Shaklee by ErnieEzreena 👀

SuppLement femes 👇 ... 🔮 BEAUTY SET 🔮 SLIMMING SET 🔮 PREGNANT SET 🔮 MILKBOOSTER And etc ... ... 📮 Post Everyday 📲 Whatsapp 0174670467

http://www.erniezreena.blogspot.com/

  • posts433

Macam biasa rutin wajib setiap pagi semestinya bancuh ESP dulu sebelum Erni start buat kerja lain.  Lepas tu baru Erni akan breakfast apa apa buat I usually eat something light jer sebab dah kekenyangan minum ESP. Lunch nanti baru makan berat.

Memang berbeza tau bila consume dan tak consume ESP nih. Bukan setakat bagus untuk kulit cantik, tapi ESP nih sangat membantu untuk berikan kita lebih bertenaga sepanjang hari. Working Mom and Work At Home Mom both are highly recommended untuk try consume, inshaaAllah takde aih rasa penat, letih dan lesu sangat ❤

0174670467
@supplementdiary

#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleekluang
#shakleekl
#shakleejerantut
#shakleejb

0💬

ESP PENUH KHASIAT
.
Sebelum start buat kerja kerja lain, memang wajib bancuh ESP nih dulu kalau tak sure lemauuu jer and mengantuk.
.
Saya nak share dengan uols antara kebaikan dan khasiat ESP yang utama:.
.
✔ Mencerah, melicinkan dan menjadikan kulit lebih gebuu.
✔ Menghilangkan parut degil, jerawat serta jeragat.
✔ Membantu maintain berat dan saiz badan.
✔ Memberikan rasa lebih bertenaga sepanjang hari.
✔ Bagi yang sedang ikhtiar hamil, ESP membantu menguatkan otot rahim.
✔ Bagi yang sedang hamil, ESP berikan lebih tenaga, atasi masalah kencing manis, also baby uols lebih cerah gebuu inshaaAllah.
✔ Bagi yang sedang berpantang, ESP bantu baik pulih luka bersalin lebih cepat (normal & czer).
✔ Bagi yang menyusukan baby, ESP bantu membanyakkan dan memekatkan susu badan (milk booster).
.
Banyak lagi sebenarnya khasiat ESP nih kalau nak cerita sampai esok pun belum tentu habis, memang antara the best Shaklee's supplement yang uols wajib cuba consume 😊.
.
Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh terus hubungi Saya menerusi whatsapp.
.
.
Ernie Ezreena
017-4670467
Your Health & Beauty Consultant
.
.
#kulitflawless #kulitcantik #sayajualshaklee #shakleekluang #uitmpuncakalam #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #uitmshahalam #shakleeMalaysia #espshaklee #PROMOSHAKLEE #vitaminC #airhitambatupahat #vitaminE #supplimentkecantikan #collagenpowder
#nutriwhiteskincare
#utmskudai

0💬

Assalam semua dan selamat pagi 💕
.
Anyway, Kedai Shaklee ku dh buka seperti biasa dan postage pun hari nih ada waktu petang nanti. Bagi anda yang ingin mendapatkan supplement Shaklee beserta full guide and consultation, boleh whatsapp saya untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
Nih saya list kan antara produk Shaklee yang best selling setiap bulan:
.
•ESP
•FULLSET SET KECANTIKAN
•BASIC SET KECANTIKAN
•COLLAGEN POWDER
•VIVIX •SET SLIMMING
•SET HAMIL •SET BERPANTANG •SET IBU MENYUSU
•SET KESUBURAN
•SET KANAK KANAK
•NUTRIWHITE SKINCARE
.
Everyday saya akan jumpa dengan pelbagai jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur, paling muda so far 16 tahun dan paling berusia sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah dan flawless
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk turunkan berat badan
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan ke tahap lebih baik
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp erni okay? InshaaAllah saya akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers saya😊
.
Ernie Ezreena
0174670467
.
#shakleepasirgudang #shakleekluang #shakleekotamasai #shakleemasai #shakleebandarserialam #shakleejb
#shakleemelaka
#shakleesegamat
#shakleenegeri9
#shakleepekanpahang
#shakleemuar
#shakleeipohperak
#shakleekelantan

0💬

.
Allah itu Maha Adil dan juga Maha Memberi. Dia beri kita rezeki sesuai dengan apa yang kita usahakan. .
.
Banyak kita usaha, maka banyak lah yang kita akan dapat.
Sedikit kita usaha, maka sedikit juga lah yang kita akan dapat. .
.
Jangan lah kita asyik cakap "takde rezeki", kata kata tu juga adalah suatu doa tau. Kena jaga percakapan kita ya? Cakap lah yang baik baik, yang positif.
.
Kalau kita dah betul betul berusaha sehabis baik namun rezeki masih belum seperti apa yang kita harapkan, percaya lah sebenarnya kita sedang berada pada fasa diuji. .
.
Allah uji kita sebab Allah sayang, Allah nak berikan kita sesuatu yang besar, yang mungkin tak pernah kita bayangkan pun.
.
Put your trust in Allah, indeed He is the best planner 💕.
.

