#scrubbadan

๐Ÿ˜ฑTahukah anda ??
.
Bahawa ekstrak daun Green Tea juga RAHSIA UTAMA yang terkandung dalam Greentea Mint Face Scrub ini?
.
.
โ€ข๐ŸŒฟGreen Tea๐ŸŒฟ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
KELEBIHAN TEH HIJAU PADA KULIT WAJAH:
.
๐ŸŒฟ Hilangkan Stress
- Teh hijau selain mencantikkan kulit, ia juga berfungsi memberi kesegaran sekaligus menhilangkan stress.
.
๐ŸŒฟ Sumber Antioksidant
- Teh hijau mempunyai polifenol iaitu sejenis antioksidant, Vit A, Vit C, Vit E yang sangat baik untuk kulit kerana dapat mencegah penuaan kulit dan kekal awet muda.
.
๐ŸŒฟ Pelembab Semulajadi - Biasa kita selalu dengar tips kecantikan, lepas scrubbing perlu sapu serum @ pelembab untuk kekalkan kulit lembab kan?..
Tapi jangan risau, kalau scrub dari teh hijau @ Greentea, dalam Greentea juga sudah tersedia pelembab semulajadi.
.
๐ŸŒฟ Anti spot
- Teh hijau dapat membantu menghilangkan bekas jerawat dan cela pada wajah.
.
๐ŸŒฟ Menyejukkan kulit
- Teh hijau merupakan antiseptik semulajadi. Apa itu antiseptik? Maksudnya teh hijau jugak berfungsi untuk mengatasi gatal pada muka untuk orang yang kulit sensitif.
.
๐ŸŒฟ Mencerahkan kulit
- Teh hijau bertindak sebagai antioksidant yang kuat dan aktif so ia sangatlah membantu dalam pencerahan kulit yang kusam.
.
๐ŸŒฟSebagai Anti-Aging
- Dalam Greentea ada vitamin & mineral yang bertindak sebagai anti aging yang dapat membantu kemunculan garis halus disekitar kelopak mata dan hujung bibir.
.
๐ŸŒฟ Mempercepatkan proses pengeringan jerawat
- Teh hijau boleh bantu percepatkan proses pengeringan jerawat. Korang mesti taknak tengok jerawat lelama kt muka kan?
.
.
Jadi sudah bersedia untuk meremajakan kulit wajah anda??
Sila rujuk : ๐Ÿ“ฒ0168437852

1๐Ÿ’ฌ

Melting tak???? Melting tak???? .
ScrubDistrict Ready Stock Hereโ€ผ๏ธ
๐Ÿ›๏ธ SD in packet RM59.00
๐ŸŽ SD in jar RM62.00
Every purchased will receive free guth ๐Ÿ“ฒ0๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ3๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ ๐Ÿš—๐Ÿ’จ P.Alam| Sg. Buloh| Rawang|K.Dsara| Alam Budiman| Uitm Puncak Perdana| Uitm Puncak Alam|Saujana Utama| Desa Coalfield| Bukit Jelutong|
.
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป Road to the Flawless skin start with Scrub District ๐Ÿ’‹
.
#scrubmuka #scrubbadan #scrubcantik #scrubputih #scrubjerawat #scrubjeragat #scruborganik #scrubgaram #scrubaprikot #scrubdistrictselangor #sgbuloh #rawang #puncakalam #kotadamansara

0๐Ÿ’ฌ

Letโ€™s Slayyy with #Scrubdistrict like @tyrakmrzmn did๐Ÿ’‹.
.
ScrubDistrict Ready Stock Hereโ€ผ๏ธ
๐Ÿ›๏ธ SD in packet RM59.00
๐ŸŽ SD in jar RM62.00
Every purchased will receive free gift
PRICE NOT INCLUDE POSTAGESM RM8/SS RM12 (Daily Postage/COD) ๐Ÿ“ฒ0๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ3๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ ๐Ÿš—๐Ÿ’จ P.Alam| Sg. Buloh| Rawang|K.Dsara| Alam Budiman| Uitm Puncak Perdana| Uitm Puncak Alam|Saujana Utama| Desa Coalfield| Bukit Jelutong|
.
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป Road to the Flawless skin start with Scrub District ๐Ÿ’‹
.
#scrubmuka #scrubbadan #scrubcantik #scrubputih #scrubjerawat #scrubjeragat #scruborganik #scrubgaram #scrubaprikot #scrubdistrictselangor #sgbuloh #rawang #puncakalam #kotadamansara

