alhamdulillah. Selamat pagi 😍
.
#terapiinstagram #aurainstagram #ajimaura #tipsbyyuni #inspirasibyyuni

3πŸ’¬

Hanya satu ke dua biji sehari untuk hilangkan jerawat.
.
.
Orang selalu sebut, "an apple a day, take the doctor away"
.
.
Yang ni boleh guna, "one tablet Vita-C Plus a day, take the pimple away" πŸ˜‰
.
.
.
Fungsi Vita C
.
.
πŸ€Kulit cerah, gebu, pinkish
.
πŸ€Mengurangkan jerawat
.
πŸ€Memulihkan parut jerawat
.
πŸ€Dapat mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ€Menghilangkan sakit kepala
.
πŸ€Menyembuhkan selsema
.
πŸ€Tingkatkan tahap imunasi badan
.
πŸ€Kurangkan resdung dan allergic
.
πŸ€Membantu penghasilan kolagen agar kulit tegang gebu cantik
.
πŸ€Menghilangkan sunburn
.
πŸ€Mengecilkan pori muka
.
πŸ€Mengawal masalah kulit berminyak
.
.
Nak dapatkan best price? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Atau lekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleevitaminc #shakleevitamincmurah #vitamincshaklee #terapiinstagram #aurainstagran #ajimaura #bazarpaknil #dudapujaandara #dendamaura #meletop #fattzura #awaksukasayatak #jerawat #parutjerawat #rawatjerawat #afmegasta #redvelvet #halena #wanitaterindah #adibizara

2πŸ’¬

Hanya satu ke dua biji sehari untuk hilangkan jerawat.
.
.
Orang selalu sebut, "an apple a day, take the doctor away"
.
.
Yang ni boleh guna, "one tablet Vita-C Plus a day, take the pimple away" πŸ˜‰
.
.
.
Fungsi Vita C
.
.
πŸ€Kulit cerah, gebu, pinkish
.
πŸ€Mengurangkan jerawat
.
πŸ€Memulihkan parut jerawat
.
πŸ€Dapat mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ€Menghilangkan sakit kepala
.
πŸ€Menyembuhkan selsema
.
πŸ€Tingkatkan tahap imunasi badan
.
πŸ€Kurangkan resdung dan allergic
.
πŸ€Membantu penghasilan kolagen agar kulit tegang gebu cantik
.
πŸ€Menghilangkan sunburn
.
πŸ€Mengecilkan pori muka
.
πŸ€Mengawal masalah kulit berminyak
.
.
Nak dapatkan best price? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Atau lekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleevitaminc #shakleevitamincmurah #vitamincshaklee #terapiinstagram #aurainstagran #ajimaura #bazarpaknil #dudapujaandara #dendamaura #meletop #fattzura #awaksukasayatak #jerawat #parutjerawat #rawatjerawat #afmegasta #redvelvet #halena #wanitaterindah #adibizara

0πŸ’¬

Loading...

Kita tak akan dapat lalui hari ini lagi di hari-hari akan datang. Ianya hanya sekali seumur hidup.
.
.
Jadi, manfaatkan betul-betul hari ini. Gunakan untuk kita terus berjaya. Kuburkan rasa malas, dan tanam rasa semangat!
.
.
"Buatlah sesuatu hari ini yang masa depan anda, berterima kasih kepada anda yang hari ini."
.
.
Goodluck dan selamat pagi!
.
#ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #tipsbyyuni #inspirasibyyuni fattzura #meletop

5πŸ’¬

SENGSARA SAKIT PINGGANG?
SAKIT BELAKANG?
INSOMNIA?
.
.
.
Dah puas cuba bermacam ubat tapi hasilnya kurang memuaskan, apa kata cuba pulak OsteMatrix Shaklee ni.
.
.
OsteMatrix ni bukan je utk sakit pinggang dan sakit belakang, tapi byk manfaat lain seperti:
.
.
.
1. Membina tulang & gigi yg kuat.
2. Membantu mengekalkan tekanan darah normal.
3. Membantu mengurangkat simptom senggugut (PMS) seperti perut kembung, mudah meradang, kekejangan (cramp), retensi air dan kemurungan.
4. Membantu pengecutan otot dan pelancaran saraf.
5. Merendahkan kandungan fosfat bagi penghidap sakit buah pinggang kronik.
6. Mengatasi masalah sembelit.
7. Mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.
.
.
.
Ostematrix ada promo tau untuk 3hari bermula harini. Rugi siapa tak grab masa promo😍
.
.
.
Untuk maklumat lanjut boleh terus whatsapp yuni tau.
.
.
.
YUNI
0139136155
(Atau tekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #kalsium #ostematrixshaklee #ostematrixmurah #kalsiumpenting #sakitgigi #sakitpinggang #sembelit #ibumengandung #fattzura #meletop #aurainstagram #terapiinstagram #saraf #sakitsaraf #sakiturat #ajimaura #susu #redvelvet

