r.azura

Call my manager Juanz for any event :0162383859

2,361 posts 320,372 followers 588 following

Its a Wrap! Projek Theme Park 2018 🎒🎑, Xie Xie to @chinaairlines.tw Business Class team because your amazing hospitality .. 5🌟🌟🌟🌟🌟 service. Apa yg bestnya untuk Muslim , xperlu risau atau pun was was sbb mereka memyediakan makanan halal. So boleh makan tanpa was was nak.
#primadona #mademmuahmuahπŸ’‹ #seriseramπŸ‘» #makbanangπŸ‘΅
#projekthemepark #projekthemepark2018 #chinaairlines #taiwantourism #leofoovillage #shutterspeak #okbaii #nampakkkπŸ‘€

2πŸ’¬

Laju.. lajuu.... buai la lajuuu..... πŸ§šβ€β™€οΈ mana nii.. putera mak xsampai sampai. jenohh mak nyanyii nakkk

43πŸ’¬

Loading...

Selamat Pagi Duniaakuu🌏 and assalamualaikum cintaku! Siapakah cintaku?? certeka certekaa... Pada yg sedang bercinta dn dah bercinta. hargailah pasangan masing masing.. bawala cinta anda semua kesyorgaa.. pada yg masih sendirian. Mak doakan anak anak mak dpt pasangan ya nak..... Mak Minah jugakk yg sendirian.. #sedyatiayam #
#projekthemepark #projekthemepark2018 #chinaairlines #taiwantourism #leofoovillage #shutterspeak #primadona #mademmuahmuahπŸ’‹ #seriseramπŸ‘» #makbanangπŸ‘΅ #okbaii #nampaktak

13πŸ’¬

S A L T 🌬️
Meniti Usia emass β€œ25tahun” wahh feefeling muda.... walauponnn mak dah bongkok 3 nakk..... mak gagahkan jugaaa nak mencari rezeki .. demi anak anak mak banang.. Korang semuaa doa kan mak sihat yaa nakk.. semoga korang korang sihat dn dimurahkan rejeki nakkk
Nanti Projek Theme Park 2018 #leofoovillagethemepark #taiwan #primadona #makbanangπŸ‘΅ #seriseramπŸ‘» #mademmuahmuahπŸ’‹ @ra_vengers #kasiupberkalikali #okbaii #nampakkk

33πŸ’¬

Loading...

Disebalik PintuπŸšͺ β€œProjek Theme Park πŸŽ‘πŸŽ’β€ Pintu dia mmg kelass .. Mak sukaa nak pintuu mcm ni.. nanti balik msia mak nk buat pintu mcm ni .. πŸ€£πŸ’ƒ #projekthemepark2018 #expeRIAance #primadona#astro #taiwan #leefoovillagethemepark #ravengers @ra_vengers #okbaii #nampakkk

31πŸ’¬

β€œProjekThemeParkπŸŽ‘πŸŽ’β€ Sejak tersingkir dari GV ni soree mak makin sedapp nakk.. tambah tambah lagi cuaca sejokk mcm ni. sedapp ke idokkkk .. mak rasa mcm salomaaa .. salomaa bistrooo je nakkk #projekthemepark2018 #experRIAnce#taiwan#leefoothemepark #primadona #rajaazura #mademmuahmuahπŸ’‹ #seriseramπŸ‘» #makbanangπŸ‘΅ #ravengers @ra_vengers #okbaii #nampakkkπŸ‘€

18πŸ’¬

β€œKisah Disebalik Selimut PutihπŸŒ«οΈβ€
alamakk ehhh... malasnya mak nk bangun nak...kerja kerja kerjaa. bila nk habis ni?? Jom tidoq balikk , kalau nak nak semua nak kuruih. tidoq mcm ju naa. .... sejokkk β„οΈπŸŒ¬οΈSelamat pagi duniaakuuu dn syg syg ku.. #projekthemepark2018 #expeRIAance #primadona #mademmuahmuahπŸ’‹ #makbanangπŸ‘΅ #seriseramπŸ‘» #okbaiii #nampakkk

25πŸ’¬

Loading...