#SelamatPagi

0💬

[MANFAAT VITAMIN E UNTUK KECANTIKAN DAN KESUBURAN]
.
Kalau ditanya pada nana apa supplement yang WAJIB ada dalam SET KECANTIKAN SHAKLEE, jawapannya semestinya adalah VITAMIN E..
.
Ramai yang belum sedar betapa pentingnya VITAMIN E untuk penjagaan kulit wajah, untuk kecantikan mahupun kesihatan.. So kat sini nana nak kongsi sedikit manfaat VITAMIN E untuk semua;
.
.
-Melambatkan penuaan kerana tinggi dengan ANTIOKSIDA
-Membantu mengurangkan STRETCHMARK
-Memudarkan PARUT
-Mencerahkan kulit
-Melembapkan kulit dan mengurangkan masalah kulit kering bersisik
-Melembapkan rambut
.
.
Selain untuk KECANTIKAN, Vitamin E turut terkenal sebagai salah satu vitamin penting dalam SET KESUBURAN..
.
.
-Ianya membantu meningkatkan pengeluaran air mani
-Membantu mengurangkan risiko KEGUGURAN
-Merapatkan perhubungan suami isteri
.

dan lain-lain..
.
.
Boleh hubungi erni untuk pertanyaan atau tempahan
.
Ernie Ezreena
0174670467
.
#shaklee
#shakleemalaysia
#sayajualshaklee
#pakarperundingshaklee
#shakleemaster
#spectacularempirebymnm
#mastershaklee
#shakleeampang
#shakleekualalumpur
#shakleebukitantarabangsa
#shaklee
#shakleekualalumpur
#shakleebukitantarabangsa
#shakleeampang
#rahsiakulitcantik
#tipscantik
#tipscerah
#rahsiabuatduit
#retireyoungretirerich
#freedom
#successquotes
#cakapyangbaikbaik
#sebutyangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#viteshaklee
#shakleemurah
#sayajualshaklee

1💬

Malam ni join class Master 2be Irine Nadia. Haa sape tak kenal bukan. Blogger terkenal tuu 😉

Bukan mudah nak dapat ilmu free free dari orang yang femes amous camni kan. Kalau kat luar sana kita nak join Bisness Class Doc Azizan je pun dah beribu.
Tapi dengan join group Shaklee under Phenomenal Pearls kita dapat ilmu Bisness free free je.
So if korang yang rasa nak jana income dari rumah je. Semua guna online je. Nak jadi work at home mom like me! tehee.. bole la whatsapp saya 😌 :: 017-4670467

Uolss pasti akan berada dalam group yang kukuh. Insyaallah

0💬

ESP & VIT C SHAKLEE UNTUK KECANTIKAN KULIT ❤️
.
Assalammualaikum :)
Jom cantik dengan Set Supplement Shaklee
.
Haaaa takkan luaran je nak nampak cantik kan. Of cos dalaman jugak perlu amik.  Ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyakkkkk sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU! .
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meh Erni explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
➰ ESP (2-3 bulan) ➡ Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
➡ Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
➡ Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
➰ SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan) ➡ Mencerahkan kulit secara sekata
➡ Merawat tona kulit tak sekata
➡ Mengurangkan minyak dekat kulit muka
➡ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
➡ Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
➡ Mengurangkan gejala kulit kusam
➡ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
➡ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Your Beauty Consultant
Ernie Ezreena | +6017-4670467
.
#shakleehere #shaklee #shakleekecantikan #productshaklee #setkecantikanshaklee #shakleekluang #shakleebatupahat #shakleejohorbahru #shakleemalaysia #espshaklee #vitcshaklee #viteshaklee #shakleeshahalam #shakleeseremban #shakleeputrajaya

0💬

ESP & VIT C SHAKLEE UNTUK KECANTIKAN KULIT ❤️
.
Assalammualaikum :)
Jom cantik dengan Set Supplement Shaklee
.
Haaaa takkan luaran je nak nampak cantik kan. Of cos dalaman jugak perlu amik.  Ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyakkkkk sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU! .
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meh Erni explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
➰ ESP (2-3 bulan) ➡ Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
➡ Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
➡ Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
➰ SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan) ➡ Mencerahkan kulit secara sekata
➡ Merawat tona kulit tak sekata
➡ Mengurangkan minyak dekat kulit muka
➡ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
➡ Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
➡ Mengurangkan gejala kulit kusam
➡ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
➡ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Your Beauty Consultant
Ernie Ezreena | +6017-4670467
.
#shakleehere #shaklee #shakleekecantikan #productshaklee #setkecantikanshaklee #shakleekluang #shakleebatupahat #shakleejohorbahru #shakleemalaysia #espshaklee #vitcshaklee #viteshaklee #shakleeshahalam #shakleeseremban #shakleeputrajaya

