#ceodesa

@vivyyusof juga, bakal muncul sebagai special guest dlm program ini? #sifufbads #ceodesa #vivyyusof

0💬

Nantikan kemunculan sifufbads bersama @aliffsyukriterlajaklaris dlm program realiti bisnes pertama melibatkan online marketing di M'sia.. #sifufbads #ceodesa #aliffsyukriterlajaklaris

3💬

Jangan lupa tau saksikan #IniKalilah anak jati Ranau, Sabah ni setiap sabtu pada pukul 5.30 petang hanya di #TV3!
.
Nak tengok video lain? Jom tengok di Youtube #ceodesa!

0💬

Abang sado potong kayu di #ceodesa? Haa klik video ni kalau nak tahu!
.
Nak tengok video lain? Jom tengok di Youtube #ceodesa!

0💬

Jangan lupa saksikan anak kelahiran sarawak ini, Nurul Adizza pada sabtu ni pukul 5.30 petang hanya di #TV3!
.
Nak tengok video lain? Jom tengok di Youtube #ceodesa!

0💬

Sedap beb...muruku lada hitam ni...
#ceodesa
#yama #citarasa desa ke pasaran dunia

0💬

Testimoni
#ceodesa
#citarasa desa ke pasaran dunia

0💬

#Mohbelakeweii tengok Sharifah Yusnida beraksi di #ceodesa setiap hari sabtu jam 5.30 petang. Hanya di #TV3!
.
Nak tengok video lain? Jom tengok di Youtube #ceodesa!

0💬

#KamekKitakPastiBoleh dengan bisnes Pola.. Pola? Bisnes apa tu? Jom tengok video ni!
.
Nak tengok video lain? Jom tengok di Youtube #ceodesa!

0💬

#KamekKitakPastiBoleh dengan bisnes Pola.. Pola? Bisnes apa tu? Jom tengok video ni!
.
Nak tengok video lain? Jom tengok di Youtube #ceodesa!

0💬

Jual Idli Tosai di #ceodesa? Betul ke? Kalau tak percaya haa klik video di bawah!
.
Nak tengok video lain? Jom tengok di Youtube #ceodesa!

0💬

Tagline #LanggarJeBro? Yasriman nak langgar siapa pulak ni? Jom tengok video ni!
.
Nak tengok video lain? Jom tengok di Youtube #ceodesa!

0💬

"Saya insan biasa yang LUAR BIASA!". Nak tengok LUAR BIASA Dayangku? Jangan lupa #ceodesa sabtu ni pada pukul 5.30 petang hanya di #TV3!
.
Nak tengok video lain? Jom tengok di Youtube #ceodesa!

0💬

🔥Antara buku2 yang terlaris di bukulelong.com dan @dreamsbookstore :-
.
.
1. #plannerbecomingABetterMuslim - RM47 🌿 Harga Pre Order RM45 sebelum 15 Oktober 2017 . Tidak termasuk shipment
.
.
2. #riyadussolihin - RM120 .
🌿Harga promosi sebelum 15 Okt 2017, RM96
.
.
3. #Unlimitedpower by #anthonyrobbins - RM33
🌿Harga promosi sebelum 15 Okt 2017 , RM33.35 (5%)
.
.
4. #iamme rahsia niaga #datoserivida #dsv - RM68
.
🌿Harga promosi hanya di dreamsbookstore RM61.20 .
.
5. #howtotalksokidswilllisten - RM25
.
.
6. #memulakanbisnessendiri -RM14.00 🌿Harga promosi sebelum 15 Okt 2017 , RM13.30 (5%) .
.
.
.
.
#planneraddict
#productivemuslim #planner2018 #plannermuslimah #plannermuslimah2018 #muslimplanner #islamicplanner #plannerBecomingABetterMuslim #usahawan #lifeplanner #bestsellingplanner #hadiah #teamplannerhut #plannerbook #bisnes #ceodesa #mokcun