β€œK.EπŸ’ƒKemana ?” Tunggukan projek theme park🎒🎑 mak dgn jejaka hidaman... thank you astro team @astromalaysia @annasalina_ @safwannazri
#projekthemepark2018 #expeRIAnce #primadona #makbanangπŸ‘΅ #seriseramπŸ‘» #mademmuahmuahπŸ’‹ #okbaii #nampakkkπŸ‘€

10πŸ’¬

Sejokkkkk❄️.... Korang xsejokk ke uolss.. ? Mak banang rasa sejokk sampi ke tulang nakk.. πŸŒ¬οΈβ›„οΈβ„οΈ , Mak rasa malaysia kini dah mcm kt melbonn... mak terus nk pi beli baju sejok buat tidur malam..fefeeling new york .. mak kan orang kampong nak... kt pilah pun dah 13Degreee celciuss .. #winterinmalaysia #feefelingnewzealand#primadonna #makbanangπŸ‘΅ #seriseramπŸ‘» #mademmuahmuahπŸ’‹ #okbaiii #nampakkkπŸ‘€

43πŸ’¬

Cheritera ... sirih pulang ke gagang.. rindu dgn gundik diraja.. siapa? Cari sndiri..siapa kata kakak xpayung.. #PayungMahkota.. hampir 10abad xkembali ke istana angkasa.. #rtm #selamatpagimalaysiatv1 semuanya cerita #Sulit by @amanaziz @zam1075 @ismailadnan90 @haniehamid #nampakkkπŸ‘€ #okbaii

12πŸ’¬

Loading...

Cheritera" SEBALIK Tabir Pulut Kuning naik kan Seram πŸ‘»"@kedaporkingπŸ‘‘
Hi uolss.... memalam mcm ni , hujan hujan renyai... seri dah hilang seramm.. sejak masuk 2018 byk benoo hantu setan yg mengacau seri.. jadi ini pulot nk menghalau hantu setan.. nyah kau dari sini.. tunggu nanti seri naikan seram... πŸ‘» #SeriseramπŸ‘» #mademmuahmuahπŸ’‹ #makbanangπŸ‘΅ #Primadona #kasiUPberkalikali #okbaii #nampakkkπŸ‘€

30πŸ’¬

Cheritera 2018 ...
Kuatkan Aku Ya Allah masih banyak lagi tanggungjawapku...😌 berikanlah aku kekuatan..semangat dn kesihatan yg baik semoga dipermudahkan segala urusan dunia dan ahkirat insyaallah amin
#doa #restuibubapa #miaajiqaqim #dimurahkanrezeki #thankyouallah #ilovemyfamily❀️ #fitghter #okbaii

56πŸ’¬

Cheritera "Hadiah Ulang tahun ayahnda..72thn" 2018
Alhamdulillah syukur kehadrat allah s.w.t
Kami masih lagi utuh bersama ..kebahagian itu bukan turun dari langit ..tapi perjuangan yg ikhlas seteru dgn hati.. semoga allah panjangkan usia sihat murahkan rezeki dapatlah sekiranya ayahnda dn bondaku melihat cucucucunda berjaya dunia dn ahkirat..
Walaupun banyak dugaan dn rintangan insyallah allah tidak mungkir janji..mana yg jauh diseru dgn doa ...restu makin dekat tanpa sedar ...semoga kita semua dirahmati allah swt. SELAMAT HARI JADI ABAH 😘
#doa #ilovemyfamily❀️ #thankyouallah #hatimaubaik #nampakkkπŸ‘€ #okbaiiii

26πŸ’¬

Loading...

πŸ’‹Bibir Mak BanangπŸ‘΅ Mekar Bak DelimaπŸ’‹
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Mak BanangπŸ‘΅ : Mak nak share pasal lipstic matte πŸ’„dari @sonreicosmetic mmg sgt bagus sbb dia adalah β€œMESRA WUDHUK” πŸ§•sbb bila kita nk solat , ianya mudah ditanggalkan.. Macam mak ni dah tuaa ya nakk. Bila nk solat πŸ§•je jenohh nk lap bibir πŸ‘„mak nak. Jadi Mak banang dah jatuh cinta❀️.. yg lagi menariknya ianya mengunakan bahan semula jadi🌱 dapat melembab kan bibir kita.. Anak anak mak boleh cuba sbb ada 6 colour yg gigil kau tgk nakk. Boleh pergi ke Insta @sonreicosmetic atau FB : sonreicosmeticmy untuk dapatkn semua warna yg cantik ni. Cantik ke idok bibirπŸ‘„ mak nakk ?? πŸ’ƒ

#sonreicosmetic #lipstickπŸ’„ #primrose #zinia #blossom #lilac #ester #sonrei #lipstickviral #mesrawuduk #halal #rajaazura #makbanangπŸ‘΅ #mademmuahmuahπŸ’‹ #seriseramπŸ‘» #primadona πŸ‘»#okbaii #nampakk #beyoubebeautiful

