#kusam

BEAUTE CANDY SKIN BOOSTER:- ๐Ÿ‹Fungsi utama adalah Mencerah dan memutihkan kulit wajah dan badan secara semulajadi ๐Ÿ‹ Menjadikan kulit kusam bertukar wajah berseri-seri & glowing ๐Ÿ‹Bantu menjadikan tona kulit lebih sekata, glowing dan melembabkan kulit
๐Ÿ‹Bantu atasi masalah jerawat , Memudarkan parut kesan dan mengurangkan white dan black head
๐Ÿ‹Sangat bagus untuk Menghilangkan jeragat terlampau
๐Ÿ‹mengurangkan kesan sunburn, mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
๐Ÿ‹Bantu menghasilkan kolagen dalam badan
๐Ÿ‹Bantu menggantikan tisu rosak dan sembuhkan luka
๐Ÿ‹Bantu tingkatkan imun tubuh
๐Ÿ‹Menghilangkan kehitaman ketiak, hitam celah peha, dan juga menghilangkan rekahan tumit
๐Ÿ‹Menganjalkan, mengecilkan liang roma & pori terbuka ๐Ÿ‹Sesuai untuk ibu yang menyusu dan dapat memberi vitamin kepada bayi
๐Ÿ‹Serta mencerahkan kulit bayi yang menyusu badan
๐Ÿ‹Sesuai juga untuk ibu mengandung

#beautecandymurah #beautecandymurahmalaysia #beautecandy #beautecandyoriginal #kulitsekata #kulitcerah #nakputihgebu #putihgebu #putihkulit #vitcpahangpharmacy #vitaminc #vitamincserum #pinkish #kulitputih #kosmetiklengkap #selangorian #kusam #kulitkusamtaksekata #cerahberseri

0๐Ÿ’ฌ

Nak maksimumkan sapuan foundation kat atas muka instead of diserap dalam sponge yang digunakan.. ikut teknik sis @adrianaariff ni ya. Dab dab Qโ€™amnee Serum Foundation pada seluruh wajah kemudian ratakan guna sponge. Selamat mencuba #qamneelovers!!
.
#Repost @adrianaariff (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Gonna show you gals a lil bit on how i did my eyebrows. I like thick and not-so-concealer eyebrows look and you dont need to do much for your makeup base, just using 4 in 1 serum foundation from @qamnee.skincare doesnt need extra time to apply serum before use any foundation!
-
Sorry if this video is not stand in a one place since my cat is disturbing me by playing with my camera's stand.
-
In this video, im using;
โ€ข4 in 1 Serum Foundation from @qamnee.skincare
โ€ขBeauty blender
โ€ขSilkygirl natural brow pencil code 01 soft black
โ€ขMac brush
โ€ขMaybelline fit me concealer code 20 sand sable
โ€ขBlusher
โ€ขMaybelline lipbalm
#thankyouforthegift #muchlove
.
#qamneeskincare #skincare #cosmetics #cantik #flawless #jerawat #jeragat #kusam #muamalaysia

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Buat emak2 pasti udah ga heran deh yang namanya kecipratan minyak panas, air panas bahkan pernah juga ga sengaja wajan panas dipegang .

Alhasil kulit perih melepuh dan akhirnya berbekas :( .

Klo sekarang udah ga usah khawatir lagiiii, OLES AJA PAKE VCO dari sr12 skincare dijamin ga perih panas apalagi sampe melepuh dan berbekas

Order
Wa.0895337335161 โ™’๏ธโ™’๏ธโ™’๏ธโ™’๏ธโ™’๏ธโ™’๏ธโ™’๏ธโ™’๏ธโ™’๏ธโ™’๏ธโ™’๏ธโ™’๏ธโ™’๏ธโ™’๏ธโ™’๏ธโ™’๏ธโ™’๏ธโ™’๏ธ
.

