Zahrah Fatimah

ALLAH is always with me πŸ’ͺ❀ We cant be perfect but we can be better πŸ˜‰ "Don't judge me and let me be me :)"

87 posts 5,834 followers 190 following

Officially 22 🌸
Thank you for all the beautiful prayers and wishes ❀️
Semoga doa yang baik baik tu berbalik dekat korang πŸ˜˜πŸ’•
Happy New Year and may all your wishes come true ❀️
#Turns22 #HappyNewYear2018 πŸŽ‰

30πŸ’¬

Finally, Anis turns 21 🌸
Happy birthday Anis aka Bi ❀️
It gonna be a quite long wishes and i hope you read it one by one πŸ˜‘
Firstly, thank you so much for always being by my side through ups and downs . Walaupun kita baru je rapat sem ni tapi aku rasa macam kita dah kenal for years because whatever i feel you will always be the first one to notice it :’)
And yeah you know almost everything or maybe everything about me and my feelings πŸ˜‚πŸ’•πŸ˜˜
Thank you sebab selalu tolong aku walaupun aku tak mintak. As i said earlier , you always know whatever i want or need before i do ask .
Thank you sebab faham overthinking and perceptions aq yg selalu salah tu πŸ˜‚
Dengan kau sumpah takleh menipu sebab cara aq balas Whatsapp pun kau boleh detect aku okay ke tak 😭
Thank you sebab selalu melayan karenah aku , thank you sebab selalu prioritise aku *perasan*
Sanggup ketepikan nak test untuk siapkan slide forum aku 😭
Gigih teman aku walaupun dah jalan sampai bus stop teratai semata mata nak teman aku .
Where can i find someone else like you β˜ΉοΈπŸ’”
Selalu caring walaupun kadang2 tu sampai over gilaaaaa πŸ˜‘πŸ™„hahaha πŸ˜‚
Thank you sebab selalu gigih nak pujuk aku sebab aku kan kuat merajuk tp mostly aku marah ke merajuk sebab kau laaa eee punca masalah πŸ˜‘πŸ™„ nasib baik pandai nak selesaikan masalah jugak lol πŸ˜œπŸ˜˜πŸ’•
Walaupun kau selalu kacau aku , pukul aku , buat aku marah , mencarut tapi aku tau kau suka buat tu sebab suka tgk aku menyampah , annoying dan sebagainya πŸ™„
Walaupun banyak la luka , lebam , parut tapi semua tu jadi bila kau dengan aku means mcm takde orang lain yg boleh seksa aka layan aku macam kau πŸ˜œπŸ™ˆπŸ’•
We had a lot of best memories in a short time and i hope we will make it more in future 🌸
You’re such a great friend and I’m so thankful to ALLAH for borrowing you for me :)
You’re irreplaceable :’)
I hope you will always be yourself like this forever dan semoga panjang umur , murah rezeki , dapat suami yg boleh faham kau , ubah kedegilan kau tu dan sayang kau ❀️ ohh one more thing semoga bahagia dunia akhirat πŸ’•
No matter what happens i want you to know that you’re someone special here ❀️ and will always be :)
Aku sayang kau tau tau tau ❀️❀️❀️
#HappyBirthdayBestie πŸ’•

8πŸ’¬

Be nice and smile to everyone you meet . You don't know what they are going through , and they may need that smile :)
#KeepSmiling #StayStrong ❀️

21πŸ’¬

Loading...

Alhamdulillah everything went well 🌸
Terima kasih semua atas doa dan support ❀️
#Alhamdulillah #HalalIndustrialTalk #NampakHalalRupanyaHaram πŸ’•

11πŸ’¬

People hurt you , ALLAH will heal you❀️
People humiliate you , ALLAH will magnify you ❀️People judge you , ALLAH will justify you ❀️
#StayPositive #BeHappy #DontJudgePeople 🌸

17πŸ’¬

Loading...

Surrounded by peace and nature ❀️
A perfect small escape from our busy city πŸ’•
#NatureLovers #NatureIsBeautiful #StayPositive 🌸

19πŸ’¬

But perhaps you hate a thing and it's good for you and perhaps you love a thing and it's bad for you , ALLAH Knows , while you know not 🌸
#StayPositive #Alhamdulillah ❀️

22πŸ’¬

You don't need anybody else to do whatever you wanna do in your life ❀️
Be happy , spread kindness πŸ’•
#StayPositive #BeHappy 🌸

12πŸ’¬

Loading...

Never let the fire die inside of you . Never let your spirit be crushed . You are strong and beautiful ❀️
#StayStrong #StayPositive 🌸

10πŸ’¬

Being happy doesn't mean that everything is perfect . It means that you've decided to look beyond the imperfections ❀️
Alhamdulillah 🌸
#Throwback #StayPositive #BeHappy πŸ’•

14πŸ’¬

Eid Mubarak 2017 πŸ¦‹
Minta maaf salah silap dan doakan kami dapat jawab final exam dengan baik ❀️
Be kind and be good πŸ’•
#EidMubarak #KosongKosong 🌸

29πŸ’¬

Loading...