0💬

Ni antara feedback customer yang consume ESP SHAKLEE ni secara consistent
.
- Esp bole membantu mengenyangkan
- Esp membantu badan bertenaga ketika hamil
.
And banyak lagi khasiat Esp ni sebenarnya
.
Untuk keterangan lanjut bole dm atau whatsapp Ernie segera ya
.
Ernie Ezreena
0174670467
.
#shakleeeffect
#feedbackcustomer
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleejb

0💬

ESP PENUH KHASIAT
.
Sebelum start buat kerja kerja lain, memang wajib bancuh ESP nih dulu kalau tak sure lemauuu jer and mengantuk.
.
Saya nak share dengan uols antara kebaikan dan khasiat ESP yang utama:.
.
✔ Mencerah, melicinkan dan menjadikan kulit lebih gebuu.
✔ Menghilangkan parut degil, jerawat serta jeragat.
✔ Membantu maintain berat dan saiz badan.
✔ Memberikan rasa lebih bertenaga sepanjang hari.
✔ Bagi yang sedang ikhtiar hamil, ESP membantu menguatkan otot rahim.
✔ Bagi yang sedang hamil, ESP berikan lebih tenaga, atasi masalah kencing manis, also baby uols lebih cerah gebuu inshaaAllah.
✔ Bagi yang sedang berpantang, ESP bantu baik pulih luka bersalin lebih cepat (normal & czer).
✔ Bagi yang menyusukan baby, ESP bantu membanyakkan dan memekatkan susu badan (milk booster).
.
Banyak lagi sebenarnya khasiat ESP nih kalau nak cerita sampai esok pun belum tentu habis, memang antara the best Shaklee's supplement yang uols wajib cuba consume 😊.
.
Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh terus hubungi Saya menerusi whatsapp.
.
.
Ernie Ezreena
017-4670467
Your Health & Beauty Consultant
.
.
#kulitflawless #kulitcantik #sayajualshaklee #shakleekluang #uitmpuncakalam #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #uitmshahalam #shakleeMalaysia #espshaklee #PROMOSHAKLEE #vitaminC #airhitambatupahat #vitaminE #supplimentkecantikan #collagenpowder
#nutriwhiteskincare
#utmskudai #puncakalam #uitmpuncakalam #uthm #usm

0💬

Assalam semua dan selamat pagi 💕
.
Anyway, Kedai Shaklee ku dh buka seperti biasa dan postage pun hari nih ada waktu petang nanti. Bagi anda yang ingin mendapatkan supplement Shaklee beserta full guide and consultation, boleh whatsapp saya untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
Nih saya list kan antara produk Shaklee yang best selling setiap bulan:
.
•ESP
•FULLSET SET KECANTIKAN
•BASIC SET KECANTIKAN
•COLLAGEN POWDER
•VIVIX •SET SLIMMING
•SET HAMIL •SET BERPANTANG •SET IBU MENYUSU
•SET KESUBURAN
•SET KANAK KANAK
•NUTRIWHITE SKINCARE
.
Everyday saya akan jumpa dengan pelbagai jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur, paling muda so far 16 tahun dan paling berusia sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah dan flawless
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk turunkan berat badan
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan ke tahap lebih baik
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp erni okay? InshaaAllah saya akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers saya😊
.
Ernie Ezreena
0174670467
.
#shakleejb #shakleekluang #shakleebp #shakleemuar #shakleemelaka #shakleesegamat
#shakleemurah

