sherry_alhadad

Thespian - stage / tv / Host Manager - Email [email protected] Shopping&Retail - SAXAE by Sherryalhadadxae

  • posts4,091

・・・
The whole gang's back! Catch AIIA Improv at @crackhousekl tonight. Cover is RM30, doors open at 8.30pm. Will also have info on upcoming improv jams. See you there!

0πŸ’¬

#Repost @sherryalhadadxae (@get_repost)
・・・
Ladies! This is it Rahsia Sherry .. check it out! Thank you @pop_tv9 for inviting❀️ #plussizefashion
#sherryalhadad
#sherryalhadadaxae
#asyikinexclusive
#maisondecouture

12πŸ’¬

Malaysia, masa untuk beraksi! Tunjukkan bakat anda kepada kami kerana bakat anda mungkin bernilai RM100,000 dan sebuah Proton Saga 1.3 (A)! Buktikan dan sertai BAKAT OHSEM MALAYSIA sekarang! Untuk maklumat lanjut, layariΒ hurr.tv/BOMΒ dan dapatkan update terkini di Facebook & InstagramΒ hurr.tv! #hurrtv #BakatOhsemMalaysia @mymotodotmy FB: MyMotor

2πŸ’¬

peluh peluh kurina hari ni menari jazz. okey sambungan bila kak fie? fakulti teater, fakulti muzik dan fakulti tari #aswara

14πŸ’¬

#Repost @muzikmuzik32 (@get_repost)
・・・
Apa yang menarik dalam @muzikmuzik32 malam ini??
1. @stacyanam berusaha keras demi 'Cakap Ke Tangan'...
2. Di sebalik tabir 'Pinjamkan Hatiku' @aydajebat & @adi6ixthsense ...
Dan banyak lagi cerita menarik bersama @sherry_alhadad & @hefnysahad , 11 malam ini di TV3✌️ #mm32 @ajscreamer @teamsgs @teamkerjagila

4πŸ’¬

go @marshamilan utk #afmegastar malam ni ❀️❀️❀️ undi marsha

27πŸ’¬

happy birthday Tok Umi

2πŸ’¬

happy birthday Tok Umi

2πŸ’¬

birthday girl ---------> ❀️❀️❀️ Puan Lily Chee

11πŸ’¬

happy birthday Umi, Puan Lily Chee. 😘😘😘😘😘❀️❀️❀️❀️❀️

24πŸ’¬

jangan lambat masuk kelas murid murid

58πŸ’¬

hahahaha semua ikut pose cikgu adam. teater #asramara congrats to @revolutionstage , pelakon dan team produksi πŸ‘πŸ‘

11πŸ’¬

hari ini πŸ“’πŸ“’πŸ“’ pertarungan akhir merebut 'wildcard' ke Separuh Akhir Muzik Muzik di antara Top 5 SHOWCASE #5 ;
1. @projectorbandofficial - Aisyah
2. @floor88band - Zalikha
3. @mrhazama1 - Aku yang Sebenar
4. @haqiemrusli98_ - Tergantung Sepi
5. @dayangsayangkamu - Separuh Matiku Bercinta

Bersama artis undangan @nastiamusic ✌️
Date : 9 September 2017 (Sabtu)
Time : 1 petang
Venue : IOI City Mall Putrajaya **Datang beramai-ramai** #mm32 @muzikmuzik32

3πŸ’¬

tahniah @haelhusaini dapat wild card di showcase @muzikmuzik32 ke 3, hari ni sapa pulak dapat wild card? jumpa di IOI city mall Putrajaya kejap lagi utk showcase ke 4😌😌😌

