[email protected]

Whtsup: πŸ“² +60177030954 # Baju Kurung Pahang/Kebarung Klasik ❀ #Cotton/Satin/Pearl Skin # No Refund, No Exchange ❀ # Ready Stok & Pre OrderπŸ‘ NO SPAM

http://www.wasap.my/60177030954

  • posts1,581

Assalamualaikum

Pre Order 'Baju Kurung Pahang' Plain Cotton...πŸ’— Material Cotton..
* Tak renyuk
* Tak kecut
* Tak luntur warna

Cotton TC Rm60 exc pos..
Cotton Crepe Lembut (tak jarang) Rm70 exc pos... Ada lebih 30 warna yang menarik... Selesa dipakai dan sesuai digayakan- di sekolah, kenduri, majlis dan lain-lain lagi... Terlajak laris digunakan untuk baju bridesmaid & sedondon dihari raya.....😍 Berminat jom whatsapp πŸ‘‡
www.wasap.my/60177030954

#bajukurungpahang
#bajumodenmurah
#bajumurah
#bajuevent
#kebayamurah
#kebarungplain
#kebayamokcun
#bajubridesmaids
#bajubridesmaidmalaysia
#terlajaklaris
#daitv3
#clevergirlmy
#fashionvalet
#malaysiaonlineshoping
#brunei_ig
#singapore
#bazaarpaknil
#bazaarkarat
#igshopmalaysia
#jualborong
#tempahanpukal

3πŸ’¬

PROMOSI MERDEKA!! Cepat-cepat sebelum Close Order...πŸ˜±πŸ˜‚πŸ˜ KEBARUNG COTTON PLAIN.. RM70

4 warna bendera MALAYSIA sahaja βœ”Merah βœ”Biru
βœ”Kuning
βœ”Putih

Sape nak whatspp cepat +60177030954....😘 Sah sehingga 23 Ogos 2017 sahaja... Warna di atas sahaja yang ada Promosi yeπŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†... #bajukurungpahang #bajumodenmurah #bajumurah #kebarungplain #kebayamurah #bajubridemaidsmurah #bajubridesmaidmalaysia #igshopmalaysia #mydarlinginspektordaniel #pinggantakretaknasitak #dendamarora #daitv3 #clevergirlmy #fashionvalet #bajuraya #bajuevent #terlajaklaris #neelofa #emmamaembong #slotakasia #fattzura #bazaarkarat #bazaarpaknil #bazaaronline

0πŸ’¬

Hot selling Fesyen kebaya klasik .... Berminat?? tapi nak harga murah?

Meh whatsapp hakak
Whatsapp πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ www.wasap.my/60177030954

Bermula dengan harga serendah RM80 je sepasang uols.. Harga berbeza mengikut material.. Nak tau details whatsapp hakak yeeee...😘 #kebayamurah #kebayaklasik #kebarungplain #kebayamokcun #bajumurah #bajubridemaidsmurah #igshopmalaysia

0πŸ’¬

Warna-warna kain cotton baru... Material Cotton Crepe Lembut...
πŸŽ€ Tak renyuk
πŸŽ€ Tak kecut
πŸŽ€ Tak luntur warna
πŸŽ€ Tak jarang -Baju Kurung Pahang Rm70
- Kebarung Rm90

Cotton yg baru ni macam-macam warna ade ye... Berminat, Jom whatsapp zeha +60177030954...😘 #bajukurungplain #bajukurungpahang
#kebayamurah
#kebarungplain #bajubridemaidsmurah #bajubridesmaidsmalaysia #bajuevent #terlajaklaris #meletop #igshopmalaysia

0πŸ’¬

Assalamualaikum

Pre Order 'Baju Kurung Pahang' Plain Cotton...πŸ’— Rm60 tak termasuk pos... Material Cotton..
* Tak renyuk
* Tak kecut
* Tak luntur warna

