Zs Syazwana

πŸ–₯ On9 Sandal Store (Shoozbyediza) πŸͺ 24/7 open πŸ“¬ Postage ❌COD πŸ“² www.wasap.my/60127500396 or DM πŸ’Έ Semua design < RM49 include postage

  • posts713

.
.
hai u ollsssss.... haii ladiessss
ape yg best kasut shoozbyediza ni .. 😍 tapak x licin 😍 sangat selesa 😍 berdiri lama x sakit kaki 😍 sesiapa pon boleh pakai

HAA ape tunggu lagiii!! stok terhaddd.. pm saya laju2..
.
*ukuran tapak atas* CK 4 & CK 5

saiz 35 - 22.5cm
saiz 36 - 23cm
saiz 37 - 23.5cm
saiz 38 - 24cm
saiz 39 - 24.5cm
saiz 40 - 25cm

Tinggi : 2.5inci
Brand : Zara
Harga : RM48 include postage
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #seagames2017 #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #runningman #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #bangkitbersama #sayajual

1πŸ’¬

.
.
hai u ollsssss.... haii ladiessss
ape yg best kasut shoozbyediza ni .. 😍 tapak x licin 😍 sangat selesa 😍 berdiri lama x sakit kaki 😍 sesiapa pon boleh pakai

HAA ape tunggu lagiii!! stok terhaddd.. pm saya laju2..
.
.
*ukuran tapak atas* .
CK 1 till CK 3
.
saiz 36 - 22.5cm
saiz 37 - 23cm
saiz 38 - 23.5cm
saiz 39 - 24cm
saiz 40 - 24.5cm

Tinggi : 3 inci
Brand : Bee Bee
Harga : RM48 include postage
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #seagames2017 #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #runningman #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #bangkitbersama #sayajual

2πŸ’¬

.
.
happy weekendddd u ollsssss.... haii ladiessss
ape yg best kasut shoozbyediza ni .. 😍 tapak x licin 😍 sangat selesa 😍 berdiri lama x sakit kaki 😍preggy mommy pon boleh pakai

HAA ape tunggu lagiii!! stok terhaddd.. pm saya laju2..
.
.
ukuran tapak SE 11 & SE 12

saiz 35 - 22.5cm
saiz 36 - 23cm
saiz 37 - 23.5cm
saiz 38 - 24cm
saiz 39 - 24.5cm
saiz 40 - 25cm

Tinggi : 1.5inci
Brand : Jiasilin
Harga : RM48 include postage
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #seagames2017 #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #runningman #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #sayajual

0πŸ’¬

.
.
PATTERN BARU πŸ‘‡
.
WAH EXCITEDNYE SIS TENGOK KASUT EXCLUSIVE NIH ! 😍 TAPAK DIA SELESA. SIAP ADA LOGO SHOOZBYEDIZA LAGI, TUDIA HAA MEMANG GOJES LAAH KASUT NIH πŸ’• ADA DUA WARNA HOT TAU πŸ”₯
BLACK @ APRICOT✨MANA SATU PILIHAN UOALLS?😍
.
HARGA : RM55 - 1PSG
HARGA : RM100 - 2PSG
.
.
NAK ODER WHATSAPP sis syg πŸ‘‰πŸ» 012-7500396 πŸ“² atau boleh klik link www.wasap.my/60127500396 jer.. . mudah lagi cepat,siapa cepat dia dapat 😜
.
#kasutlawa
.
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
*KELEBIHAN KASUT SE 1 APRICOT &
SE 2 BLACK* ✍🏻Kasut ni mahal. ✍🏻Finishing tiptop. ✍🏻Quality tapak premium gred.
.
.

ukuran tapak SE 1 & SE 2

saiz 35 - 22.5cm
saiz 36 - 23cm
saiz 37 - 23.5cm
saiz 38 - 24cm
saiz 39 - 24.5cm
saiz 40 - 25cm