#sr12herbal #sr12 #skincare #skinsolution #perawatanwajah #krimapotek #krimwajah #krimjerawat #kosmetikherbal #perawatanwajahbumil #perawatanwajahbusui #obatjerawat #krimpemutih #krimracikan #kosmetik #kosmetikwajah #jerawat #flekhitam #kusam #solusikulitwajah #solusijerawat

4๐Ÿ’ฌ

Apa dia ni concealer ni ?? Kalau dulu tanya sis benda alah ni memang sis x tahu pun weh.. sejak dah kenal DYXY baru ku tahu benda alah n..hehehe

Concealer adalah salah satu produk kecantikan yang digunakan untuk menutupi kekurangan pada wajah, sehingga membuat kulit seseorang nampak lebih gebus. Concealer dapat digunakan untuk macam macam jenis kulit; kulit kering, berminyak dan termasuk kulit berjerawat.
Tapi untuk perempuan biasa paling femes digunakan untuk tutup eyebag sebakul ni lah..sebab memang orang perempuan ni kadang kadang tak cukup tido.duk cita panjang panjang nih sebenarnya sis nak tunjuk cara nak conceal bawah mata je untuk cover eyebag.. sebab kalau buat cara tak betul nanti tak dapat nk cover eyebag tuh.... Mana nak dapat Consealer ni sis..???? senang je sayang2 .. boleh guna DYXY jerrrr.. jimat duit.. ohhh yer..jangan lupa weyhhh skrg memang tengah sale tau..rugi2 sapo x grab.. sale x masuk akal pecoh palo..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ checkydout..๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
Sis yang comel

#dyxygirlstalk #dyxylovers #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfacemis #dyxybrush
#cccream #bccream #foundation #concealer #cantik #jerawat #jeragat #kusam #tonataksekata #flawless #gojes #bisnesonline #sayajual #jimat #korea #mekap #mua #mekapartist #andam #makeup

1๐Ÿ’ฌ

7 SEBAB KENAPA AWAK WAJIB GRAB BCCREAM!

Masih ramai lagi taktahu apa kelebihan Bccream ni kan. So kat bawah ni saya listkan 7 sebab kenapa korang wajib grab #Bccream ni ๐Ÿ’ƒ

Antara sebabnya adalah:

1. Mencegah penuaan dan memberi colagen pada kulit muka.

2. Mengandungi bahan mineral semulajadi sesuai untuk kulit sensitif. *Ehh kulit sensitif pun boleh gunaaa tau*

3. Mengandungi ektrak bearberries berfungsi mencerahkan kulit *paling best boleh cerahkan muka sekali*

4. Mengandungi SPF50 *eh siap ada SPF lagiii*

5. Tekstur yang sangat ringan* macam tak pakai pape gila tak best*

6. Dapat menutup cela parut & jerawat*Pakai sikit dah dapat buat muka berseri*

7. Penggunaan konsisten dapat buatkan muka licin, tegang serta cerah.

Dan dan sebab yang amat penting adalah ia menjimatkan awak. Dalam Bccream ni dah all in one. โœ”๏ธ Tak perlu pakai bedak
โœ”๏ธ Tak perlu pakai krim
โœ”๏ธ Tak perlu pakai concealer
โœ”๏ธ Tak perlu pakai sunblock

Dan bye bye hilang muka kusam,
Hi muka glowingggg.

Jangan lupa grab! Dan sekarang ada sale diskaun RM40 dari harga asal dan setiap pembelian anda akan dapat free gift... www.wasap.my/60189114044
#dyxygirlstalk #dyxylovers #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush
#cccream #bccream #foundation #concealer #cantik #jerawat #jeragat #kusam #tonataksekata #flawless #gojes #bisnesonline #sayajual #jimat #korea #mekap #mua #mekapartist #andam #makeup

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

7 SEBAB KENAPA AWAK WAJIB GRAB BCCREAM!

Masih ramai lagi taktahu apa kelebihan Bccream ni kan. So kat bawah ni saya listkan 7 sebab kenapa korang wajib grab #Bccream ni ๐Ÿ’ƒ

Antara sebabnya adalah:

1. Mencegah penuaan dan memberi colagen pada kulit muka.

2. Mengandungi bahan mineral semulajadi sesuai untuk kulit sensitif. *Ehh kulit sensitif pun boleh gunaaa tau*

3. Mengandungi ektrak bearberries berfungsi mencerahkan kulit *paling best boleh cerahkan muka sekali*

4. Mengandungi SPF50 *eh siap ada SPF lagiii*

5. Tekstur yang sangat ringan* macam tak pakai pape gila tak best*

6. Dapat menutup cela parut & jerawat*Pakai sikit dah dapat buat muka berseri*

7. Penggunaan konsisten dapat buatkan muka licin, tegang serta cerah.

Dan dan sebab yang amat penting adalah ia menjimatkan awak. Dalam Bccream ni dah all in one. โœ”๏ธ Tak perlu pakai bedak
โœ”๏ธ Tak perlu pakai krim
โœ”๏ธ Tak perlu pakai concealer
โœ”๏ธ Tak perlu pakai sunblock

Dan bye bye hilang muka kusam,
Hi muka glowingggg.

