Rozita Che Wan

Actress, Brands Ambasador, Mother and wife to ZS πŸ‘ͺ for any booking call my manager +60126160949

https://m.facebook.com/Cak-Cak-Cheta-1101760863278168/

7,021 posts 3,357,808 followers 464 following

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
BRUNEI
AZIERA +678996647
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

46πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
BRUNEI
AZIERA +678996647
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

77πŸ’¬

Heaven😜
#misimencariperabot @idw .
.
πŸ“· @eddy_aidil

67πŸ’¬

Orang yang bijaksana akan membetulkan kesilapan diri dengan melihat kesilapan orang lain .. #gambartakdekenamengena 😜 .
#misimencariperabot .
.
πŸ“· @eddy_aidil

62πŸ’¬

Either you run the day or the day runs you.
#misimencariperabot 😜 .
.
πŸ“· @eddy_aidil

28πŸ’¬

[ WOW! SPECIAL HAPPY HOUR SEMPENA DEEPAVALI UNTUK WANITA YANG NAK LANGSING DAN WANGI AJER]

Sempena Deepavali, Che Ta buat Happy Hour yang boleh buat uols JIMAT DUIT berbakul-bakul. Kali ni memang best sebab boleh grab Jus Goyang Rapat dengan Perfume Gorgeous sekali tau.

Haaa nak tahu pakej jadi isteri yang boleh buat hati suami bergetar-getar sepanjang masa?
Alaaa senang cerita macam Cheta. Haa jom cuba Jus Goyang Rapat dan sembur Perfume Gorgeous.

Kompemmm abang sayang tergolek-golek atas karpet. Ehhhh!

Okay lah mesti uolss dah tak sabar kan nak order sebab tak tahan dah tengok harga Happy Hour ni kann kann.
Rilekksss duluuu.

Uolss hanya boleh start order dari jam 10 pagi hingga 11 malam sahaja tau.

Jangan terlambat nanti terlepas Happy Hour. Nanti nangis ketuk ketuk kepala nanti. Hehe jommm HUBUNGI kami sekarang sebelum stok salam sold out!

Whatsapp 0138663618 dengan kata laluan β€œNAK PROMO DEEPAVALI”

93πŸ’¬

Tiada seorang pun yang akan berjaya tanpa melalui kerja keras..
#sayatengahmelaluinyasekarang 😜 .
#october2017 .
.
πŸ“· @eddy_aidil

93πŸ’¬

P bejalan sat sementaqa free ni πŸ˜œπŸ˜‚ @hj.zil .. .
#october2017 .
.
πŸ“· @eddy_aidil

97πŸ’¬

Misi bermula @idw.design .
.
πŸ“· @eddy_aidil

74πŸ’¬

If you don't smell good, then you don't look good.
.
#perfume #gorgeousbyRCW .
@byrcw @byrcwtestimoni

93πŸ’¬

SIAPA LAGI YANG MAHU KE TANAH SUCI MAKKAH UNTUK MENGERJAKAN UMRAH BERSAMA CHETA?
.

Anda belum pernah mengerjakan umrah?
Selalu teringin nak jejakkan kaki ke tanah suci Mekah?
Hati asyik meronta dek kerana teringat-ingat tanah suci Mekah?
.

Alhamdulilllah berita baik untuk semua peminat Rozita Che Wan. Kali ini buat pertama kalinya Rozita Che Wan berbesar hati ingin memberi peluang emas buat sesiapa yang ingin mengerjakan umrah pada awal tahun hadapan bersamanya.
.

Mesti rasa seronok tak terkata bila dapat bersama-sama dengan artis kesayangan untuk beribadah kan? Ada 2 pakej yang menarik untuk anda pilih mengikut kesesuaian bajet kewangan anda.
.

Anda boleh rujuk dan lihat pada poster untuk tahu apa yang ada dalam pakej ya. Jika anda bersedia untuk ke Mekah pada 22 Jan 2018 sehingga 2 Feb 2018. anda tak perlu risau tentang persiapan kerana pakej ini lengkap dengan : .
+ Tiket penerbangan
+ Pengangkutan bas
+ Kursus bimbingan umrah
+ Pengurusan visa umrah
+ Cenderahati kelengkapan umrah
+ Hidangan makanan hotel
+ SKM Takaful .

Kami sentiasa mengutamakan keselesaan dan kemudahan untuk anda semua InsyaAllah.
Untuk dapatkan lagi keterangan lanjut dan ingin bertanya apa-apa, anda boleh lah menghubungi :

En Ramli - 0122317501
Puan juita - 0192233530
En Mizi - 0122226797
.

Peluang begini tak selalu ada. Jangan lepaskan sementara Cheta buka peluang ini ya. Jom jejakkan kaki kita di tanah suci serta beribadah dan nikmati kebesaran Allah swt.

188πŸ’¬

KKLW menganjurkan Karnival Usahawan Desa, KUD 2017 bermula 19 sehingga 22 Oktober dari jam 10:00 pagi - 10:00 malam di PWTC, KUALA LUMPUR.

APA YANG MENARIK DI KUD 2017?