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

kakcili nak share an korang ni.. korang suke muka berminyak,then biarkan pimples beranak pinak? kakcili bukan nak mengutuk kita sebagai perempuan harus or wajib jaga kecantikkan selain dalaman,luaran pun kene deknon oi... bukan sapa2 pun.. untuk suami kita.. bakal suami kita.. untuk boyfren kita.. korang nak dorg cari lain sebb kita tak jaga kecantikkan.. hah! mesti tak nak kan... so kakcili just nk share kebaikan #scrubdistrict dengan korang..
.
.
Antara kebaikan bila Scrub District;
โค๏ธ Membuang sel-sel kulit mati
โค๏ธ Mencerah & memutihkan kulit
โค๏ธ Melembutkan kulit
.
โค๏ธ Menghilangkan Jerawat
โค๏ธ Menghilangkan whitehead & blackhead
โค๏ธ ๏ธMenghilangkan parut2 hitam, parut2 jerawat & jeragat
.
โค๏ธ ๏ธMerawat rashes & excema
โค๏ธ Memutihkan ketiak hitam dan celah2 peha
โค๏ธ Menghilangkan jerawat di belakang badan
.
โค๏ธ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari ๐Ÿ’ฏ
.
.
kita nih deknon kena cantik dan hargai pemberiNya.. jangan sia2 .. klu korang malu.. mey wasap kakcili nih.. susah2 klik dekat bio kakcili ye... .
.
#teamdatinsumelodi #scrubbadan #scrubdistrictkl #scrubdistrictseremban #scrubdistrictselangor #scrubdistrictkualaterengganu #scrubs #DistrictBabes #jerawatbatu #kulitkusam #jeragathilang #jerawatpasir #lokalah #bazarpaknilmurah #bazzar #putihdaridinding #stokistscrubdistrict #scrubbadan #scrubmuka #whiteningfacialcrub #whitehead #blackheads #rashes #excema #parutjerawat

1๐Ÿ’ฌ

Cuba korang tengok ke-Flawless-an kulit wajah @tyrakmrzmn OMG ๐Ÿ˜ฒ tak rasa WOW ke??? Tak rasa tergugat ke??? Tak terfikir โ€œOh I want HER skin!!!! ๐Ÿ’ฏ. With #scrubdistrict you can girls!!!! Scrubdistrict is road to FLAWLESS ๐Ÿ’ฏ. So what are you waiting for!!!! GRAB IT NOW!!! .
.
WhatsApp ๐Ÿ“ฑ
0๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ3๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ .
. ๐Ÿš—๐Ÿ’จ P.Alam| Sg. Buloh| Rawang|K.Dsara| Alam Budiman| Uitm Puncak Perdana| Uitm Puncak Alam|Saujana Utama| Desa Coalfield| Bukit Jelutong|
. ๐Ÿ‘ฐ๐ŸปRoad to the Flawless skin start with Scrub District ๐Ÿ’‹
.

#scrubmuka #scrubbadan #scrubcantik #scrubputih #scrubjerawat #scrubjeragat #scruborganik #scrubgaram #scrubaprikot #scrubdistrictselangor #sgbuloh #rawang #puncakalam #kotadamansara

0๐Ÿ’ฌ

Antara feedback yang kami terima daripada pengguna Purebysafiyyahosman.
.
Purebysafiyyahosman membantu untuk pulihkan kulit yang rosak akibat memakai skin care yang merbahaya dan beracun.
.
Produk PbySOยฎ๏ธ tidak mengandungi dan tidak dimasukkan bahan kimia merbahaya atau bahan terkawal/beracun.
.
Semua bahan mentah yang digunakan adalah dari tumbuhan, bungaan, haiwan (madu, beeswax, susu kambing), bahan makanan (oat, garam himalayan, madu, cocoa powder) dan bahan semulajadi (garam detox & clay yang digunakan dalam SelfieReady Loose Powder).
.
Pengawet dalam produk Purebysafiyyahosman, kami guna pengawet gred makanan & minyak vitamin E.
.
Disebabkan itu, produk PbySOยฎ๏ธ tidak tahan lama. Bila start guna dan buka botol, kena habiskan dalam masa 3-6bulan sahaja.
.
Dan setiap produk PbySOยฎ๏ธ dibuat dalam kuantiti yang kecil sahaja. Tak buat dalam kuantiti yang banyak pun.
.
Terima kasih kepada semua yang support PbySO ๐Ÿ˜
.
Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsap saya di ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ”ด +6011-1121 9300 atau klik di ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ”ด http://purebysafiyyahosmanjb.wasap.my
.
๐Ÿ”ด Poslaju Seluruh Negara, COD/Self pickup di sekitar Johor Bahru.
.
๐Ÿ”ด 24/7 order : www.purebyso.com/shop
.
๐Ÿ”ด Promosi Poslaju Percuma di http://shopee.com.my/syafinazrahim
.
#purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmanbaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanjb #purebyso #pbyso #utm #utmskudai #johorbahru #jb #jdt #kilangbateri #bandarbaruuda #tampoi #scrubmuka #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah #skincareselamat #nomercuri #handcrafted #homemade #produkmalaysia #nooem #produkselamatmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