2πŸ’¬

SENGSARA SAKIT PINGGANG?
SAKIT BELAKANG?
INSOMNIA?
.
.
.
Dah puas cuba bermacam ubat tapi hasilnya kurang memuaskan, apa kata cuba pulak OsteMatrix Shaklee ni.
.
.
OsteMatrix ni bukan je utk sakit pinggang dan sakit belakang, tapi byk manfaat lain seperti:
.
.
.
1. Membina tulang & gigi yg kuat.
2. Membantu mengekalkan tekanan darah normal.
3. Membantu mengurangkat simptom senggugut (PMS) seperti perut kembung, mudah meradang, kekejangan (cramp), retensi air dan kemurungan.
4. Membantu pengecutan otot dan pelancaran saraf.
5. Merendahkan kandungan fosfat bagi penghidap sakit buah pinggang kronik.
6. Mengatasi masalah sembelit.
7. Mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.
.
.
.
Ostematrix ada promo tau untuk 3hari bermula harini. Rugi siapa tak grab masa promo😍
.
.
.
Untuk maklumat lanjut boleh terus whatsapp yuni tau.
.
.
.
YUNI
0139136155
(Atau tekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #kalsium #ostematrixshaklee #ostematrixmurah #kalsiumpenting #sakitgigi #sakitpinggang #sembelit #ibumengandung #fattzura #meletop #aurainstagram #terapiinstagram #saraf #sakitsaraf #sakiturat #ajimaura #susu #redvelvet

0πŸ’¬

Loading...

Apa pun keputusannya, jangan biarkan diri terkurung dalam kesedihan kerana kegagalan.
.
.
Sebaliknya,
Berdoa semoga dipermudahkan segalanya, dan mula untuk bangkit mencipta kejayaan yang lain.
.
.
Masih ada peluang 😊
.
#tipsbyyuni #inspirasibyyuni #terapiinstagram #aurainstagram #ajimaura #meletop #adibizara #fattzura

1πŸ’¬

SENGSARA SAKIT PINGGANG?
SAKIT BELAKANG?
INSOMNIA?
.
.
.
Dah puas cuba bermacam ubat tapi hasilnya kurang memuaskan, apa kata cuba pulak OsteMatrix Shaklee ni.
.
.
OsteMatrix ni bukan je utk sakit pinggang dan sakit belakang, tapi byk manfaat lain seperti:
.
.
.
1. Membina tulang & gigi yg kuat.
2. Membantu mengekalkan tekanan darah normal.
3. Membantu mengurangkat simptom senggugut (PMS) seperti perut kembung, mudah meradang, kekejangan (cramp), retensi air dan kemurungan.
4. Membantu pengecutan otot dan pelancaran saraf.
5. Merendahkan kandungan fosfat bagi penghidap sakit buah pinggang kronik.
6. Mengatasi masalah sembelit.
7. Mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.
.
.
.
Ostematrix ada promo tau untuk 3hari bermula harini. Rugi siapa tak grab masa promo😍
.
.
.
Untuk maklumat lanjut boleh terus whatsapp yuni tau.
.
.
.
YUNI
0139136155
(Atau tekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #kalsium #ostematrixshaklee #ostematrixmurah #kalsiumpenting #sakitgigi #sakitpinggang #sembelit #ibumengandung #fattzura #meletop #aurainstagram #terapiinstagram #saraf #sakitsaraf #sakiturat #ajimaura #susu #redvelvet