Tinggi : 1.5inci
Brand : Shooz By Ediza
Harga : RM55
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #malaysiaonlineshopping #cekelatsemanishoney #sitinordiana #onlineshoppingmalaysia #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #izaraaishah #errafazira #syafiqkyle #fattahamin #coffeeprince #barangmurah #barangmurahmalaysia #sukansea2017 #fattzura #merdeka #bangkitbersama

0πŸ’¬

1πŸ’¬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Zara
Saiz 35-40 available..
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #aliff #syafiqkyle #fattahamin #coffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #songsongcouple #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #sayajual

2πŸ’¬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available..
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #superspontan2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #aliff #syafiqkyle #fattahamin #coffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #mycoffeeprince #redvelvet #neelofa #kasutlawa #bangkitbersama #sayajual

2πŸ’¬

.
.
happy weekendddd u ollsssss.... haii ladiessss
ape yg best kasut shoozbyediza ni .. 😍 tapak x licin 😍 sangat selesa 😍 berdiri lama x sakit kaki 😍preggy mommy pon boleh pakai

HAA ape tunggu lagiii!! stok terhaddd.. pm saya laju2..
.
.
ukuran tapak SE 14 till SE 16

saiz 35 - 22.5cm
saiz 36 - 23cm
saiz 37 - 23.5cm
saiz 38 - 24cm
saiz 39 - 24.5cm
saiz 40 - 25cm

Tinggi : 1.5inci
Brand : Jiasilin
Harga : RM45 exclude postage (come with box)
Material : PU Leather
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #seagames2017 #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #runningman #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #sayajual

0πŸ’¬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Zara
Saiz 35-40 available..
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #aliff #syafiqkyle #fattahamin #coffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #songsongcouple #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #sayajual

1πŸ’¬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available..
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #superspontan2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #aliff #syafiqkyle #fattahamin #coffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #mycoffeeprince #redvelvet #neelofa #kasutlawa #bangkitbersama #sayajual

2πŸ’¬

.
.
happy weekendddd u ollsssss.... haii ladiessss
ape yg best kasut shoozbyediza ni .. 😍 tapak x licin 😍 sangat selesa 😍 berdiri lama x sakit kaki 😍preggy mommy pon boleh pakai

HAA ape tunggu lagiii!! stok terhaddd.. pm saya laju2..
.
.
ukuran tapak SE 9 & SE 10

saiz 35 - 22.5cm
saiz 36 - 23cm
saiz 37 - 23.5cm
saiz 38 - 24cm
saiz 39 - 24.5cm
saiz 40 - 25cm

Tinggi : 1.5inci
Brand : Jiasilin
Harga : RM48 include postage
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #seagames2017 #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #runningman #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #sayajual

1πŸ’¬

.
.
happy weekendddd u ollsssss.... haii ladiessss
ape yg best kasut shoozbyediza ni .. 😍 tapak x licin 😍 sangat selesa 😍 berdiri lama x sakit kaki 😍preggy mommy pon boleh pakai

HAA ape tunggu lagiii!! stok terhaddd.. pm saya laju2..
.
.
ukuran tapak SE 11 & SE 12

saiz 35 - 22.5cm
saiz 36 - 23cm
saiz 37 - 23.5cm
saiz 38 - 24cm
saiz 39 - 24.5cm
saiz 40 - 25cm

Tinggi : 1.5inci
Brand : Jiasilin
Harga : RM48 include postage
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #seagames2017 #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #runningman #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #sayajual

1πŸ’¬

Bertahun ummi tunggu kamu sayang.. Lambat beberapa minggu apala sgt bg ummi dan abi.. Anak ummi ni seronok duk dalam perut ummi lagi.. Insyallah kamulah kebahagiaan terindah nanti yg Allah beri kpd ummi.. πŸ’•

1πŸ’¬

.
.
hai u ollsssss.... haii ladiessss
ape yg best kasut shoozbyediza ni .. 😍 tapak x licin 😍 sangat selesa 😍 berdiri lama x sakit kaki 😍 sesiapa pon boleh pakai

