Yusuf Iskandar Hairul Azreen

💌 Baby Journal #HairulHanisJunior . Alhamdulillah segala pujian bagi Allah .

  • posts711

Dah besar ke

293💬

Caption please

1,491💬

Mengaminkan doa untuk birthday atok @eddyris

821💬

Yusuf !
dulu atok bawa daddy mancing ,
Hari ni daddy pulak bawa atok mancing
#IkanGT
#PelantaMinyak
#CaptainFishing

301💬

Happy Breakfast!

418💬

Dia pun nak buat bunyik cuk cuk cuk panggil @bujibuchempel

1,259💬

Makanlah cekelat di kerusi ini 😌

449💬

Pergi solat Jumaat tak?

589💬

💦

518💬

Meatball ni anak Bujibu dengan Jellybean. Pakcik Yusuf excited. @bujibuchempel @johanandhiscats

868💬

:')

1,852💬

Kalau Mommynis kira dengan betul, ini rasanya kali kesepuluh Yusuf naik kapal terbang. Setiap kali lain gayanya. Sebab dia dalam fasa2 berbeza sepanjang dari umur dia 3bulan hingga kini. Sekarang bila dia dah masuk setahun, ini salah satu benda yang boleh occupy dia. Sticker gebu gemok. Sticker jenis gebu gemok ni best sebab boleh lekat dan cabut banyak kali. Tak koyak. Corak dia pelbagai dan sangat menarik. Senang nak cari kat mana2 kedai buku / mainan. Letak dalam handbag langsung tak makan space. Dekat restoran pun Yusuf leh duduk main sticker ni. #TipsMommynis ✈️ (tidak menjamin suasana yang senyap 😂)

387💬

We are family @bujibuchempel @hairulazreen

2,411💬

First film shoot 🎥

2,744💬

🍼

578💬

Larian gol kemenangan 🇲🇾

1,737💬

@bujibuchempel tak muat ni🎢

431💬

Jom mandi

728💬

😀

1,554💬

💤 5 minit

972💬

Sebelum Yusuf ada &
Insta boleh post 15saat je video
#LaguFavPenyokongDaddyMommy

349💬

👪

682💬

Like father like son
@hairulazreen

1,059💬

Baru lepas gym

2,816💬

1,107💬

Best cerita ni

286💬

Semua video & gambar kami sepanjang berada di Maldives ni di ambil atau di arahkan oleh tuan pengarah
Yusuf Iskandar
#Action
#Cut 🤣

2,874💬

Twins

1,153💬