Zain Saidin

Still REAL still your boy ZTP Husband to RCW Father to AE AE ADR For ZapatoS by Zain Saidin whatsapp +60132601606

http://www.zapatosbyzainsaidin.com/

1,209 posts 471,603 followers 72 following

Disneyland Paris 🏰🎠🎢🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♂️🧞‍♂️🧙🏻‍♀️

5💬

Till Jannah @rozitachewan1 Happy 4th Anniversary and many more to come in sha Allah #11/12/13

23💬

May All Your Dreams Come True My Son 😇 @aniqezra

229💬

Loading...
Loading...

Salam jumaat semua.. Terasa rindu pula nak bawa masuk kasut-Kasut yang menonjol-nonjol dari segi warna dan design😏

#zapatos #willdo #inshallah #letsmakeithappen #imsureeverybodywaitingforit

8💬

USIM I’m coming...soon 😊

6💬

Thanks Lan #feellikecelebrity
#Repost @lansolo_official
・・・
Cari saya ke 2 3 hari ni..? .
Ada ni haaa.. doakan yg baik2 je ok.. insyaAllah yg mendatang pon baik2 aje.. .
Ni pon nak share benda baik la ni.. dapat tajaan kasut drpd ZAPATOS utk konsert GV4 minggu ke 6..yeayyy🤗! .
TQ @zapatos.style ! .
Hari konsert nanti sy belanja tengok kasut apa yg sy pakai okay..!!! .
.
#zapatos
#lansolo #lankitel #LAN
#teamsolo #LKrangers #manabolehtakboleh
#rocklanggarbas #cuncuncun
#tembakterus
#GegarVaganza #gv4
#BintangKembaliMenyengat
#KasiUp1Kali
@lkrangers
@gegarvaganzaofficial
@astrogempak

9💬

Loading...

.
.
.
MOOD REPUBLIK OPEN DAY is BACK ! INI LAH MOMEN YANG DI NANTI NANTI OLEH SEMUA USAHAWAN & BAKAL USAHAWAN KAMI UNTUK 2018 ! .
.
Saya akan share pengalaman saya bersama MR Sabtu ini ! .
.
Anda Usahawan atau bakal usahawan produk berikut ?.
.
✔️ Fesyen.
✔️ Produk Kecantikan & Kesihatan.
✔️ Aksesori wanita.
✔️ Pakaian Sekolah.
✔️ Kelengkapan rumah.
✔️ Gadget.
✔️ Frozen food.
.
Mood Republik amat serius untuk bantu brandingkan jenama dan produk anda, setaraf brand ternama !.
.
Anda punyai masalah berikut ?.
.
1/ Stok banyak tapi pelanggan tak cukup. Akhirnya anda yg guna atau pakai produk anda sendiri .
.
2/ Ada kedai / outlet / online bisnes, tapi tiada trafik yang lalu, atau singgah, bahasa mudahnya bisnes anda "krik krik !"
.
3/ Anda kabur spend berpuluh ribu hingga ratusan ribu RM buat marketing sana sini tapi database suam suam kuku ?
.
4/ Senak otak fikirkan apa platform terbaik anda utk brand kan produk dan letopkan sales anda ?.
.
5/ Anda sangsi bagaimana untuk mencapai revenue sales target untuk 2018 tanpa mengharapkan ONLINE PLATFORM semata mata ? .
.
.
.
KENAPA ANDA WAJIB DATANG ? .
.
1) SUPERB EARLY BIRD PRICE as low as RM 1997 neet inclusive GST hanya AVAILABLE pada 09 DEC 2017 *deposit di perlukan untuk setiap booth . Harga akan berubah double atau triple pada tahun hadapan .
.
2) MAJLIS APRESIASI PENGANUGERAHAN medal kristal untuk usahawan Mood Republik 2017 .
.
3) Majlis PELANCARAN KALENDAR MOOD REPUBLIK 2018 .
.
4) SPECIAL COACHING ( strategi jana 5 - 6 angka di pentas Mood Republik ) oleh CEO , En Kimi Iskandar Ismail .
.
5) HOT SEAT " sharing session " usahawan sukses MR .
.
.
Kepakaran Mood Republik ®️️ adalah menyediakan platform berurusniaga secara offline iaitu FESTIVAL , dan membawa ratusan ribu hingga jutaan pengunjung datang ke setiap serta telah terbukti sejak 2014! Bayangkan apa impak ratusan ribu bakal pelanggan dtg yakni ready database, melihat dan feel sendiri produk anda ! .
.
RSVP SEKARANG RSVP 📞👇🏻
.
👉🏻019 9000 529 . .
Lebih 100 Juta Ringgit Malaysia terotasi ke dalam usahawan usahawan @MoodRepublik sejak 2014 hasil perbelanjaan 7 juta rakyat Malaysia ke 97 event kami sejak 2014 ! Jadilah salah seorang dari 8000 alumni usahawan kam