Jangan lupa grab! Dan sekarang ada sale diskaun RM40 dari harga asal dan setiap pembelian anda akan dapat free gift... www.wasap.my/60189114044
#dyxygirlstalk #dyxylovers #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush
#cccream #bccream #foundation #concealer #cantik #jerawat #jeragat #kusam #tonataksekata #flawless #gojes #bisnesonline #sayajual #jimat #korea #mekap #mua #mekapartist #andam #makeup

0๐Ÿ’ฌ

7 SEBAB KENAPA AWAK WAJIB GRAB BCCREAM!

Masih ramai lagi taktahu apa kelebihan Bccream ni kan. So kat bawah ni saya listkan 7 sebab kenapa korang wajib grab #Bccream ni ๐Ÿ’ƒ

Antara sebabnya adalah:

1. Mencegah penuaan dan memberi colagen pada kulit muka.

2. Mengandungi bahan mineral semulajadi sesuai untuk kulit sensitif. *Ehh kulit sensitif pun boleh gunaaa tau*

3. Mengandungi ektrak bearberries berfungsi mencerahkan kulit *paling best boleh cerahkan muka sekali*

4. Mengandungi SPF50 *eh siap ada SPF lagiii*

5. Tekstur yang sangat ringan* macam tak pakai pape gila tak best*

6. Dapat menutup cela parut & jerawat*Pakai sikit dah dapat buat muka berseri*

7. Penggunaan konsisten dapat buatkan muka licin, tegang serta cerah.

Dan dan sebab yang amat penting adalah ia menjimatkan awak. Dalam Bccream ni dah all in one. โœ”๏ธ Tak perlu pakai bedak
โœ”๏ธ Tak perlu pakai krim
โœ”๏ธ Tak perlu pakai concealer
โœ”๏ธ Tak perlu pakai sunblock

Dan bye bye hilang muka kusam,
Hi muka glowingggg.

Jangan lupa grab! Dan sekarang ada sale diskaun RM40 dari harga asal dan setiap pembelian anda akan dapat free gift... www.wasap.my/60189114044
#dyxygirlstalk #dyxylovers #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush
#cccream #bccream #foundation #concealer #cantik #jerawat #jeragat #kusam #tonataksekata #flawless #gojes #bisnesonline #sayajual #jimat #korea #mekap #mua #mekapartist #andam #makeup

1๐Ÿ’ฌ

Bulu mata yang lebat, panjang dan lentik akan bagi mood dan ubah wajah lebih jelas dan dramatik. Kiranya korang touch up lah macam mana pun, kalau tak hias bulu mata tetap tak de 'WOW-FACTOR" tu. Gitchewww ๐Ÿ˜‚
.
.
Jadi as nak share sikit apa beza Fibre Mascara macam Mascara DYXY dengan banyak lagi alat untuk lebatkan bulu mata. Rajin-rajinkan diri baca ye ๐Ÿ˜˜ =================================
PLASTIC MASCARA vs FAUX EYELASH vs FIBRE MASCARA

1. Plastic Mascara
Wand atau batang mascara yang plastik sebenarnya akan nampak bulu mata panjang dan lebih jarak antara satu sama lain. Cuma kekurangan wand plastik akan buat mascara kurang cengkaman. Jadi mesti apply berulang kali.

2. FAUX EYELASH
Ni bulu mata palsu yang biasa cik Ta pakai tu. Memang senang, kukuh dan boleh pilih jenis bulu mata yang korang nak. Cuma kekurangannya ialah kena guna gam untuk lekat. Jadi untuk yang biasa sensitif dengan bahan asing, mesti hati-hati.

3. FIBRE MASCARA
The best, the most recommended!!!! Dia complete kekurangan Plastic Mascara dan Faux Eyelash. Tak perlu ulang banyak kalu sebab wand dari Nylon dan tak perlu gam. Sesuai untuk yang sensitif dan bulu mata nampak lebat, panjang semulajadi.

www.wasap.my/60189114044
#dyxygirstalk #dyxylovers #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush
#cccream #bccream #foundation #concealer #cantik #jerawat #jeragat #kusam #tonataksekata #flawless #gojes #bisnesonline #sayajual #jimat #korea #mekap #mua #mekapartist #andam #makeup

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Bagi kami member MCI... Menghapus Flek hitam di wajah tak seberat menghapus masa lalu.. tak butuh banyak waktu
tak butuh air mata
tak menguras hati dan perasaan..
tak pula ada luka di hati