75πŸ’¬

2)Selepas

13πŸ’¬

1) sebelum

7πŸ’¬

tiru gaya ootd @aqeella 😝😘

34πŸ’¬

#Repost @muzikmuzik32 (@get_repost)
・・・
PENGUMUMANπŸ“’πŸ“’πŸ“’ Ini pertarungan akhir merebut 'wildcard' ke Separuh Akhir Muzik Muzik di antara Top 5 SHOWCASE #5 ;
1. @projectorbandofficial - Aisyah
2. @floor88band - Zalikha
3. @mrhazama1 - Aku yang Sebenar
4. @haqiemrusli98_ - Tergantung Sepi
5. @dayangsayangkamu - Separuh Matiku Bercinta

Bersama artis undangan @nastiamusic ✌️
Date : 9 September 2017 (Sabtu)
Time : 1 petang
Venue : IOI City Mall Putrajaya **Datang beramai-ramai** #mm32 @muzikmuzik32

1πŸ’¬

my girlfriend and my boyfriend berlakon. wajib menonton teater ni.. yassssssss @missnadiaaqilah (@get_repost)
・・・
Kisah Nina & Damar. Is marriage really necessary for them? How far would you go to achieve your biggest dream? Keluarga atau karier? Come & watch my first play πŸ’‹#inspiredbyatruestory .
The keepers studio mempersembahkan teater SAMAR, 1 daripada 3 persembahan berangkai di #KenduriKendara 2017. SAMAR mementaskan vignet-vignet gelombang perkahwinan yang dilayari sepasang suami isteri. .
Dengan berbesar hati, kami menampilkan Nadia Aqilah (@missnadiaaqilah) sebagai 'Nina' dan Surnia Fizul (@iamsurniafizul) sebagai 'Damar'.
.
SAMAR bermula sebagai teater kecil dengan nama 'Pasang'. Berdasarkan kisah benar seorang sahabat, 'Pasang' telah dipersembahkan pada tahun 2016 di Art For Grabs dan Iskarnival. Mengekalkan intipati cerita, 'Pasang' diangkat dan dibentukkan semula menjadi SAMAR.
.
GEROBOK, SUAP & SAMAR di #KenduriKendara. 14-17 & 21-24 September 2017 di Makespace Quill City Mall, Kuala Lumpur.

8πŸ’¬

#Repost @revolutionstage (@get_repost)
・・・
Selepas #TeaterAsramaRA All Star, kali ini Revolution Stage mempersembahkan pementasan ketiga #TeaterAsramaRA; sebuah karya dan arahan @khairunazwanrs yang dinanti-nantikan!
β€’
Sebuah naskhah yang mengisahkan tentang konflik sekumpulan pelajar yang menginap di sebuah asrama dan mengalami kejadian-kejadian aneh yang tidak disangka-sangka. Ini bukan kisah seram, tapi apakah rahsia yang mereka cuba sembunyikan?
β€’
Memperkenalkan barisan pelakon #TeaterAsramaRA:
β€’
Hasnul Rahmat @hasnulrahmat
Issey @isseyfazlisham
Najua P.Ramlee @najuapramlee
Aroha Ibrahim @arohaibrahim
Nyna Roslan @nynaroslan
Ayun Maknoh @ayunmaknoh
Aifa Amalina @aifaamalina
Embun Karina @embunkarina
Maria Manora
β€’
TEMPAT:
Lambang Sari, Istana Budaya.
.
TARIKH:
8, 9 & 10 SEPTEMBER 2017
.
MASA:
8.30 Malam
.
TIKET:
RM 35(Awam)
RM 25(Pelajar)
β€’
PEMBELIAN DAN TEMPAHAN TIKET HANYA DIJUAL DI ATAS TALIAN, KAUNTER PEMBELIAN TIKET TIDAK DIBUKA SEMASA HARI PEMENTASAN. JADI LEKAS BOOKING PADA KAMI SEBELUM SEAT PENUH!
.
Pembelian tiket dan tempahan:
☎ 010-903 6786(Cahaya)
β€’
Ikuti akaun Instagram & Twitter kami di @revolutionstage untuk lebih info!
β€’
#Asramara
#revolutionstage
#Lambangsari #istanabudaya
#teater #Teater2017
#TeaterMalaysia
#SukanSea2017
#kl17
#katasapot
#asramaraagen
β€’
BARISAN PENAJA:
Warrior
Lunia
Printzilla
@waris_theatre
@asterikanakseni
@coatandtie.event
@pewaja
β€’
RAKAN MEDIA:
@creeptheatrics
@bakawaleepenang
@anomalistproduction
@team_senandika
@pentasupm
@theoppressedproduction

