Si Penglipur Lara

Lara Alanaβ„’ Ahmad Awaluddin. πŸ’Ÿ Yakult Malaysia πŸ’Ÿ Dutch Lady NutriPlan πŸ’Ÿ Johnson & Johnson Milk πŸ“§ raihana.schawal@gmail.com

http://www.schawal.com/

5,710 posts 3,093,397 followers 14 following

From head to toe except for the cheese are from @mothercaremalaysia 🀣

272πŸ’¬

Makaaaaaan je.

234πŸ’¬

Sunday funday

267πŸ’¬

Loading...

Bila dah nak masuk Maghrib, tapi Daddy kita tak balik balik lagi.. 🀣

166πŸ’¬

Alif, ba, ta..

188πŸ’¬

Amacam? Terpikat tak dengan penampilan terbaru sisthuuuur? 😁

416πŸ’¬

Loading...

#LAootd in Ralph Lauren all the way from London. Thank you fairy godmother, Mama Put @puteri_azureen 🀣 next time kena beli size 6 tahun kot sebab ni 5 tahun punya pun dah ngam ngam je Lara pakai..

154πŸ’¬

Snacking.

891πŸ’¬

Buat yang tengah cari baju-baju Kanak Kanak & orang dewasa, cuba skodeng kedai @schawalstore dekat Jakel Mall KL. Ada banyak new arrival dengan harga yang menarik. Kalau susah nak datang, beli je online di www.schawal.com πŸ˜‰ (tekan link di Bio)

30πŸ’¬

Loading...

Give a girl the right dress and shoes and she can conquer the world @mothercaremalaysia #LAootd

244πŸ’¬

Rise and Shine! #schawalara

97πŸ’¬

Bawak lah pi mana pun Mommy, Ice cream ni tetap kena masuk dalam mulut sis.

78πŸ’¬

Loading...
Loading...

Bila bapak kita layan kan perangai πŸ’ kita.. 🀣

49πŸ’¬

Sorry la sibuk sikit bawak anak jalan jalan makan angin..

64πŸ’¬

Loading...

Still nak cari playground jugak..

81πŸ’¬

I'm looking for my playground. πŸ™„

106πŸ’¬

Hish sejuknyaaaaa!

72πŸ’¬

Princess Letitgo.

354πŸ’¬

Ehem ehem. πŸ˜‰

120πŸ’¬

Siapa faham? 🀣

115πŸ’¬

Oh well, I've met my prince in Tokyo Disneyland! Thank you so much Hamada San @hamariver0528 for these amazing 3 years with @yakultmalaysia and Thank you team @yakultmalaysia for treating us like a family. All the best for 2018! #arigatouYakult #sayonarayakult #everyoneeveryday

49πŸ’¬

Ha yang ni Parade takde dapat bayaran!

157πŸ’¬

Hello Mickey & Minie!

34πŸ’¬

Hey princesses!

31πŸ’¬

Disney Parade sejuk2 ni..

51πŸ’¬

LYFE.

31πŸ’¬