23 πŸ‡²πŸ‡Ύ | My Mom Is Watching πŸ•Š

☎️ : +6019-286-000-4 (Manager) πŸ’Œ : filzay@yahoo.com

https://www.youtube.com/channel/UCUtY4xzh-N-Y2t0pWitaOCA

5,490 posts 3,699,477 followers 3,446 following

I was a @mathsclinic.official student , Sir shakib was the one who kept me going , he's the one who makes me love Mathematics so much , he make it easier & interesting ( tu paling penting )
Watching this video give me goosebumps, peghh makin hebat hebat cikgu dekat Maths clinic ni.
Tapi bukan niat mereka nak jadi hebat tetapi nak jadikan ANDA hebat
.
(But i only understand siji loro papat telur bla bla blaπŸ˜… siapa boleh translate kan.)
Oh yahh full video is at their bio gais @sirpuloh .

#cuakkebro
#leklu
#mathsclinic
#budakbelakang
#sirpuloh

86πŸ’¬

We are here for @marshamilan , @bobyusof & @idayuaf3official . We gonna go all out sending our energy to them so that they feel it and perform extra extra powerful!
Lets do this gais!
Its the finale of MEGASTAR!

123πŸ’¬

Sahabat

200πŸ’¬

The first baju , b a t i k . .
.

Photo : @cstproduction

240πŸ’¬

Yayyyy sapa sapa yg nak iphone 8+ from @pakcikphone ! Act Kenalah join their contest, buy and win another iPhone !!
.
Lepas ni sapa sapa nak iphone X pulak for hantaran boleh lah contAct 😍@pakcikphone πŸ™πŸ» .
Btw siapa last komen Dorang akan bank in terus Rm50 kepada pemenang ! Contest tamat bila2 masa ! Just tagging ramai2 kawan korang😘
.
Pemenang akan di umum di ig @pakcikphone ! Pastikan korang support dia ni mmg terbaik!!
Goodluck!!

256πŸ’¬

Another gentleman found in the family , he was the sweetest ! He was there all the time with Me . Dari masa nak bersiap buat makeup check , outfit check sampailah kebawah dia duduk betul betul kat depan and was literally looking at me.
Bukan tu je , He even took my phone and record me during the event. Memang macam-macam shot dia bagi , name it low angle , wide shot , zoom in zoom out , handheld semualah pandai-pandai dia . .

And this pose was actually his idea , " kakak , kakak cepat tangkap gambar pose mcmni " (well hello its suppose to be someone else) . HEHE. But adik... esok besar jangan buat kat semua perempuan ok.
I know he din know i posted this.
But its okay follow his ig @ahmadevvraaloy . Tahun depan dia pahamlah.

108πŸ’¬

Murah gila iPhone dekat @roux.iphone ni 😍❀️follow dorang jual semua original & trusted seller on instagram tau, harga memang gila murah siap 10 freegift untuk customer dorang ! Hurry up do follow @roux.iphone ✨

45πŸ’¬

The best serum only at @maydan.official . .
Nothing to lose to try sebab ia memang bagus . Mengandungi aloe vera , timun & propanediol yang merawat kulit & yang membuatkan your skin smooth as your boyfriend 's pickupline hehe .
El memang pakai hari-hari. & serum ni yang membantu el to maintain outer layer of my skin daripada kering , kasar dan kusam.
.
To shop , go to www.maydan.my

35πŸ’¬

Hi semua, meh tengok video El ni. Feeling2 fresh gitu :) Hehe. Okay, Ell nak bagitahu yang Ell akan berada di Sunway Pyramid pada hari Ahad, 29 October ini. Ada banyak akitiviti menarik yang korang boleh join. Bukan tu je, dengan pembelian RM 60 ke atas, korang boleh dapatkan FREE Exclusie Nanowhite Mist Spray with your engraved name on it.
Jom ramai2 datang! Boleh join Ell main game and nanti Ell kasi autograph sekali. Hehe. Save the date okay! Say #YES if you will be coming :) #nanowhitefresh #knowyourcleanser #fairerandfresher

71πŸ’¬

My full engagement video will be at my YouTube channel : #twinkELtv or you can simple click the link at my bio . Boom πŸ’₯ .
.

Thank you @cstproduction for capturing the moment, you guys are the best ! . .