0💬

Alhamdulullah dah siap print! .... Debaran dah terasa kan😃. Admin tengah tunggu stok sampai ni . Terima kasih banyak2 pada cikpuan/tuan2 yang dah buat pre order dan terima kasih sebab sangat sabar menunggu 😘. Insya Allah... minggu hadapan akan sampai ke tangan cikpuan/tuan ya😉 .
.
.
🌺Untuk yang belum order........jom order cepat2, planner BABM 2018. Serious cantik tau💖. Sangat2 sesuai untuk dijadikan hadiah 🎁 tahun baru
.
.
. 🌺Sebelum sold out , whatsapp cepat2📲 60176222434 atau klik link di profile .
.
🌺Order hanya dikira confirm selepas payment dibuat ya sayang2😉
.
.
📮Postage dilakukan secara berperingkat. Start postage 26 oct 2017
.
. *Description: *
🌺Size - A5
🌺200 pages full color printing 🌺(100 sheets - 100gsm paper)-kertas tebal dan berkualiti.
🌺Colorful monthly separator
(12 sheets - 240gsm paper)
🌺Hardcover with gold hot stamping
🌺Glossy Lamination Finishing
🌺Gold wire-o binding imported from Korea.
.
. *###FREE### :*
1)Notepad with colorful calendar size A6
2)Magnetic bookmark
3)Stickers
4)Comes with box (suitable buy as gift)
.
.
*Special features : *
🌿12 monthly calendar checklist
🌿12 month review
🌿12 months daily checklist
🌿Ramadan ibadah checklist
🌿Ramadan menu planner
🌿Qadha Tracker
🌿Fasting Calendar
🌿Monthly expenses tracker
🌿Monthly bills to pay checklist
🌿Alquran checklist
🌿Fitness checklist
🌿52 weeks saving challenge
🌿Goals & reward checklist
🌿12 Lined pages
.
. *Price : *
RM47 exclude postage
.
.
*Rate Postage*

Berat planner = 0.8kg

1 Planner = RM 8/14

2- 3 Planner = RM 10/30

4 - 5 Planner = RM 15/ 45

6 - 9 Planner = FREE /RM10 setiap planner

10 Planner ke atas (discount RM15) = FREE / RM8 setiap planner .
.
.
.
.
#planneraddict
#productivemuslim #planner2018 #plannermuslimah #plannermuslimah2018 #muslimplanner #islamicplanner #plannerBecomingABetterMuslim #usahawan #lifeplanner #bestsellingplanner #hadiah #teamplannerhut #plannerbook #bisnes #ceodesa #mokcun #unboxingplannerhut

0💬

Pre order Bath 1 untuk
#Planner2018 "Becoming A Better Muslim " dibuka pada 26sept - 15 Okt 2017
.
.
content admin share Isnin nanti ya 😉
.
Jangan lupa ya tarikh tu. Nanti terlepas lagi macam tahun lepas. Stok agent semua licin😂
.
.
.
#planneraddict
#productivemuslim #planner2018 #plannermuslimah #plannermuslimah2018 #muslimplanner #islamicplanner #plannerBecomingABetterMuslim #usahawan #lifeplanner #bestsellingplanner #hadiah #teamplannerhut #plannerbook #bisnes #ceodesa #mokcun

7💬

👆Kata-kata semangat yang ada dalam planner BABM (Becoming A Better Muslim 2018)
.
. 🌿Jom sama2 kita bergantung pada Allah, bukan pada manusia. Bukan pada networking dengan manusia. Tapi kita bernetwork dengan Allah. Insya Allah, Allah dorong orang baik2 bantu kita. Aaminn (peringatan untuk diri sendiri😔)
.
.
.
#planneraddict
#productivemuslim #planner2018 #plannermuslimah #plannermuslimah2018 #muslimplanner #islamicplanner #plannerBecomingABetterMuslim #usahawan #lifeplanner #bestsellingplanner #hadiah #teamplannerhut #plannerbook #bisnes #ceodesa #mokcun

1💬

🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸
Happy weekend semua 😍. Walaupun weekend kami akan tetap reply whatsApp. Jom order skrg, buang masa asyik dok usha2 je😁. Harga pre order akan berakhir lagi 7 hari lagi ni..... .
.
🌿Isnya Allah pelabuan yg berbaloi beli Planner ni, Erra Fazira dan Dato Siti pun pakai (versi 2017, Striving for Jannah) .
.
🌿Harga pre order untuk sebuah, RM45 exclude postage. Planner BABM 2018, didatangkan dgn kotak dan 3 free gift 🎁 . Ada 2 pilihan color yg menarik dengan gold hot stamping 😍. Sangat2 sesuai untuk dijadikan hadiah tahun baru untuk tersayang tau😊
.
.
WA📲 6017 622 2434 atau klik link di bio👆
WA📲 6017 622 2434 atau klik link di bio👆
WA📲 6017 622 2434 atau klik link di bio 👆
.
.
.
.
.
#planneraddict
#productivemuslim #planner2018 #plannermuslimah #plannermuslimah2018 #muslimplanner #islamicplanner #plannerBecomingABetterMuslim #usahawan #lifeplanner #bestsellingplanner #hadiah #teamplannerhut #plannerbook #bisnes #ceodesa #mokcun

4💬

Planner Becoming A Better Muslim 2018 (BABM) dah siap print. Bila2masa stok sampai ni... 😍. Ada yang berminat? .
.
📲Cepat whatsapp 60176222434 ya. Boleh pilih warna pink atau biru. Nak beli dua dua pon boleh 😁😁 .
.
.
.
.
#planneraddict
#productivemuslim #planner2018 #plannermuslimah #plannermuslimah2018 #muslimplanner #islamicplanner #plannerBecomingABetterMuslim #usahawan #lifeplanner #bestsellingplanner #hadiah #teamplannerhut #plannerbook #bisnes #ceodesa #mokcun