Kami hanya cukup colek sedikit Glucola Gel, lalu menyemprotkan Nano spray di wajah kami..
Saat malam datang...belai lembut sedikit Glucola serum dipermukaan wajah kami

Tak pakai Baper
apalagi pilu... Hanya itu saja...yaa itu saja!! Jika masa lalumu kelam..
Jangan biarkan wajahmu juga kusam
Apalagi sampai kau buat masa depanmu ikut suram...jangan !! Hubungi kami jika kau butuh..
Handy Wisnu
Wa. 081363311169

Better life with MCI

#flek #kusam #nanospray #glucolagel #serum

0๐Ÿ’ฌ

Regrann from @feeltabeauty_honey - Hari2 kalau tak tengok founder FEELTA memang tak sah
Kulit dia macam telur rebus baru dikupas uolls
Macam mana sedap ye telur tu makan, macam tulah sedap ye tengok si gojes omey kita ni
Nak skin macam dia?
Haruslah guna SET HERRAZ SKINCARE. ๐Ÿ’š

More detail wasap +60177595194 #FeeltaHerrazSkincare #Skincaremalaysia #skincareterbaik #skincare #jerawatbatu #jeragat #poribesar #kulitglowing #kulitputih #kulitsihat #blackhead #whitehead #cantiksihat #bazaarpaknil #onlineseller #trustedseller #skincaremurah #cantikluardalam #cantikluarbiasa #putihalami #putihsihat #parutkronik #parutjerawat #parut #kusam #shine #

0๐Ÿ’ฌ

Solusi banget nih buat yang punya masalah Wajah Kusam dan gelap๐Ÿ˜
WA 085803382481

#wajahkusam#kusam#bersinar#bersih#cantik#murah#oriflameindonesia

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Terdapat beberapa alasan menggunakan scrub wajah dalam perawatan kulit :
.
โœ”๏ธ Scrub bekerja dengan mengangkat kulit mati, meninggalkan lapisan kulit yang lebih muda dan lebih sehat.
.
โœ”๏ธ Penggunaan exfoliant secara teratur dapat membuat kulit tetap halus dan bersinar dengan terus-menerus mengekspos kulit baru.
.
โœ”๏ธ Banyak scrub juga mengandung pelembab, sehingga sekaligus memberi nutrisi pada kulit sambil mengelupaskan kulit mati.
.
โœ”๏ธ Penggunaan exfoliating scrub juga bisa menghilangkan make up wajah yang masih menempel, yang tidak bisa dibersihkan saat mencuci wajah.
.
Konsultasi sebelum membeli :
Wa 089662972549
.
#jafra #jafraindonesia #beauty #cantik #glowing #skincare #herbal #halal #makeup #kosmetik #royaljelly #olive #zaitun #lotion #masker #scrub #spa #serum #mudmask #komedo #kusam #jerawat #kulit #flekhitam #brightening #bisnis #bisnisjafra #halal #bpom #testimoni #testimonijafra #jafraindonesia

0๐Ÿ’ฌ

Lotion Canggih yg diracik Khusus utk kalangan tertentu dan tercipta utk kalian yg menginginkan kulit sehat putih mulus bersinar, HB ini sangat2 aman dan Sangat ampuh memutihkan.. Km yg berkulit Coklat pun bs Sulap menjadi cantik.. Tdk ada halangan Tua dan muda, Bahkan aman dipakai olh para gadis. Bahan HB ini Berasal dari Susu+ Sari Bengkoang + Glutation dan Sari buah2an yg menyejukan kulit dan kaya akan nutrisi..
manfaat Handbody Whitening (HBW) : .untuk mencerahkan kulit .untuk memutihkan+menghaluskan kulit .menutrisi dan menghilangkan bekas luka
Dijamin aman dan sudah terpercaya๐Ÿ˜Š

Transfer by BCA
โœ”๏ธwa= 085608896818
Serius order lngsng chat kirim format order (nama,alamat,no. HP, pesanan) #dandan #parfum #bodylotion #kantongmahasiswa #maskerwajah #masker #maskeralami #maskermurah #maskerherbal #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskermuka #jualmaskerkomedo #hijabers #penghilangjerawat #komedo #perawatanwajah #perawatankulit #perawatanmuka #maskerjerawat #kosmetikmurah #skincareaman #skincare #beautycare #kencingmanis #nakkurus #kusam #jeragat #kulitkering

