TeahπŸ’Ÿ

FB : fatihahnajwa muhammad riduan

133 posts 1,201 followers 958 following

morning❀️ stay strongπŸ’ͺ

0πŸ’¬

follow ig ni blh usya2 barang kosmetik, produk kecantikan, tudung, dan tempahan boutique coklat...

0πŸ’¬

rinduπŸ˜”πŸ’•

0πŸ’¬

Loading...

THE ENDπŸ’•

0πŸ’¬

bila kau tgh betulkan tudung tetibe crush laluπŸ˜³πŸ˜œπŸ™ˆ

0πŸ’¬

masa mula2 time form 4 knl dia mcm akak gengster au sbb dia masuk kls pon dah mcm gengster lepas tu blh plk satu meja dgn dia dan dari situ la bermula persahabatan... suka, duka, gelak, nangis semua sama2... kita dah knl hampir setahun lebih... dah anggap dia mcm kakak sbb dia selalu tlg time susah selalu bagi semangat bila sedih perhh hahaha.... Btw thanks sbb sudi jadi sahabat aka member gila aku... aku syg kau ❀️ NURINA BINTI ARKELES❀️

1πŸ’¬

Loading...

salam sabtu❀️

0πŸ’¬

selamat malam... sayang ummi, ayah dan semua orang... doakan kak yong boleh jawab exam.....πŸ’•πŸ’•

3πŸ’¬

sape sulung angkat tanganπŸ™‹

2πŸ’¬

Loading...

konvo tati...❀️

0πŸ’¬

good night ❀️

0πŸ’¬

πŸš—πŸš—

5πŸ’¬

Loading...

achik gemok πŸ˜›

0πŸ’¬

with arnab landskap... nama dia eyna😘😘😘

1πŸ’¬

Loading...

kawan paling ❀️❀️❀️

2πŸ’¬

esok sekolah...❀️❀️

0πŸ’¬

Mak ayah bnyak tumpukan pelajaran kepada anak mereka walaupun anak mereka dilahirkan dgn talent yg luar biasa. Mereka lebih pentingkan pelajaran daripada bakat yg ada. Sbb ramai parent fikir hanya manusia berpelajaran ja yg boleh hidup kt dunia ni.

1πŸ’¬

Loading...

kenangan..hari tu tanam anak bunga matahari..hari ni kita tanam JAGUNG!

0πŸ’¬

πŸ˜’πŸ˜’

0πŸ’¬

tgh2 nak semai bijih benih ada ular plkk....😣😣

1πŸ’¬

ularrrrr 🐍

0πŸ’¬

rindu ❀️ tapi xtau kat siapa πŸ’

0πŸ’¬

penah terpikir x apa kita rasa..? penah tepikir x keadaan kita..? kenapa orang lain plk yg over nak komen sana sini? hal sendiri hidup orang xpayah masuk campur... selagi xtau pangkal hujung cerita jangan nak sibuk pasal orang... org jaga hati kau kira cukup.. nak bahagia ke nak sedih ke tu hal sendiri.. jaga kain sendiri pliss... elok ke x elok ke xpayah ckp.. kita sendiri yg alami.. orang lain? tau ke? klu berkawan ada je org nak sibuk nak dengki.. xpayah la aku ni jenis berkawan dan aku tau jaga batas.. xpayah sibuk..πŸ˜’πŸ˜

0πŸ’¬

my memboi sekepala ❀️
3 pagi x tido lagi melepak...

0πŸ’¬

❀️❀️❀️

7πŸ’¬

Senyum la ni... ADIK ❀️

0πŸ’¬

Muka lapar sangtttt

2πŸ’¬

Buah hati pengarang jantung paling besar 😝❀️❀️❀️❀️

9πŸ’¬

Musim konvo dah nak dekat uolsssπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» Meh meh, hadiah kan kawan2, crush2, hubby ke wifey CHOCOLATE BOUQUET 🍫 πŸ’ ni utk yg tersayang❀️ Jgn risau, harga *murmur je πŸ€— kalau order 3 bouquet above, kita kasi diskaun πŸ€‘. Chocolate pun uolss boleh request nak apa. Tapi 🍫 yg senang cari la deknon abg man oi πŸ˜‚ Harga each bouquet depends on berapa chocolate uolsss request. Start from RM15 πŸ’‹ TAPI ‼️ kalau bukan utk konvo pun, boleh jeeeeee nak bagi sesaja kat kawan2, crush2, hubby ke wifey ke, ye dok ???? 😘😘😘 HAAAA‼️ CHOCOLATE BOUQUET DAH BORING ⁉️ Okay okay,,,, jom try order HOT AIR BALLON CHOCOLATE πŸ”₯🌬️🎈🍫 this one pun, uols boleh request chocolate macam bouquet tadi tau πŸ€—πŸ€—πŸ€— start from RM30 😘 Kalau nak order boleh pm (Tati 0173551947) πŸ‘±πŸΌβ€β™€πŸ‘§πŸ» Boleh COD uolss kat area upm & serdang je. Tak serius pun buat ni,,, saje jee nak try πŸ€™πŸ» Hehehe 😘😘😘😘

0πŸ’¬