""Bila pakai tu kulit jd lembut mcm bayi๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜"""
.
.
.
bukan sembang kosong ye anak2... ni kakakcili tekankan sekali lagi ni bukan drama petang2 taw.. this is real testimoni...kami ada beribu2 testimoni... if korang rasa tak yakin mey sini clik ni #scrubdistrictfeedback ๐Ÿ’ฏ .. .
.
for sure ada KKM approve / sesuai untuk semua jenis kulit serta lapisan umur..
.
.
kakakcili nak bagithu.. sapa yang ada masalah kulit muka.. tone tak sekata ker segala bedah mey sini.. kakakcili sedia berkhidmat..kerlassss.. mey dm or wasap senang citer korang clik link dekat bio kakakcili.. sepantas kilat kakakcili reply... ok laff korang.. .
.
.
#scrub #scrublife #scruborganik #scrubbadan #scrubwajah
#scrubjerawat #scrubviral #bodyscrub #jerawat #bazaarpaknil #beautycare #DistrictBabes #beautyroutine #barbielife #putihdaridinding #scrubdistrictangels #teamdatinsumelodi #lovemyjob #lovelife #foreverlove #facescrub #bodyscrub #scrubdistrictfeedback #lokalah #bazaar #hilangparut

0๐Ÿ’ฌ

Apa kata mereka tentang #scrubbonda Orang lain dah cantik awak bila lagii?? Jangan jelessss ๐Ÿ˜โค๏ธ WHATSAPP YANA 019 770 9496

#SCRUBBONDA #bestever #masker #scrubbadan #regrann

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

- BAGAI DEBUNGA PINK DI WAJAH!

Memperkenalkan Hermosa Loose Powder - bedak asas pertama berwarna merah jambu di Malaysia!
.
Tak perlu nak tambah duit untuk beli blusher, produk mesra wuduk dan mudah dibawa ni dicipta khas untuk anda.
.
Kulit cuma perlu disapa manja dap dap dah siap!
.
Jom dapatkan dengan kadar segera untuk harga PROMO zati .
Shhhhh, banyak lagi kelebihan dia tau, meh kita bisik-bisik dulu di 01161170815
.
#Fellerabeauty #fellerabeautypenang #fellerayearendsale #fellerabeautymurah #daisyfacebar #sabunmuka #sabunjerawat #krimjerawat #scarpowder #facerelaxingtreatment #scrubbadan #scrubmuka #bellazcollagen #bvr #nurraysa #kdoll #putihberseri

0๐Ÿ’ฌ

More feedbacks on our magical scrub and everybody yang dah try SCRUB DISTRICT loved every bit of it! Because our scrub is totally different from other scrubs.
Only 5 minutes a day and you will see the amazing results in less than a week! .
.
Click the hashtag #ScrubDistrictSubangFeedback for more positive feedback from our previous customer ๐Ÿ˜Š
.
.
Cod available area:.
๐ŸŒธ Petronas Seksyen 7
๐ŸŒธ Aeon Shah Alam
๐ŸŒธ Giant Shah Alam
๐ŸŒธ Ken Rimba
๐ŸŒธ Alam Avenue
๐ŸŒธ Setia City Mall
๐ŸŒธ Petronas Setia Alam
๐ŸŒธ Petronas Bukit Jelutong
๐ŸŒธ Mcd Meru
๐ŸŒธ Citta Mall
๐ŸŒธ Subang Shell SS19
๐ŸŒธ Bandar Sunway
๐ŸŒธ Petronas Subang Bestari
๐ŸŒธ Subang Perdana
๐ŸŒธ Petronas Kg Melayu Subang
๐ŸŒธ Petronas Subang Airport
๐ŸŒธ Mcd Denai Alam ๐ŸŒธ Puchong
๐ŸŒธ Putrajaya
๐ŸŒธ Seri Kembangan
๐ŸŒธ Putra Heights
๐ŸŒธ Klang
.
Dan postage seluruh Malaysia!WhatsApp/DM +601123152872

1๐Ÿ’ฌ

Beli produk penjagaan muka yg mahal tidak semestinya bagus dan penjagaan muka yang murah bukan bermaksud kurang elok/tidak bagus. Kenapa perlu spend money beratus beratus untuk satu scrub badan dan scrub muka sedangkan anda boleh dapatkan Scrub District yang boleh digunakan satu badan!
.
.
Yes! Scrub District boleh digunakan satu badan, katakan bye bye pada jerawat di badan, daki-daki celah celah ehem dan muka yg bermasalah. Hanya dgn Rm62 per jar yang boleh digunakan selama 2 bulan insya Allah masalah anda akan selesai. Jom dapatkan sekarang ๐Ÿ˜‰ .
.
Whatsapp/Dm
+601123152872
Scrub District Jar Rm62

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

MiSi : FLAWLESS dalam 30 HARI ๐Ÿ˜Š If you DONT challenge yourself , you'll never CHANGE yourself ๐Ÿ’ฏ YES girls Jom Flawless dan CANTIK GLOWING i DARE YOU hilangkan masalah2 kulit ni semua ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Berani tak berani ? .
โค๏ธPutihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
โค๏ธHilangkan whitehead blackhead
โค๏ธHilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
โค๏ธMerawat rashes & excema .
โค๏ธ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
โค๏ธ Hilangkan jerawat belakang badan
.
WhatsApp/Dm
+601123152872

1๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ˜bau yang menenangkan menghilangkan stress ๐Ÿ˜

APA YG BEST SGT DARINA NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI ?๐Ÿค”
.
.
KELEBIHAN DARINA SHOWER SCRUB
๐Ÿ’Žmampu menghilangkan daki berkerak yang degil
๐Ÿ’Žblh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
๐Ÿ’Žmampu merawat sunburn ๐Ÿ’ŽMembantu memudarkan parut di badan.
๐Ÿ’ŽMembantu mengatasi masalah selulit.
๐Ÿ’Žmelembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
๐Ÿ’ŽMenghilangkan bau badan
๐Ÿ’ŽSelamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
๐Ÿ’ŽBuang sel kulit mati
๐Ÿ’Žmampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
๐Ÿ’Žsesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .

Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja daki hilang putih berseri ๐Ÿ˜
Rugi kalau x cuba ๐Ÿ˜˜

Whatsapp 011 3938 9626

#darinabodyscrub
#wangi #clean #renew
#nourish #harum #purple
#rejuvenate #naturalingredients #bodyperfume
#oliveoil #walnutshellpowder
#aloevera #bladderwrack #markisafruit
#coconutoil #mandian
#segar #spa #flowers
#bodyshower #bodywhitening #scrubbadan #buangdaki #dakileher #mrhijab #parutpudar
#darinateam #ejen

0๐Ÿ’ฌ

Memiliki seorang anak dalam rumah tangga sangatlah di butuhkan karena dia yang melangkapi kebahagian dalam rumah tangga dan bisa memberikan suasana baru. Akan tetapi terkadang ada penghalang sehingga bisa menghambat kehamilan seperti:
๐Ÿ‘‰MIOM
๐Ÿ‘‰KISTA
๐Ÿ‘‰PCOS
๐Ÿ‘‰PENYUMBATAN SAL TUBA {NON PATEN KIRI DAN KANAN} ๐Ÿ‘‰KANKER SERVIKS
๐Ÿ‘‰APS
๐Ÿ‘‰EKTOPIK
๐Ÿ‘‰KEPUTIHAN
๐Ÿ‘‰GANGGUAN HORMON
๐Ÿ‘‰SPERMA ENCER
๐Ÿ‘‰AZOOSPERMIA
๐Ÿ‘‰OLIGOSPERMIA
๐Ÿ‘‰TORCH
๐Ÿ‘‰DLL.
Jika para bunda mengalami masalah tersebut kami akan membantu memberikan solusi agar bisa tertuntaskan, dalam waktu yang relatif singkat
-------------------------------------------------------
Yuk follow
@biogreen_science.id
@biogreen_science.id
@biogreen_science.id
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
๏ธโœ”๏ธ contact person :
๐Ÿ“ฒWa: 0857-4808-2385
-
@bidan_irma.amd.keb
Tekan โ™ฅ๏ธ, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
@ayutingting92

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

JERAWAT MAKIN HILANG SEJAK AMALKAN SERIBELLA. ๐Ÿ˜
.
.
Best sangattt jerawat pasir yang dok menempel dekat wajah makin lama makin hilang. Syokk wei! Rasa licin je wajah nih.
.
Yang paling besttt muka dah jadi pinkish gitewww! ๐Ÿ˜

1๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ€MAGIC SCRUB๐Ÿ€
.
LEBIH HALUS, LEBIH POWER
.
๐ŸŒผKEBAIKAN ๐ŸŒผ
๐ŸŒทMenyingkirkan kotoran dalam liang pori ๐ŸŒทMengecilkan liang pori
๐ŸŒทMenyingkirkan sel kulit mati
๐ŸŒทMengecutkan jerawat
๐ŸŒทMengurangkan parut jerawat
๐ŸŒท Memutihkan & melembutkan kulit
๐ŸŒท Melembabkan kulit
๐ŸŒทMembuatkan kulit tegang
๐ŸŒท Menghilangkan garisan halus di muka
.
๐ŸŒฑ BAHAN-BAHAN๐ŸŒฑ
๐ŸŒฟVitamin C
๐ŸŒฟVitamin E
๐ŸŒฟTea Tree (penjagaan jerawat)
๐ŸŒฟ Arbutin (utk memutihkan)
๐ŸŒฟ Ekstrak Yeast (utk melembabkan)
๐ŸŒฟ Peppermint (menyejukkan)
๐ŸŒฟAloevera ( jerawat & menyejukkan)
๐ŸŒฟBird Nest Collagen (collagen sarang burung)
๐ŸŒฟserta bahan bahan yg dibenarkan
๐ŸŒฟ ektra whitening
#VitaminC #VitaminE #TeaTree#Arbutin
#Peppermint #Aloevera
#BirdNestCollagen #ajl32 #budakboys #rtm #tv3 #fattahamin #ctdk #produklelaki #scrubmuka #scrubbadan #scrubmurah #scrub #bnecodperlis #unimap #upsi #yusufbujibu #kangar #scrubbadan #scrubperlis #parut #whitehead #blackhead #bnecodkangar