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Terdapat beberapa alasan menggunakan scrub wajah dalam perawatan kulit :
.
โœ”๏ธ Scrub bekerja dengan mengangkat kulit mati, meninggalkan lapisan kulit yang lebih muda dan lebih sehat.
.
โœ”๏ธ Penggunaan exfoliant secara teratur dapat membuat kulit tetap halus dan bersinar dengan terus-menerus mengekspos kulit baru.
.
โœ”๏ธ Banyak scrub juga mengandung pelembab, sehingga sekaligus memberi nutrisi pada kulit sambil mengelupaskan kulit mati.
.
โœ”๏ธ Penggunaan exfoliating scrub juga bisa menghilangkan make up wajah yang masih menempel, yang tidak bisa dibersihkan saat mencuci wajah.
.
Konsultasi sebelum membeli
Wa 085245808183

#jafra #jafraindonesia #beauty #cantik #glowing #skincare #herbal #halal #makeup #kosmetik #royaljelly #olive #zaitun #lotion #masker #scrub #spa #serum #mudmask #komedo #kusam #jerawat #kulit #flekhitam #brightening #bisnis #bisnisjafra #halal #bpom #testimoni #testimonijafra #jafraindonesia

0๐Ÿ’ฌ

Lotion Canggih yg diracik Khusus utk kalangan tertentu dan tercipta utk kalian yg menginginkan kulit sehat putih mulus bersinar, HB ini sangat2 aman dan Sangat ampuh memutihkan.. Km yg berkulit Coklat pun bs Sulap menjadi cantik.. Tdk ada halangan Tua dan muda, Bahkan aman dipakai olh para gadis. Bahan HB ini Berasal dari Susu+ Sari Bengkoang + Glutation dan Sari buah2an yg menyejukan kulit dan kaya akan nutrisi..
manfaat Handbody Whitening (HBW) : .untuk mencerahkan kulit .untuk memutihkan+menghaluskan kulit .menutrisi dan menghilangkan bekas luka
Dijamin aman dan sudah terpercaya๐Ÿ˜Š

Transfer by BCA
โœ”๏ธwa= 085608896818
Serius order lngsng chat kirim format order (nama,alamat,no. HP, pesanan) #dandan #parfum #bodylotion #kantongmahasiswa #maskerwajah #masker #maskeralami #maskermurah #maskerherbal #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskermuka #jualmaskerkomedo #hijabers #penghilangjerawat #komedo #perawatanwajah #perawatankulit #perawatanmuka #maskerjerawat #kosmetikmurah #skincareaman #skincare #beautycare #kencingmanis #nakkurus #kusam #jeragat #kulitkering

0๐Ÿ’ฌ

"๐Ÿ˜–Ermm stressnya...naik jerawat pulak dah muka ni ๐Ÿ˜ญ nak beli lagi skincare fsl๐Ÿ˜ฉ....
Nanti repeat order yerโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ" ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Haha... ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.....
Dapatkan set merawat & mendetox kulit wajah dgn skincare drpd Fabulous Skincare Luxury, jika akakยฒ adikยฒ & abangยฒ sekalian ada masalah kulit wajah sprti::
~ jerawat
~ jerawat nanah
~ jeragat pigmentasi
~ kulit kusam
~ kulit kering / berminyak
~ pori terbuka
~ sunburn (tona kulit xskata)
~ kulit sensitif
~ bintik hitam
~ whitehead
~ parut jerawat
~ kulit muka breakout ๐Ÿ’ฏ water-based organic product.
๐Ÿ‘ halal & bebas drpd bahan kimia terlarang.
๐Ÿ’† sesuai utk semua jenis kulit.
๐Ÿ‘ฅ lelaki & prmpuan bleh pkai. ๐Ÿ“Œ SET TRIAL 3 IN 1 (RM43 SM - RM45SS)
๐Ÿ“Œ SET NORMAL 3 IN 1 (RM73 SM - RM85 SS)
๐Ÿ“Œ SET FLAWLESS 4 IN 1 (RM108 SM - RM120 SS)

jika berminat bolehlah pm atau whatsapp sis ke http://wasap.my/601115848328/pmfsl (klik pada link di bio) (Preoder smpai 4/3/2018)
๐Ÿ’ฅ free FACE SRCUB FSL dgn set pembelian ; set normal & set flawless.

Rawati kulit wajah jika anda sayangi wajah anda ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜˜ all the best! Sis guide sampai jadi (kpd mereka yg ada masalah kulit wajah yg teruk)

FSL pakar rawatan kulit wajah anda, 5000x keberkesanan dari skincare biasa .

