sherry_alhadad

Thespian - stage / tv / Host Manager - Email ainaliza.vw@gmail.com Shopping&Retail - SAXAE by Sherryalhadadxae

4,219 posts 327,617 followers 1,572 following

artikel dari @bobofahad untuk #ajl32 doakan yang terbaik untuk kami mengendali anugerah Juara Lagu 32. ❤️❤️❤️❤️ make up by @jijiezainal hair @shasya_balqisya and @jijiezainal styled by @tymfatimah sherry's asst @aqeella

67💬

malam ini #lawakkedertakcoverline jam 9:30pm di astro warna. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

10💬

😍😍😍😍 #Repost @hansisaac with @get_repost
・・・
Guys , check it out malam ni ok .
Saksikan Lawak Ke Der Tak Cover Line malam ini jumaat, jam 9:30 malam di Astro warna Saluran 132 & warna HD Saluran 124
Bersama host dato @hansisaac & @sherry_alhadad
@nonoisepercussion
#lawakkedertakcoverline
#talkshow
#astrowarna
#saluran 132
#warnahd124

4💬

Loading...

after the showwwwww #dropthebeat

3💬

@dennisyin menari apa tu??? 🤣🤣🤣🤣

20💬

thank you Malaysia ❤️❤️❤️❤️ Beyonce and Jay Z live in Malaysia. hempas bak kata mamad🤣🤣🤣🤣 @mamadhjsam @himfikrifreaky #dropthebeat

8💬

Loading...

thank you for today ❤️❤️❤️❤️ with my co host abang @fahrinahmad_fa and our guest @rozitachewan1 and @nadnisaa #thesherryshowandfriends 💃💃 #beyourself #BAMMMM

10💬

@muzikmuzik32 bersama @armadaband , @noraniza_idris dan @lzzayaffandy (makeup by @jijiezainal hair by @shasya_balqisya main pilih2 pakaian by kakak @aqeella )

8💬

Loading...

recording #thesherryshowandfriends 16/1 di studio NTV7 Glenmarie.. jom!!!

19💬

jangan panjat pagar lari dari asrama, akak tangkap baru tau

213💬

paling cantiklah jijie zainal 🤤🤤🤤🤤

18💬

Loading...

sekarang dah boleh beli tiket kapal terbang atas kapal terbang tau. so canggih yo .....

30💬

saya kapten anda 👩🏼✈️

24💬

atas jejantas pun apa salahnya untuk couture 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

33💬

Loading...

biasa je tak rindu pun korang😪 @kupu_kupu @dennisyin biasa je 😑😑

6💬

anak anak kesayangan. ramai ek anak awak?? #dropthebeat

1💬

Thank you @mode.miroljonit for this awesome dennim top and skirt. top tu boleh buat macam2 gaya tau. jadi kak mah @tymfatimah kata why not kita pakai cara ni dulu. taraaaaaaaaaaaaa... love tak?? make up by @adikzwan styled by @tymfatimah top and skirt from @mode.miroljonit ❤️❤️❤️❤️❤️ #dropthebeat

17💬

Loading...

bila mood untuk throwback "Malam Pesta Muda Mudi" jadi apa lagi ke @mekkembangcotton lah kita tempah baju. main cuba2 pakai baju dari kakak @aqeella #dropthebeat thank you @mekkembangcotton ❤️❤️❤️❤️

7💬

happy bornday to @naz_bil21 ❤️❤️❤️❤️ sayang nabil ❤️❤️❤️❤️

5💬

bz ek @kupu_kupu kaki awak tu??? 🤣🤣🤣thank you sebab korang memang awesome hari ni n thank you datang ke #thesherryshowandfriends #beyourself #BAMMMM @hansisaac @emyliadac @kupu_kupu ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

8💬

siapa nak datang ke recording #thesherryshowandfriends di glenmarie esok? ada dua sesi recording. satu jam 2pm dan satu lagi jam 8pm. esok kita ada Dato' Ac Mizal, Dato Hans Issac, Nabila Huda, Syuk, Zalif Sidek, Abam dan Kak Syanie. #thesherryshow #beyourself #BAMMMM

5💬

new batch @sherryalhadadxae kini berada di Setapak Central di butik @asyikin_exclusive . saya nak singgah jap lagi jam 2pm kat sana?? sapa free meh lahhh. org pertama tegur saya, saya belanja satu baju..why not #sherryalhadad #sherryalhadadxasyikinexclusive

21💬

8 Januari 2018 |
Siaran langsung @muzikmuzik32 bersama tetamu jemputan istimewa kumpulan Kool @hairee_kool68 @riotkool @acheykintangkintung dan finalist AJL32 @khaibahar94
Jangan lupa 11 malam ini di TV3 #mm32

6💬

#Repost @asyikin_exclusive (@get_repost)
・・・
Striped blouse (RM119) by #sherryalhadadxasyikinexclusive
Striped black and striped emerald
Available in UK size
16,18,20,22,
.
Dah available di semua cawangan kami 😘
.
Setapak Central Kuala Lumpur
Mahkota Parade melaka
Kota Fesyen Ayer Keroh
.
#Asyikinexclusive
#sherryalhadadxasyikinexclusive #plussizefashion
#morning

34💬

sekolah rendah kebangsaan gombak dua tahun 1991-1996. siapa sekolah sini dulu??? siapa masih ingat nama cikgu??? dulu kelas apa??

31💬

🎼🎼ucapan selamat tahun baru dari saya untuk semuaaaaaaa 🎼🎼 2018 ❤️❤️❤️❤️ siapa sempat pksn sebelum nama di tukar jadi plkn?

413💬

Hey Guys! 27 Januari 2018 ni Garsa Kitchen ada buat challenge. Siapa makan paling banyak akan menang Grand Prize berjumlah rm1000. JOM JOIN CHALLENGE NI. JANGAN LUPA HASHTAG #garsapedasgiler
visit ig : @garsa.kitchen
visit ig : @garsa.kitchen
visit ig : @garsa.kitchen

13💬

terima kasih kepada @majalahjelita kerana menjadikan saya sebagai cover majalah untuk bulan November 2017 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

13💬

#thesherryshow malam ini jam 10 malam di @tv3malaysia ada siapa tu?????

9💬