Zain Saidin

Still REAL still your boy ZTP Husband to RCW Father to AE AE ADR Jobs call/text +012 616 0949/ For ZapatoS by Zain Saidin whatsapp +60132601606

http://www.zapatosbyzainsaidin.com/

1,170 posts 459,503 followers 62 following

Hi semua mana bro2 yang dah lama dilema rambut sikit/hampir botak, rambut gugur, ada masalah scalp berminyak / dandruff or rambut lambat panjang bolehlah cuba remedies premium hair tonic @hairtalkofficial !
YES this is a must try and the BEST premium hair tonic for all hair type and genders πŸ‘πŸ»πŸ‘¨πŸ»
.
.
πŸ—£οΈ @hairtalkofficial
πŸ—£οΈ @hairtalkofficial
πŸ—£οΈ @hairtalkofficial

9πŸ’¬

KKLW menganjurkan Karnival Usahawan Desa, KUD 2017 bermula 19 sehingga 22 Oktober dari jam 10:00 pagi - 10:00 malam di PWTC, KUALA LUMPUR.

APA YANG MENARIK DI KUD 2017?

Terdapat pelbagai pilihan gerai usahawan desa dan artis-artis popular, ada persembahan kebudayaan dan buskers, KUD Idol, Demonstrasi Masakan Negeri-negeri daripada chef-chef selebriti, Cabutan Bertuah Harian, Pertunjukan Fesyen, Simfoni Desa Tercinta, Konsert Kemuncak KUD dan banyak lagi.

MASUK ADALAH PERCUMA! Jadi apa tunggu lagi. Jomlah beramai-ramai ke KUD 2017πŸ˜‰ @kklw_gov @ismailsabri60

Ikuti FB, IG, Twitter rasmi KKLW dan www.rurallink.gov.my | www.kud.my untuk info lanjut πŸ˜‰

KUD 2017 "USAHAWAN DESA PRODUK GLOBAL"

#supportlocal
#kklw
#membandarkanluarbandar
#usahawandesaprodukglobal
#pwtc
#kud2017

12πŸ’¬

Grand Opening @estetikamedispa Shah Alam by @drhaqwasa and @hafizwasa special invitation @rozitachewan1 .
Video done by #zapatosproduction if you want to do a video for your company or product just drop us an email at zapatosproduction@gmail.com and follow @zapatosproduction

9πŸ’¬

MEKAH KAMI DATANG... β˜πŸΌπŸ•‹πŸ‡ΈπŸ‡¦ Bersama dengan Pengarah Urusan @imtiyaz_travel_tours Dato sri ahmad bukhori ghazali & Dato Ahmad Tarmizi .. βœˆοΈπŸ•‹ .
.
πŸ“· @eddy_aidil

10πŸ’¬

Go get yaws nowwa 😎 #zapatos #zs #zapatosbyzainsaidin

12πŸ’¬

PELUANG BUAT PENDAPATAN BERSAMA ZAPATOS
.
Ramai sangat yang tanya dan kali ini kitorang nak jadikan nyata! Kami berbesar hati nak buka peluang stokis & dropship kat korang. Sangat sesuai untuk pelajar, suri rumah atau yang dah bekerja yang berminat nak buat pendapatan sampingan bersama ZapatoS. Berminat? Hubungi:
.
Call/Whatsapp : 016-8206562
email : wirdatalias@gmail.com

7πŸ’¬

See you guys tomorrow bahhh @mymdec #eUsahawan #eRezeki #youcanduit

8πŸ’¬

DATUK WIRA DR. MAZNAH HAMID
.
Dedicated, established and experienced resources which provides fresh, innovative and strategic thinking on the total business solution makes her well known as a Iron Lady. May Allah grant you blessings, forgiveness and thank you for inspiring us, much love from ZapatoS team..al-fatihah..

11πŸ’¬

Good morning Happy Sunday all

19πŸ’¬

Happy birthday my son @ammareffendy May all your dreams come true πŸŽŠπŸ†πŸŽ‰

17πŸ’¬

Thank you too @fadhilaman.photography for the awesome pic πŸ€™πŸ»

17πŸ’¬

Fly by city

6πŸ’¬

Peace of mind

5πŸ’¬

Tonight is the night we become Kingsman πŸ’ͺπŸ»πŸ˜ŽπŸ€™πŸ» thanks to @budiey

11πŸ’¬

Cari kerja ?? try sini ZapatoS πŸ‘ˆπŸ»πŸ˜πŸ‘πŸ»
Contact - 013 207 4775 atau Email -wirdatalias@gmail.com

12πŸ’¬

We are HARIMAU MALAYA SELAMANYA..

25πŸ’¬

Good luck Malaysia final malam ni. SELAMANYA HARIMAU MALAYA

14πŸ’¬

Good morning @rozitachewan1

14πŸ’¬

ZapatoS goes to Bandung part 2
.
@bahterakembaraholidays

2πŸ’¬

ZapatoS goes to Bandung part 1 #feellikecelebrity .
.
Store : Subang Taipan
Catalog : IG @zapatoscatalog
Online order : 016-820 6562 (Mr. Zayadi)

5πŸ’¬

#Repost @urtv
・・・
Salam semua... @urtv edisi September 2017 sudah pun dah berada dipasaran. Urtv terbaharu ini menampilkan keluarga popular @rozitachewan1 , @therealzainsaidin dan puteri comel mereka, @aaisyahdhiarana111 sebagai penghias muka depan.. 😘😘😘 Ada kisah menarik tentang mereka.
.
Selain kisah keluarga popular ini, ada juga pelbagai pin up gambar dan cerita menarik mengenai artis-artis seperti @aydajebat , @sheilamajidofficial , @azwankombos & @ezzatyabdullah , @schaalyahya & @awalashaari , @sallywho , @umminazeera , @yunamusic , @iswanismail88 , @erwin_dawson , @rizamin , @amar_asyraf , @hanezsuraya , @uqashasenrose2 , @cahayaasmawi , @shahirzawawi88 , @sufierashid , @shaa_db , @irfannharis , @natasha.sass , @nabila.razali , @shihazikir , @fazleyyaakob , @datoserivida , @keenamentor dan ramai lagi.
.
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah URTV ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!
.
Foto cover: @blackpepperproduction .
.
#urtv #majalahurtv #majalahhiburanpopular #majalahhiburan #urtvraya #salamaidiladha

21πŸ’¬

Rombongan Zain Saidin & Che Ta ke Bandung .... yukkkkk kita we sata ...
Thanks to @bahterakembaraholidays 😘
.
Ada tak follower saya orang Bandung di sini? Cer komen sikit
.
πŸ“· @eddy_aidil

20πŸ’¬

Malam ini 9 mlm Astro Oasis Astro Maya HD

79πŸ’¬

ZapatoS goes to Paris & London part 5

22πŸ’¬

ZapatoS goes to London & Paris part 4

21πŸ’¬

ZapatoS goes to London & Paris part 3

10πŸ’¬

ZapatoS goes to London & Paris part 2 @zapatos.style

7πŸ’¬

ZapatoS goes to London & Paris part 1

3πŸ’¬

One with our Menteri Komunikasi dan Multimedia @sallehsaidkeruak .
#mdec #youcanduit #03august2017
.
@eddy_aidil

5πŸ’¬

Skang ni 9 mlm 😁

6πŸ’¬