HAIRUL AZREEN IDRIS

REVIEWS/WORK : hairul.officialmy@gmail.com πŸ”΄Champion Fear Factor Selebriti πŸ‡²πŸ‡Ύ 2013πŸ”΄ πŸ”΄Champion Runningman πŸ‡²πŸ‡Ύ 2016πŸ”΄ πŸ”΄Champion Hari 100Plus πŸ‡²πŸ‡Ύ2017 πŸ”΄

https://youtu.be/fu4XqaQSA9Y/

5,554 posts 2,851,910 followers 688 following

Payah bila penyanyi asal minat suara kami
@kamixramai
#Repost @iskandarprojector
・・・
Saya berada di teratak glam..stadium melawati shah alam.. tengok aksi peminat saya πŸ˜‚ @hairulazreen @acheykintangkintung @raydapdap

15πŸ’¬

Shooting #PolisEvo2 habis pukul 5pagi terus ke Jakel Charity Run For Rohingya
@jakeltextile , haha mata dah rabak, Yusuf lari 5cm tadi πŸ€ͺ
#TheBestNeverRest

66πŸ’¬

Kali ke 2 belakon sama dengan
@errafazira utk filem #PolisEvo2

70πŸ’¬

Loading...

Hai ini kawan saya ermmm apa nak bagi ek nama dia!
Video selepas 3 hari keluar kedai ✊🏻✊🏻✊🏻
#S1000RR2017
#BMWs1000rr2017
@bmwmalaysia

210πŸ’¬

Akhirnya jumpa juga gambar salah satu kerja yg pernah saya buat iaitu kerja cat jalan 2006 🀣
Saya punyalah malu tak nak amik gambar time tu ,takut gf tahu dia lari😜 ,lepas tu menyesal napa la tak amik gambar utk kenangan, maklom la hp nokia 3310 zaman tu , ini pun boss highway kesas saya yg amikkan abg Imran Ihsan
11 tahun dah
#TheBestNeverRest
,
,
Sentiasa respect / buat baik dgn siapa pun korg jumpa & kenal , hargai mereka, ,
,
Ijazah terbaik datangnya dari jalanan, Dari pengalaman bercakap dan bersalaman.

597πŸ’¬

Loading...

#HairulTrainingForNextFilem
I am The Most Complete Fighter In The World
#TheBestNeverRest
#HairulTrainingForFilem

118πŸ’¬

Ish malu la πŸ€ͺ
Nanti adik kahwin InsyaAllah kami sekeluarga datang tp Bujibu nak pakai baju apa ek 🀣
Jadi anak yg selalu happykan mak ayah ok ✊🏻
#Repost @hotfm976
・・・
Pasangan selebriti yang @wanyhasrita suka tengok adalah @hairulazreen dan @haniszalikha
#GengPagiHot #GelakPecahHabis

67πŸ’¬

Loading...

Jom serbu Propa JUMBOSALE βœ–οΈ Karnival Teratak Glam
di STADIUM MALAWATI SHAH ALAM
pada 9 & 10 Disember ini ‼️
@karnivalteratakglam
#karnivalteratakglamJUMBOSALE
#sayajual
#yes
#clearancesale

10πŸ’¬

Hai hensem
#5Dec2017
First bike

162πŸ’¬

Loading...

Thank you kak @ninajuren jaga @theyusufiskandar masa mommy dia tak ada & semalam saya ada kerja , first mak angkat Yusuf yang jaga dia 4/12/2017 today
#YusufSatuTahun6BulanSatuHari
Thank You @_ninajasmine_ 😍

135πŸ’¬

Lagu tdo yang sumbang

103πŸ’¬

Loading...

Saya happy bila mak happy @habsahdesa πŸ™πŸΌ
Sentiasa perlukan doa daripada dia
dengan izin Allah

111πŸ’¬

CAYALAH #TeamLemonLime terima kasih kepada semua peserta yang berjaya aktifkan potensi korang pada #HARI100PLUS sharelah gambar korang dgng hastag #100PLUSAktifkanPotensimu

22πŸ’¬

Record di cipta hanya untuk di pecahkan
#TheBestNeverRest
@my100plus
#hari100plusaktifkanmalaysiaku

35πŸ’¬

Loading...

Alhamdulillah kami juara
Wira @my100plus 2017✊🏻✊🏻✊🏻
,
@hajarnursyahidah
@sharin_ramli

Rezeki Yusuf saya juara lagi,
Dapat hadiah Iphone
Wang tunai
Thank you @my100plus
#GambarBelakangSebelumShootingPolisEvo2
#Hari100PlusAktifkanMalaysiaku
#AktifkanMalaysiaku

56πŸ’¬

My team #LemonLime
Nak gosip kena tutup mic 🀣
@my100plus

22πŸ’¬

Cepat guys! #HARI100PLUS Aktifkan Malaysiaku dah nak mula dah ni. Ramai dah yang ready dengan kami di KL Sports City. Tak sabar dah nak start Inflatable Run yg best giler. Korang macam mana pulak? #100PLUSAktifkanPotensimu

19πŸ’¬

Dah ready belum untuk #HARI100PLUS Aktifkan Malaysiaku? Hari ni tau di KL Sports city. Make sure datang awal untuk join Inflatable run dan jumpa geng geng artis pilihan #100PLUS! yang akan bersaing untuk gelaran Adiwira 100PLUS 2017!
#100PLUSAktifkanPotensimu

22πŸ’¬

Saya bangga dapat jumpa olimpic champ negara @ridzuan.___ ,
Dulu cita2 main taekwondo nak menang sampai Olimpic tapi xde rezeki, wan #RecordDiCiptaHanyaUtkDiPecahkan
The best never rest!
Kekalkan gold medal tu ok✊🏻
@my100plus
@kamixramai

66πŸ’¬

Cantik gambar ni @my100plus
Jumpa esok guys
Tq Ashkun86
#Repost @ashkun86
・・・
Siapakah yg akan jd pemilik
gelaran wira 100 plus?

#HARI100plus
Ahad 3 Dis 2017
KL Sports City
Bukit Jalil KL

PS/: Sorry team original xde dlm gambar ehe πŸ™ πŸ˜…
#HARI100plus
#AktifkanMalaysiaku
#teamberry #teamlemonlime
#teamorange #teamoriginal #mirafilzah #hairulazreen #jannanick

33πŸ’¬

Repost instastory @amiraaothman
#Mawaraf wedding

71πŸ’¬

Kami❌Ramai
Tapi kami kuat πŸ€ͺ
InsyaAllah lepas ni
@ma.lead & @kamixramai
Akan bergabung utk baju geng2 moto akan datang , semalam meeting dgn @jejaka_penyegan boss besar @kamixramai ,
Doakan yg terbaik πŸ™πŸΌ

42πŸ’¬

Happy birthday to mak
Terima kasih besarkan Fendi dgn penuh kasih sayang,
Semoga panjang umur & murah rezeki
Love mak @habsahdesa

40πŸ’¬

Ha tak ramai rasanya yang tau bakat terpendam saya ni.. Buat julung-julung kalinya saya tunjuk depan kamera!
Korang amacam? Kalau ada bakat terpendam tu sertailah Cabaran Aktifkan Potensimu @my100PLUS dan menangi 2 tiket bayaran penuh ke Result Show Asia’s Got Talent di Singapura! Hanya upload gambar/video menunjukkan bakat korang yang terpendam tu. Ada 5 pasang tiket untuk dimenangi.

Layari https://www.facebook.com/my100plus/videos/1908889242460521/ untuk sertai sekarang!

53πŸ’¬