#sharingislove

Doa Akhir Tahun ;) ;) ;) #sharingiscaring #sharingislove #sharingisloving

0πŸ’¬

#sharingislove❀

1πŸ’¬

Tau x apa kelebihan COCONUT OIL ? pernah dengar ? pernah guna ? mesti ada yg belum tau lagi kann 😁 .
Sayang semua tahu tak MINYAK KELAPA atau COCONUT OIL merupakan pelembap kulit yg sangat baik dan mudah diserap kulit. .
Bukan je mencantikkan kulit, coconut oil ni juga dpt mengatasi masalah kulit seperti dermatisis, eksim, dan penyakit kulit lain nya.
.
Korang tahu tak apa manfaatnya ? haaa jom kenali manfaat Coconut oil niπŸ‘‡ πŸ‘‰ Coconut oil memiliki tekstur yang kental sehingga dpt melembabkan kulit. πŸ‘‰ Coconut oil juga boleh digunakan untuk membuat masker rambut dan melembabkan rambut. πŸ‘‰ Kandungan dari Coconut Oil yang berfungsi mencegah hidrasi juga dpt melembabkan bibir, mengatasi bibir yang pecah-pecah dan kering. πŸ‘‰ Mengatasi garis halus, bengkak dan bintik hitam di area mata. πŸ‘‰ Coconut Oil juga memiliki manfaat yang bagus untuk kelembapan kuku dan juga dapat membuat kuku lebih kuat. πŸ‘‰ Boleh digunakan sbg make-up remover. πŸ‘‰ Baik utk kulit kering, gatalΒ² atau sensitif. πŸ‘‰ Berfungsi dgn baik utk kulit yg berminyak dan mencegah liang roma tersumbat. .
🌸 Coconut Oil ni kaya dgn vitamin E tau. Nak tahu apa yg vitamin E ni buat ? .
πŸ‘‰ Vitamin E ni baik untuk membantu menguatkan sistem jantung, sistem reproduktif lelaki dan wanita dan meningkatkan kesihatan mata, selain itu wajah kelihatan awet muda & kulit kelihatan lebih cantik 😘 dan yang paling BEST is Coconut Oil ni adalah salah satu bahan yg digunakan dlm Winskinz Detox Soap ni πŸ’•
.
Dah tahu kelebihan Coconut Oil kan ? Tak perlu laa panjat pokok kelapa tuu, meh Whatsapp πŸ“² http://www.wasap.my/60175671883/Nak_detox .
.
.
#testimoniwinskinzdetoxsoap
#Winskinzdetoxsoap
#detoxsoapmalaysia
#rawatkulitanda
#sharingislove❀

0πŸ’¬

Sebel ga sih kalo muka kita jadi pabrik kilang minyak???? Ouuchhh...
Bagaimana mengatasinya?
#sharingislove
#sharingiscaring
#mukaberminyak
#sedotminyak
#perawatanwajah

1πŸ’¬

Another satisfied customer. Alhamdulillah feedback lagi πŸ‘πŸ‘
.
.
Korang yg ada masalah kulit sensitif, berjerawat & berjeragat tuu meh laa cuba. Bkn pakai dkt muka je, dkt badan pun boleh tau.
.
.
Dm or click link whatsapp dkt bio.
.
.
#testimoniwinskinzdetoxsoap
#Winskinzdetoxsoap
#detoxsoap
#detoxsoapmalaysia
#detoxsoapsabah
#detoxsoapsarawak
#flawlessandsmooth
#rawatkulitanda
#sharingislove❀

0πŸ’¬

Assalamualaikum & gd morning !

Winskinz Detox Soap membantu anda meneautralkan semula kulit wajah. Dan yg lebih meyakinkan ialah LULUS KKM βœ” TIADA MERKURI βœ” BAHAN SEMULAJADI βœ”
.
DM or Click link whatsapp at bio utk sebarang pertanyaan. 😊

Love,
Windaz Beauty HQ
.
#winskinzdetoxsoap
#detoxsoap
#detoxsoapmalaysia
#detoxsoapsabah
#detoxsoapsarawak
#sharingislove❀
#rawatkulitanda
#dropshipperwelcome
#dropshipmalaysia
#dropshipneeded
#dropshipper

0πŸ’¬

Selamat menunaikan ibadah Solat Subuh
New day
New Week
New goal ;) ;) ;) #sharingiscaring #sharingisloving #sharingislove

0πŸ’¬

Alhamdulillah, hari ini bisa sharing "Pengalaman Setahun di Papua" bersama siswa-siswi SMA N 1 Natar, Lampung Selatan.
Berikutnya, hayoo sekolah atau kampus siapa? hehehehehe

#sharingart #pengalaman #mengajar #di #papua #sharingislove #sman1natar #natar #lampungselatan #indonesiamengajar

10πŸ’¬

Making a healthy sandwich for lunch! Roasted Turkey and Grilled Chicken Sandwiches +honey lemon! They love it, alhamdulillah my kids are easy and eat just about anything. Be creative and teach your kids healthy eating habits. The best way to ensure your lunch is as healthy as it can be is to make it yourself. #MA #fitmom #sharingislove #healthysandwich #roastedturkeysandwich #grilledchickensandwich #luncheon #healthy #fitness #eatclean #motivation #fit #health #fitspo #workout #gymlife #diet #lifestyle #healthychoices #training #getfit #fitnessaddict #determination #exercise #active #healthyfood #food #nutrition #healthyeating