2πŸ’¬

SENGSARA SAKIT PINGGANG?
SAKIT BELAKANG?
INSOMNIA?
.
.
.
Dah puas cuba bermacam ubat tapi hasilnya kurang memuaskan, apa kata cuba pulak OsteMatrix Shaklee ni.
.
.
OsteMatrix ni bukan je utk sakit pinggang dan sakit belakang, tapi byk manfaat lain seperti:
.
.
.
1. Membina tulang & gigi yg kuat.
2. Membantu mengekalkan tekanan darah normal.
3. Membantu mengurangkat simptom senggugut (PMS) seperti perut kembung, mudah meradang, kekejangan (cramp), retensi air dan kemurungan.
4. Membantu pengecutan otot dan pelancaran saraf.
5. Merendahkan kandungan fosfat bagi penghidap sakit buah pinggang kronik.
6. Mengatasi masalah sembelit.
7. Mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.
.
.
.
Ostematrix ada promo tau untuk 3hari bermula harini. Rugi siapa tak grab masa promo😍
.
.
.
Untuk maklumat lanjut boleh terus whatsapp yuni tau.
.
.
.
YUNI
0139136155
(Atau tekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #kalsium #ostematrixshaklee #ostematrixmurah #kalsiumpenting #sakitgigi #sakitpinggang #sembelit #ibumengandung #fattzura #meletop #aurainstagram #terapiinstagram #saraf #sakitsaraf #sakiturat #ajimaura #susu #redvelvet

2πŸ’¬

Loading...

Set dalam minda;

Gagal itu penemuan cara yang salah, bukan pengakhiran untuk berjaya.

Fikir cara lain, cari alternatif lain, teruskan berjaya!

Dream impossible, make it possible.
.
.
#aurainstagram #terapiinstagram #ajimaura #tipsbyyuni #inspirasibyyuni #meletop #fattzura

1πŸ’¬

SENGSARA SAKIT PINGGANG?
SAKIT BELAKANG?
INSOMNIA?
.
.
.
Dah puas cuba bermacam ubat tapi hasilnya kurang memuaskan, apa kata cuba pulak OsteMatrix Shaklee ni.
.
.
OsteMatrix ni bukan je utk sakit pinggang dan sakit belakang, tapi byk manfaat lain seperti:
.
.
.
1. Membina tulang & gigi yg kuat.
2. Membantu mengekalkan tekanan darah normal.
3. Membantu mengurangkat simptom senggugut (PMS) seperti perut kembung, mudah meradang, kekejangan (cramp), retensi air dan kemurungan.
4. Membantu pengecutan otot dan pelancaran saraf.
5. Merendahkan kandungan fosfat bagi penghidap sakit buah pinggang kronik.
6. Mengatasi masalah sembelit.
7. Mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.
.
.
.
Ostematrix ada promo tau untuk 3hari bermula harini. Rugi siapa tak grab masa promo😍
.
.
.
Untuk maklumat lanjut boleh terus whatsapp yuni tau.
.
.
.
YUNI
0139136155
(Atau tekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #kalsium #ostematrixshaklee #ostematrixmurah #kalsiumpenting #sakitgigi #sakitpinggang #sembelit #ibumengandung #fattzura #meletop #aurainstagram #terapiinstagram #saraf #sakitsaraf #sakiturat #ajimaura #susu #redvelved

2πŸ’¬

SENGSARA SAKIT PINGGANG?
SAKIT BELAKANG?
INSOMNIA?
.
.
.
Dah puas cuba bermacam ubat tapi hasilnya kurang memuaskan, apa kata cuba pulak OsteMatrix Shaklee ni.
.
.
OsteMatrix ni bukan je utk sakit pinggang dan sakit belakang, tapi byk manfaat lain seperti:
.
.
.
1. Membina tulang & gigi yg kuat.
2. Membantu mengekalkan tekanan darah normal.
3. Membantu mengurangkat simptom senggugut (PMS) seperti perut kembung, mudah meradang, kekejangan (cramp), retensi air dan kemurungan.
4. Membantu pengecutan otot dan pelancaran saraf.
5. Merendahkan kandungan fosfat bagi penghidap sakit buah pinggang kronik.
6. Mengatasi masalah sembelit.
7. Mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.
.
.
.
Ostematrix ada promo tau untuk 3hari bermula harini. Rugi siapa tak grab masa promo😍
.
.
.
Untuk maklumat lanjut boleh terus whatsapp yuni tau.
.
.
.
YUNI
0139136155
(Atau tekan link kat bio)
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #kalsium #ostematrixshaklee #ostematrixmurah #kalsiumpenting #sakitgigi #sakitpinggang #sembelit #ibumengandung #fattzura #meletop #aurainstagram #terapiinstagram #saraf #sakitsaraf #sakiturat #ajimaura #susu #redvelvel

2πŸ’¬

Quote of the day :