FSL
Anti Mercury Product,

#TipKecantikkanFSL #FSLlovers
#fslmalaysia #fsltestimoni #jerawat #jerawatkronik #jerawatnanah #jerawatmerkuri #jeragat #blackhead #whitehead #poriterbuka #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #sunburn #gelap #flawless #kusam #panau #ekzima #kulitgatal #kulitelegic #organic #serum #organikskincare #merkuri #skincarebrunei #skincareindonesia #skincaresingapore

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Cream linsky original
Ready stock

mafaatnya
1) memutihkan
2)menghilangkan flex hitam
3) menghilangkan jerawat manfaat akan kelihatan 3-7hari

harga cream linsky
1-4pcs = 50rb
5-9pcs = 45rb
10~pcs = 40rb

beli minim 5pcs bonus 1pcs

hubungi
instagram = cream.linsky
wa = 081347111341

Manfaat
#memutihkan #menghilangkanflexhitam
#menghilangkanjerawat

Cream aman
#creambpom #creaman #creamlinsky #linsky

Buat
#cantik #kinclong #cerah #bersih #menghilangkankotoran #mengangkatselkulitmati

Menghilangkan
#kusam #warnakulit

0๐Ÿ’ฌ

MelaCEP Plus+โ„ข๏ธ Ultimate Serum by Mary Kay

Tahu kenapa dinamakan MeLaCep ? Sebab die product khas yang bertindak balas dengan Melanin dibawah kulit supaya dapat kelihatan cerah dan glowing... MELANIN + CEP.. MELACEP... Serum yg di khususkan untuk menentang masalah jeragat yg hampir menyamai rawatan laser ! Ya, salah satu rawatan memulihkan jeragat adalah menggunakan laser, namun kosnya mencecah ribuan ringgit !
Ultimate Serum ini mampu bertindak :
๐Ÿ’•merawat jeragat degil dari dalam
๐Ÿ’•menganjalkan kulit
๐Ÿ’•mencerahkan kulit
๐Ÿ’•meremajakan kulit
๐Ÿ’•menghilangkan bintik bintik hitan
๐Ÿ’•merawat tompokยฒ hitam
๐Ÿ’•menyihatkan kulit ๐Ÿ’•melembabkan kulit
.

Whatsapp me Rad +6019 7250509
Whatsapp me Rad +6019 7250509
Whatsapp me Rad +6019 7250509
.

#ilovemarykay#marykaymalaysia#glowing #beautyconsultant#cantikmenawan
#kusam#jeragat#jerawat#kulittaksekata
#bisneswomen#wanita#neelofa#sayajual
#terapiinstagram#aurainsta#azizanosman#irfankhairi
#aurainstaBatch7#igmashup#bisnesonline
#ajimaura#erezeki#youcandoit#belajarinstagram
#utm#ukm#johor#shahalam#terapiinstagram#santaijim

1๐Ÿ’ฌ

KETAHUI MANFA.AT BAHAN UTAMA LIDAH BUAYA DALAM AUOLIYA EMULSION ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Gel Auoliya Emulsion yang diformulasikan dari lidah buaya adalah pelembab yang sangat baik untuk kulit. Bermanfaat untuk meremajakan kulit, menghidrasi kulit, dan membuat kulit kelihatan segar sepanjang waktu.
.
Gel Aloe Vera memiliki sifat antimikroba dan sangat sesuai untuk merawat jerawat dan mematikan bakteria dan membantutkan jerawat baru. Ia juga mengandungi banyak zat antioksidan semulajadi sekaligus dapat mengembalikan keanjalan kulit, dan mengawal penuaan dengan baik! . .
Aloe Vera dalam Auoliya juga dapat merawat radang kulit,sunburn, gigitan serangga, ekzema, dan luka biasa. Fuhh banyak kan manfaat Aloevera dalam 1botol GEL AUOLIYA EMULSION.. pasti buat ada tak menyesal.
.
Mai komen dekat bawah. @ wasap
www.wasap.my/601123786561

#emulsion #antiaging #jerawat #kusam #buy1free1

0๐Ÿ’ฌ

Nampak tak perbezaan dia? ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ
.
Alhamdulillah jerawat semakin berkurang dan parut jerawat semakin pudar โ˜บ๏ธ
.
Auoliya Emulsion memang top sales dapat menyelesaikan masalah kulit muka sis nie..InsyaAllah dengan izinnya..๐Ÿค— PROMO BUY 1 FREE 1
BERMINAT?? Wasap
01123786561

