Zs Syazwana

🖥 On9 Sandal Store (Shoozbyediza) 🏪 24/7 open 📬 Postage ❌COD 📲 www.wasap.my/60127500396 or DM 💸 Semua design < RM49 include postage

975 posts 1,345 followers 199 following

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #gegarvaganza2017 #visitmyig #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera #kelas #tunang

0💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #gegarvaganza2017 #visitmyig #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera #kelas #tunang

0💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #gegarvaganza2017 #visitmyig #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera #kelas #tunang

1💬

Loading...

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #gegarvaganza2017 #visitmyig #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera #kelas #tunang

1💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #gegarvaganza2017 #visitmyig #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera #kelas #tunang

2💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #gegarvaganza2017 #visitmyig #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera #kelas #tunang

0💬

Loading...

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

0💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

2💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

0💬

Loading...

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

1💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

0💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

1💬

Loading...

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

1💬

Day 57. Next week carl nak kena cucuk lagi. Nak masuk 2 bulan dah usia mu sayang.
Anak ummi sado. InsyaAllah tahan nangis yer sayang.. ❤️ CR20092017.

0💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

1💬

Loading...

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

1💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

0💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

0💬

Loading...

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

0💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

2💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

1💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

2💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

1💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

0💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

0💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

2💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

1💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

1💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

0💬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??👇👇
.
😅 Tak sempat nak pergi window shopping
🙄 Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
🙁 Tak suka sesak-sesak
😢 Suami kerja susah dapat cuti
🤑 Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi 😂
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #ctdk #gegarvaganza2017 #visitmyig #shoes #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera

3💬