Ada lebih 30 warna yang menarik... Selesa dipakai dan sesuai digayakan- di sekolah, kenduri, majlis dan lain-lain lagi... Terlajak laris digunakan untuk baju bridesmaid & sedondon dihari raya.....😍 Jom whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
+60177030954 sekarang!! #bajukurungpahang #bajumurah #bajubridemaidsmurah #bajuevent #bajukebayamurah #kebarungplain #igshopmalaysia

0πŸ’¬

Assalamualaikum

Pre Order 'Baju Kurung Pahang' Plain Cotton...πŸ’— Material Cotton..
* Tak renyuk
* Tak kecut
* Tak luntur warna

Rm60 tak termasuk pos.. Ada lebih 30 warna yang menarik... Selesa dipakai dan sesuai digayakan- di sekolah, kenduri, majlis dan lain-lain lagi... Terlajak laris digunakan untuk baju bridesmaid & sedondon dihari raya.....😍 Jom whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
+60177030954 sekarang!! #bajukurungpahang #bajumodenmurah #bajumurah #bajubridesmaidmurah #bridesmaidmalaysia #bajuevent #bajuraya #aidiladha #igshopmalaysia #daitv3 #nonatv3 #clevergirlmy #mydarlinginspektordaniel #pinggantakretaknasitak #dendamarora #ctdk #fattzura #fashionvalet #brunei_ig #bajukurungmalaysia #bajukurungtradisional #jualborong #tempahanpukal

0πŸ’¬

PROMOSI MERDEKA...😍 KEBARUNG Cotton Plain RM70

4 warna bendera MALAYSIA sahaja βœ”Merah βœ”Biru
βœ”Kuning
βœ”Putih
(Pre order) -Warna diatas sahaja ade promosiπŸ‘†

Sape nak whatspp cepat +60177030954... Sah sehingga 23 Ogos 2017 sahaja

#bajukurungpahang #bajumodenmurah #kebayamurah #kebarungplain #kebayamokcun #harimerdeka #merdekasale #promosi #igshopmalaysia

0πŸ’¬

Alhamdulillah ...
Feedback Customer beli kebarung Mok Cun...πŸ’— #kebayamurah #kebarungplain #kebayamokcun #bajukurungtradisional

0πŸ’¬

Assalamualaikum😊

Dah ada baju untuk bridesmaid ke?
Nak cantik dan murah..
Kalau belom jom order dengan sis
Boleh dapat sepasang RM60 sahaja uols... Material Cotton:
* Tak kecut
* Tak renyuk
* Tak luntur warna

Berminat whatsapp sis ye...πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60177030954

#bajukurungpahang #bajukurungplain #bajubridesmaid #bajucantikmurah #bajuevent #bajukurunglawa #bridesmaidsmalaysia #bajumuslimah #bajumurah #igshopmalaysia #jualborong #tempahanpukal

0πŸ’¬

Assalamualaikum... PRE ORDER baju kurung pahang/ kebarung klasik untuk bulan September dah dibuka! 😍

Jom order sekarang!! Mane2 yang nak sedondon tu mehla order cepat...πŸ˜‰ Details: πŸŽ€ Tempahan baju bridesmaids
πŸŽ€ Tempahan baju raya
πŸŽ€ Tempahan sedondon
πŸŽ€ Tempahan borong

HARGA MURAH SERENDAH RM60 BAJU KURUNG PAHANG !! 😱😍 Material= Cotton βœ” Tak kecut
βœ” Tak luntur warna
βœ” Tak renyuk

Material Satin pun ada ye cuma harga lain.... Ada lebih 30 warna menarik boleh request...😍😍😍 Untuk yang nak 2xl dan ke atas pun bole buat ya... Yang Ready Stok pun ada ya...(boleh pilih warna yang ada di stok sahaja)