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ€MAGIC SCRUB๐Ÿ€
.
LEBIH HALUS, LEBIH POWER
.
๐ŸŒผKEBAIKAN ๐ŸŒผ
๐ŸŒทMenyingkirkan kotoran dalam liang pori ๐ŸŒทMengecilkan liang pori
๐ŸŒทMenyingkirkan sel kulit mati
๐ŸŒทMengecutkan jerawat
๐ŸŒทMengurangkan parut jerawat
๐ŸŒท Memutihkan & melembutkan kulit
๐ŸŒท Melembabkan kulit
๐ŸŒทMembuatkan kulit tegang
๐ŸŒท Menghilangkan garisan halus di muka
.
๐ŸŒฑ BAHAN-BAHAN๐ŸŒฑ
๐ŸŒฟVitamin C
๐ŸŒฟVitamin E
๐ŸŒฟTea Tree (penjagaan jerawat)
๐ŸŒฟ Arbutin (utk memutihkan)
๐ŸŒฟ Ekstrak Yeast (utk melembabkan)
๐ŸŒฟ Peppermint (menyejukkan)
๐ŸŒฟAloevera ( jerawat & menyejukkan)
๐ŸŒฟBird Nest Collagen (collagen sarang burung)
๐ŸŒฟserta bahan bahan yg dibenarkan
๐ŸŒฟ ektra whitening
#VitaminC #VitaminE #TeaTree#Arbutin
#Peppermint #Aloevera
#BirdNestCollagen #ajl32 #budakboys #rtm #tv3 #fattahamin #ctdk #produklelaki #scrubmuka #scrubbadan #scrubmurah #scrub #bnecodperlis #unimap #upsi #yusufbujibu #kangar #scrubbadan #scrubperlis #parut #whitehead #blackhead #bnecodkangar

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

๐Ÿ€MAGIC SCRUB๐Ÿ€
.
LEBIH HALUS, LEBIH POWER
.
๐ŸŒผKEBAIKAN ๐ŸŒผ
๐ŸŒทMenyingkirkan kotoran dalam liang pori ๐ŸŒทMengecilkan liang pori
๐ŸŒทMenyingkirkan sel kulit mati
๐ŸŒทMengecutkan jerawat
๐ŸŒทMengurangkan parut jerawat
๐ŸŒท Memutihkan & melembutkan kulit
๐ŸŒท Melembabkan kulit
๐ŸŒทMembuatkan kulit tegang
๐ŸŒท Menghilangkan garisan halus di muka
.
๐ŸŒฑ BAHAN-BAHAN๐ŸŒฑ
๐ŸŒฟVitamin C
๐ŸŒฟVitamin E
๐ŸŒฟTea Tree (penjagaan jerawat)
๐ŸŒฟ Arbutin (utk memutihkan)
๐ŸŒฟ Ekstrak Yeast (utk melembabkan)
๐ŸŒฟ Peppermint (menyejukkan)
๐ŸŒฟAloevera ( jerawat & menyejukkan)
๐ŸŒฟBird Nest Collagen (collagen sarang burung)
๐ŸŒฟserta bahan bahan yg dibenarkan
๐ŸŒฟ ektra whitening
#VitaminC #VitaminE #TeaTree#Arbutin
#Peppermint #Aloevera
#BirdNestCollagen #ajl32 #budakboys #rtm #tv3 #fattahamin #ctdk #produklelaki #scrubmuka #scrubbadan #scrubmurah #scrub #bnecodperlis #unimap #upsi #yusufbujibu #kangar #scrubbadan #scrubperlis #parut #whitehead #blackhead #bnecodkangar

0๐Ÿ’ฌ

The Caviar Shower Scrub (Sabun Caviar) - Original BPOM

Sabun dari The Caviar yang ada Scrubnya dengan bahan-bahan yang terbaik, menjaga kulit kita menjadi lebih sehat dan cantik ^^ Mengangkat sel kulit mati,membuat kulit terlihat lebih cerah &sehat.
sangat disarankan bagi kulit kusam
dapat dipakai setiap hari

Isi Bersih : 250ml

#caviarShowerScrub
#showerscrub #kulitlembut #kulitcerahbersih #bodyscrub #showerscrubpalingbest #kulitputih #scrubbadan #scrub#Sabunkulitkusam#Sabunpencerahkulit#SabunCaviar#CaviarBpom#Caviaroriginal

0๐Ÿ’ฌ

Polishing Peel by Nuskin.
.
Daripada bayar mahal untuk mikrodermabrasi di salon atau klinik kecantikan mending pake polishing peel.
.
Solusi untuk mikrodermabrasi dengan harga terjangkau dan bisa dilakukan dirumah kapan saja. Polishing peel terbukti secara klinis memberi hasil yg sama seperti mikrodermabrasi tanpa mengikis kulit menjadi tipis.
.
.
Polishing peel Berfungsi untuk:
1. Menghilangkan bopeng bekas jerawat
2. Menghilangkan racun dan menjadikan kulit bersih dan Cerah
3. Meremajakan kulit sehingga tampak lebih muda
4. Memperbaiki tekstur kulit agar lebih lembut dan halus
5. Memperhalus pori2 kulit wajah
6. Kulit menjadi lebih kenyal
.
.
ORDER & JOIN MEMBER
(FAST RESPON)
Line : @ewr8732p (Pakai @)
WA : 0878.69.820.895.
*GRATIS KONSULTASI*
.
.
#pemutihkulit #pemutihbadan #kulitbersih #bodyscrub #scrubbadan #lulurbadan #pembersihbadan #penghilangdaki #scrubbing #massage #spa #pelembabkulit #pemutihketi #antikeriput #pencerahkulit #penghilangjerawat #penghilangbopeng #scrubwajah #obatjerawat #penghilangbekasjerawat #bekasjerawat

