HAIRUL AZREEN IDRIS

REVIEWS/WORK : hairul.officialmy@gmail.com πŸ”΄Champion Fear Factor Selebriti Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ 2013 πŸ”΄ Champion RunningMan Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ2016

https://youtu.be/fu4XqaQSA9Y/

5,441 posts 2,759,929 followers 657 following

Hari ni lu dgn gua musuh @kasisengatbiz
Filem
#PolisEvo2
Hari ke 11 shooting

10πŸ’¬

#HairulTrainingForFilem
Saya cuba !
#TheBestNeverRest

127πŸ’¬

The Best Never Rest

24πŸ’¬

@bujibuchempel
1 Juta followers

85πŸ’¬

Glowing pulak muka kau @acheykintangkintung ,
Wei tu @toujoursadvanced ko jgn buat mcm minum air tau!
24jam sedut hahahha

50πŸ’¬

Perut tahun lepas
Sama dgn @bujibuchempel ,
Tangan halus bak tiang bendera
Soalan!!!
Berapa berat @bujibuchempel skrg ???

260πŸ’¬

Setelah 6 bulan kami training senjata, Sekarang tiba masa utk beraksi
2nd day shooting
Filem action
#PolisEvo2
#LelakiKacakBerkasutPutih 🀣

38πŸ’¬

Walau sesibuk macam mana pun saya dengan family dan kerja tapi yang paling penting kenalar pandai balance aktiviti harian kita. #Aktifkanpotensimu #100PLUS

33πŸ’¬

2nd day shooting
FILEM
#PolisEvo2

60πŸ’¬

My Team UKAP
Unit Khas Anti Pengganas
First day
Filem #PolisEvo2
Malaysia , Singapore & Indonesia

44πŸ’¬

Hahhaa respect @hafizh_syahrin
Lari hahahahah
,
#Repost @kamixramai
・・・
-
Tahniah !!!! Tahniah!!!
@hafizh_syahrin @hafizh_syahrin
Pelumba MotoGP kategori Moto2
Hafizh Syahrin (55) untuk 2nd podium
di tempat ke3 di Jepun...
mengharumkan nama negara sekali lagi...
Part celebrations pakai air β€œChampagne” tu terbaik.Beliau lari dari terkena..Salute!!!!πŸŽ‰ Adam Norrodin (7)..Jatuh waktu berada dikedudukan No6..Never Give Up..πŸ’ͺ -
#Hs55
#HafizhSyahrin
#TwinRingMotegi
#MotoGP
#Moto2
#MalaysianRider
#KamiXramai

25πŸ’¬

Mana tau kalau ada org nak shot filem tembak2 ,
Kita dah ada basic 🀣
First day
The Best Never Rest
Sifu @jai_6960

38πŸ’¬

Bila @jozlynnhanania dengar di radio Malaysia

65πŸ’¬

John Week First day
Nak masuk IPSC
Saya budak baru
With @jozlynnhanania

56πŸ’¬

@bujibuchempel !!!

106πŸ’¬

Rindu @theyusufiskandar
#YusufTrainingForFilem juga ke haha

116πŸ’¬

Tarikh lahir siapa tu πŸ€—
@haniszalikha
9/10
Hari ke 4

266πŸ’¬

Terima kasih mak jagakan @theyusufiskandar utk kami,
First time Yusuf seharian tanpa kami berdua, selalunya kalau sy kerja Hanis jaga, Hanis kerja sy jaga, lepas sy kerja Hanis jaga, Hanis kerja sy jaga,
Begitu la gilir2 sampai abg Ramli *#*^** hahaha

139πŸ’¬

Happy besday to @onesofazr semoga panjang umur & murah rezeki,

16πŸ’¬

Injured
Kena stop gym

108πŸ’¬

Thank you my brother & adik @jozlynnhanania dtg tgok isteri saya, setiap kali di antara kami masuk ke hospital dorg tak pernah miss melawat πŸ™πŸ»

144πŸ’¬

Sorry team @ma.lead saya tak dapat pergi family first nanti balik kita main golf ok

20πŸ’¬

Sayalah nurse @haniszalikha

243πŸ’¬

Opah cakap anak daddy baik, tak nangis pun tidur smlm masa tak ada mommy n daddy,
Terima kasih Mak Abah jaga hero kami, rasanya hari ini belum boleh keluar lagi Hanis, kena stay 3/4 hari lagi
@theyusufiskandar

153πŸ’¬

Besday girl masuk hospital 😒
GWS @haniszalikha

598πŸ’¬

Thank you team buat keknis happy ,

27πŸ’¬

Mood setiap pagi isnin

162πŸ’¬

Hari ni tarikh yg saya tak akan lupa, sebab ia sama dgn hantaran nikah kami , 9/10/90 sempena dgn kelahiran isteri tercinta! Terima kasih kerana sentiasa ada dgn saya dr saya pakai iswara, terima kasih sebab jaga makann diet saya, terima kasih jadi ibu yg baik utk Yusuf, nak tulis panjang2 malu πŸ˜‹
Selamat hari lahir my love,
@haniszalikha
Cantik tak i edit gambar ni 😍

537πŸ’¬

My team @felcrafc.official
Doa masuk ke final πŸ™πŸ»
#PialaFAM

42πŸ’¬