nadhirahnordin

72 posts 4,286 followers 1,973 following

0šŸ’¬

Aku tengah cari kumbang ni, korang okay tak?

10šŸ’¬

0šŸ’¬

6šŸ’¬

0šŸ’¬

I cant choose.

0šŸ’¬

0šŸ’¬

0šŸ’¬

0šŸ’¬

0šŸ’¬

0šŸ’¬

1šŸ’¬

0šŸ’¬

0šŸ’¬

Happy Birthday Syifa šŸ˜˜

1šŸ’¬

0šŸ’¬

2šŸ’¬

So, ni la rahsia IāœØ Sebenarnya i kena paksa consume dgn my sister @dee_perlashine_jb sebab muka i teruk nak mamp**. Mak i pon marah sebab tak jaga muka šŸ˜‚ At first i tak makan sebab i tak reti telan pil besar. End up i campur serbuk dapat air susu coklat. I happy muka i dah okay daripada dulu. Crush ada keluar pon i tak sudi ahahahahahaha tapi end up keluar je šŸ˜ cuma tak confident and pakai makeup tebal muahahahahah.
.
.
Okay siapa nak order bolehlah order kat @dee_perlashine_jb . Order dengan my sister dapat free gift banyak. Order dgn hq..... hm ada la freegift tapi tak berlambak macam my sister bagi hahahahaha okay dah! #dyysuruhtry

0šŸ’¬

2šŸ’¬

0šŸ’¬

0šŸ’¬

8šŸ’¬

Padu

0šŸ’¬

āœØ

1šŸ’¬

Short road trip with bbg šŸ’–

0šŸ’¬

0šŸ’¬

āœØ

2šŸ’¬

Thanks šŸ’– #oneandonly #ilovemyself #wangi #loneranger

6šŸ’¬

0šŸ’¬

Pipi sebesar pau ā˜¹ļø

10šŸ’¬