٢٤ | 🇲🇾

☎️ : +6019-286-000-4 (Manager) 💌 : filzay@yahoo.com

5,471 posts 3,795,858 followers 3,525 following

The month of love is just around the corner, @kensapothecary launching new "rose delight" scented and I'm loving it! #diptyquemy

86💬

Kena buli dekat cctv lagi tapi sebab kalini el ada ustaz @imammudaasyraf sama-sama kita kasi adil ya abang @arilpilus & @aliffarhan_jr .
MALAM INI , CCTV DI ASTRO RIA PUKUL 9.30 MALAM

56💬

Morning from Penang 🍏🥦🥒🥝🍐

136💬

Loading...

Sharing with you guys my top 10 favourite makeup products from @etudehousemalaysia !
Kalau el pergi Korea , memang this is my favourite korean brand yang el akan pergi and borong !
Antara 10 ni , mana yang korang suka?
#taksabarnaktunggudiafoundationwarnabaru
#EtudeHouseMalaysia #LifeIsSweet #EtudeMakeupPlay
#YourColorFullGuide

124💬

Bawal day means a relax day for me , i totally love this one from @aleynamiranda.co
.
Material cotton dia best, sejukk , senang bentuk and ironless jugak but yg paling penting harga dia RM25 je ! .
Go grab now skrg tgh ready stock tu!
.
p/s now they all tgh open for stokis/dropship reward RM10,000! Ko mampuuu. Hihi. #bobbibrownbyam

378💬

Smile owaysz k , cause at one point no one can make you happy than yourself. Smiling does help to cheer you yourself.

190💬

Loading...

Pegi photoshoot macam ajak tea time bersama haha , thank abang @annaseaskey , thank you kak @ynasakinah . Thank you for your time 😘

252💬

Indahnya Mengaji.Terus mensyukuri rahmatNya. Terus bergema menusuk jiwa, Tahfiz Muda, Setiap Khamis, 9mlm di Astro Oasis dan Maya HD. #tahfizmuda2 #salammuslim. Jgn lupa saksikan adik adik #tahfiuda malam ni

17💬

NAK PUTIH SEPANTAS INJECTION?
@boosterwhiteningshhaz @boosterwhiteningshhaz @boosterwhiteningshhaz
✅ Bebas kimia .
✅ Tiada bhan campuran .
✅ Halal .
✅ Buatan malaysia
✅ TIdak ada kesan sampingan ✅Lulus kkm
✅ Digalakkan Untuk ibu menyusu Bayi .
.
‼️Masalah Resdung .
‼️Jerawat Resdung satu muka .
‼️Masalah Kulit gelap .
‼️Masalah Jerawat .
‼️Masalah Parut hitam .
.
💄MENCERAHKAN KULIT 5X GANDA DRPD KULIT ASAL .. .
💄Mkan 2 atau 3 capsules dh cerah, yg psti belum habis Satu botol dah ada kesan 👍🏻 . ✅ 1 Kapsul 💊Utk 4 hari tau.
Xperlu mkn tiap hri sbb ubat nya mmg cepat ksan . 😻
.
🎀RM60🎀
🎀RM60🎀
🎀RM60🎀
...
✅RM8 SM✅
✅RM11 SS✅ 👇👇👇
Whatsapp 📱 0163711539
.....
#boosterwhitening
#ubatputih #fattzura
#foundationserum
#kosmetikmurah #collagenmurah
#collagen
#collagenterbaik #jemaimawhitening
#emmamembong #bellezacollagen #bellezamurah
#dianzvitamin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella
#serummurah
#fashasandha
#noradanish
#fattzura
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

45💬

Loading...

2018 is all bout dewy looking skin ! And I totally love how this drop shot mix-in facial oil works with my foundation or concealer. It doesn't make your skin greasy but glowing. (Tak semua oil you boleh mix dengan foundation tau , percayalah ) . #udmalaysia

38💬

I guess it's not too early for a gathering kan ? #udmalaysia

110💬

📸: @afifysazali .

130💬

Loading...

Korang nak belajar bisnes? El suggest korang follow @juanpablo2u kalau nak buat bisnes RM5000 sebulan. Diorang banyak buat kelas percuma tanpa korang perlu bayar pun.
.
Thanks @izzuan.j banyak bantu anak muda bina bisnes sendiri.