Sufian & Elfira Engagement (6th Oct 2017)
.
.
Planner: @regalia_weddings
Catering: @empayarbintang
@thepisangcheese , @tanjakcrew
Attire: @rizmanruzaini & @frbluelabel
Makeup : @najeebazami
Jewelries: @habibjewelsofficial
Videographer: @cstproduction
Photographer: @kakifoto_
Gifts: @kensapothecary
PA System: @mrazsound .
Henna : @nanahennadesign .
Bridesmaids attire : @blubelle_official
#untiELtheEAN

83πŸ’¬

Tbh , it isn't the best but i support this kind of event 😊 . *baringgulingsakitperut*

296πŸ’¬

HAHA so gais there you go my tutorial x @alhumairacontemporary inner neck . El janji their inner neck is the best . Tbh , el tak pernah pun jumpa inner neck yang memuaskan but this is the best !! I AM NOT LYING.
Thank you @alhumairacontemporary for sending this over , will upload more tutorials after this sebab dah ada inner neck wuhuuuuuu πŸ€— .
#excusemypronounciation
#shhhhstretcheble πŸ˜‚
#thebestinnerneckever .
.
.
#twinkleTV
#ELinstaAd
#videobyMEAMTH

135πŸ’¬

Tiga generasi . ( i want my mom's skin please )

95πŸ’¬

Solehah wearing @nenggeulis.co head to toe . Love everything about it , super comfy sesuai dengan shoot dekat kampung nih . Mahgaddd

106πŸ’¬

Nuff said , i truly love how @maydan.official works on my skin ! I can see that my skin glowing day by day. Mula-mula macam pakai je as daily serum tapi bila dah masuk dua kotak macam secara tak sengaja rasa macam yes !! Ada perbezaan pada kulit el.
Glowing melampau as you can see , in the video 😍 .

78πŸ’¬

No matter how busy you are, if you really care about the person you love, you will always find time for them.
Time is precious. Time is love. .@solvilettitusmy .
#untiELtheEAN
#TimeisLove
#CityChainMY
#SolvilelTitusMY
.
.

#ElinstAD

206πŸ’¬

Teaser from our official video team @cstproduction . Kalau nak menonton full video , jom follow @cstproduction .
.
.
Sufian & Elfira Engagement (6th Oct 2017)
.
.
Planner: @regalia_weddings
Catering: @empayarbintang
@thepisangcheese , @tanjakcrew
Attire: @rizmanruzaini & @frbluelabel
Makeup : @najeebazami
Jewelries: @habibjewelsofficial
Videographer: @cstproduction
Photographer: @kakifoto_
Gifts: @kensapothecary
PA System: @mrazsound .
Henna : @nanahennadesign .
Bridesmaids attire : @blubelle_official
Bridesmaids shawl : @galeriariani
#untiELtheEAN

194πŸ’¬

Semua yang dalam gambar ini , i love them very much. Thank you for always being there , before the preparation, during & after the engagement day.
MY FAMILY & MY ( future ) IN LAWS .

To abang @ray_johara & abang @haniff_hamzah takde abang abang saya ni tak jalan majlis pada hari tersebut. You guys are the best!! Terima kasih kerana menjadi wakil bagi pihak adik. Jasamu dikenang sampai jannah.
MOH : @ezlisaaloy
Best bridesmaids ever :
@syahierakhamsan @syahirahkasim @belladally @santhawan @ainedruce @nadeahashim .
SEMUA CANTIK-CANTIK PAKAI BAJU DARI @blubelle_official with the best tudung from @galeriariani

Coordinator : kak @jijiezainal mama no 1!! And also abang @jaydeesm , thank you for handling my important guest.
To my best supporters!
@keanlim71 & @hubertwhoi i can't believe that our relationship is more than just a client. Thank you for being part of my special day. Xo!

146πŸ’¬

Do you like my makeup?
Its by my alltime favourite makeup artist , my abang @najeebazami . Takde orang lain yang saya inginkan kecuali my abang yang makeupkan el dari kecik ni . Muah! .
&

I'm so happy that finally i get to wear white henna , sweet & simple design by @nanahennadesign , i like her because she did my henna damn fast . Thumbs up for that

Thank you @nanahennadesign 😘 .
πŸ“Έ : @kakifoto_
#untiELtheEAN

278πŸ’¬

Dan paling saya gembira adalah bila tetamu yang hadir lebih banyak makan dari tangkap gambar. Semua kerana makanan yang sedap-sedap dari @empayarbintang selain daripada staff dia yang rajin membantu sebelum hari preparation and Im not lying , their daging hitam is πŸ‘ŒπŸ» ditambah pulak dengan kari ayam my fav!! ( rindu nak tambah )
It wouldn't complete with great appetizer & dessert dari kakak-kakak sayang . It reminds me of festival makan where i spent most of my time makan dekat booth @tanjakcrew & @thepisangcheese .
Alhamdulillah bukan senang nak gatherkan nachos tersedap didunia ini dan goreng pisang rangup marvellous abad ni untuk berkumpul di hari pertunangan saya
I love you guys!! Xoxo