Untuk tempahan boleh Whatsapp πŸ‘‰ +60177030954... #bajukurungpahang #bajukurungplain #bajukurungmoden #bajusedondon #preorder #readystok #pesonapengantin #ctdk #majalahpengantin #bajukurungtradisional #tv3malaysia #daitv3 #clevergirlmy #mydarlinginspektordaniel #pinggantakretaknasitakdingin #kebarungklasik #kebayamurah #bajubridesmaid #bajutunang #bajunikah #jahitpukal #tempahanraya #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazarkarat #jualborong

0πŸ’¬

Tak perlu baju mahal atau baju berlabuci bagai untuk kelihatan cantik...cukup kita kekalkan budaya Melayu seperti Tunku Tun Aminah...hihi becoz im a Johorean...muaah ciked 😘😘😘 PRE ORDER September Kini DIBUKA... TQ darling!! 😘😘😘 Maryam Baju Kurung Pahang RM 60 sahaja.... berminat whatspp +60177030954.... #bajukurungpahang #bajumodenmurah #bajukurungtradisional #bajukurungsongket #bajuevent #bajukenduri #bajumuslimah #bajukurunglawa #bajuraya #aidiladha #harimerdeka #kebarungplain #kebayamurah #igshopmalaysia #brunei_ig #singapore #malaysia #igreview #bazaarpaknil #bazaarkarat #bazaaronline #jualborong

1πŸ’¬

Baju Kurung Pahang/Kebaya Songket.... Coming Soon...πŸ˜πŸ’•

2πŸ’¬

Assalamualaikum... PRE ORDER Baju Kurung Pahang/ Kebarung Klasik dibuka! 😍

Jom shopping... Meh order sekarang!! Mane2 yang nak sedondon tu mehla order cepat...πŸ˜‰ Details: * Tempahan baju bridesmaids * Tempahan baju raya. * Tempahan sedondon * Tempahan borong

HARGA MURAH SERENDAH RM60 BAJU KURUNG PAHANG !! 😱😍 Material= Cotton βœ” Tak kecut
βœ” Tak luntur warna
βœ” Tak renyuk

Material Satin pun ada ye cuma harga lain.... Ada lebih 30 warna menarik boleh request...😍😍😍 Untuk yang nak 2xl dan ke atas pun bole buat ya... Yang Ready Stok pun ada ya...(boleh pilih warna yang ada di stok sahaja)

Untuk tempahan boleh Whatsapp πŸ‘‰ +60177030954... #bajukurungpahang #bajucottonplain #bajukurungmoden #bajuraya #aidiladha #bajusedondon #preorder #readystok #pesonapengantin #ctdk #majalahpengantin #bajukurungtradisional #tv3malaysia #daitv3 #clevergirlmy #kebarungklasik #kebayamurah #bajubridesmaid #bajutunang #bajunikah #jahitpukal #tempahanraya #igshopmalaysia #instashopmalaysia #brunei_ig #bazarpaknil #bazarkarat #borongbajukurung #jualborong

0πŸ’¬

Available Saiz S Kebarung warna 'DUSTY PURPLE' material Satin... Rm100 exc pos... Design seperti di atasπŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†.. Jom dapatkan segera sementara stok masih ada!!😱😍 Stok sangat terhad... Whatsapp +60177030954... #kebarungplain #kebayamurah #bajurayahaji #kebayamokcun #igshopmalaysia

0πŸ’¬

Assalamualaikum... PRE ORDER BAJU KURUNG PAHANG DIBUKA!! 😍
Jom order sekarang!! πŸŽ€ Tempahan Bridemaids
πŸŽ€ Tempahan sedondon

HARGA SERENDAH RM60 SAHAJA.!! Material Cotton = βœ” Tak kecut
βœ” Tak luntur warna
βœ” Tak renyuk

Ada lebih 30 warna menarik boleh request...😍😍😍 Untuk yang nak 2xl dan ke atas pun bole buat ya... Yang Ready Stok pun ada ya...(boleh pilih warna yang ada di stok sahaja)

