Tiar Zainal

πŸ‡²πŸ‡Ύ Malaysian Celebrity Makeup Artist | Founder MAYRAHKEE by Tiar Zainal & TZKL | FB page - Tiar Zainal Makeup Artist | I do travel 🌍

http://www.pesonapengantin.my/kami-tak-ubah-wajah-tapi-naikkan-seri-wajah-ini-pesanan-jurusolek-terkenal-agar-pengantin-faham/

6,589 posts 104,229 followers 682 following

Loading...

@anokyai @duckieofficial Most expensive model for now!
Be proud of your skin color guys! Love yourself! ❀️ .
. 🚫 Jangan ada spam β€œsiapa nak putih” di comment ye! 🚫

42πŸ’¬

U ni KL ke? .
.

#unikl

3πŸ’¬

Loading...

Life is so unpredictable. So enjoy while it last ❀️

6πŸ’¬

Kids was happy meeting #ninjaturtle πŸ˜†

3πŸ’¬

Tak bergerak la pulak! Badan berat sangat kot hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚

32πŸ’¬

Loading...

Pak dugong dan anak-anak πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜‚πŸ˜† #bonding

6πŸ’¬

Loading...

Masak untuk lunch tadi. Masak orang bujang namanya. Yang penting tambah nasi 2x hahaha πŸ˜‚ .
.
#bachelor #cooking #foodporn #foodlover

44πŸ’¬

Gong Xi Fa Cai! Happy Chinese New Year to my chinese friends. Happy holiday to all!

0πŸ’¬

First time jumpa Yuna in person and dapat bersembang ngan dia ahakss. She’s very nice! Humble! Nice to meet you Yuna! And Noriana as always tak berhenti bercakap kalau kitorang berjumpa hahahaha! Ada je cerita gitchewww πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#yuna #diorforever #diormy #mualife

4πŸ’¬

Loading...

LIFE doesn’t require that we be the best, only that we try our best ❀️

6πŸ’¬

#DiorMY video shoot today ❀️ .
.
#foreverDior @diormakeup

2πŸ’¬

Hahahaha susah la nak berlakon dengan pelakon-pelakon hebat nih! Sampai tersasul πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ .
.
Thank you @fashasandha & @sariyanti for helping me up! Layankan je i tersasul sampai kena buat banyak take hahaha πŸ™πŸΌπŸ˜˜ .
.
Thank you #diorMY @abidinkhairul for having me πŸ™πŸΌπŸ˜˜ .
.
Thank you @zaidi_zain for the flawless grooming, @ayangkamell for the hair do & @razinmhd for the outfit πŸ™πŸΌβ€οΈπŸ˜˜

32πŸ’¬

Loading...

Video shoot for #diorMY today ❀️ Grooming by @zaidi_zain
Hair do by @ayangkamell
Styled by @razinmhd .
.

Thank you #diormakeup for having me πŸ™πŸΌπŸ˜˜

6πŸ’¬

Terjumpa orang malaysia kat #sapporo hahaha. Thanks @syamil.tiyat bawak gi jalan/makan kat #odoripark πŸ™πŸΌπŸ™πŸΌ

4πŸ’¬

Dasar anak kampung hahahaha! Jakun! πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜‚πŸ˜†
.
.
#vacay #sapporo #hokkaido #japan

25πŸ’¬

Esok nak balik Malaysia dah. Dah tak sejuk! Dah tak nyaman! Mulut dah tak keluar asap! πŸ˜ͺ⛄️ .
.
#vacay #sapporo #hokkaido #japan

11πŸ’¬

Hi you all! Sejuknya kat sini. Bestnya kalau boleh share rasa sejuk tu dengan you all kat sana πŸ™ŠπŸ˜πŸ™ˆ
.
.
#vacay #fatherandson #bonding #sapporo #hokkaido #japan

5πŸ’¬

Main tumhen pyaar karata hoon ❀️
.
.
#vacay #sapporo #hokkaido #japan

7πŸ’¬

Berpeluh lencun rupanya main ski nihhh πŸ˜‚
.
.
#vacay #sapporo #hokkaido #japan

5πŸ’¬

Biskut ni memang penyelamat. Nasib baik la abang bawa ke #sapporo 😍 Dah la sedap pulak tu, sebotol tu kejap je habis πŸ˜† Tips abang, kalau travel, especially dengan anak, better bawa biskut ni. Senang bila anak lapar, suapkan je biskut ni, Alhamdulillah kenyang gitcheww πŸ‘πŸΌ .
.
Kalau you all nak order, boleh ke IG @schawalcom okay! Berbaloi sedap! Thank you @awalashaari @schaalyahya @laraalanaa ❀️⛄️

5πŸ’¬