2πŸ’¬

my cheche @shahilaamzah @muzikmuzik32

9πŸ’¬

pelakon dan penyanyi OST filem Kau Takdirku @ezzatyabdullah @aisyahasnaa dan Datin @alyah81 @muzikmuzik32

7πŸ’¬

#Repost @muzikmuzik32 (@get_repost)
・・・
Muzik Muzik bersiaran langsung seperti biasa 11 Malam ini di TV3 bersama tetamu istimewa @shahilaamzah & @alyah81 ..Nantikan terkini Carta 20 @muzikmuzik32 bersama @hefnysahad & @sherry_alhadad 🌹 #mm32 @shilalas_shilaamzah #shilaamzah #alyah

2πŸ’¬

#Repost @muzikmuzik32 (@get_repost)
・・・
SHOWCASE @muzikmuzik32 #4 !!!! 1. @aepul.roza Dramaband & @haizahanafi - Jangan Pernah Berdusta.
2. @cahayaasmawi & @syamsulyusoffilm - Bukan Propaganda.
3. @salma_3juara - Akhirnya Cinta
4. @syamel_official & @erniezakri - Aku Cinta.
5. @haelhusaini - Jampi.

Siapa yang bakal mendapat 'Wild Card' ke Separuh Akhir Muzik Muzik?? Semuanya bakal terjawab 11 Malam ini di TV3✌️ #mm32

6πŸ’¬

bercanda di pasiran pantai...... @awalashaari #famililegoland

18πŸ’¬

pengalaman awal dan scha di @legolandmalaysia 🀣🀣🀣🀣 #famililegoland #dendamkurina @awalashaari

42πŸ’¬

20πŸ’¬

penat sangat tu.. u tgk ni @ainaliza kesian ceruk ceruk pintu dia tido. kurina kum kum @awalashaari bangunnnnn!!!!!

67πŸ’¬

#Repost @azhan_rani (@get_repost)
・・・
ini projek paling mencabar sepanjang karier aku yang belum berapa nak panjang lagi dalam bidang ni.. sesetengah pelakon dalam ni mungkin lari dari hero/heroin kesayangan yang pernah korang kenal sebelum ini... elakkan menonton lewat malam atau subuh hari sebab korang mungkin akan mengilai2 sendiri dan menggangu jiran2 lain bila tengok cerita ni nanti.. ok #terobekraya adalah telekomedi yang rugi kalau korang lepaskan.. ini gabungan julung2 kalinya muka pelawak dan muka serius .. untuk menontonnya dah boleh mula LANGGANI di saluran 480 @astrofirsteksklusif bermula jam 12malam ini 24 ogos 2017 .. sekali langgan boleh tengok 2 hari rasanya.. pastu kalau tak cukup hadam langgan la lagi.. sesuai untuk seisi keluarga.. serius tak tipu .. tengok dulu nanti bagitau.. diterbitkan oleh #jwhsdnbhd juga kepunyaan pelawak kesayangan negara suami isteri @jozlynnhanania
antara lain yang turut menjadi bintang dalam ni
@taukejambu76
@acheykintangkintung
@beto_kusyairy
@rizamin
@sherry_alhadad
@ani_maiyuni
@marshamilan
@kazar35
@zizannin
@realnanaazmi
@kam2u
JANGAN KETINGGALAN
#selamatmenonton

tq editor tersohor negara @hermanshahabdhamid untuk video ini

2πŸ’¬