Rozita Che Wan

Actress, Brands Ambasador, Mother and wife to ZS 👪 for any booking call my manager +60126160949

https://m.facebook.com/Cak-Cak-Cheta-1101760863278168/

7,512 posts 3,468,636 followers 469 following

ADA NAMPAK Suami HAPPY? 😆

Hmmm kenapa ek suami happy? Ni mesti ada something ni kan. Jap nak fikir jap. .
Eh kalau suami happy, Kita pun double triple happy la kann?

Siapa yang nak buat suami dia happy wajib grab lelaju JUS GOYANG RAPAT tau. Boleh goncangkan hati suami gitewww😍

Jom whatsapp kami sekarang. Boleh tanya ada nampak suami happy tak? -> 0138663618 -> 0138663618 -> 0138663618 .
.
@byrcw @byrcwtestimoni

16💬

Loading...

TIPS MENAWAN CHE TA NAK SHARE
Ramai yang tanya dengan Che Ta apa tips nak cantik, sihat, kurus, muka flawless dan body macam anak dara.
Mudah jer 2 skop pagi dan 2 skop malam lengkap dengan segala khasiat hanya dengan mengamalkan Jus Goyang Rapat.
Korang tak percaya tengok macam mana Zain sayang giler dekat Che Ta. Eh 😂😂😂😂 .
.
013 886 3618 .
.
@byrcw @byrcwtestimoni

14💬

RAMAI YANG TAK TAHU PEGAGA ADALAH EJEN AWET MUDA.
Tahu tak uols fungsi Pegaga. Mai Che Ta nak share sikit tips kesihatan.
Pertama, serikan wajah uols. Walaupun tanpa bedak di muka masih nampak berseri dan tak kusam hokey. Confident level memang tahap dewa gituuu.
Kedua, menghilangkan bintik-bintik hitam di muka. Wajah korang akan bebas dari cela bekas jerawat dan jeragat.
Ketiga, digunakan untuk revitalisasi tubuh dan otak yang lemah serta untuk kesuburan wanita bagi yang nak mengandung atau dapat baby.
Sekarang dah senang uols, tahu tak Pegaga adalah salah satu ramuan dalam Jus Goyang Rapat so tak payah sibuk nak menumbuk Pegaga lepas ni, sebab Jus Goyang Rapat dan lengkap dan Pegaga. .
.
013 866 3618

24💬

[ TAK TAHAN KENA PANAHAN CINTA PERFUME PRECIOUS ]

Jangan terkejut uolsss. Bukan sorang dua je dah kena panahan ni tau. Ramai sangat yang dah terkena. Bila pakai je perfume Precious ni memang mandi tak basah, tidur tak lena, makan tak kenyang.

Wuiii dasyat betul! Hehe. Selalunya siapa yang pakai Perfume Precious memang akan fall in love dengan bau dia yang tahan lama.
Kadang ada perfume yang wangi sangat. Namunnn, bau tak tahan lama. Tumpassss selepas 3 atau 4 jam. Ishh rugi lah kan. .

7 RAHSIA perfume Precious & Gorgeous yang patut uols tahu : + Boleh di bawa solat tanpa rasa was-was
+ Tahan 8 jam + Botol yang comel mudah di bawa ke mana-mana
+ Bau fresh dan segar
+ Jenis EDP yang sememangnya berkualiti tinggi
+ Mengandungi 20 ml & 30 ml perfume yang tahan lama. Memang jimat! + Bau haruman kayu-kayuan vanilla dan kasturi & bunga Pothucli .

Patut laaa semua terkena panahan cinta. Sebab macam macam yang Perfume Precious ni buat uols happy kan. Siapa lagi yang nak?

Oh yaaa. Perfume Precious & Gorgeous ni sesuai sangat untuk sesiapa yang :
+ Aktif bersukan
+ Kuat berpeluh
+ Kerja di pejabat .

Jom hubungi kami sekarang untuk dapatkan perfume Precious dan Gorgeous yang boleh mencairkan hati orang sekeliling uolss tu. Okay? Muah!.
.
013 866 3618 .
.
@byrcw @byrcwtestimoni

32💬

Loading...

Ramai yang cakap bila pakai PENCUCI GOYANG SEGAR ni , orang ingat pakai perfume .. bila dok bawak qeta tu dia punya wangi kita sendiri boleh bau 💋 .
.

Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita .
💋Merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina 💋 Melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah senggugut 💋Mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan pH vagina 💋Mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan
.
Kandungan pencuci goyang segar
1. Kacip Fatimah
2. Sireh
3. Manjakani .
.
@byrcw @byrcwtestimoni

15💬

Selamat Pagi ... 2 sudu JUS GOYANG RAPAT di waktu pagi sebelum sarapan dapat memberikan tenaga yang luar biasa ..
#jusgoyangrapat #memangmendapat #produkprodukcheta .
@byrcw @byrcwtestimoni

26💬

Loading...

A woman should be like a single flower, not a whole bouquet.
.
#rozitachewan #cheta #rcw #zsrcwtour #zsrcwindubai #chetaindubai #jalanjalancheta #anniversarytrip #dubai 14/12/17
.
📷 @eddy_aidil

17💬

On earth there is no heaven, but there are pieces of it.
.
#rozitachewan #cheta #rcw #zsrcwtour #zsrcwindubai #chetaindubai #jalanjalancheta #anniversarytrip #dubai #14/12/17
.
📷 @eddy_aidil

8💬

Loading...