6💬

#Repost @zapatos.style
・・・
ZapatoS by Zain Saidin mencari pembantu jualan. Telefon kami 016-8206562 atau email resume anda ke zapatosshoes23@gmail.com
.
kriteria:
+ customer service
+ meeting sales goals
+ closing skills
+ prospecting skills
+ negotiation
+ product knowledge
+ presentation skills
+ client relationships
+ tele-sales
+ willing to work long hours
+ willing to travel

0💬

Loading...

Tahniah my love @rozitachewan1 for the award Most Influential Young Entrepreneur 2017 🏆 Hebat sayang I ni 😘

49💬

Loading...

Repost Kalau team korang tak masuk, comment kalau korang tak care pasal World Cup..🤣🤣😂😂 #worldcup2018 #cantwait #ilovefootball #justforfun #2018 #worldcup

6💬

Loading...

WOW Since ramai betol nak free T shirt ZapatoS better this time sape yang betol2 nak THEN tingglkan no phone masing2 kat comment.. ONLY 50 T Shirt ade untuk give away so tinggalkan number anda dan number kawan2 anda

670💬

ZapatoS Crew holla if you wanna join.. comment “Zap ME” to win free t shirt now 😎

898💬

Sekarang saya berada di Paris bercuti dan mencari ilham baru bersama keluarga dan few days ago saya kat London.. Saya tengok kebanyakan retailer dah start Nak buat sales ada juga yang dah buat sales ye lah dah dekat ngan krismas.. Jadi saya nak bagitahu kat uols semua kedai saya @zapatos.style di Taipan Subang Jaya juga tengah sibuk membuat sales untuk uols semua tau yang bermula dari 01 Nov - 30 Nov jemput semua datang lah beramai-ramai dan dapatkan koleksi Zapatos by Zain Saidin sekarang.. #zapatosbyzainsaidin #subangjaya #taipan #sales #krismas #localbrand #zapatos #thanksallah

0💬

Disneyland castle 🤗 Aaisyah sibuk tgk Mickey Mouse #disneyland #paris #birthdaygirl

14💬

Last autumn days 2017 🍂🍂🍁

14💬

Pandang la puas2 sayang I’m all yours.. @rozitachewan1 😎

39💬

Old school is my new school so so so so ko sekolah tak????

18💬

Gaya,Mutu,Keunggulan #london #007 #zsrcw #zsrcwtour

5💬

Kepada warga Pulau Pinang semoga tabah dengan dugaan yang menimpa.. “Wahai bumi.. Telanlah air (banjir) Mu dan wahai langit berhentilah dari curahan hujan Mu..” (Surah Hud: Ayat 44)

#myprayerforyou #zapatosbyzainsaidin #zapatos #penang #floods #prayforpenang

7💬

Kedah menang ke Aaisyah???

89💬

Siapakah akan menang pada malam esok??? Siapa kat sini sokong Kedah angkat tangan 👋.. dan siapa sokong Jdt letak thumbs up 👍... hehe
Siapa menang sekali pun kita tetap menyokong sukan bola sepak 🇲🇾 Malaysia.. #zapatos #zainsaidin #zapatosbyzainsaidin #jdtvskedah #ligamalaysia2017 #ilovefootball #malaysianleague #stadiumshahalam #final #supportlocalbrand

155💬