247πŸ’¬

Having my outfit crafted by @rizmanruzaini on my Engagement day is a dream came true. It's not just because of their state of the art craftsmanship, it's about our relationship together. Me and @rizmanruzaini go way back, we grew up together and I can't be grateful enough to have them beside me. Such a privilege to be dressed up by them for all these years together. Thank you abang!!!
#untiELtheEAN

310πŸ’¬

Alhamdulillah semalam telah selesai satu majlis yang amat bermakna buat kami & keluarga kami . One step closer orang kata , hehe . Walaupun kecil-kecilan yang dipinta @regalia_weddings dont want to disappoint us , they gave "OTT" performance and i was so shocked !
Masa diorang pasang je semua sehari sebelum pertunangan , el masuk rumah terperanjat terus lari naik atas maluuuu. HAHA .
I'm so shy because its breathtakingly beautiful 😍 . Thank you Aliff & team for making this day more memorable.
@regalia_weddings is lit πŸ’₯ #untiELtheEAN

816πŸ’¬

Pinangan diterima πŸ’ .
Give me some space to breathe, i will do appreciation post later , because sooo many people i want to thank to .
Thank you all for coming to E & E Engagement.
#untiELtheEAN .
.
Sufian & Elfira Engagement (6th Oct 2017)
.
.
Planner: @regalia_weddings
Catering: @empayarbintang
@thepisangcheese , @tanjakcrew
Attire: @rizmanruzaini & @frbluelabel
Makeup : @najeebazami
Jewelries: @habibjewelsofficial
Videographer: @cstproduction
Photographer: @kakifoto_
Gifts: @kensapothecary
PA System: @mrazsound .
Henna : @nanahennadesign .
Bridesmaids attire : @blubelle_official
#untiELtheEAN

1,701πŸ’¬

Morning + nervous face but i need to tell you guys that i'll be at De Centrum Mall grand opening !
Jangan lupa datang okay , 8hb october 11 pagi :)

397πŸ’¬

6/10/2017 , Bismillahhirahmanirrahim .
Tiada lain yang ku pinta , semoga dengan doa doa kalian majlis ini mendapat keberkatan oleh Allah SWT , Amin
#hashtagnohashtag . .
E A N & E L
Beautiful artwork by @azemeejohar , @kayuwoods team

694πŸ’¬

I recently found out that this 100% natural botanical oil for pre serum step to make my skin look so amazing! It's totally not true that people with oily skin cannot use face oil. It actually slows down the production of sebum & restore balance to the skin. I'm convinced! Are you? #100percentnatural #botanicaloil #divineyouthoil #loccitanemalaysia
.
.
#ElinstaAD

43πŸ’¬

Destinasi yang lalu team @jelajahmilenia membawa saya ke Mersing , i had so much fun ! Orang mersing sangat supportive , sangat aktif dalam memberikan pendapat dan ceria .
Lusa , el akan berada di Dewan Astaka , UMP Kampus Gambang pukul 10.30pagi-12.15tengahari .

90πŸ’¬

TOMORROW, 5PM

We're having a Meet & Greet at City Chain, KLCC. Can't wait to share some of my favourite picks from the latest Solvil et Titus Interlude Collection!
Join me at City Chain KLCC Lifestyle Store on 5 Oct (Thu) from 5-7pm.

Here’s how you can get invited:
1. Take a photo with your Solvil et Titus timepiece from the Interlude Collection
2. Post it to Instagram and tag @SolviletTitusMY with the #TimeisLoveEL
3. You will get a DM invite if you are one of the lucky 30!

If you don’t have one yet, get yours for 20% off if you flash this post at the store.

See you there!

@SolviletTitusMY #CityChainMY

82πŸ’¬

Crispy pizza beef is one of my favourite among savoury range dekat @hotandrollofficial. Uishhh dia punya mayonnaise cheese all the sauce mixed together with the pepperoni & crispy layer outside. Memang pergh sedap. Kalau lah masa zaman sekolah dulu ada benda ni dah curi curi makan dalam class dah HAHA .

97πŸ’¬

Ya Allah , 😭😭😭😭 .
Thank you abang @kakifoto_ , you're the best. #fan
@opick_tomboati

82πŸ’¬