0💬

Kenapa ramai paling suka dengan ESP?
.
Sebab ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia. Antaranya:
.
1- Mencerahkan kulit secara sekata
2- Menghilangkan jeragat
3- Membantu menghilangkan parut
4- Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu
5- Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
6- Memberi rasa kenyang lebih lama
7- Mengnjalkan payudara & punggung
8- Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
9- Mengatasi rasa letih dan lesu
10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
11- Mengatasi keguguran rambut
12- Mencantikkan kuku
13- Menghaluskan tumit pecah
14- Membekalkan tenaga berterusan
15- Meningkatkan kualiti susu ibu
16- Meningkatkan pengeluaran susu badan
17- Pengganti minum petang atau supper
18- Mengelakkan kerapuhan tulang
19- Merangsang regenerasi sel kulit dan otot
20- Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
21- Baik untuk hormon
22- Mengurangkan kedutan dan garis halus
23- Rendah lemak, tanpa kolestrol
24- Membantu mengurangkan risiko kanser
25- Bertindak sebagai antioksidan
26- Menguatkan sistem imun tubuh
27- Mempertingkatkan tahap kolestol baik
28- Memelihara kesihatan jantung
29- Merendahkan paras kolestrol
30- Mencegah osteoporosis
31- Membantu pembentukan sel-sel baru
.
Banyakkan khasiat ESP nih? Nak dapatkan harga promo ESP daripada Ernie? Meh whatsapp Ernie meh 😊
.
P/S: Cantik tak shaker tu? Customer iols jer berpeluang untuk memiliki Shaker cantik tu okayh.
.
Your Trusted Shaklee Distributor,
Ernie Yuhaini
017-4670467
.
#promoSHAKLEE #promoESP #ESPshaklee #shakleepasirgudang #shakleeJB #shakleemurah #shakleekluang #pengedarsahshakleekluang #kluangparade #kluangmall #milkbooster #shakleesentul #shakleemelaka #shakleemuar #shakleebp

0💬

ESP BUKAN UNTUK CANTIK JE, MILKBOOSTER TOO ❤
.
Ernie nak share feedback daripada customer,
.
Alhamdulillah, kalau nak tahu customer ni consume ESP memang consistent, actually masa pregnant lagi dah consume. Syukur Alhamdulillah, hasilnya..
.
❤️ Susu badan pekat
❤️ Even dah direct feeding, susu still banyak bila pam
❤️ 'Miss B' sentiasa penuh
❤️ Badan juga rasa lebih segar dan kurang rasa letih
.
Sebagai Ibu, kita hanya boleh sentiasa ikhtiar untuk berikan yang terbaik buat anak kita. Salah satunya dengan membekalkan nutrisi terbaik melalui susu badan, pengambilan supplement adalah sebagai salah satu ikhtiar untuk memastikan susu badan cukup dan penuh dengan nutrisi bagi tumbesaran anak kita yang lebih baik inshaaAllah 😊
.
ERNIE EZREENA
017-4670467
Your Health & Beauty Consultant
.
#shakleejohorbahru
#shakleeJB
#babyShaklee
#milkbooster
#kluang
#johorbahru
#tampoi
#raya2017
#kulitcantik
#supplimentsusuibu
#shakleekluang
#shakleemalaysia
#shaklee
#shakleemurah
#espshaklee
#supplementmilkbooster
#supplementkecantikan

0💬

ESP PENUH KHASIAT
.
Sebelum start buat kerja kerja lain, memang wajib bancuh ESP nih dulu kalau tak sure lemauuu jer and mengantuk.
.
Saya nak share dengan uols antara kebaikan dan khasiat ESP yang utama:.
.
✔ Mencerah, melicinkan dan menjadikan kulit lebih gebuu.
✔ Menghilangkan parut degil, jerawat serta jeragat.
✔ Membantu maintain berat dan saiz badan.
✔ Memberikan rasa lebih bertenaga sepanjang hari.
✔ Bagi yang sedang ikhtiar hamil, ESP membantu menguatkan otot rahim.
✔ Bagi yang sedang hamil, ESP berikan lebih tenaga, atasi masalah kencing manis, also baby uols lebih cerah gebuu inshaaAllah.
✔ Bagi yang sedang berpantang, ESP bantu baik pulih luka bersalin lebih cepat (normal & czer).
✔ Bagi yang menyusukan baby, ESP bantu membanyakkan dan memekatkan susu badan (milk booster).
.
Banyak lagi sebenarnya khasiat ESP nih kalau nak cerita sampai esok pun belum tentu habis, memang antara the best Shaklee's supplement yang uols wajib cuba consume 😊.
.
Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh terus hubungi Saya menerusi whatsapp.
.
.
Ernie Ezreena
017-4670467
Your Health & Beauty Consultant
.
.
#kulitflawless #kulitcantik #sayajualshaklee #shakleekluang #uitmpuncakalam #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #uitmshahalam #shakleeMalaysia #espshaklee #PROMOSHAKLEE #vitaminC #airhitambatupahat #vitaminE #supplimentkecantikan #collagenpowder
#nutriwhiteskincare
#utmskudai #puncakalam #uitmpuncakalam #uthm #usm

0💬

Sebelum tidur, telan 4 biji Ostematrix untuk bekalkan keperluan KALSIUM yang mencukupi untuk ibu ibu yang masih bf baby.
Manfaat lain after consumed Ostematrix nih ialah rasa lenguh-lenguh badan berkurang and proses 'membuang' tu lancar je setiap hari.