0💬

🌿Jangan tunggu2 lagi... Jom order skrg Planner 'Becoming A Better Muslim ' 2018 . Tinggal 6 hari je untuk dapat harga pre order . 2000pcs dah berpunya❤️💚❤️💚💜
Untuk order, klink link whatsapp di profile ya 😉
.
.
🌿Nyatakan kuantiti , warna apa dan alamat semenanjung/sabah/sarawak/brunei/singapore/dubai/uk dsb 😀. Ada rezeki....boleh menang contest yg akan diadakan x lama lagi..... 😍
.
.
=======================================
*Preorder First Batch Planner Becoming A Better Muslim 2018* .
.
(26 sept - 15 oct 2017)
ETA : Hujung bulan Oct
No reservation. Order hanya dikira confirm selepas payment dibuat
.
📮Postage dilakukan secara berperingkat. *Description: *
.
✅Size - A5
.
✅200 pages full color printing (100 sheets - 100gsm paper)
.
✅Hardcover with gold hot stamping.
.
✅Glossy Lamination Finishing
.
✅Gold wire-o binding .
.
🎁FREE🎁🎁🎁
1Notepad with colorful calendar size A6
2)Magnetic bookmark
3)Stickers
4)Comes with box (suitable buy as gift)
.
.
Contents : .
.
🌿12 monthly calendar checklist
🌸12 month review
🌿12 months daily checklist
🌸Ramadan ibadah checklist
🌿Ramadan menu planner
🌸Qadha Tracker
🌿Fasting Calendar
🌸Monthly expenses tracker
🌿Monthly bills to pay checklist
🌸Alquran checklist
🌿Fitness checklist
🌸52 weeks saving challenge
🌿Goals & reward checklist
🌸Blank notes
.
.
Price .
💟Buy 1 pieces : RM45/pcs + postage RM8 semenanjung/ RM12 sabah sarawak
.
💟Buy 2pieces : RM45/pcs + postage RM10 semenanjung/RM16 sabah sarawak
.
💟Buy 5 pieces and above : RM45/pcs + free postage semenanjung.
RM20* - sabah sarawak (SS kena tengok kuantiti berapa baru boleh bagi harga postage*)
*special price preorder*
.
.
WA📲 6017 622 2434 atau klik link di bio👆
WA📲 6017 622 2434 atau klik link di bio👆
Wa📲 6017 622 2434 atau klik link di bio 👆
.
.
.
.
.
#planneraddict
#productivemuslim #planner2018 #plannermuslimah #plannermuslimah2018 #muslimplanner #islamicplanner #plannerBecomingABetterMuslim #usahawan #lifeplanner #bestsellingplanner #hadiah #teamplannerhut #plannerbook #bisnes #ceodesa #mokcun

2💬

🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺 Hari ni, ada lagi customer kumpul order rakan2 opis sbb nak jimat kos posting 👍. Beli above 5pcs dapat free posting untuk semenanjung. Untuk sabah /sarawak/ brunei / dll whatsapp ya untuk kos posting. Klik whatsapp link di profile 👆 .
.
🌿 Tinggal 5 hari je lagi untuk dapat harga RM45 dan untuk pastikan stok planner BABM milik anda. Takut nanti kena tunggu second pre order pulak😂
.
.

WA📲 6017 622 2434 atau klik link di profile👆
WA📲 6017 622 2434 atau klik link di profile👆
Wa📲 6017 622 2434 atau klik link di profile 👆
.
.
.
#planneraddict
#productivemuslim #planner2018 #plannermuslimah #plannermuslimah2018 #muslimplanner #islamicplanner #plannerBecomingABetterMuslim #usahawan #lifeplanner #bestsellingplanner #hadiah #teamplannerhut #plannerbook #bisnes #ceodesa #mokcun

1💬

Siapa Juri #ceodesa ni? Nantikan sabtu ni pukul 5.30 petang hanya di #TV3!
.
Dah like belum FB page #ceodesa? Haa jangan lupa like!

0💬

Ada sebab Allah bagi peluang.. sama ada untuk belajar atau mengajar... Mensyukuri hari ini, dan mengikhlaskan hari yang lalu... #somanyhands #ceodesa #ceodesa2017 #rbc2017 #aurisland #pulauaur

0💬

Ada sebab Allah bagi peluang.. sama ada untuk belajar atau mengajar... Mensyukuri hari ini, dan mengikhlaskan hari yang lalu... #somanyhands #ceodesa #ceodesa2017 #rbc2017 #aurisland #pulauaur

3💬