2๐Ÿ’ฌ

Polishing Peel by Nuskin.
.
Daripada bayar mahal untuk mikrodermabrasi di salon atau klinik kecantikan mending pake polishing peel.
.
Solusi untuk mikrodermabrasi dengan harga terjangkau dan bisa dilakukan dirumah kapan saja. Polishing peel terbukti secara klinis memberi hasil yg sama seperti mikrodermabrasi tanpa mengikis kulit menjadi tipis.
.
.
Polishing peel Berfungsi untuk:
1. Menghilangkan bopeng bekas jerawat
2. Menghilangkan racun dan menjadikan kulit bersih dan Cerah
3. Meremajakan kulit sehingga tampak lebih muda
4. Memperbaiki tekstur kulit agar lebih lembut dan halus
5. Memperhalus pori2 kulit wajah
6. Kulit menjadi lebih kenyal
.
.
ORDER & JOIN MEMBER
(FAST RESPON)
Line : @ewr8732p (Pakai @)
WA : 0878.69.820.895.
*GRATIS KONSULTASI*
.
.
#pemutihkulit #pemutihbadan #kulitbersih #bodyscrub #scrubbadan #lulurbadan #pembersihbadan #penghilangdaki #scrubbing #massage #spa #pelembabkulit #pemutihketi #antikeriput #pencerahkulit #penghilangjerawat #penghilangbopeng #scrubwajah #obatjerawat #penghilangbekasjerawat #bekasjerawat

2๐Ÿ’ฌ

Polishing Peel by Nuskin.
.
Daripada bayar mahal untuk mikrodermabrasi di salon atau klinik kecantikan mending pake polishing peel.
.
Solusi untuk mikrodermabrasi dengan harga terjangkau dan bisa dilakukan dirumah kapan saja. Polishing peel terbukti secara klinis memberi hasil yg sama seperti mikrodermabrasi tanpa mengikis kulit menjadi tipis.
.
.
Polishing peel Berfungsi untuk:
1. Menghilangkan bopeng bekas jerawat
2. Menghilangkan racun dan menjadikan kulit bersih dan Cerah
3. Meremajakan kulit sehingga tampak lebih muda
4. Memperbaiki tekstur kulit agar lebih lembut dan halus
5. Memperhalus pori2 kulit wajah
6. Kulit menjadi lebih kenyal
.
.
ORDER & JOIN MEMBER
(FAST RESPON)
Line : @ewr8732p (Pakai @)
WA : 0878.69.820.895.
*GRATIS KONSULTASI*
.
.
#pemutihkulit #pemutihbadan #kulitbersih #bodyscrub #scrubbadan #lulurbadan #pembersihbadan #penghilangdaki #scrubbing #massage #spa #pelembabkulit #pemutihketi #antikeriput #pencerahkulit #penghilangjerawat #penghilangbopeng #scrubwajah #obatjerawat #penghilangbekasjerawat #bekasjerawat

0๐Ÿ’ฌ

Polishing Peel by Nuskin.
.
Daripada bayar mahal untuk mikrodermabrasi di salon atau klinik kecantikan mending pake polishing peel.
.
Solusi untuk mikrodermabrasi dengan harga terjangkau dan bisa dilakukan dirumah kapan saja. Polishing peel terbukti secara klinis memberi hasil yg sama seperti mikrodermabrasi tanpa mengikis kulit menjadi tipis.
.
.
Polishing peel Berfungsi untuk:
1. Menghilangkan bopeng bekas jerawat
2. Menghilangkan racun dan menjadikan kulit bersih dan Cerah
3. Meremajakan kulit sehingga tampak lebih muda
4. Memperbaiki tekstur kulit agar lebih lembut dan halus
5. Memperhalus pori2 kulit wajah
6. Kulit menjadi lebih kenyal
.
.
ORDER & JOIN MEMBER
(FAST RESPON)
Line : @ewr8732p (Pakai @)
WA : 0878.69.820.895.
*GRATIS KONSULTASI*
.
.
#pemutihkulit #pemutihbadan #kulitbersih #bodyscrub #scrubbadan #lulurbadan #pembersihbadan #penghilangdaki #scrubbing #massage #spa #pelembabkulit #pemutihketi #antikeriput #pencerahkulit #penghilangjerawat #penghilangbopeng #scrubwajah #obatjerawat #penghilangbekasjerawat #bekasjerawat

