HAIRUL AZREEN IDRIS

REVIEWS/WORK : hairul.officialmy@gmail.com 🔴Champion Fear Factor Selebriti 🇲🇾 2013🔴 🔴Champion Runningman 🇲🇾 2016🔴 🔴Champion Wira 100Plus 🇲🇾2017 🔴

https://youtu.be/fu4XqaQSA9Y/

5,751 posts 2,960,918 followers 747 following

Mak saya dapat jadi jadi tentera!
#KisahBenarSaya
saya mmg nak masuk tentera tapi mak saya tak bagi,
itu sy berangan masa fear factor
saya selalu tabik hormat
guna
#SayaCaptainHairulAzreen
konon2 seorang askar 🤣
hahaha kata2 doa
akhirnya saya di sini

90💬

Kami pelakon filem PASKAL otw Lumut training dgn TLDM hahaha doa kami tak muntah

72💬

Loading...

Terimalah lagu ini utk peminat kami @amynawari

63💬

Lepas raya saya nak buat rambut panjang balik baru #KazumaKiryu

63💬

Dengarkan Fikirkan Zikirkan Dikirkan
salam jumaat

311💬

Loading...

Nak share sikit dulu @haniszalikha yang ngorat saya, saya relax je, tak caya tanya dia

269💬

Hidup kena banyak bersabar
sebab mommy selalu cakap ,
“Lagi Kita Sabar
Lagi Kita Dapat Pahala”

73💬

Loading...

Saya tak sangka @theyusufiskandar minat dgn ikan ! nanti dah besar ikut daddy g mancing laut dalam 🎣
#MyLittleHeroes YB
setiap Rabu pukul 9malam
hanya di Astro Ria!

116💬

Reality show #MyLittleHeroes #YusufBujibu setiap Rabu pukul 9malam di Astro Ria!

20💬

Loading...

Insyaallah saya akan belakon di hollywood atau belakon dgn pelakon hollywood
#Kata2Doa amin
#TheBestNeverRest
#HairulTrainingForFilm
Bukan Senang Impian Jadi Kenyataan 💪

140💬

Muka @toujoursadvanced Keknis 🤣

240💬

Kedai dah buka ,
nak minum apa saya buatkan

600💬

Loading...

Satu nafas

391💬

Hoki

148💬

Loading...

Lagu #YangTerindah 13juta view di Youtube
tahniah @acheykintangkintung

83💬

🎶 Semerah Mawar Merah 🎶

159💬

17 tahun lepas
#Taekwondo

165💬

Perayaan adalah sinonim dengan kegembiraan. Kegembiraan boleh dinikmati dengan pelbagai cara. “Grateful in happiness”

Happy Chinese New Year
Fully shoot on Iphone 💯

Starring @hairulazreen and @agneswei_wei

Behind the scene

@azmwhb @shazwanmisai @zahidibinshafie @syafiqjamalludin @akmalsukor @wanafiqwa @kertasputeh_

40💬

Reality show #MyLittleHeroes #YusufBujibu setiap Rabu pukul 9malam di Astro Ria! Tengok ok nanti Jibu bising!!!

12💬

Thank You @meletop
Saya dah gelap sikit utk filem PASKAL
Dato @awieofficial
@errafazira
@haniszalikha
@theyusufiskandar
@bujibuchempel

57💬

Mungkin Kita Akan Kalah,
Tapi Bukan Kerana Kita Tak Melawan
#AlFatihah

110💬

Kadang2 geram dgn coach gym saya @khairikurd ! dia ingat kita robot ke tak tau penat 🤪
#TheBestNeverRest
@underarmourmy
@my100plus
@nutritiondepotmy
#HairulTrainingForFilm PASKAL

129💬

Korang rasa cukup tak kami datang bertiga malam ni di @meletop ??? ada sesiapa yg kami perlu bawa malam ni?
Reality show #MyLittleHeroes #YusufBujibu setiap Rabu pukul 9malam di Astro Ria!

682💬

Happy birthday @bujibuchempel yang ke 3 , semalam di sambut dgn meriah maklom lah Bujibu jadi duta #FancyFeastxBujibu sekarang Alhamdulillah,
guys jgn lupa malam esok Ep3
Reality show #MyLittleHeroes #YusufBujibu setiap Rabu pukul 9malam di Astro Ria!

92💬