Ernie memang highly recommend Ostematrix nih kat semua preggy/bf mommies. Memang berbeza tau rasa badan if sehari tu kite termiss makan Ostematrix nih :) Mommies kalau berminat nak order nanti boleh WhatsApp Ernie ok!

Ernie Shaklee,
017-4670467
Your Health & Beauty Consultant

#shaklee #shakleekluang #shakleemalaysia #shakleejohor #sayajual #sayajualshaklee #supplementshaklee #kesihatankecantikan #ostematrix #shakleemurah #shakleesegamat #shakleemuar #shakleebp #shakleeparitraja #paritrajakluang #aitamkluang #bandarkluang #kluang

0💬

Antara supplement wajib consume semasa hamil ➡️ OSTEMATRIX ❤️❤️
.
Kandungan dalam Ostematrix:
.
• Kalsium (1000mg) - Sumber semulajadi yang berkonsentrasi dan mudah diserap
• Magnesium (400mg) - Bantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang & menguatkannya
• Vitamin D (400IU) - Merangsangkan penyerapan kalsium
• Boron - Bantu dalam metabolisme tulang
• Mangan, tembaga & zink - Mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang .
.
Manfaat Ostematrix: .
• Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
• Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
• Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
• Mengurangkan stress
• Menstabilkan tekanan darah
• Melegakan sakit ketika haid
• Membantu dalam masalah gastrik
• Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
• Mengurangkan risiko praeklampsia
• Membantu mengurangkan sakit belakang
• Mengurangkan risiko osteoporosis
• Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
• Membantu melegakan sembelit
•Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
• Membantu mengurangkan masalah kolestrol
• Menggalakkan kulit yang cantik
• Melegakan sakit-sakit sendi
• Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
• Membantu melembutkan najis
• Membantu mengatasi migrain
• Membantu masalah buasir
.
@supplementdiary
017-4670467
.
#ostematrix #calcium #sembelit #buasir #osteoporosis #supplementsakitbelakang #supplementsakitgigi
#supplementkalsium #ostematrixmurah #shaklee #shakleemalaysia #shakleekluang #pengedarshakleekluang #shakleejb #shakleetampoi #bandarkluang

1💬

Antara supplement wajib consume semasa hamil ➡️ OSTEMATRIX ❤️❤️
.
Kandungan dalam Ostematrix:
.
• Kalsium (1000mg) - Sumber semulajadi yang berkonsentrasi dan mudah diserap
• Magnesium (400mg) - Bantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang & menguatkannya
• Vitamin D (400IU) - Merangsangkan penyerapan kalsium
• Boron - Bantu dalam metabolisme tulang
• Mangan, tembaga & zink - Mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang .
.
Manfaat Ostematrix: .
• Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
• Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
• Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
• Mengurangkan stress
• Menstabilkan tekanan darah
• Melegakan sakit ketika haid
• Membantu dalam masalah gastrik
• Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
• Mengurangkan risiko praeklampsia
• Membantu mengurangkan sakit belakang
• Mengurangkan risiko osteoporosis
• Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
• Membantu melegakan sembelit
•Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
• Membantu mengurangkan masalah kolestrol
• Menggalakkan kulit yang cantik
• Melegakan sakit-sakit sendi
• Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
• Membantu melembutkan najis
• Membantu mengatasi migrain
• Membantu masalah buasir
.
@supplementdiary
017-4670467
.
#ostematrix #calcium #sembelit #buasir #osteoporosis #supplementsakitbelakang #supplementsakitgigi
#supplementkalsium #ostematrixmurah #shaklee #shakleemalaysia #shakleekluang #pengedarshakleekluang #shakleejb #shakleetampoi #bandarkluang

0💬

Hi everyone, lagi berapa hari je ni dah nak SUKAN SEA 2017😊 atlet semua mesti tgh fokus on training,bg fit,untuk perform yg terbaik untuk negara kan?,mashaallah,mesti perlu tenaga extra kan. Jom nak cerita sikit tentang performance drink ni.
.
Performance drink ni Minuman pilihan ahli angkasawan dan para atlet 💪.
.
SEBAB APA MINUMAN PILIHAN?
.
💪mempunyai komponen elektrolit yg penting ! (sodium, chloride, magnesium, kalsium, potassium) .
💪meningkatkan daya ketahanan badan. .
💪mengimbangi metabolisme air dlm tubuh .
.
💪mencegah penyahdiratan - mengurangkan haus.
.
Jom bertenaga bersama performance drink😘 moga dipermudahkan segala urusan dan diberkati olehNya.
.
📱 017-4670467
Ernie Ezreena
.
#performancedrink #drink #atlet #minumanisotonik #shakleesenawang #sukansea2017 #sukansea #supplementtenaga #sports #shakleebp #shaklee #performancedrinkshaklee #shakleepetalingjaya #shakleekluang #shakleemurah #supplement #awesome #supplementdiary

