Hanis Zalikha

Sebut yang baik kerana kata-kata kita adalah doa yang melantun πŸ€— @cakenis @shadedough @toujoursadvanced

http://www.toujours.com.my/

6,590 posts 4,037,194 followers 526 following

Saja buat Daddy rindu 🌝 Kerja elok-elok ya we love you!

236πŸ’¬

Our mom is trying something new today. Her own cooking channel. Us kids gathered to make it happen, the set up, lighting, script & editing. When I am grey and old, and wanna try something new, current but foreign, I hope my kids could support me like this πŸ˜‚

46πŸ’¬

#BujiGang tshirt adult & kids available at @ma.lead (‭012 900 7015‬).

107πŸ’¬

Loading...

After we reintroduced the baby cot as a ballpit, Yusuf grew to loveee his cot. Pastu terus kami cecepat turunkan balik satu side dan ajar dia tidur di katil sendiri. Selagi perasaan love tuh masih kuat lol goodnight gais

198πŸ’¬

Tisya & Yusuf. Tisya ni lah yang perkenalkan Robocar Poli kat Yusuf!!! πŸ™ƒπŸ™ƒπŸ™ƒ

133πŸ’¬

Cium Yusuf for completing the horse ride 🐎 #MyLittleHeroes #YusufBujibu

51πŸ’¬

Loading...

Look at youuuuu @theyusufiskandar :’) This is my favourite picture ever.
/
Photo by @mohdaniisismail

112πŸ’¬

Kesian Bonita ada orang kata dia kuda padi kat gambar tadi. Takpe maksudnya awet muda k k k hugs

60πŸ’¬

Cuba teka Yusuf naik tak kuda @bujibuchempel

132πŸ’¬

Loading...

YAYYY DAPAT NAIK KUDA THANKS @theyusufiskandar @bujibuchempel πŸ˜‚ I love your reality show very much!!! #MyLittleHeroes #YusufBujibu 9pm Astro Ria kejap lagiiii

73πŸ’¬

Bila terdengar lagu Baby. Pastu suara Luda tuh tergarau πŸ˜‚

90πŸ’¬

Sentiasa.

0πŸ’¬

Loading...

Tak sangka Yusuf camni bila bawak pergi aquaria. Tak sabar nak bawak gi zoo pulak 🌝 @theyusufiskandar @bujibuchempel #MyLittleHeroes

45πŸ’¬

Tolong Mommy Daddy kemas wardrobe :’) @theyusufiskandar

333πŸ’¬

Nak kemas rumah tapi terstuck kat sini 😭😍

146πŸ’¬

Loading...

Funtime with cousins πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ» (funtime = eating muruku)

67πŸ’¬

Teman each other sampai bila-bila okay

417πŸ’¬

Alaaaaaa Keknis kat Istana Budaya, tak dapat tengok sama-sama malam ni. Tolong tengokkan okay kejap lagi 9pm Astro Ria!!! #MyLittleHeroes #YusufBujibu @theyusufiskandar @bujibuchempel @my.ebu . KEMAIN BIRTHDAY TIGA HARI TIGA MALAM 😩

124πŸ’¬

Loading...

Tak sabar malam ni #OlaBolaMusical

29πŸ’¬

Satu keluarga.
/
Reality show #MyLittleHeroes #YusufBujibu malam ni Rabu pukul 9malam di Astro Ria!

94πŸ’¬

Sebok nak buat choo choo dia. Kitalah kena tolong angkut yang berat2 tu. Happy sangat muka tu eee @theyusufiskandar . Choo choo is πŸš‚

171πŸ’¬

The new Lush! I am so in love with Gading from Cakenis Kuala Lumpur, we had to have the same tone for Lush satin series. So Cakenisans, meet Bride from Lush Satin Series. #BrideLush #ComingSoon #BestAwningEverrr #IWouldGetMarriedInThis @cakenis

106πŸ’¬

Tengok ni orang mintak dia decorkan birthday someone special, dia pergi suruh someone special tuh tolong! Eeeergh suami siapa nihhh. Anyway setiap tahun kami memang celebrate birthday Bujibu secara kecil dan intim, tahun ni tak terkecuali, walaupun dah pumpam meriah semalam candy buffet photobooth lengkap. Sambutan kecil dan intim tetap ada, episod esok boleh tengok dalam reality show #MyLittleHeroes #YusufBujibu setiap Rabu pukul 9malam di Astro Ria! @bujibuchempel @theyusufiskandar @my.ebu #Episode3

23πŸ’¬

I am bursting with pride and joy. Hari ini Bujibu diberi penghormatan menjadi duta untuk produk β€˜gourmet food’ kucing iaitu Fancy Feast. Bujibu sedari kecil memang dimewahkan dan dimanjakan, jadi birthday Bujibu yang ketiga, kami sekeluarga ingin berkongsi buat kucing-kucing di pusat perlindungan untuk merasa β€˜gourmet food’ kegemaran Bujibu. Terima kasih Fancy Feast & SPCA kerana menjadikan majlis ini amat bermakna. Paling manis sekali, melihat Yusuf semangat sangat sangat nak bagi kucing-kucing di pusat perlindungan tuh makan. Dia siap tolak-tolak mangkuk tuh ke arah kucing sambil kata β€œnah, nah”. Pastu sibuk nak tuang lagi banyak-banyak. I feel like Bujibu has taught you so much, Yusuf. He has taught you love & kindness. He has made you such a caring little man. To top it off, all these are being documented in #MyLittleHeroes #YusufBujibu (Astro Ria) for us to look back together one day. You two are such blessings for our little family. @hairulazreen @bujibuchempel @theyusufiskandar

207πŸ’¬

Supporting our son @bujibuchempel on his big day. So surreal πŸ˜‚ We even made a special tshirt punyalah bangga atas pencapaian hidup beliau lol love u
/
#BujibuJadiDuta #What #IKnow #BujiGang #BujibuXFancyFeast #CatGourmetFood

141πŸ’¬

Sebab anak kita, kita rasa cute sangatlah korek hidung, lari-lari anak punggung gegor tu.

635πŸ’¬

Sebelum β€œI don’t want to friend”.

55πŸ’¬

Alahai thank you for this @mohdaniisismail !!!

110πŸ’¬

😹 see you later for #MyLittleHeroes #YusufBujibu 9pm kejap lagi Astro Ria @bujibuchempel @theyusufiskandar

94πŸ’¬

Bujibu baca doa makan dalam hati ke tu
.
Setiap Rabu | 9pm | Astro Ria & Ria Hd
#MyLittleHeroes #YusufBujibu #eBu @my.ebu

31πŸ’¬