HAA ape tunggu lagiii!! stok terhaddd.. pm saya laju2..
.
.
*ukuran tapak atas* .
CK 1 till CK 3
.
saiz 36 - 22.5cm
saiz 37 - 23cm
saiz 38 - 23.5cm
saiz 39 - 24cm
saiz 40 - 24.5cm

Tinggi : 3 inci
Brand : Bee Bee
Harga : RM48 include postage
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #seagames2017 #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #runningman #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #bangkitbersama #sayajual

2πŸ’¬

.
.
hai u ollsssss.... haii ladiessss
ape yg best kasut shoozbyediza ni .. 😍 tapak x licin 😍 sangat selesa 😍 berdiri lama x sakit kaki 😍 sesiapa pon boleh pakai

HAA ape tunggu lagiii!! stok terhaddd.. pm saya laju2..
.
.
*ukuran tapak atas* .
WF 1 till WF 4
.
saiz 36 - 23.5cm
saiz 37 - 24cm
saiz 38 - 24.5cm
saiz 39 - 25cm
saiz 40 - 25.5cm
.
Tinggi : 2.5inci
Brand : Zara
Harga : RM48 include postage
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #seagames2017 #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #runningman #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #bangkitbersama #sayajual

1πŸ’¬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available..
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #superspontan2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #aliff #syafiqkyle #fattahamin #coffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #mycoffeeprince #redvelvet #neelofa #kasutlawa #bangkitbersama #sayajual

1πŸ’¬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available..
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #superspontan2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #aliff #syafiqkyle #fattahamin #coffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #mycoffeeprince #redvelvet #neelofa #kasutlawa #bangkitbersama #sayajual

1πŸ’¬

.
.
hai u ollsssss.... haii ladiessss
ape yg best kasut shoozbyediza ni .. 😍 tapak x licin 😍 sangat selesa 😍 berdiri lama x sakit kaki 😍 sesiapa pon boleh pakai

HAA ape tunggu lagiii!! stok terhaddd.. pm saya laju2..
.
.
*ukuran tapak atas* .
WF 1 till WF 4
.
saiz 36 - 23.5cm
saiz 37 - 24cm
saiz 38 - 24.5cm
saiz 39 - 25cm
saiz 40 - 25.5cm
.
Tinggi : 2.5inci
Brand : Zara
Harga : RM48 include postage
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #seagames2017 #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #runningman #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #bangkitbersama #sayajual

2πŸ’¬

.
.
hai u ollsssss.... haii ladiessss
ape yg best kasut shoozbyediza ni .. 😍 tapak x licin 😍 sangat selesa 😍 berdiri lama x sakit kaki 😍 sesiapa pon boleh pakai

HAA ape tunggu lagiii!! stok terhaddd.. pm saya laju2..
.
.
*ukuran tapak atas* .
WF 1 till WF 4
.
saiz 36 - 23.5cm
saiz 37 - 24cm
saiz 38 - 24.5cm
saiz 39 - 25cm
saiz 40 - 25.5cm
.
Tinggi : 2.5inci
Brand : Zara
Harga : RM48 include postage
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #seagames2017 #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #runningman #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #bangkitbersama #sayajual

1πŸ’¬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available..
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #superspontan2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #aliff #syafiqkyle #fattahamin #coffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #mycoffeeprince #redvelvet #neelofa #kasutlawa #bangkitbersama #sayajual

3πŸ’¬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Zara
Saiz 35-40 available..
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #aliff #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #sayajual #dramaredvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #sayajual

1πŸ’¬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Zara
Saiz 35-40 available..
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #superspontan2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #aliff #syafiqkyle #fattahamin #coffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #mycoffeeprince #redvelvet #neelofa #kasutlawa #bangkitbersama #sayajual

1πŸ’¬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available..
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #superspontan2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #aliff #syafiqkyle #fattahamin #coffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #mycoffeeprince #redvelvet #neelofa #kasutlawa #bangkitbersama #sayajual

1πŸ’¬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Jiasilin
Saiz 35-40 available..
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #superspontan2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #aliff #syafiqkyle #fattahamin #coffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #mycoffeeprince #redvelvet #neelofa #kasutlawa #bangkitbersama #sayajual