0๐Ÿ’ฌ

.
โ™ฅ๏ธ TESTIMONI SCRUB DISTRICT โ™ฅ๏ธ
. ๐ŸŒธ Blackhead hilang
๐ŸŒธ Jerawat kecut
๐ŸŒธ Kulit makin putih dan elok
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Kenapa uolls kena cuba Scrub District hari ni jugak? ๐Ÿ˜
.
Sebab ia boleh :
.
๐ŸŒธMencerahkan kulit
๐ŸŒธMembuang daki & sel kulit mati
๐ŸŒธMerawat & menghilangkan parut jerawat/jerawat & whiteheads
๐ŸŒธMerawat & mengurangkan rashes & eczema
๐ŸŒธ Jadikan kulit yang lembut gebu & glowing tanpa mengeringkan kulit
๐ŸŒธDikongsi dengan suami, adik-beradik, satu family! Satu family boleh dapat kulit sihat, flawless & berseri ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Mahal ke?
.
Tak mahal...RM62 je
Postage SM RM8 SS RM12
.
Mampu milikkan? Tahan lama sampai 2-3 bulan! Kini tak mahal untuk dapatkan kulit flawless, yang penting kena RAJIN ๐Ÿ˜˜
.
Gosok-gosok lembut je 2 kali sehari, teruusss flawless!
.
Love sangatt โ™ฅ๏ธ
.
Whatsapp sekarang 0197790035
.
#scrubdistrict #scrubdistrictjohor #scrubdistrictangels #scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictjb #kulitmulus #kulitcerah #scrubmurahmalaysia #scrubno1dimalaysia #scrubdistrictjohor #scrubmalaysia #kulithalus #sayajualscrub #ubatjerawat #ubatparut #hilangparut #codtampoi #jeragathilang #naturalingredients #masalahkulitkusam #kulitkusam #codskudai #codjohorbahru #bazaaronline #kedaionline #sayajual #codpasirgudang #barbie #codpermasjaya

0๐Ÿ’ฌ

.
โ™ฅ๏ธ SCRUB DISTRICT VIRAL โ™ฅ๏ธ
.
Apa kandungan scrub ni?
.
๐ŸŒธApricot essence
๐ŸŒธRock salt
๐ŸŒธ Whitening essence
๐ŸŒธBrown sugar
.
Jommm, cuba Scrub District sekarang ๐Ÿ˜
.
Kenapa uolls kena cuba Scrub District hari ni jugak? ๐Ÿ˜
.
Sebab ia boleh :
.
๐ŸŒธMencerahkan kulit
๐ŸŒธMembuang daki & sel kulit mati
๐ŸŒธMerawat & menghilangkan parut jerawat/jerawat & whiteheads
๐ŸŒธMerawat & mengurangkan rashes & eczema
๐ŸŒธ Jadikan kulit yang lembut gebu & glowing tanpa mengeringkan kulit
๐ŸŒธDikongsi dengan suami, adik-beradik, satu family! Satu family boleh dapat kulit sihat, flawless & berseri ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Mahal ke?
.
Tak mahal...RM62 je
Postage SM RM8 SS RM12
.
Mampu milikkan? Tahan lama sampai 2-3 bulan! Kini tak mahal untuk dapatkan kulit flawless, yang penting kena RAJIN ๐Ÿ˜˜
.
Gosok-gosok lembut je 2 kali sehari, teruusss flawless!
.
Love sangatt โ™ฅ๏ธ
.
Whatsapp sekarang 0197790035
.
#scrubdistrict #scrubdistrictjohor #scrubdistrictangels #scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictjb #kulitmulus #kulitcerah #scrubmurahmalaysia #scrubno1dimalaysia #scrubdistrictjohor #scrubmalaysia #kulithalus #sayajualscrub #ubatjerawat #ubatparut #hilangparut #codtampoi #jeragathilang #naturalingredients #masalahkulitkusam #kulitkusam #codskudai #codjohorbahru #bazaaronline #kedaionline #sayajual #codpasirgudang #barbie #codpermasjaya

0๐Ÿ’ฌ

.
โ™ฅ๏ธ SCRUB DISTRICT VIRAL โ™ฅ๏ธ
.
Apa kandungan scrub ni?
.
๐ŸŒธApricot essence
๐ŸŒธRock salt
๐ŸŒธ Whitening essence
๐ŸŒธBrown sugar
.
Jommm, cuba Scrub District sekarang ๐Ÿ˜
.
Kenapa uolls kena cuba Scrub District hari ni jugak? ๐Ÿ˜
.
Sebab ia boleh :
.
๐ŸŒธMencerahkan kulit
๐ŸŒธMembuang daki & sel kulit mati
๐ŸŒธMerawat & menghilangkan parut jerawat/jerawat & whiteheads
๐ŸŒธMerawat & mengurangkan rashes & eczema
๐ŸŒธ Jadikan kulit yang lembut gebu & glowing tanpa mengeringkan kulit
๐ŸŒธDikongsi dengan suami, adik-beradik, satu family! Satu family boleh dapat kulit sihat, flawless & berseri ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Mahal ke?
.
Tak mahal...RM62 je
Postage SM RM8 SS RM12
.
Mampu milikkan? Tahan lama sampai 2-3 bulan! Kini tak mahal untuk dapatkan kulit flawless, yang penting kena RAJIN ๐Ÿ˜˜
.
Gosok-gosok lembut je 2 kali sehari, teruusss flawless!
.
Love sangatt โ™ฅ๏ธ
.
Whatsapp sekarang 0197790035
.
#scrubdistrict #scrubdistrictjohor #scrubdistrictangels #scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictjb #kulitmulus #kulitcerah #scrubmurahmalaysia #scrubno1dimalaysia #scrubdistrictjohor #scrubmalaysia #kulithalus #sayajualscrub #ubatjerawat #ubatparut #hilangparut #codtampoi #jeragathilang #naturalingredients #masalahkulitkusam #kulitkusam #codskudai #codjohorbahru #bazaaronline #kedaionline #sayajual #codpasirgudang #barbie #codpermasjaya