Untuk tempahan boleh Whatsapp πŸ‘‰ +60177030954..😘 #usm #uitm #uia #uitmshahalam #upm #unitar #unimap #ump #ukm #umk #utm #utah #utsa #kusza #politeknik #uniten #atma #unimas #universitipertahananmalaysia #universalstudios #universitisainsmalaysia #bajumurah #bajurayahaji #bajukurungtradisional #bajuku #bajukurungmoden #kebayamurah #instashopmalaysia #jualborong

1πŸ’¬

Kami pakar menjahit pakaian secara pukal.Perkhidmatan disediakan menjahit pelbagai jenis pakaian seperti: πŸ‘šπŸ‘—πŸ‘•πŸ‘–πŸ‘— *Baju Kurung moden
*Baju Kurung Pahang
*Kebaya πŸ‘—Terbuka untuk peniaga yang ingin berniaga dan memiliki design dan jenama sendiri. πŸ‘—Minimum 50 pasang * 1 kayu =12 pasang (1 warna sahaja) πŸ“²πŸ“²πŸ“²
Whatspp +60177030954... #bajukurungpahang #kurungpahangplain #bajuraya #sedondonraya #preorder #readystok #pesonapengantin #ctdk #lofatah #majalahpengantin #meletop #tv3malaysia #astro #daitv3 #bajukurungcotton #kebarungklasik #kebayamurah #bajukurungtradisional #bazarpaknil #bazaarkarat #igshop #instashopmalaysia #bruneiigshop #brunei_ig #hijabstyle
#jahitpukal #tempahanpukal #borongbajukurung

2πŸ’¬

Assalamualaikum... PRE ORDER BAJU KURUNG PAHANG dibuka! 😍

Jom shopping... Meh order sekarang!! Mane2 yang nak sedondon tu mehla order cepat...πŸ˜‰ Details: * Tempahan baju bridesmaids * Tempahan baju raya * Tempahan sedondon * Tempahan borong

HARGA MURAH SERENDAH RM60 BAJU KURUNG PAHANG !! 😱😍 Material= Cotton βœ” Tak kecut
βœ” Tak luntur warna
βœ” Tak renyuk

Material Satin pun ada ye cuma harga lain.... Ada lebih 30 warna menarik boleh request...😍😍😍 Untuk yang nak 2xl dan ke atas pun bole buat ya... Yang Ready Stok pun ada ya...(boleh pilih warna yang ada di stok sahaja)

Untuk tempahan boleh Whatsapp πŸ‘‰ +60177030954... #bajukurungpahang #bajukurungplain #bajukurungmoden #bajuraya2017 #rayahaji2017 #harimerdeka #bajusedondon
#preorder #readystok #ctdk #bajukurungtradisional #bajuevent #bajukurungcikgu #tv3malaysia #daitv3 #clevergirlmy #kebarungklasik #kebayamurah #bajubridesmaid #bajutunang #bajunikah #jahitpukal #tempahanraya #igshopmalaysia #instashopmalaysia #brunei_ig #bazarpaknil #bazarkarat #borongbajukurung #jualborong

0πŸ’¬

Assalamualaikum

Pre Order 'Baju Kurung Pahang' Plain Cotton...πŸ’— Material Cotton..
* Tak renyuk
* Tak kecut
* Tak luntur warna

Rm60 tak termasuk pos.. Ada lebih 30 warna yang menarik... Selesa dipakai dan sesuai digayakan- di sekolah, kenduri, majlis dan lain-lain lagi... Terlajak laris digunakan untuk baju bridesmaid & sedondon dihari raya.....😍 Jom whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
+60177030954 sekarang!! #bajukurungpahang #bajumodenmurah #bajubridemaidsmurah #bajukurungtradisional #bajurayahaji #harimerdeka #bajuevent #bajukenduri #kebarungplain #kebayamurah #bazaarpaknil #bazaarkarat #bazaaronline #dendamarora #pinggantakretaknasitak #opscintadinsardin #awaksukasayatak #mydarlinginspektordaniel #nonatv3 #daitv3 #terlajaklaris #lofatah #fatahamin #fattzura #fashionvalet #jualborong