Patuk kepala tak pa, jangan qabut bulu mata kita wak😂😂😂 .
.
#rozitachewan #cheta #rcw #zsrcwtour #zsrcwindubai #chetaindubai #jalanjalancheta #anniversarytrip #dubai #14/12/17
.
📷 @eddy_aidil

31💬

Loading...

Traveling in the company of those we love is home in motion 💋 .
.
#rozitachewan #cheta #rcw #zsrcwtour #zsrcwindubai #chetaindubai #jalanjalancheta #anniversarytrip #dubai #14/12/17
.
📷 @eddy_aidil

10💬

Sticking with your family is what makes it a family .
.
#rozitachewan #cheta #rcw #zsrcwtour #zsrcwindubai #chetaindubai #jalanjalancheta #anniversarytrip #dubai #14/12/17
.
📷 @eddy_aidil

8💬

Loading...

It doesnt matter if your cup is half empty or half full .Be thankful that you have a cup and grateful that there is something in it...#syukur .
.
#rozitachewan #cheta #rcw #zsrcwtour #zsrcwindubai #chetaindubai #jalanjalancheta #anniversarytrip #dubai #14/12/17
.
📷 @eddy_aidil

18💬

PRECIOUSbyRCW & GORGEOUSbyRCW .
#perfumebyrcw #perfumecheta .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
Senarai Ejen - Ejen Sah Byrcw
# KEDAH
Siti Naimah – 017 453 2461
Nur Shazleen – 017 598 4350
# PENANG
Athira – 017 577 4297
Norita – 017 428 1990
Siti Amy – 013 202 5386
# PERAK
Norazlin – 013 596 3426
Wan Syazliana – 012 553 3197
# SELANGOR
Fazilah – 013 399 8115
Suhaidah – 013 279 6478
Zuraida – 019 471 7266
Ani – 011 1028 9107
Mimi Lydiawaty – 016 217 0841
Wan Farihin – 018 915 4551
Khalidah – 012 676 5485
# KUALA LUMPUR
Nur Faisal – 019 395 3020
Norizan – 017 275 0066
Fazilah – 012 326 0305
Mimi – 019 234 4444
Linda – 019 266 8853
# NEGERI 9
Hanizalifah – 012 245 9486
# KELANTAN
Suriani – 013 939 3932
# JOHOR
Rusnani – 017 790 7274
Suriana – 019 780 0070
Yusnita – 016 742 8427
# SINGAPURA
Suhana – 8312 9664
# BRUNEI
Aziera – 3899 6647
# SARAWAK
Jauyah – 016 579 9225
Arfah – 014 577 8873
Benedeth – 013 817 8028
# SABAH
Liza – 013 870 8728

23💬

GORGEOUS byRCW .
#perfumecheta @byrcw @byrcwtestimoni .
.
Senarai Ejen - Ejen Sah Byrcw
# KEDAH
Siti Naimah – 017 453 2461
Nur Shazleen – 017 598 4350
# PENANG
Athira – 017 577 4297
Norita – 017 428 1990
Siti Amy – 013 202 5386
# PERAK
Norazlin – 013 596 3426
Wan Syazliana – 012 553 3197
# SELANGOR
Fazilah – 013 399 8115
Suhaidah – 013 279 6478
Zuraida – 019 471 7266
Ani – 011 1028 9107
Mimi Lydiawaty – 016 217 0841
Wan Farihin – 018 915 4551
Khalidah – 012 676 5485
# KUALA LUMPUR
Nur Faisal – 019 395 3020
Norizan – 017 275 0066
Fazilah – 012 326 0305
Mimi – 019 234 4444
Linda – 019 266 8853
# NEGERI 9
Hanizalifah – 012 245 9486
# KELANTAN
Suriani – 013 939 3932
# JOHOR
Rusnani – 017 790 7274
Suriana – 019 780 0070
Yusnita – 016 742 8427
# SINGAPURA
Suhana – 8312 9664
# BRUNEI
Aziera – 3899 6647
# SARAWAK
Jauyah – 016 579 9225
Arfah – 014 577 8873
Benedeth – 013 817 8028
# SABAH
Liza – 013 870 8728

26💬

PRECIOUSby RCW .
GORGEOUSbyRCW ..
#perfumecheta #perfumebyrcw .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
Senarai Ejen - Ejen Sah Byrcw
# KEDAH
Siti Naimah – 017 453 2461
Nur Shazleen – 017 598 4350
# PENANG
Athira – 017 577 4297
Norita – 017 428 1990
Siti Amy – 013 202 5386
# PERAK
Norazlin – 013 596 3426
Wan Syazliana – 012 553 3197
# SELANGOR
Fazilah – 013 399 8115
Suhaidah – 013 279 6478
Zuraida – 019 471 7266
Ani – 011 1028 9107
Mimi Lydiawaty – 016 217 0841
Wan Farihin – 018 915 4551
Khalidah – 012 676 5485
# KUALA LUMPUR
Nur Faisal – 019 395 3020
Norizan – 017 275 0066
Fazilah – 012 326 0305
Mimi – 019 234 4444
Linda – 019 266 8853
# NEGERI 9
Hanizalifah – 012 245 9486
# KELANTAN
Suriani – 013 939 3932
# JOHOR
Rusnani – 017 790 7274
Suriana – 019 780 0070
Yusnita – 016 742 8427
# SINGAPURA
Suhana – 8312 9664
# BRUNEI
Aziera – 3899 6647
# SARAWAK
Jauyah – 016 579 9225
Arfah – 014 577 8873
Benedeth – 013 817 8028
# SABAH
Liza – 013 870 8728

31💬