6πŸ’¬

β€œGossip Madem MuahmuahπŸ’‹β€
Wahh dengaqq cherita Seri SeramπŸ‘» dah jadi make up artis dgn product letopp.. Product apa tu?? madem tengok mcm suwittt jee.
________________________________________
Seri Seram πŸ‘»: Haa sejak serii seramm tersingkir GV, Seri buat part time job, conteng muka org..πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ¨ , Seri nk share cikit pasal product ni mmg bagus sbb menguna bahan bahan semula jadi dn yg bestnya mesra wudhuk serta halal... Sekarang seri buat Demo dekat muka pengasas Sonrei Cosmetic. @siti_mohideen @sonreicosmetic ... sesiapa perlu khidmat seri boleh PM manager seri seramπŸ‘» @juanz_wan
boleh cuba sbb .. mmg best product ni insta : @sonreicosmetic
#lipsticviral #sonreicosmetic #sonreicosmeticmy #lipmatteπŸ’‹#beyoubebeautiful #primadona #mademmuahmuahπŸ’‹ #seriseramπŸ‘» #makbanangπŸ‘΅ #kasiupberkalikali #okbaii #nampakk

15πŸ’¬

Cheritera 1st Jan 2018πŸ“œ
Selamat tahun baru pada semuaaaa cucu cucu nenekk.. hari ni korang semuaa cuti cuu.. Nenek banangπŸ‘΅ kena kerja cuu. katanya dpt double payment.. nenek layan jela cu. cari duitt.. duit nenek dah habiss bayoo buku sekolah anak anak πŸ‘©β€πŸ’ΌπŸ‘¨β€πŸ’ΌπŸ‘¨β€πŸ’»nenek.. Semoga tahun 2018 menjadikan lebih baik . insyallah πŸ™πŸ™πŸ™ #primadona #makbanangπŸ‘΅ #seriseramπŸ‘» #mademmuahmuahπŸ’‹ #kasiupberkalikali #okbaii #nampakk

14πŸ’¬

Loading...

Cheritera Tahun baru2018... πŸŽŠπŸŽ‰
#throback 2017 kami sekeluarga dimakkah almukaramah syukur... Bersama anaknda #miaajiqaqim Terasa pantas waktu berlalu .. Semoga 2018 pembuka segala kebaikkan rezeki kesihatan yg baik atas apa saja urusan dunia dn ahkirat.. Dn segala amal kbajikan yg dibuat diberkati allah swt.
Jadi insyallah jgn diulang kesilapan yg lalu.. Jadi pengalaman hidup pendek kata .. Selagi belum tutup Mata πŸ‘€ kerja kerja kerja.... Semoga allah swt merahmati kaum keluarga kita semua Insyallah amin #ilovemyfamily❀️ #istanakasihsayang #kedaporkingπŸ‘‘ #nampakkkπŸ‘€ #okbaii @ra_vengers

22πŸ’¬

Cheritera primadona diistanakasihsayang
Menjahit memasak mengosok membasuh
Mengemas pendek cheritera semua nya M.. Esok semua akan check in hostel #backtoschool jadi..inilah tugasan yg bernama IBU... Semoga tahun baru ini kita dilimpahankan rezeki sihat walalfiati.. Unt meneruskan kehidupan #amanahallah anak2 kita semua menjadi anak yg soleh dn soleha... Inilah2 percutian tahun baru makbanang .. #istanakasihsayang #ilovemyfamily❀️ #happynewyear2018 πŸ’ͺπŸ‘πŸ’–πŸŽ‰πŸŽŠ

19πŸ’¬

Cheritera menu #kedaporkingπŸ‘‘
Masak daging naik lemak sudahh 😠
Sambal sotong hati kering 😑
Maaf ya dah santap dgn anaknda baru I posss πŸ˜‰ uolls ada idea masak esok Ok my lov ❀️
#istanakasihsayang #Primadona #nampakkkπŸ‘€ #okbaii
@ra_vengers

18πŸ’¬

Cheritera 10001mlm tak habis 😩
#miaajiqaqim anaknda pewaris tahtaπŸ‘‘ #istanakasihsayang πŸ’’akan diserahkan kpd anaknda tercinta maka bermulalah cheritera mengikut acuan sprt Mana yg dikehendaki oleh πŸ‘ΈRaja Dewi Bencana keluarga bermula
Untuk Menuntut bela.... Nampakkk nya sudah merepek niii 😑 selamat menonton πŸ˜„
#rasquad @ra_vengers @miaweyh_ @megat.ara @trasix_official #stunt #parkour #freerunning #tracer #trasix #ara #flip #jumpstreet #okbaii #nampakkkπŸ‘€