2πŸ’¬

Assalamualaikum

Pre Order 'Baju Kurung Pahang' Plain Cotton...πŸ’— Material Cotton..
* Tak renyuk
* Tak kecut
* Tak luntur warna

Rm60 tak termasuk pos.. Ada lebih 30 warna yang menarik... Selesa dipakai dan sesuai digayakan- di sekolah, kenduri, majlis dan lain-lain lagi... Terlajak laris digunakan untuk baju bridesmaid & sedondon dihari raya.....😍 Jom whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
+60177030954 sekarang!! #bajukurungpahang #bajumodenmurah #bajubridemaidsmurah #bajurayahaji #bajumuslimah #bajuevent #bajukenduri #bajucikgusekolah #bajutunang #igshopmalaysia

0πŸ’¬

Assalamualaikum

Pre Order 'Baju Kurung Pahang' Plain Cotton...πŸ’— Material Cotton..
* Tak renyuk
* Tak kecut
* Tak luntur warna

Rm60 tak termasuk pos...
Beli banyak pasang boleh kurang lagi....😱😱😍 Ada lebih 30 warna yang menarik... Selesa dipakai dan sesuai digayakan- di sekolah, kenduri, majlis dan lain-lain lagi... Terlajak laris digunakan untuk baju bridesmaid & sedondon dihari raya.....😍 Jom whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
+60177030954 sekarang!! Ready stok ade di Stok sahaja...✌ #bajukurungpahang #bajukurungplain #bajumurah #bajurayahaji #bajubridemaidsmurah #hijabista #fashionvalet #bajukenduri #bajuevent #bajukurungcikgu #bajukurungonline #bajusedondon #bajumuslimah #bajutradisional #igshopmalaysia

0πŸ’¬

Assalamualaikum... PRE ORDER Baju Kurung Pahang dibuka! 😍

Jom shopping... Meh order sekarang!! Mane2 yang nak sedondon tu mehla order cepat...πŸ˜‰ Details: * Tempahan baju bridesmaids * Tempahan baju raya * Tempahan sedondon * Tempahan borong

HARGA MURAH SERENDAH RM60 BAJU KURUNG PAHANG !! 😱😍 Material= Cotton βœ” Tak kecut
βœ” Tak luntur warna
βœ” Tak renyuk

Material Satin pun ada ye cuma harga lain.... Ada lebih 30 warna menarik boleh request...😍😍😍 Untuk yang nak 2xl dan ke atas pun bole buat ya... Yang Ready Stok pun ada ya...(boleh pilih warna yang ada di stok sahaja)

Untuk tempahan boleh Whatsapp πŸ‘‰ +60177030954... #bajukurungpahang #bajukurungplain #bajukurungmoden #bajukurungraya #bajurayahaji #bajusedondon #preorder #readystok #pesonapengantin #ctdk #majalahpengantin #bajukurungtradisional #tv3malaysia #daitv3 #clevergirlmy #kebarungklasik #kebayamurah #bajubridesmaid #bajutunang #bajunikah #jahitpukal #tempahanraya #igshopmalaysia #instashopmalaysia #brunei_ig #bazarpaknil #bazarkarat #borongbajukurung #jualborong

0πŸ’¬

Assalamualaikum

Pre Order 'Baju Kurung Pahang' Plain Cotton...πŸ’— Material Cotton..
* Tak renyuk
* Tak kecut
* Tak luntur warna

Ada lebih 30 warna yang menarik... Selesa dipakai dan sesuai digayakan- di sekolah, kenduri, majlis dan lain-lain lagi... Terlajak laris digunakan untuk baju bridesmaid & sedondon dihari raya.....😍 Jom whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
+60177030954 sekarang!! #bajukurungplain #bajumurah #bajukurungmoden #bajubridemaidsmurah