#emulsion #jerawat #kusam #kering #antiagingserum

0๐Ÿ’ฌ

Nampak tak perbezaan dia? ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ
.
Alhamdulillah jerawat semakin berkurang dan parut jerawat semakin pudar โ˜บ๏ธ
.
Auoliya Emulsion memang top sales dapat menyelesaikan masalah kulit muka sis nie..InsyaAllah dengan izinnya..๐Ÿค— PROMO BUY 1 FREE 1
BERMINAT?? Wasap
01123786561

#emulsion #jerawat #kusam #kering #antiaging

0๐Ÿ’ฌ

Selain melembutkan kulit dan membantu menyamarkan noda, JAFRA Gentle Exfoliating Scrub dapat mencerahkan kulit kusam sehingga tampak lebih bercahaya

Konsultasi sebelum membeli :
Chat ke salah satu kontak di bio
.
#jafra #jafraindonesia #beauty #cantik #glowing #skincare #herbal #halal #makeup #kosmetik #royaljelly #olive #zaitun #lotion #masker #scrub #spa #serum #mudmask #komedo #kusam #jerawat #kulit #flekhitam #brightening #bisnis #bisnisjafra #halal #bpom #testimoni #testimonijafra #jafraindonesia

0๐Ÿ’ฌ

JAFRA Gentle Exfoliating Scrub merupakan krim halus yang diperkaya dengan kandungan microspheres yang mampu mengangkat sel-sel kulit mati dengan lembut dan membersihkan pori-pori yang tersumbat.

Konsultasi sebelum membeli :
Chat ke salah satu kontak di bio
.
#jafra #jafraindonesia #beauty #cantik #glowing #skincare #herbal #halal #makeup #kosmetik #royaljelly #olive #zaitun #lotion #masker #scrub #spa #serum #mudmask #komedo #kusam #jerawat #kulit #flekhitam #brightening #bisnis #bisnisjafra #halal #bpom #testimoni #testimonijafra #jafraindonesia

0๐Ÿ’ฌ

Detox mask adalah produk laku keras Temyracle tau. Korang nak tahu tak kenapa banyak positif feedback yang kami dapat dari pengguna?
.
.
Detox mask punya peranan adalah untuk :
1.Merawat kulit yang rosak kesan penggunaan produk sebelum ni
2.Mengatasi masalah jerawat
3.Menjadikan kulit halus dan glowing
.
.
So, kalau uolss ada masalah seperti di atas, korang boleh cuba detox mask organic dari Temyracle sebab ia membantu membuang segala kotoran di muka uolss tau and hasil daripada campuran honey, mask ni buatkan kulit uolss glowing.
.
.
TEMYRACLE DETOX FACE MASK
.
.
Khasiat :
โœ”๏ธMerawat muka yang breakout akibat skincare merbahaya
โœ”๏ธMengurangkan jerawat kritikal
โœ”๏ธMerawatmuka kusam
โœ”๏ธMenghalus & melicinkan wajah
โœ”๏ธMelembabkan kulit
.
.
Bahan-bahan:
๐Ÿ’ฏOrganic tumeric
๐Ÿ’ฏManuka honey
๐Ÿ’ฏGeranium essential oil
.
.
Berat : 50gm
.
.
Cara guna :
Boleh diguna hari-hari.
Basuh muka, ambil sedikit detox mask, sapu rata pada muka. Biar selama 20-30min, cuci bersih.
*boleh dicampur air perahan lemon/natural yogurt.
.
.
Temyracle detox face mask - RM42
*exclude postage .
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. ๐Ÿ˜˜
.
.
๐Ÿ“ฒ +6019-6877220

1๐Ÿ’ฌ

Terdapat beberapa alasan menggunakan scrub wajah dalam perawatan kulit :
.
โœ”๏ธ Scrub bekerja dengan mengangkat kulit mati, meninggalkan lapisan kulit yang lebih muda dan lebih sehat.
.
โœ”๏ธ Penggunaan exfoliant secara teratur dapat membuat kulit tetap halus dan bersinar dengan terus-menerus mengekspos kulit baru.
.
โœ”๏ธ Banyak scrub juga mengandung pelembab, sehingga sekaligus memberi nutrisi pada kulit sambil mengelupaskan kulit mati.
.
โœ”๏ธ Penggunaan exfoliating scrub juga bisa menghilangkan make up wajah yang masih menempel, yang tidak bisa dibersihkan saat mencuci wajah.
.
Konsultasi sebelum membeli :
Chat atau klik link yg ada di bio
.
#jafra #jafraindonesia #beauty #cantik #glowing #skincare #herbal #halal #makeup #kosmetik #royaljelly #olive #zaitun #lotion #masker #scrub #spa #serum #mudmask #komedo #kusam #jerawat #kulit #flekhitam #brightening #bisnis #bisnisjafra #halal #bpom #testimoni #testimonijafra #jafraindonesia