4πŸ’¬

Cheritera 😴 + laporrrr
Balik korjeeee #seramcelebrity seremm tak tengok sriiiseram 😩
Nuniteee semuaaa #nampakkkπŸ‘€ #okbaiiii

90πŸ’¬

πŸ‘‘Cheritera Bagsawan
Mlm ni bawa anaknda mengenali cheritera, Rindu mak banang nak berlakon teater bangsawan #hikayatseribusatumalam @norzizizulkifli #TeaterBangsawanSeribuSatuMalam #uitmshahalam #1001malam #bangsawanhikayatseribusatumalam

25πŸ’¬

Mak BanangπŸ‘΅ : Mak nak ucapkan terima kasih pada semua menyokong sepanjang GVdan tidak berhenti ucapkan dn doakan yg terbaik untuk mak nak.. Terima kasih pada team @gegarvaganzaofficial @astromalaysia @ra_vengers @cikgushafi @alamwakaka , @suzana_mahfodz @arymuzamer @wathiqjewelry @dwenraha @hazelhisham @juanz_wan @rosesuciali dn semua yg berada dibelakang mak nak..Mak sayang korang semuaa ketat ketattt nakk. .. ADA NAMPAK MAK HEPPi @ thank you adik @syurabadron sbb sudi nyanyi dgn mak yg dah masok remaja purba.. Terima kasih @syeeda.rasyed sbb sudi post video mak nyanyi. #sinaran
___________________________________________
#adanampakmummyhappy #gegarvaganzaofficial #gegarvaganza #teamrajaazura #makbanangπŸ‘΅ #seriseramπŸ‘» #mademmuahmuahπŸ’‹ #primadona #okbaii #nampakk

41πŸ’¬

Cheritera "aturcara anaknda srisereram" "selain buku buku sekolah Nilahh tugasan sebelum back to school semua kena bersih yaaa ... Gigiii kuku kaki tangan semua spotcheck... undang-undang tinggal di #istanakasihsayang @icaredentaldh #miaajiqaqim #mukaadasenyum #nampakkk #okbaiiii

7πŸ’¬

Seri SeramπŸ‘» : Ada nampak mummy seri hepiii ??? Mummy Rasa mummy heppi sekarang... Korang semuaa heppi tak ? #SeriseramπŸ‘» #makbanangπŸ‘΅ #mademmuahmuahπŸ’‹ #okbaii #nampakkkπŸ‘€ #primadona

118πŸ’¬

πŸ’‹Gosip Madem MuahMuahπŸ’‹
Wah Mak banangπŸ‘΅ ! siap buat baju πŸ’ƒyg meletop 🀩🀩🀩 ni , sampai ibu Kathy pun gosip baju pasal baju ni😱😱 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Mak BanangπŸ‘΅ : Baju mak ni di custome made oleh @blancheur_co .. baju di dibuat dgn MISI & VISi nakk.. Mak bangga pakai baju ni yg penuh dgn makna..Terima kasih @blancheur_co πŸ’ƒ

Credit to :
Designer @blancheur_co
MUA πŸ’„: @bib73
HairstyleπŸ‘±β€β™€οΈ: Sendiri and @Hairi
NailsπŸ’… @nailsandclaws tq adik @haidahafiz
Fanclub : @ra_vengers
K.E Entourage : @arymuzamer , @suzana_mahfodz @wathiqjewelry @juanz_wan @rose_sucie @matpilah
#gegarvaganza #gegarvaganza2017 #finale #sinaran #kasiup1kali #kasiupberkalikali #makbanangπŸ‘΅ #seriseramπŸ‘» #mademmuahmuahπŸ’‹ #primadona #thankyouallah #okbaii #nampakkkπŸ‘€

20πŸ’¬

LiVe Update :
Ada nampakk makk heppi?? Mak nyanyi lagu memoryy kelautt nakk.. Tunggu yaa nakkk mak nyanyi nanti. masokk je pitching jahanammmm.. #makbanangπŸ‘΅ #seriseramπŸ‘» #mademmuahmuahπŸ’‹ #gegarvaganza2017 @ra_vengers
Credit to : @blancheur_co for amazing dress πŸ’ƒ with vision and mission !
#gegarvaganza #kasiup1kali #kasiupberkalikali #okbaiii #nampakkkπŸ‘€

67πŸ’¬

πŸ’‹Ada nampakk mummy heppii 🎀?? Apa yg @tunzfarina buat nii πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ

69πŸ’¬