Jika kita bertekad untuk memanjat gunung, datanglah jutaan cabaran, kita akan tetap tiba di puncak gunung.πŸ’œ
.
.
#terapiinstagram #aurainstagram #ajimaura #tipsbyyuni #inspirasibyyuni

0πŸ’¬

1 KELUARGA 1 HERBAL BLEND
.
.
.
Sape yang masih belum dapatkan krim serba guna Shaklee ni jom dapatkan segera.
.
.
.
Jangan risau Herbal Blend telahpun diuji secara klinikal selamat untuk digunakan. Lagipun ianya dirumus dari sumber semulajadi iaitu rosemary leaf, horse chestnut seed, chamomilla recutita, sage lead dan yarrow.
.
.
.
Antara fungsi krim Herbal Blend ni termasuklah:
.
.
1. Merawat parut campak dan chicken pox
2. Merawat kegatalan akibat eczema
3. Merawat masalah ruam bayi/ruam lampin
4. Meredakan demam simanja
5. Merawat masalah tumit kaki merekah, kulit kering pada lutut dan siku
6. Merawat masalah kulit kasar dan kering
7. Merawat kegatalan akibat gigitan serangga
8. Losyen kegunaan harian seperti lenguh .
.
.
.
Nak dapatkan herbal blend? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Klik link dekat bio)
.
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleemalaysia #shakleeherbalblend #ajimaura #meletop #fattzura #herbalblendshakleemurah #ruambayi #ekzema #terapiinstagram #aurainstagram #awaksukasayatak #minyakurut #minyakgamat #instaseleb #instafamous #helena #redvelvat #sfmm32 #

13πŸ’¬

1 KELUARGA 1 HERBAL BLEND
.
.
.
Sape yang masih belum dapatkan krim serba guna Shaklee ni jom dapatkan segera.
.
.
.
Jangan risau Herbal Blend telahpun diuji secara klinikal selamat untuk digunakan. Lagipun ianya dirumus dari sumber semulajadi iaitu rosemary leaf, horse chestnut seed, chamomilla recutita, sage lead dan yarrow.
.
.
.
Antara fungsi krim Herbal Blend ni termasuklah:
.
.
1. Merawat parut campak dan chicken pox
2. Merawat kegatalan akibat eczema
3. Merawat masalah ruam bayi/ruam lampin
4. Meredakan demam simanja
5. Merawat masalah tumit kaki merekah, kulit kering pada lutut dan siku
6. Merawat masalah kulit kasar dan kering
7. Merawat kegatalan akibat gigitan serangga
8. Losyen kegunaan harian seperti lenguh .
.
.
.
Nak dapatkan herbal blend? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Klik link dekat bio)
.
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleemalaysia #shakleeherbalblend #ajimaura #meletop #fattzura #herbalblendshakleemurah #ruambayi #ekzema #terapiinstagram #aurainstagram #awaksukasayatak #minyakurut #minyakgamat #instaseleb #instafamous #helena #redvelvat #sfmm32 #

7πŸ’¬

Ketika diriku merasakan tidak memiliki apa-apa dan sesiapa .

Maka , tolong ingatkan aku bahawa aku masih mempunyai Allah .

Kerana itu sudah lebih dan cukup .

#aurainstagram #terapiinstagram #ajimaura #tipsbyyuni #inspirasibyyuni

2πŸ’¬

1 KELUARGA 1 HERBAL BLEND
.
.
.
Sape yang masih belum dapatkan krim serba guna Shaklee ni jom dapatkan segera.
.
.
.
Jangan risau Herbal Blend telahpun diuji secara klinikal selamat untuk digunakan. Lagipun ianya dirumus dari sumber semulajadi iaitu rosemary leaf, horse chestnut seed, chamomilla recutita, sage lead dan yarrow.
.
.
.
Antara fungsi krim Herbal Blend ni termasuklah:
.
.
1. Merawat parut campak dan chicken pox
2. Merawat kegatalan akibat eczema
3. Merawat masalah ruam bayi/ruam lampin
4. Meredakan demam simanja
5. Merawat masalah tumit kaki merekah, kulit kering pada lutut dan siku
6. Merawat masalah kulit kasar dan kering
7. Merawat kegatalan akibat gigitan serangga
8. Losyen kegunaan harian seperti lenguh .
.
.
.
Nak dapatkan herbal blend? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Klik link dekat bio)
.
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleemalaysia #shakleeherbalblend #ajimaura #meletop #fattzura #herbalblendshakleemurah #ruambayi #ekzema #terapiinstagram #aurainstagram #awaksukasayatak #minyakurut #minyakgamat #instaseleb #instafamous #helena #redvelvat #sfmm32 #meletop #fattzura