0๐Ÿ’ฌ

Lotion Canggih yg diracik Khusus utk kalangan tertentu dan tercipta utk kalian yg menginginkan kulit sehat putih mulus bersinar, HB ini sangat2 aman dan Sangat ampuh memutihkan.. Km yg berkulit Coklat pun bs Sulap menjadi cantik.. Tdk ada halangan Tua dan muda, Bahkan aman dipakai olh para gadis. Bahan HB ini Berasal dari Susu+ Sari Bengkoang + Glutation dan Sari buah2an yg menyejukan kulit dan kaya akan nutrisi..
manfaat Handbody Whitening (HBW) : .untuk mencerahkan kulit .untuk memutihkan+menghaluskan kulit .menutrisi dan menghilangkan bekas luka
Dijamin aman dan sudah terpercaya๐Ÿ˜Š

Transfer by BCA
โœ”๏ธwa= 085608896818
Serius order lngsng chat kirim format order (nama,alamat,no. HP, pesanan) #dandan #parfum #bodylotion #kantongmahasiswa #maskerwajah #masker #maskeralami #maskermurah #maskerherbal #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskermuka #jualmaskerkomedo #hijabers #penghilangjerawat #komedo #perawatanwajah #perawatankulit #perawatanmuka #maskerjerawat #kosmetikmurah #skincareaman #skincare #beautycare #kencingmanis #nakkurus #kusam #jeragat #kulitkering

0๐Ÿ’ฌ

Terdapat beberapa alasan menggunakan scrub wajah dalam perawatan kulit :
.
โœ”๏ธ Scrub bekerja dengan mengangkat kulit mati, meninggalkan lapisan kulit yang lebih muda dan lebih sehat.
.
โœ”๏ธ Penggunaan exfoliant secara teratur dapat membuat kulit tetap halus dan bersinar dengan terus-menerus mengekspos kulit baru.
.
โœ”๏ธ Banyak scrub juga mengandung pelembab, sehingga sekaligus memberi nutrisi pada kulit sambil mengelupaskan kulit mati.
.
โœ”๏ธ Penggunaan exfoliating scrub juga bisa menghilangkan make up wajah yang masih menempel, yang tidak bisa dibersihkan saat mencuci wajah.
.
Konsultasi sebelum membeli :
Chat wa 085245808183
.
#jafra #jafraindonesia #beauty #cantik #glowing #skincare #herbal #halal #makeup #kosmetik #royaljelly #olive #zaitun #lotion #masker #scrub #spa #serum #mudmask #komedo #kusam #jerawat #kulit #flekhitam #brightening #bisnis #bisnisjafra #halal #bpom #testimoni #testimonijafra #jafraindonesia

0๐Ÿ’ฌ

Lotion Canggih yg diracik Khusus utk kalangan tertentu dan tercipta utk kalian yg menginginkan kulit sehat putih mulus bersinar, HB ini sangat2 aman dan Sangat ampuh memutihkan.. Km yg berkulit Coklat pun bs Sulap menjadi cantik.. Tdk ada halangan Tua dan muda, Bahkan aman dipakai olh para gadis. Bahan HB ini Berasal dari Susu+ Sari Bengkoang + Glutation dan Sari buah2an yg menyejukan kulit dan kaya akan nutrisi..
manfaat Handbody Whitening (HBW) : .untuk mencerahkan kulit .untuk memutihkan+menghaluskan kulit .menutrisi dan menghilangkan bekas luka
Dijamin aman dan sudah terpercaya๐Ÿ˜Š

Transfer by BCA
โœ”๏ธwa= 085608896818
Serius order lngsng chat kirim format order (nama,alamat,no. HP, pesanan) #dandan #parfum #bodylotion #kantongmahasiswa #maskerwajah #masker #maskeralami #maskermurah #maskerherbal #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskermuka #jualmaskerkomedo #hijabers #penghilangjerawat #komedo #perawatanwajah #perawatankulit #perawatanmuka #maskerjerawat #kosmetikmurah #skincareaman #skincare #beautycare #kencingmanis #nakkurus #kusam #jeragat #kulitkering

0๐Ÿ’ฌ