1πŸ’¬

Selamat Hari Malaysia ;) ;) ;) #sharingislove #sharingiscaring #sharingisloving

1πŸ’¬

πŸ˜πŸ˜˜πŸ’›β€πŸ’“πŸ’•πŸ’‘πŸ’πŸ˜± #aldenrichards
#mainemendoza
#maichard
#aldub
#sharingislove
#ctto

0πŸ’¬

Finally tried this... We got the Thai Me Up πŸ˜† Panda cookies! The Thai Tea ice cream flavor was light, the overall taste wasn't sweet which I like ^^
.
.
#icecreamrolls #icecream #thaistyle #thailandsnack #thaiicecream #sugar #summersnack #sharingiscaring #sharingislove #friendshipquotes #friendshipgoals #dessert #articbites #tofoodie #tofood #torontofood #yyzeats #foodstagram #instafood #phoneeatsfirst #igfood

0πŸ’¬

Kira2 apa rahasia yang yang akan aku ungkap untuk teman2?

Sudah gak sabar untuk mensharingkannya karena ini benar2 fenomenal dan sayang jika di pendam sendiri

#sharingislove
#sharingwithlove
#sharingsehan

0πŸ’¬

Food choices getting better but yesyerday I needed this. Chicken wrap (avocado, peppers, cheese included) with some salad and tortilla chips. Have a good night!
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
#bgbcommunity #foodlovers #foodstagram #yummy #foodlife #delicious #getinmybelly #hungry #lunchtime #eatfamous #yumyum #lovefood #foods4thought #cocinafusion #buzzfeedfood #letseat #foodlover #bestoftheday #forkyeah #Γ±amΓ±am #riquisimo #chefmode #nomnom #foodshare #foodpornshare #foodshare #sharingiscaring #sharingislove #meandmycamera #littlestoriesofmylife

3πŸ’¬

All set up and ready to go for today's Studio Intensive on Analysis of Visuals! Want to join me next month October 6 for Storytelling and Story Analysis? I'd love to see you!! Go to our store.beideaconnect.com to register. #ideaconnect #studiointensive #learningevenmore #sharingislove #enhanceenableilluminate

0πŸ’¬

Thanks God for always give us chance to share the "Love" on Friday with Love..πŸ€—πŸ€—πŸ˜‡πŸ˜‡
#sharingislove #sharingiscaring #lifeisbeautifull #charity

2πŸ’¬

Assalamualikum
Good morning everyone ;) ;) ;)
Salam jumaat, penghulu segala hari

#sharingiscaring #sharingislove #sharingisloving

2πŸ’¬

.
πŸŒΏπŸ’§
Oregano Oil may help:
🌿 Support Immune System
🌿 Support respiratoty system
🌿 Relieve coughs
🌿 Throat discomfort
🌿 Support digestive system
🌿 Reduce appearance of aging
🌿 Decrease swelling
🌿 Relax muscle tension
----------------------------------------
How to use:
βœ”οΈ Directly Inhale
βœ”οΈApply Topically
βœ”οΈDiffuse
βœ”οΈDietary ----------------------------------------
Oregano Essential oila also can be found in:
πŸ‘‰πŸ» Immunpower
πŸ‘‰πŸ»Ortho Sport Massage Oil
🌿
#younglivingessentialoils #younglivingjakarta #yleoid #youngliving #memberyoungliving #sharingiscaring #sharingislove #abundancelivingid #younglivingid #plantbased #organic #happinesslivingid

0πŸ’¬

.🌿
Everything is going to be alright 🌿
So, don't worry be happy ❀️
--------------------------------------
.
Manfaat Aroma Ease Essential Oil:
🌿 Membantu mengurangi rasa mual pada saat diperjalanan darat, laut atau udara, mual pada saat awal kehamilan 🌿 aromanya yg menyegarkan membantu menghilangkan rasa tidak nyaman pada saat mual 🌿 Membantu mengurangi Sakit Perut atau mual yg disebabkan karena stress
--------------------------------------
Cara Penggunaan:
🌿 Oleskan diarea perut 🌿 Oleskan dibawah telapak kaki 🌿 Hirup 🌿 Diffuse
--------------------------------------
#younglivingessentialoils #yleoid #younglivingindonesia #youngliving #sharingiscaring #sharingislove #memberyounglivingindonesia

2πŸ’¬

#Repost @windazbeautyhq (@get_repost)
・・・ Korang, tau tak produk yg mengandungi bahan merkuri ni sgt berbahaya.
Bukan apa, kita saja nak up kan utk kebaikan bersama.
.
Jangan sambil lewa dengan produk yg anda guna. BERKESAN DENGAN CEPAT tidak semestinya ia produk yang sesuai
.
DETOX SEKARANG KULIT ANDA AGAR KEMBALI NEAUTRAL.
.
DM or Click link whatsapp dkat bio utk sebarang pertnyaan ❀
.
.
#winskinzdetoxsoap
#detoxsoap
#detoxsoapmalaysia
#detoxsoapsabah
#detoxsoapsarawak
#rawatkulitanda
#sharingislove❀

0πŸ’¬

I received a lot of positive feedback on the Baked Pumpkin Spice Donut Holes I made earlier this week, so I figured I would share with you all just how I made them. They are up on #theblog, just follow the link in my bio. You can also find it on Pinterest--just follow The Rustic Hideaway!

2πŸ’¬