0πŸ’¬

Assalamualaikum

Pre Order 'KEBARUNG KLASIK'' Plain Cotton...πŸ’— Material Cotton..
* Tak renyuk
* Tak kecut
* Tak luntur warna

Ada lebih 30 warna yang menarik... Selesa dipakai dan sesuai digayakan- di sekolah, kenduri, majlis dan lain-lain lagi... Terlajak laris digunakan untuk baju bridesmaid & sedondon dihari raya.....😍 Jom whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
+60177030954 sekarang!! #kebarungplain #kebayamurah #kebayamokcun #bajumurah #sayejualmurah #igshopmalaysia #brunei_ig #bruneishop #malaysiaonlineshoping #sale #meletop #temakahwin #bajubridemaidsmurah

0πŸ’¬

Assalamualaikum

Pre Order 'Baju Kurung Pahang' Plain Cotton...πŸ’— Material Cotton..
* Tak renyuk
* Tak kecut
* Tak luntur warna

Rm60 exc pos sahaja..
Ada lebih 30 warna yang menarik... Selesa dipakai dan sesuai digayakan- di sekolah, kenduri, majlis dan lain-lain lagi... Terlajak laris digunakan untuk baju bridesmaid & sedondon dihari raya.....😍 Jom whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
+60177030954 sekarang!! #bajukurungpahang #bajukurungplain #bajumurah #bajurayahaji #kebarungklasik #kebayamurah #bajukurunglawa #bajubridesmaid #igshopmalaysia

0πŸ’¬

Assalamualaikum... PRE ORDER BAJU KURUNG PAHANG MASIH DIBUKA!! 😍
Jom order sekarang!! πŸŽ€ Tempahan Bridemaids
πŸŽ€ Tempahan sedondon

HARGA SERENDAH RM60 SAHAJA.!! Material Cotton = βœ” Tak kecut
βœ” Tak luntur warna
βœ” Tak renyuk

Ada lebih 30 warna menarik boleh request...😍😍😍 Untuk yang nak 2xl dan ke atas pun bole buat ya... Yang Ready Stok pun ada ya...(boleh pilih warna yang ada di stok sahaja)

Untuk tempahan boleh Whatsapp πŸ‘‰ +60177030954..😘 #usm #uitm #uia #uitmshahalam #upm #unitar #unimap #ump #ukm #umk #utm #utah #utsa #kusza #politeknik #uniten #atma #unimas #universitipertahananmalaysia #universalstudios #universitisainsmalaysia #bajumurah #bajurayahaji #bajukurungtradisional #bajuku #bajukurungmoden #kebayamurah #instashopmalaysia #jualborong

5πŸ’¬

Assalamualaikum... PRE ORDER BAJU KURUNG PAHANG MASIH DIBUKA!! 😍
Jom order sekarang!! πŸŽ€ Tempahan BridemaidsπŸŽ€ Tempahan sedondon

HARGA SERENDAH RM60 SAHAJA.!! Material Cotton = βœ” Tak kecut
βœ” Tak luntur warna
βœ” Tak renyuk

Ada lebih 30 warna menarik boleh request...😍😍😍 Untuk yang nak 2xl dan ke atas pun bole buat ya... Yang Ready Stok pun ada ya...(boleh pilih warna yang ada di stok sahaja)

Untuk tempahan boleh Whatsapp πŸ‘‰ +60177030954..😘 #usm #uitm #uia #uitmshahalam #upm #unitar #unimap #ump #ukm #umk #utm #utah #utsa #kusza #politeknik #uniten #atma #unimas #universitipertahananmalaysia #universalstudios #universitisainsmalaysia #bajurayahaji #bajumurah #bajuimport #bajukurungtradisional #bajuku #bajukurungmoden #kebayamurah #instashopmalaysia #jualborong