0💬

Hi everyone, lagi berapa hari je ni dah nak SUKAN SEA 2017😊 atlet semua mesti tgh fokus on training,bg fit,untuk perform yg terbaik untuk negara kan?,mashaallah,mesti perlu tenaga extra kan. Jom nak cerita sikit tentang performance drink ni.
.
Performance drink ni Minuman pilihan ahli angkasawan dan para atlet 💪.
.
SEBAB APA MINUMAN PILIHAN?
.
💪mempunyai komponen elektrolit yg penting ! (sodium, chloride, magnesium, kalsium, potassium) .
💪meningkatkan daya ketahanan badan. .
💪mengimbangi metabolisme air dlm tubuh .
.
💪mencegah penyahdiratan - mengurangkan haus.
.
Jom bertenaga bersama performance drink😘 moga dipermudahkan segala urusan dan diberkati olehNya.
.
📱 017-4670467
Ernie Ezreena
.
#performancedrink #drink #atlet #minumanisotonik #shakleesenawang #sukansea2017 #sukansea #supplementtenaga #sports #shakleebp #shaklee #performancedrinkshaklee #shakleepetalingjaya #shakleekluang #shakleemurah #supplement #awesome #supplementdiary

0💬

Hi everyone, lagi berapa hari je ni dah nak SUKAN SEA 2017😊 atlet semua mesti tgh fokus on training,bg fit,untuk perform yg terbaik untuk negara kan?,mashaallah,mesti perlu tenaga extra kan. Jom nak cerita sikit tentang performance drink ni.
.
Performance drink ni Minuman pilihan ahli angkasawan dan para atlet 💪.
.
SEBAB APA MINUMAN PILIHAN?
.
💪mempunyai komponen elektrolit yg penting ! (sodium, chloride, magnesium, kalsium, potassium) .
💪meningkatkan daya ketahanan badan. .
💪mengimbangi metabolisme air dlm tubuh .
.
💪mencegah penyahdiratan - mengurangkan haus.
.
Jom bertenaga bersama performance drink😘 moga dipermudahkan segala urusan dan diberkati olehNya.
.
📱 017-4670467
Ernie Ezreena
.
#performancedrink #drink #atlet #minumanisotonik #shakleesenawang #sukansea2017 #sukansea #supplementtenaga #sports #shakleebp #shaklee #performancedrinkshaklee #shakleepetalingjaya #shakleekluang #shakleemurah #supplement #awesome #supplementdiary

0💬

Assalam and Hye 💕.
.
Collagen Shaklee nih sememangnya sangat sangat awesome! 😍
.
Kalau kesan ambil set kecantikan lain macam kapal terbang, haa Collagen nih effect dia macam roket. Lagi cepat .
Nak jaga kulit kena start dari sekarang. Bukan tunggu dah keluar segala wrinkles, freckles semua baru nak jaga tau. And yang paling saya nak avoid sekali ialah jeragat, sebab usually umur start 3 series nih laa jeragat akan start keluar sikit sikit especially yang selalu exposed kat panas / haba.
.
Another thing, siapa ada masalah PARUT BERLUBANG wajib cuba consume nih tau!.
.
And kalau you ada masalah SUNBURN, haa Collagen nih lah yang paling berkesan sekali inshaaAllah.
.
ANTARA KEBAIKAN DAN KELEBIHAN COLLAGEN: .
.
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
.
Bila travel, paling senang bawa Collagen Powder Shaklee nih laa untuk maintain kulit kekal sihat, flawless dan licin.
.
Senang sebab Collagen nih dalam sachet, boleh letak jer dalam handbag 😊.
.
.
Hubungi saya untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
Ernie Ezreena
017-4670467
.
#collagen #collagenpowder #collagenshaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #shakleesg #shakleesingapura #shakleesingapore #sayajualShaklee #shakleemurah #shaklee #shakleemalaysia #shakleekluang #shakleelover