3πŸ’¬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Zara
Saiz 35-40 available..
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #seagames2017 #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #runningman #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #bangkitbersama #sayajual

2πŸ’¬

.
.
hai u ollsssss.... haii ladiessss
ape yg best kasut shoozbyediza ni .. 😍 tapak x licin 😍 sangat selesa 😍 berdiri lama x sakit kaki 😍 sesiapa pon boleh pakai

HAA ape tunggu lagiii!! stok terhaddd.. pm saya laju2..
.
.
*ukuran tapak atas* .
CK 1 till CK 3
.
saiz 36 - 22.5cm
saiz 37 - 23cm
saiz 38 - 23.5cm
saiz 39 - 24cm
saiz 40 - 24.5cm

Tinggi : 3 inci
Brand : Bee Bee
Harga : RM48 include postage
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #seagames2017 #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #runningman #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #bangkitbersama #sayajual

1πŸ’¬

.
.
happy weekendddd u ollsssss.... haii ladiessss
ape yg best kasut shoozbyediza ni .. 😍 tapak x licin 😍 sangat selesa 😍 berdiri lama x sakit kaki 😍preggy mommy pon boleh pakai

HAA ape tunggu lagiii!! stok terhaddd.. pm saya laju2..
.
.
ukuran tapak SE 11 & SE 12

saiz 35 - 22.5cm
saiz 36 - 23cm
saiz 37 - 23.5cm
saiz 38 - 24cm
saiz 39 - 24.5cm
saiz 40 - 25cm

Tinggi : 1.5inci
Brand : Jiasilin
Harga : RM48 include postage
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #seagames2017 #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #runningman #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #sayajual

3πŸ’¬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
* Tak sempat nak pergi window shopping
* Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
* Tak suka sesak-sesak * Suami kerja susah dapat cuti
* Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.

So, beli online lah. Setel ! Tengok testimoni πŸ‘‡πŸ‘‡ Ha dah tengok kan! Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke? Mana ada mahal. Mampu sangattttt.. Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut. Selesa nak berjalan.
.
Brand Zara
Saiz 35-40 available..
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #aliff #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #sayajual #dramaredvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas

1πŸ’¬

.
.
hai u ollsssss.... haii ladiessss
ape yg best kasut shoozbyediza ni .. 😍 tapak x licin 😍 sangat selesa 😍 berdiri lama x sakit kaki 😍 sesiapa pon boleh pakai

HAA ape tunggu lagiii!! stok terhaddd.. pm saya laju2..
.
*ukuran tapak atas* CK 4 & CK 5

saiz 35 - 22.5cm
saiz 36 - 23cm
saiz 37 - 23.5cm
saiz 38 - 24cm
saiz 39 - 24.5cm
saiz 40 - 25cm

Tinggi : 2.5inci
Brand : Zara
Harga : RM48 include postage
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #seagames2017 #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #runningman #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #bangkitbersama

2πŸ’¬

.
.
hai u ollsssss.... haii ladiessss
ape yg best kasut shoozbyediza ni .. 😍 tapak x licin 😍 sangat selesa 😍 berdiri lama x sakit kaki 😍 sesiapa pon boleh pakai

HAA ape tunggu lagiii!! stok terhaddd.. pm saya laju2..
.
.
*ukuran tapak atas* .
CK 1 till CK 3
.
saiz 36 - 22.5cm
saiz 37 - 23cm
saiz 38 - 23.5cm
saiz 39 - 24cm
saiz 40 - 24.5cm

Tinggi : 3 inci
Brand : Bee Bee
Harga : RM48 include postage
.
.
Pm to order.
Harga jimat utk 3 psg keatas. .
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #emmamaembong #afmegastar2017 #sitinordiana #shoes #malaysia #bazaarpaknil #malaysian #malaywedding #womenshoes #izaraaishah #seagames2017 #syafiqkyle #fattahamin #mycoffeeprince #barangmurah #zarasandal #amyramar #runningman #redvelvet #neelofa #kasutlawa #akuyangpakaikauyangpanas #bangkitbersama

1πŸ’¬