0πŸ’¬

Assalamualaikum... PRE ORDER BAJU KURUNG PAHANG UNTUK BULAN SEPTEMBER/OKTOBER DIBUKA!! 😍
Jom order sekarang!! πŸŽ€ Tempahan Bridemaids
πŸŽ€ Tempahan sedondon

HARGA SERENDAH RM60 SAHAJA.!! Material Cotton = βœ” Tak kecut
βœ” Tak luntur warna
βœ” Tak renyuk

Ada lebih 30 warna menarik boleh request...😍😍😍 Untuk yang nak 2xl dan ke atas pun bole buat ya... Yang Ready Stok pun ada ya...(boleh pilih warna yang ada di stok sahaja)

Untuk tempahan boleh Whatsapp πŸ‘‰ +60177030954..😘 #usm #uitm #uia #uitmshahalam #upm #unitar #unimap #ump #ukm #umk #utm #utah #utsa #kusza #politeknik #uniten #atma #unimas #universitipertahananmalaysia #universalstudios #universitisainsmalaysia #bajurayahaji bajumurah #bajuimport #bajukurungtradisional #bajuku #bajukurungmoden #kebayamurah #instashopmalaysia #jualborong

1πŸ’¬

Assalamualaikum... PRE ORDER BAJU KURUNG PAHANG DIBUKA!! 😍
Jom order sekarang!! πŸŽ€ Tempahan Bridemaids
πŸŽ€ Tempahan sedondon

HARGA SERENDAH RM60 SAHAJA.!! Material Cotton = βœ” Tak kecut
βœ” Tak luntur warna
βœ” Tak renyuk

Ada lebih 30 warna menarik boleh request...😍😍😍 Untuk yang nak 2xl dan ke atas pun bole buat ya... Yang Ready Stok pun ada ya...(boleh pilih warna yang ada di stok sahaja)

Untuk tempahan boleh Whatsapp πŸ‘‰ +60177030954..😘 #bajukurungpahang
#bajumurah
#bajukurungmoden
#bajukurungplain
#bajukenduri
#kebayamurah
#kebarungplain
#bajukurunglawa
#bajukurungraya
#aidiladha
#trustedseller
#ootd
#bajubridemaidsmurah
#bajubridesmaidmalaysia
#bajupengapit
#bazaarpaknil
#bazaarkarat
#igshopmalaysia
#tempahanpukal
#jualborong

1πŸ’¬

Assalamualaikum... PRE ORDER BAJU KURUNG PAHANG DIBUKA!! 😍

Jom order sekarang!! πŸŽ€ Tempahan Bridemaids
πŸŽ€ Tempahan sedondon

HARGA SERENDAH RM60 SAHAJA.!! Material= βœ” Tak kecut
βœ” Tak luntur warna
βœ” Tak renyuk

Ada lebih 30 warna menarik boleh request...😍😍😍 Untuk yang nak 2xl dan ke atas pun bole buat ya... Yang Ready Stok pun ada ya...(boleh pilih warna yang ada di stok sahaja)

Untuk tempahan boleh Whatsapp πŸ‘‰ +60177030954..😘 #usm #uitm #uia #uitmshahalam #upm #unitar #unimap #ump #ukm #umk #utm #utah #utsa #kusza #politeknik #uniten #atma #unimas #universitipertahananmalaysia #universalstudios #universitisainsmalaysia #bajumurah #bajurayahaji #bajukurungplain #bajukurungtradisional #bajuku #bajukurungmoden #kebayamurah #instashopmalaysia #jualborong

1πŸ’¬

Feedback Customer wearing'Baju Kurung Pahang Plain Cotton'....πŸ˜πŸ’— #feedbackcustomer #bajukurungpahang #bajukurunglawa #kebayacantik #kebayacotton #sayajualbajukurung #igshopmalaysia

1πŸ’¬