Abiey Ismail

Fb: Abiey Ismail πŸ’Όmompreneur work from home. WhatsApp: 60137796550

https://www.facebook.com/abiey.gieel

2,227 posts 2,141 followers 1,082 following

Beg pertama tahun ni... Kagum kat diri sendiri...😁 Beg ni special sikit sbb inilah Clutch pertama yg hakak ada. Korea mari maaa.. Mana ada sgt org pi πŸ‡°πŸ‡· nak beli handbag, awat hakak beli lak? Dah pegi ye free, bolehla shopping lebih2 kan.πŸ€— Selalu hakak rasa rugi klu beli bag kecil2 ni. Boleh masuk barang sikit & xboleh nak guna utk pakai hari2. Tapi seriously I love this bag so much! Tengok kat kaunter boutique macam biasa je. Tp bila try pegang sendiri kat tangan, terus love at the 1st sight.

Asal hakak suka, mesti tinggal sikit. Ni ada 1 je kat boutique. Apapun syukur dpt grab this one. Sesuai sgt dengan jiwa hakak yg β€˜rocker chic’ ni✌️ Actually nak beli Dior jenis lain, tapi warna yg hakak nak, xde.. ku kecewa!! Ada lg bbrp pilihan. Pening... pening.. semua cantik! Tp pening sbb banyak pilihan lg best dari pening takde pilihan.
Setuju?

#dreamdrivenbusiness bolehkan kita pakai handbag 5 angka xuaik duit gaji!
Biz Online | MODAL RM50
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATCHAMPIONS #ABeautilicousEmpire #ootd #stansmith #dior #rockchic

1πŸ’¬

Bukan awak je berebut... Ibu n geng2 STG pun berebut memborong #bananamilk ni masa kat πŸ‡°πŸ‡·... 😜

#loveofmylife #anakkusayang #CATgiKOREAmainsalji

1πŸ’¬

Unbox my favourite serum.. dah kotak ke-2. Sejak amalkan serum ni, kulit hakak makin cantik tu. Pori2 mengecil. Calit2 make up sikit je, dah cantik.
Korang dah try ke?

#sayajualsayapakai #infinenceskincare

1πŸ’¬

Loading...

We’re heading back to πŸ‡²πŸ‡Ύ. Merasmikan airport yg baru 3 hari di buka kat πŸ‡°πŸ‡·. Serba serbi berkilat lagik.. Tak sabar gak nak rasmikan β€˜toy’ baru hakak yg 1 ni. Kenangan trip kali ni & pre-self reward utk kerja lbh kuat lagi. Mau beli handbag lagik utk next trip September nnt!! Nak pastikan next trip ke Swiss-Paris-German, anak2 biznes hakak pulak dpt beli beg idaman mereka. Kat sana jauh lbh murah tau. Mmg untung xbeli. N lagi untung sbb boleh beli tanpa sentuh duit gaji pun.

Eh.. ada yg nak tengok ke isi perot paper bag putih tu? 100 like, hakak tunjuk k πŸ˜‰βœŒοΈ Biz Online | Modal RM 50
#projekSTG
#CATgiKOREAmainsalji

0πŸ’¬

Katanya kerja kat korea gaji mahai. πŸ˜†βœŒοΈπŸ˜‰ #CATgiKOREAmainsalji

3πŸ’¬

Last day kami kat πŸ‡°πŸ‡·... Beli makanan utk bawak balik πŸ‡²πŸ‡Ύ Ni baru betoi dgn konsep berjemaah. Biznes, holiday & shopping semua ye bersama team
Biz Online | Modal RM 50
#CATgiKOREAmainsalji

0πŸ’¬

Loading...

Bila β€˜kera sumbang’ dah jadi penyumbang.
Tak sangka.. Dari lone ranger, sekarang tetiba ada ramai kawan pulak. 2013, trip SHOM ke πŸ‡°πŸ‡·, hakak p sorang2 je. Ni dah bawa geng. Yeahh!! Kerja hakak hanya sumbang inspirasi. Yg mimpi boleh jadi realiti dgn STG.

Antara kami, bukan ye sume kenal antara 1 sama lain sebelum ni. Boleh pulak kami jd rapat thru biz part time kami ni . Tetiba hakak rasa macam β€˜mak’ pulak, bawak β€˜anak2’ p berjalan πŸ˜†. Yg penting rasa best sgt sbb mcm tetiba ade ramai kawan.