5πŸ’¬

1 KELUARGA 1 HERBAL BLEND
.
.
.
Sape yang masih belum dapatkan krim serba guna Shaklee ni jom dapatkan segera.
.
.
.
Jangan risau Herbal Blend telahpun diuji secara klinikal selamat untuk digunakan. Lagipun ianya dirumus dari sumber semulajadi iaitu rosemary leaf, horse chestnut seed, chamomilla recutita, sage lead dan yarrow.
.
.
.
Antara fungsi krim Herbal Blend ni termasuklah:
.
.
1. Merawat parut campak dan chicken pox
2. Merawat kegatalan akibat eczema
3. Merawat masalah ruam bayi/ruam lampin
4. Meredakan demam simanja
5. Merawat masalah tumit kaki merekah, kulit kering pada lutut dan siku
6. Merawat masalah kulit kasar dan kering
7. Merawat kegatalan akibat gigitan serangga
8. Losyen kegunaan harian seperti lenguh .
.
.
.
Nak dapatkan herbal blend? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Klik link dekat bio)
.
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleemalaysia #shakleeherbalblend #ajimaura #meletop #fattzura #herbalblendshakleemurah #ruambayi #ekzema #terapiinstagram #aurainstagram #awaksukasayatak #minyakurut #minyakgamat #instaseleb #instafamous #helena #redvelvat #sfmm32 #meletop

1πŸ’¬

Dan dengan hanya mengingati Allah hati menjadi tenang.
.
.
#tipsbyyuni #inspirasibyyuni #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram

3πŸ’¬

1 KELUARGA 1 HERBAL BLEND
.
.
.
Sape yang masih belum dapatkan krim serba guna Shaklee ni jom dapatkan segera.
.
.
.
Jangan risau Herbal Blend telahpun diuji secara klinikal selamat untuk digunakan. Lagipun ianya dirumus dari sumber semulajadi iaitu rosemary leaf, horse chestnut seed, chamomilla recutita, sage lead dan yarrow.
.
.
.
Antara fungsi krim Herbal Blend ni termasuklah:
.
.
1. Merawat parut campak dan chicken pox
2. Merawat kegatalan akibat eczema
3. Merawat masalah ruam bayi/ruam lampin
4. Meredakan demam simanja
5. Merawat masalah tumit kaki merekah, kulit kering pada lutut dan siku
6. Merawat masalah kulit kasar dan kering
7. Merawat kegatalan akibat gigitan serangga
8. Losyen kegunaan harian seperti lenguh .
.
.
.
Nak dapatkan herbal blend? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Klik link dekat bio)
.
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleemalaysia #shakleeherbalblend #ajimaura #meletop #fattzura #herbalblendshakleemurah #ruambayi #ekzema #terapiinstagram #aurainstagram #awaksukasayatak #minyakurut #minyakgamat #instaseleb #instafamous #helena #redvelvat #sfmm32 #meletop

5πŸ’¬

1 KELUARGA 1 HERBAL BLEND
.
.
.
Sape yang masih belum dapatkan krim serba guna Shaklee ni jom dapatkan segera.
.
.
.
Jangan risau Herbal Blend telahpun diuji secara klinikal selamat untuk digunakan. Lagipun ianya dirumus dari sumber semulajadi iaitu rosemary leaf, horse chestnut seed, chamomilla recutita, sage lead dan yarrow.
.
.
.
Antara fungsi krim Herbal Blend ni termasuklah:
.
.
1. Merawat parut campak dan chicken pox
2. Merawat kegatalan akibat eczema
3. Merawat masalah ruam bayi/ruam lampin
4. Meredakan demam simanja
5. Merawat masalah tumit kaki merekah, kulit kering pada lutut dan siku
6. Merawat masalah kulit kasar dan kering
7. Merawat kegatalan akibat gigitan serangga
8. Losyen kegunaan harian seperti lenguh .
.
.
.
Nak dapatkan herbal blend? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Klik link dekat bio)
.
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleemalaysia #shakleeherbalblend #ajimaura #meletop #fattzura #herbalblendshakleemurah #ruambayi #ekzema #terapiinstagram #aurainstagram #awaksukasayatak #minyakurut #minyakgamat #instaseleb #instafamous #helena #redvelvat #sfmm32 #meletop

9πŸ’¬