0💬

Assalam and Hye 💕.
.
Collagen Shaklee nih sememangnya sangat sangat awesome! 😍
.
Kalau kesan ambil set kecantikan lain macam kapal terbang, haa Collagen nih effect dia macam roket. Lagi cepat .
Nak jaga kulit kena start dari sekarang. Bukan tunggu dah keluar segala wrinkles, freckles semua baru nak jaga tau. And yang paling saya nak avoid sekali ialah jeragat, sebab usually umur start 3 series nih laa jeragat akan start keluar sikit sikit especially yang selalu exposed kat panas / haba.
.
Another thing, siapa ada masalah PARUT BERLUBANG wajib cuba consume nih tau!.
.
And kalau you ada masalah SUNBURN, haa Collagen nih lah yang paling berkesan sekali inshaaAllah.
.
ANTARA KEBAIKAN DAN KELEBIHAN COLLAGEN: .
.
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
.
Bila travel, paling senang bawa Collagen Powder Shaklee nih laa untuk maintain kulit kekal sihat, flawless dan licin.
.
Senang sebab Collagen nih dalam sachet, boleh letak jer dalam handbag 😊.
.
.
Hubungi saya untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
Ernie Ezreena
017-4670467
.
#collagen #collagenpowder #collagenshaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #shakleesg #shakleesingapura #shakleesingapore #sayajualShaklee #shakleemurah #shaklee #shakleemalaysia #shakleekluang #shakleelover

0💬

Assalam and Hye 💕.
.
Collagen Shaklee nih sememangnya sangat sangat awesome! 😍
.
Kalau kesan ambil set kecantikan lain macam kapal terbang, haa Collagen nih effect dia macam roket. Lagi cepat .
Nak jaga kulit kena start dari sekarang. Bukan tunggu dah keluar segala wrinkles, freckles semua baru nak jaga tau. And yang paling saya nak avoid sekali ialah jeragat, sebab usually umur start 3 series nih laa jeragat akan start keluar sikit sikit especially yang selalu exposed kat panas / haba.
.
Another thing, siapa ada masalah PARUT BERLUBANG wajib cuba consume nih tau!.
.
And kalau you ada masalah SUNBURN, haa Collagen nih lah yang paling berkesan sekali inshaaAllah.
.
ANTARA KEBAIKAN DAN KELEBIHAN COLLAGEN: .
.
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
.
Bila travel, paling senang bawa Collagen Powder Shaklee nih laa untuk maintain kulit kekal sihat, flawless dan licin.
.
Senang sebab Collagen nih dalam sachet, boleh letak jer dalam handbag 😊.
.
.
Hubungi saya untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
Ernie Ezreena
017-4670467
.
#collagen #collagenpowder #collagenshaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #shakleesg #shakleesingapura #shakleesingapore #sayajualShaklee #shakleemurah #shaklee #shakleemalaysia #shakleekluang #shakleelover

0💬

Feedback ESP & VIT C
.
ESP & VIT C SHAKLEE UNTUK KECANTIKAN KULIT ❤️
.
Assalammualaikum :)
Jom cantik dengan Set Supplement Shaklee
.
Haaaa takkan luaran je nak nampak cantik kan. Of cos dalaman jugak perlu amik.  Ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyakkkkk sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU! .
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meh Erni explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
➰ ESP (2-3 bulan) ➡ Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
➡ Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
➡ Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
➰ SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan) ➡ Mencerahkan kulit secara sekata
➡ Merawat tona kulit tak sekata
➡ Mengurangkan minyak dekat kulit muka
➡ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
➡ Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
➡ Mengurangkan gejala kulit kusam
➡ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
➡ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Your Beauty Consultant
Ernie Ezreena | +6017-4670467
.
#shakleehere #shaklee #shakleekecantikan #productshaklee #setkecantikanshaklee #shakleekluang #shakleebatupahat #shakleejohorbahru #shakleemalaysia #espshaklee #vitcshaklee #viteshaklee #shakleeshahalam #shakleeseremban #shakleeputrajaya

0💬

ESP & VIT C SHAKLEE UNTUK KECANTIKAN KULIT ❤️
.
Assalammualaikum :)
Jom cantik dengan Set Supplement Shaklee
.
Haaaa takkan luaran je nak nampak cantik kan. Of cos dalaman jugak perlu amik.  Ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyakkkkk sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU! .
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meh Erni explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
➰ ESP (2-3 bulan) ➡ Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
➡ Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
➡ Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
➰ SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan) ➡ Mencerahkan kulit secara sekata
➡ Merawat tona kulit tak sekata
➡ Mengurangkan minyak dekat kulit muka
➡ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
➡ Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
➡ Mengurangkan gejala kulit kusam
➡ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
➡ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Your Beauty Consultant
Ernie Ezreena | +6017-4670467
.
#shakleehere #shaklee #shakleekecantikan #productshaklee #setkecantikanshaklee #shakleekluang #shakleebatupahat #shakleejohorbahru #shakleemalaysia #espshaklee #vitcshaklee #viteshaklee #shakleeshahalam #shakleeseremban #shakleeputrajaya
#shakleepj #shakleejb #shakleetampoi #bandarkluang #kluang