Inilah magic yer bila bekerja secara berjemaah.

Tq SHOM. Tq STG sbb bg kami peluang buat 'gathering', kat oversea lagi. Fully sponsored by #projekSTG !
Tq kawan2, sbb sama2 buat biz ni n percaya Abiey utk guide korg. Semoga kita sama2 kaya n berjaya. Aminnnn.... luv uols so much!
Biz Online | Modal RM 50
#CATgiKOREAmainsalji

0πŸ’¬

Apa yg paling hot kat sini?
Ada org cakap #wintersonata. Tapi hari ni akak tau ada 1 lg yg hot.. PAU kacang merah dia.. Terbaikk‼️ #CATgiKOREAmainsalji

0πŸ’¬

Loading...

Hari ni kami semua dpt pakai #hanbok πŸ‘˜. Pakaian tradisional #korea.
Ada yg nak tengok ke full dress hakak? Kasi belanja like dulu la πŸ˜…πŸ˜‹ #CATgiKOREAmainsalji

1πŸ’¬

Malam ni tido xmandi pun xpe kot. Dah puas mandi ice siang tadik 😝

Penat ni. Nak sleep dulu.. #goodnight kekawan

#CATgiKOREAmainsalji

0πŸ’¬

Loading...

Makanan kami semua yer sedap2.. 2 mangkuk 🍚 hakak hadap sorang2. Lauk2 kat meja org sebelah pun hakak cekau 😬. #CATgiKOREAmainsalji

0πŸ’¬

Loading...

Dah malam nampak lampu ajer la.. So terpaksa la guna service cameraman diaorg.

#CATgiKOREAmainsalji

2πŸ’¬

Loading...

Wakil πŸ‡²πŸ‡Ύ utk ⛷️ olympic bulan depanπŸ˜…

#CATgiKOREAmainsalji

0πŸ’¬

β€œAwak tak penat ke yunk?” β€œKenapa?” β€œHari2 awak asik berlegar2 dlm kepala saya”

Chia..chia..chia
#goodnight
#pickuplines #loveofmylife #suamikupalingsweet ##CATgiKOREAmainsalji #BestCoupleInKorea #SHOMTRAVEL2018

3πŸ’¬

Cantik yer bilik hotel kami.. Tq SHOM.
Semalaman dlm RM700++. Kalau p sendiri, tak tentu lagi nak stay hotel dlm rate ni kot.

#CATgiKOREAmainsalji

0πŸ’¬

🍜 makan masa sejuk2. Mmg heaven gills

#CATgiKOREAmainsalji

0πŸ’¬

1st time hakak makan ginseng.

Jgn pelik klu dtg dari malaysia, rupa hakak cam 34 tahun. Balik dr korea, dah macam 21 tahun πŸ˜†βœŒοΈ #CATgiKOREAmainsalji

1πŸ’¬

Jadi pelakon tambahan jap 🀣
Klu korang peminat citer korea, cer teka ni citer aper?. #CATgiKOREAmainsalji #SHOMTRAVEL2018 #BestOOTDInKorea

3πŸ’¬

Sesuai ke muka hakak nak jadi askar?.
Garang dah macam kena jer tu..
Tak jalan dgn cakap, ku tembakkan ajer 😬

Haaa.. ni betoi2 kes memaksa. Tak kuasa hakak.. Baik jadi CDM jek. Tak jalan dengan cakap, ku tetap kaya πŸ€—

#CATgiKOREAmainsalji

2πŸ’¬

Alhamdulillah.. Touch down already
Awal sejam dr Malaysia
#Goodmorning from πŸ‡°πŸ‡· #projekSTG
#CATgiKOREAmainsalji

1πŸ’¬

Doakan kami semua selamat sampai ye

#projekSTG
#CATgiKOREAmainsalji

1πŸ’¬

Partner in crime βš”οΈ #CATgiKOREAmainsalji

0πŸ’¬

Ni la cara nak slim... 1 mangkuk, share berempat.. πŸ˜‚

#loveofmylife #projekSTG #CATchampions #CATgiKOREAmainsalji

0πŸ’¬