Sometimes struggles are exactly what we need in our life . If we were to go through our life without any obstacles, we would be crippled .
We would not be as strong as what we could have been ❀️ Give every opportunity a chance , leave no room for regrets πŸ’•
#StayStrong #KeepPositive #MyStudyWeekIsOnCutiRaya #Tough

4πŸ’¬

Cut out bad talk , swear words & evil speech . Don't hurt people's feelings . Keep doing good & you'll feel a lot better as a person ❀️
#RamadhanKareem 🌸

5πŸ’¬

My first #AppreciationPost ever . Im crying while writing this :(
Dear Nazmeen aka my lili , my nyet and my most kesayangan ❀️ Tak tau mcm mana nak rasa bila tau kau jadi pi Dungun . Honestly , rasa happy and sedih at the same time . Youre my sister . Youre my best friend. Lepasni pi sabak tak tau mcm mana rasanya kalau kau takde ☹️ Whatever it is , please ingat this :
1) Jangan tinggal solat dan rajin rajinlah baca Quran ❀️
2) Ingat mak ayah and always call dorang and mintak izin bila nak keluar πŸ˜‰
3) Belajar elok2 and pastikan dapat Dean List kalau nak barang make up banyak banyak 😜
I wish you all the best and may ALLAH ease all your ways πŸ’• Dont forget me and keep me always in your heart 😒
I love you ❀️
Btw this post should be longer but im too busy 😭 sorry :(
#BestSister #BFF #ILoveYou πŸ’•

7πŸ’¬

Loading...

Be strong now because things will get better . It might be stormy now , but it can't rain forever 🌸
#DoakanYangBaikBaik #HaveFaith #KeepPositive #BeHappy ❀️

22πŸ’¬

Life is too short to be unhappy ❀️

34πŸ’¬

Loading...

Congrats bro for that 8As and 1B+ 😭😭😭
Belajar 10 minit main game sejam πŸ˜‘πŸ’πŸ»
Honestly aku target dia dapat 6A ja sebab cara study dia tu grr 😴
But yeah whatever it's, Im so happy and proud of you ❀️
#SPM2016 #HappySister 🌸

53πŸ’¬

" The Heart Sees All " πŸ’•
#Kaabil ❀️

34πŸ’¬

Macam lama ja x upload gambar πŸ™ˆβ€οΈ
Hey baby , why youre too cute 🌸
I love you πŸ’•
#ILoveYou 😘

9πŸ’¬

Ok done watched #Dangal ❀️
The best movie i 've ever watched in 2016 and one of the best film ever πŸ’•
Banyak pengajaran plus Aamir Khan and semua pelakon pelakon dlm cerita ni tersangatlah pandai bawak watak masing masing 😭
Kejap gelak kejap nangis and tadi pun hampir full seat da πŸ˜…
10 over 5 ❀️
Highly recommended ☺️
#Dangal #AamirKhan #BestFilm

19πŸ’¬

Alhamdulillah , zahrah turns 21 πŸ’•
Thanks kepada semua yang wish through instagram , whatsapp , twitter 😭 terharu sangat πŸ˜₯
Semoga semakin bertambah umur , semakin bertambah amal πŸ™ˆπŸ’• insha ALLAH :)
Happy New Year everyone 😘
#HappyBirthday #Turns21 #HappyNewYear #Alhamdulillah πŸ’•

24πŸ’¬

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on πŸ’•
#MoveOn #BeHappy #LoveYourself ❀️

7πŸ’¬

Be strong enough to walk away from what’s hurting you, and be patient enough to wait for the blessings you deserve ❀️
#GoodNight #StayPositive πŸ’•

21πŸ’¬

If you win the silver medal then either today or tomorrow people will forget you , but if you win the gold medal you will become an example and examples are given, you don't forget them 😊❀️
P/S : tgk tudung tu πŸ˜’ sbb tu xsuka pakai tudung bawal πŸ˜‚
#Dangal #CantWaitToWatchIt #KeepPositive #KeepGoing πŸ’•

3πŸ’¬

I have taken your darkness,
and my bright shining star is yours now πŸ˜­πŸ’•
SO IN LOVE WITH THIS SONG 😒
Cant wait to watch #AeDilHaiMushkil ❀️
#RanbirKapoor #AnushkaSharma #ChannaMereya #ADHM πŸ™ˆ

15πŸ’¬

Alhamdulillah , the end of Diploma for 2 and half years ❀️ How time flies 😒
Terima kasih kepada semua pensyarah and kawan kawan , im sure gonna miss everyone 😭
Minta maaf salah dan silap dan doakan kejayaan kita sama sama ❀️
Insha ALLAH jumpa degree nanti πŸ’•
Btw , thank you soooo much to my room mate for this 5 sem , @miraafendy for everything ❀️
Thank you sebab sudi layan karenah aku ,selalu dengar cerita aku and selalu ada dgn aku susah dan senang πŸ™ˆπŸ™† Sorry kalau selalu wat kau annoying ke ape ke hikhik πŸ˜œπŸ˜‚ Jumpa degree nanti , insha ALLAH πŸ’•
#ACIS #DiplomaHalalManagement #MPG2016 #GoodByeDiploma ❀️

5πŸ’¬

It's the times we're so crazy ,
that people think we're high .
It's the times we laugh so hard,
we can't help but cry .
It's all the inside jokes
and "remember whens".
Those are all the reasons
that we're best friends ❀️
Thank you for being the best sister i could ever had ! 😭
May ALLAH bless you always πŸ’•
Jangan asyik on Twitter ja , pi baca buku πŸ˜‚
#BestFriend #Alhamdulillah #SalamJumaat #Lakme #IJealousDenganKeningDia πŸ˜‚

22πŸ’¬