0๐Ÿ’ฌ

Tau kaaan.. Phytocell Serum.. Perwatan berkelas yg paling direkomendasi di sluruh dunia.. Biasanya dijual dalam kemasan imut 5-30ml seharga JUTAAN RUPIAH ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ญ Pasti lgsg tepok jidat.. Sedih gabisa perawatan cantik krn mahall๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ญ Hettttttss ehhhh HWI keluarin product dg kandungan Phytocell dari stemcell apel swiss,
anggur, & mawar daaaaaaannn Hargganya? Gaaakkk ada jutaan Isi 120ml Bisa d pake 3-6 bulan cuuyy๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Bisa tetep perawatan cantik deh.. .
.
๐Ÿ’ Whatsapp 081268314504
Eflyn Hwi
.

NB : konsultasi sebelum membeli yaa๐Ÿ˜Š #primeskinserumhwi #primeskinhwi #lotionhwi #scrubhwi #scrubbadan #scrubmandi #serumhwi #serum #lotionpemutih #spf15 #primeskin #phytocellserum #phytoserum #phytoserumhwi #phytoserumasli #phytoserumori #phytocell #phytocellserum #phytocellhwi #phytocelltec #primeskin #primeskinhwi #primeskinserum #primeskinmurah #serumhwi #antiaging #antiagingalami #serumajaip #serummurah #juallipstik

0๐Ÿ’ฌ

Polishing Peel by Nuskin.
.
Daripada bayar mahal untuk mikrodermabrasi di salon atau klinik kecantikan mending pake polishing peel.
.
Solusi untuk mikrodermabrasi dengan harga terjangkau dan bisa dilakukan dirumah kapan saja. Polishing peel terbukti secara klinis memberi hasil yg sama seperti mikrodermabrasi tanpa mengikis kulit menjadi tipis.
.
.
Polishing peel Berfungsi untuk:
1. Menghilangkan bopeng bekas jerawat
2. Menghilangkan racun dan menjadikan kulit bersih dan Cerah
3. Meremajakan kulit sehingga tampak lebih muda
4. Memperbaiki tekstur kulit agar lebih lembut dan halus
5. Memperhalus pori2 kulit wajah
6. Kulit menjadi lebih kenyal
.
.
ORDER & JOIN MEMBER
(FAST RESPON)
Line : @ewr8732p (Pakai @)
WA : 0878.69.820.895.
*GRATIS KONSULTASI*
.
.
#pemutihkulit #pemutihbadan #kulitbersih #bodyscrub #scrubbadan #lulurbadan #pembersihbadan #penghilangdaki #scrubbing #massage #spa #pelembabkulit #pemutihketi #antikeriput #pencerahkulit #penghilangjerawat #penghilangbopeng #scrubwajah #obatjerawat #penghilangbekasjerawat #bekasjerawat

0๐Ÿ’ฌ

Lagi2 phytocell serum HWI kasih bukti bukan omdo... Mau glowing tapi gk mau ribet?? PHYTOCELL SERUM
Semprot2, Oles2, wajah jadi Kinclong, Glowing, Kenceng, tanpa keriput, nampak jauh lebih muda
Itu tuhh hebatnya phytocell serum!! Mana nihh yg mau punya wajah 10 tahun lbh muda?? Gak pakai keriput, kulit wajah tetep kenceng!! Langsung aja semprot2 phyto Serum ๐Ÿ˜€

Kualitas premium, dengan komposisi premium, bkin wajah mu berkelas, sekelas artis papan atas ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’ Info & Order Produk: ๐ŸŒบ ELSA
WA / Line : 081214923382
IG : @beauty_health_slim
#primeskinserumhwi #primeskinhwi #lotionhwi #scrubhwi #scrubbadan #scrubmandi #serumhwi #serum #lotionpemutih #spf15 #primeskin #phytocellserum #phytoserum #lotionaman #scrubalami #primeskinlotion #primeskinscrub #semprotherbal #hwipakam #hwijakarta #hwijambi #hwibandung #hwisurabaya #hwisemarang #hwimedan #hwisiantar #hwitebingtinggi - #regrann

0๐Ÿ’ฌ