64💬

I had a fun day today , i went to #GoGegariafest for a chit chat session for an hour talking about social media behaviour and what not tapi boleh terlajak sampai pukul 6pm! Sebab seronok sangat melayan games yang ada . I like this kind of event where i can interact with people , play with the kids , makan-makan dengan aunties & uncles . ( reminds me of @beachmarketmy ) I REALLY WANNA DO THIS AGAIN. Siapa yang pergi tadi ? Bestkan?

88💬

Love the environment at #GoGegaria , for those yang masih dirumah rugii rugi rugi . So much fun !

172💬

Loading...

A good selfie is when it is a good day ✨

238💬

Assalamualaikum semua! El nak share with you guys macam mana El dapat a glowing skin in instant without damaging my own skin and health.
.
.
Macam yang you guys nampak in the video, the moment El pakai Lock It Hydrating Serum from @maydan.official dekat muka El, muka El terus glow and flawless!
.
.
The best thing about this serum is, you can use it as your skin care routine, or you can use it as your make up setting serum to make your make up last longer. .
.
So, korang tunggu apa lagi. Dan dan menjadi with @maydan.official! 🎀
.
.
#maydanofficial
#dandanmenjadi
#elfiraloy

46💬

The only pants that i can share w my mom is from uniqlo cause it is made to be comfy and laidback stlye. Uniqlo has the comfiest stuff 👌🏻

115💬

Loading...

🖤

186💬

Selfie.

145💬

Tutorial tudung bawal paling tak guna dari saya selepas balik dari gym ( sebulan yang lepas ) HAHA. I can proudly say my tudung bawal is the best , kalau tak caya can try at @el.elfiraloy . We just restocked again this year sebab pencinta bawal sukakanya and its not seasonal. .
Kalau nak beli online boleh tengok dekat @haqqi.com.my , we only supply at their website.
Or
You can whatsapp us!
P/s : i'm an expert using needle pins gais . Dont worry!

352💬

My Bs , caption baca dekat ig diorang 😂 . I was about to say the same thing yesterday tapi diorang dah tulis sampai tak upload gambar sebab xtahu nak tulis apa hihi.
Food : so-so , mmm tak best sebenarnya . Sekali pergi cukuplah.

84💬

Indah dan tidaknya hidup , bergantung pada fikiran dan keinginan kita sendiri . Hyphothesisnya ,
Semakin yakin hidup ini indah , semakin mudah kita melihat keindahan yang tersembunyi.
Sapa pandai buat conclusion. Huhu

153💬

❤️

178💬

Nasi tak lengkap tanpa 3 benda , telur , sambal & kicap .

49💬

About 2018 . Throwback to our first rehearsal of this routine at #dropthebeat . Boleh teka lagu apa?
#nakpanggilshowbolehtapimimingje HAHA
#performanceinshaAllahmeletop LOL

71💬

New year , new preps , new concealer. I' m ready to conceal your negativity away from me boom 💥
#saynotofoundation

52💬

7 KESILAPAN RAMAI WAJAH WANITA MEMPUNYAI #JERAGAT DI USIA MUDA
-----
.
1. Kurang tidur
2. Malas menjaga muka
3. Makan tak menentu
4. Kurang nutrisi
5. Wajah sangat kering
6. Makanan yang tidak sihat
7. Merokok .
.
Saya sendiri mengakui rutin skin care saya dengan Maydan Lock It Hydrating Serum. .
.
Jom kita sama2 menjadi cantikk dan bersih supaya kelihatan muda sepanjang masa 😊
.
.
#maydanofficial
#dandanmenjadi
#elfiraloy

56💬

How's 2018 so far ?
Dah start upgrading diri sendiri untuk menjadi lebih baik untuk mencapai goals pada tahun ini?
Kalau belum , salah satu cara adalah dengan mencari identiti yang baru . Buy new clothes to be a new person. Baju yang el pakai is very simple but a statemnt of bunga birds of paradise kalau perasan . That's exactly what you should be . Making a statement to your identity , supaya orang tahu who you are , what you can offer & what ypur strenths are. Boom ✨

Shawl , top & pants from @el.elfiraloy
Anda boleh purchase online di Haqqi.com.my ! .
MY 2018 resolution definitely TAKNAK ADA TYPO
Haih tengoklah atasni bersepah typo 😂😂😂 . I guess that's my identity.

141💬

Best closure , thank you 2017 . 2018 , bring it on !
@el.elfiraloy
@lovemesevendaycafe
@beachmarketmy

74💬