0💬

ESP & VIT C SHAKLEE UNTUK KECANTIKAN KULIT ❤️
.
Assalammualaikum :)
Jom cantik dengan Set Supplement Shaklee
.
Haaaa takkan luaran je nak nampak cantik kan. Of cos dalaman jugak perlu amik.  Ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyakkkkk sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU! .
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meh Erni explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
➰ ESP (2-3 bulan) ➡ Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
➡ Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
➡ Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
➰ SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan) ➡ Mencerahkan kulit secara sekata
➡ Merawat tona kulit tak sekata
➡ Mengurangkan minyak dekat kulit muka
➡ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
➡ Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
➡ Mengurangkan gejala kulit kusam
➡ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
➡ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
Your Beauty Consultant
Ernie Ezreena | +6017-4670467
.
#shakleehere #shaklee #shakleekecantikan #productshaklee #setkecantikanshaklee #shakleekluang #shakleebatupahat #shakleejohorbahru #shakleemalaysia #espshaklee #vitcshaklee #viteshaklee #shakleeshahalam #shakleeseremban #shakleeputrajaya

0💬

SET RESDUNG SHAKLEE
.
👉 Alfalfa Complex
✔Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis).
✔Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis).
✔Namun begitu, mereka menghidap penyakit SLE tak digalakkan mengambil alfalfa sebagai suplemen.
.
👉 B Complex
✔Kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
✔Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka.
✔Membantu dalam membina protein dalam tubuh.
.
👉 Vitamin C
✔Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
✔Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.
✔Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.
.
#setresdungshaklee ni ada 3 tau yg penting untuk kita atasi. Nak order atau cara consume? Meh whatsapp erni, nanti erni guide 😊
.
Your SID,
Erni Shaklee
Whatsapp +6017-4670467 .
.
#shaklee #shakleemalaysia #vitaminc #sustainedrelease #setcantikshaklee #vitamincshaklee #vitcrosehip #cantikdenganshaklee #vitaminmurah #setshakleemurah #setresdung #sinus #bersin #jerawatresdung #antioksida #antistress #setkesuburan #bellasinus #shakleemurah #alfalfashaklee #supplementresdung #shakleekluang #shakleebp #shakleepg #shakleejb

0💬

SET RESDUNG SHAKLEE
.
👉 Alfalfa Complex
✔Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis).
✔Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis).
✔Namun begitu, mereka menghidap penyakit SLE tak digalakkan mengambil alfalfa sebagai suplemen.
.
👉 B Complex
✔Kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
✔Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka.
✔Membantu dalam membina protein dalam tubuh.
.
👉 Vitamin C
✔Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
✔Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.
✔Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.
.
#setresdungshaklee ni ada 3 tau yg penting untuk kita atasi. Nak order atau cara consume? Meh whatsapp erni, nanti erni guide 😊
.
Your SID,
Erni Shaklee
Whatsapp +6017-4670467 .
.
#shaklee #shakleemalaysia #vitaminc #sustainedrelease #setcantikshaklee #vitamincshaklee #vitcrosehip #cantikdenganshaklee #vitaminmurah #setshakleemurah #setresdung #sinus #bersin #jerawatresdung #antioksida #antistress #setkesuburan #bellasinus #shakleemurah #alfalfashaklee #supplementresdung #shakleekluang #shakleebp #shakleepg #shakleejb

0💬

SET RESDUNG SHAKLEE
.
👉 Alfalfa Complex
✔Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis).
✔Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis).
✔Namun begitu, mereka menghidap penyakit SLE tak digalakkan mengambil alfalfa sebagai suplemen.
.
👉 B Complex
✔Kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
✔Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka.
✔Membantu dalam membina protein dalam tubuh.
.
👉 Vitamin C
✔Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
✔Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.
✔Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.
.
#setresdungshaklee ni ada 3 tau yg penting untuk kita atasi. Nak order atau cara consume? Meh whatsapp erni, nanti erni guide 😊
.
Your SID,
Erni Shaklee
Whatsapp +6017-4670467 .
.
#shaklee #shakleemalaysia #vitaminc #sustainedrelease #setcantikshaklee #vitamincshaklee #vitcrosehip #cantikdenganshaklee #vitaminmurah #setshakleemurah #setresdung #sinus #bersin #jerawatresdung #antioksida #antistress #setkesuburan #bellasinus #shakleemurah #alfalfashaklee #supplementresdung #shakleekluang #shakleebp #shakleepg #shakleejb

0💬

Rabu- 9/8/2017
.
Class malam ni bersama Coordinator Ayu Jue.
.
Dan berakhirlah sudah kelas TIPS KEKAL FOCUS DAN MAINTAIN DALAM BISNESS ❤
.
Bukan mudah tau nak dapat ilmu marketing free free je cmni. Haa.. Seriuss tak yah bayar. Just perlukan hp and wsap ckup dah.
.
So if korang nak join macam saya. Just whatsapp or dm me ya ✌
.
Ernie Ezreena
0174670467
.
#joinincome
#janaincome
#ilmumarketing
#ilmumarketingonline

0💬