Nadzirah Fozi

πŸ‡²πŸ‡Ύ

179 posts 1,100 followers 790 following

Hope to win this baby! πŸ’•πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»β™₯️ @minilabeauty @makeupby.miyya

0πŸ’¬

Macam biasa lah belakang langsir, mana lagi πŸ™ˆπŸ˜‚

10πŸ’¬

Cheer up and never lose faith, tomorrow will be a better day 🌷🌷

3πŸ’¬

Saja throwback hehehe πŸ™ˆπŸ™ˆβ˜ΊοΈβ˜ΊοΈ

5πŸ’¬

Too tired putting up with everyone's πŸ’© and the least you can do is just smile and act cool like nothing happen (cz nobody knows whats deep inside)

16πŸ’¬

Not your fav hahaha #tb

6πŸ’¬

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Maaf kalau ada salah dan silap kepada sesiapa yang mengenali diri saya, semoga dirahmati Allah selalu. Have a wonderful Eid guys! Salam kosong kosong #eidmubarak #teamtakdakampung #taksamahijauhahaha

6πŸ’¬

Through ups and downs. Thank you for everything. Mintak halal semuanya, mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki. Thank you for accepting me the way i am, for not being perfect, for being bangang sometimes and for everything. Sorry kalau ada terbuat salah, termarah, moody tak tentu pasal (blame the freaking hormone). Dont know how to survive university life without you girls. Thank you for being my classmate groupmate and soulmate till the end. Thank you so much for the past couple of years and im gonna miss you. See you girls later! P/s: sekarang tak rindu pun
#appreciationpost #butoutofideanaktulisapa #officiallyunemployed

10πŸ’¬

Last class of degree life with fav lecturer (supervisor as well πŸ™ˆ). Eventhough some of them were missing, im gonna miss every single person in this class and i love you guys so much. To those yg tkda dalam gmbar, awak semua di hati sayaaaa. Hehehehe πŸ˜† Good luck in your future endeavors πŸ˜˜πŸ˜ŠπŸ™πŸΌπŸŒΈπŸ’•πŸŒ· jangan lupa saya please, si penggelak paling kuat and suka buat kecoh dalam kelas...sorry. Haaa sedihnyaaa 😭😭😭 (nangis dalam hati nak tulis caption ni 😭) #roadtograduation #sedihgila

10πŸ’¬

A night to remember 🌸🌸🌸(cliche caption i could think of right now πŸ˜‚)

0πŸ’¬

Group mate since 2015. Soulmate till forever 🌸🌷🌷 (Mak dia bagi makan apa tinggi sangat ni 😭😭😭😭) #pregraduationdinner

3πŸ’¬

Pre Graduation Dinner with my dear classmates πŸ’•πŸ’•πŸ’• #pregraduationdinner #civilengineering #K1S3

6πŸ’¬

Teaser dulu. Esok baru spam. Had a great night thank you semuaaaa 😘😘😘

3πŸ’¬

You're irreplaceable ✨✨ You're one of the most incredible woman I ever known. May Allah grant you the highest level of Jannah. I love you so much πŸ’•πŸ’•πŸ’• Happy Mother's Day Ma 😘

0πŸ’¬

Lama tak post gambar. Bila post je mesti related dengan makanan πŸ˜‚πŸ˜‚

3πŸ’¬

Sebarkan kasih sayang untuk kamu kamu kamu dan kamu semuaaaa. Thank you sebab sanggup plan sampai jadi πŸ’•πŸ’•πŸ’• #K1S3girls #roadtograduation

22πŸ’¬

Thank you baby girlzzzz! So freakin blessed to have you girls in my lifeee (cewaahh!) Semoga anda anda semua pun makin cantik murah rezeki panjang umur jumpa jodoh cepat cepat! Hehehehe sayang ngat ngatπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’•πŸ’•
Tak sabar recycle cake, confetti ngan topi birthday πŸ˜‚πŸ’•πŸŽˆπŸŽˆπŸŽˆπŸŽπŸŽπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‚πŸŽ‚ P/s:Terkejut tau tengah tidur nyenyak mcm sleepinng beauty ada bunyi annoying tiup tiup tu. Hahaha tapi ingatkan aku je tidur, ramai je lagi yg tengah tidur tp dikejutkan oleh masterplan @hafizahambali sbb tu semua muka bengkak tu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Sorry sapa sapa yg kena crop tu πŸ˜‚πŸ˜‚ #sweet19 #roadtograduation #salahhashtag #thankyoubabygirls #iloveyou #thankyouaimanpijaπŸ’• #thankyoujasmasmidahanachenabpain😘😘😘

14πŸ’¬

Officially 20 πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #throwback

5πŸ’¬

Wedding πŸ€΅πŸ»πŸ’•πŸ‘°πŸ»

3πŸ’¬

With kakak cantik @arinashaari yang selalu gossip sama sama. Since 2012 and counting πŸ’•πŸ’•πŸ’•

1πŸ’¬

A lot of things to catch up but still tak habis πŸ˜‚ btw semua dah nak kahwin dah aku je yang... hmmm nevermind haha πŸ˜‚ thank you for yesterday ☺️

0πŸ’¬