Yusuf Iskandar Hairul Azreen

💌 Baby Journal #HairulHanisJunior . Alhamdulillah segala pujian bagi Allah .

771 posts 1,909,909 followers 24 following

You win

448💬

Yusuf suka makan sate ayam 🍗 dari lidinya. Dia tak suka kita tolong pisahkan kecik-kecik kat pinggan.

791💬

Dekat office
Hingus

779💬

Loading...

Sekarang fasa nak tolong Mommy. Asalkan dapat sentuh barang tu 🤣

880💬

Daddy rindu

514💬

Loading...

Bising dia bila bangun tidur Mommy takde sebelah (MOMMY KAT LUAR BILIK JE PUN)

1,593💬

🎢 dengan Sophie The Giraffe @happikiddo_

855💬

Loading...

Siapa anak dia duk kat tepi camni time kiter tengah nervous bancuh susu 😂
/
#karihomemalaysia #karihomesusukambing

932💬

Family

503💬

Loading...

Terima kasih yang sayang & doakan yang baik2 utk
anak kami
Yusuf Iskandar
Kami pun doa anda semua bahagia di samping org tersayang amin
❤️ Yusuf ❤️

173💬

Hai orang Melaka

929💬

Apa!!!

913💬

Loading...

Baju baru @ma.lead
sepasang daddy & Yusuf ,
Warna
#Putih
#Merah
#Hitam ,
,

247💬

Family day

576💬

Loading...

Someone is feeling better. Mommy & Daddy sponge je kepala dia supaya tak naik suhu. Elakkan dia demam, terus je mandikan sekejap and sponge sponge. Pastu yang oops tuh sebab dia berhenti untuk kentut.
/
Alhamdulillah semoga kesihatan kita baik-baik selalu ❤️

727💬

Drink lots of water & monitor your baby's temperature. The heat is crazy this past week but today hujan alhamdulillah ❤️

487💬

It's a bath timeee 🛀🏻

1,110💬

Bau badan Yusuf masih sedap macam baby baru lahir

327💬

Kalau dah tunjuk sendiri tin ni, Mommy paham-pahamlah ya. #karihomemalaysia #susukambing

521💬

Pengumuman untuk ibu-ibu mengandung, ini adalah majlis Baby Shower untuk anda. Mommynis will have a sharing session with you, and you'll learn about so many baby stuff you need to use soon. Banyak hadiah berderet nak bagi bakal ibu & bapa! So do sign up for this hi-tea cepat-cepat whatsapp 011-27185453 .

119💬

Mango time!

1,402💬

Sebelum tidur Yusuf minum dua botol besar susu baru dia puas hati 😌 Pastu Mommy / Daddy kena ngadap dia baru dia boleh lelap. Kalau dia tak ngadap kita takpe. Tapi kita tetap kena ngadap dia ya.
#karihomemalaysia #susukambing

542💬

Tiru rutin daddy ke ni?

269💬

Terima kasih follow @bujibuchempel ,
Alhamdulillah followers dia dah
1 Juta
#Malaysia
#Cat

287💬

Yusuf tunggu semua orang sertai makan malam. @habsahdesa @eddyris ❤️

1,199💬