Terdapat pelbagai pilihan gerai usahawan desa dan artis-artis popular, ada persembahan kebudayaan dan buskers, KUD Idol, Demonstrasi Masakan Negeri-negeri daripada chef-chef selebriti, Cabutan Bertuah Harian, Pertunjukan Fesyen, Simfoni Desa Tercinta, Konsert Kemuncak KUD dan banyak lagi.

MASUK ADALAH PERCUMA! Jadi apa tunggu lagi. Jomlah beramai-ramai ke KUD 2017πŸ˜‰ @kklw_gov @ismailsabri60

Ikuti FB, IG, Twitter rasmi KKLW dan www.rurallink.gov.my | www.kud.my untuk info lanjut πŸ˜‰

KUD 2017 "USAHAWAN DESA PRODUK GLOBAL"

#supportlocal
#kklw
#membandarkanluarbandar
#usahawandesaprodukglobal
#pwtc
#kud2017

42πŸ’¬

Nak beli kereta tapi takut, apa nak takut, 5 tahun waranti, atau 150 000 jarak tempuh. (yang mana terdahulu) 😊 .
#havalmy @havalmy .
.
πŸ“· @eddy_aidil

65πŸ’¬

SIAPA LAGI YANG MAHU KE TANAH SUCI MAKKAH UNTUK MENGERJAKAN UMRAH BERSAMA CHETA?
.

Anda belum pernah mengerjakan umrah?
Selalu teringin nak jejakkan kaki ke tanah suci Mekah?
Hati asyik meronta dek kerana teringat-ingat tanah suci Mekah?
.

Alhamdulilllah berita baik untuk semua peminat Rozita Che Wan. Kali ini buat pertama kalinya Rozita Che Wan berbesar hati ingin memberi peluang emas buat sesiapa yang ingin mengerjakan umrah pada awal tahun hadapan bersamanya.
.

Mesti rasa seronok tak terkata bila dapat bersama-sama dengan artis kesayangan untuk beribadah kan? Ada 2 pakej yang menarik untuk anda pilih mengikut kesesuaian bajet kewangan anda.
.

Anda boleh rujuk dan lihat pada poster untuk tahu apa yang ada dalam pakej ya. Jika anda bersedia untuk ke Mekah pada 22 Jan 2018 sehingga 2 Feb 2018. anda tak perlu risau tentang persiapan kerana pakej ini lengkap dengan : .
+ Tiket penerbangan
+ Pengangkutan bas
+ Kursus bimbingan umrah
+ Pengurusan visa umrah
+ Cenderahati kelengkapan umrah
+ Hidangan makanan hotel
+ SKM Takaful .

Kami sentiasa mengutamakan keselesaan dan kemudahan untuk anda semua InsyaAllah.
Untuk dapatkan lagi keterangan lanjut dan ingin bertanya apa-apa, anda boleh lah menghubungi : .En Ramli - 0122317501
Puan juita - 0192233530
En Mizi - 0122226797

Peluang begini tak selalu ada. Jangan lepaskan sementara Cheta buka peluang ini ya. Jom jejakkan kaki kita di tanah suci serta beribadah dan nikmati kebesaran Allah swt.

34πŸ’¬

Pusat kecantikan tersohor di Malaysia @estetikamedispa kini berada di Shah Alam!! Alhamdulillah majlis pembukaan tempoh hari berjalan dgn lancar. Tq to @drhaqwasa kerana sudi menjemput sy untuk memeriahkan majlis tersebut 😊😊 Pada 18 October 2017 ini mereka juga akan melancarkan rawatan terbaru dgn tagline #cerahberserisepantas60minit

So tunggu apa lagi, sila booking appointment di Estetika Medispa berhampiran anda

@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetikamedispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamediapa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam .
.
#cerahberserisepantas60minit

28πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
BRUNEI
AZIERA +678996647
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

65πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
BRUNEI
AZIERA +678996647
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

63πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
BRUNEI
AZIERA +678996647
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

43πŸ’¬

Satu lagi kami nak share pasai #havalmy ..
Mau beli kereta tapi takut, apa nak takut, 5 tahun waranti, atau 150 000 jarak tempuh. (yang mana terdahulu) .
Satu lagi ..
.
9. Nak beli kereta tapi takut nak servis kat mana, jangan takut haval ada pusat servis seluruh Malaysia..
.
So check it out😘😘 @havalmy .
.
πŸ‘— @rizmanruzaini .
πŸ“· @eddy_aidil

53πŸ’¬

#promoshoot for #ceodesa #tv3 ..
.
πŸ‘— @rizmanruzaini .
πŸ“· @eddy_aidil

18πŸ’¬

Pose pose jugak...πŸ˜‚ sharing is caring.. so kami nak share sikit pasai #havalmy .
.
Hangpa tau dak, Haval bagi kat hangpa β€œBuy Back Guarantee”, esok nak upgrade model canggih dari model yang sekarang, depa beli balik dengan nilai tinggi. So qugi kalau tak beli qeta letup mcm kami ni 🚘 .
@havalmy .
.
πŸ‘— @rizmanruzaini .
πŸ“· @eddy_aidil

148πŸ’¬

Sementaqa tunggu hangat kat luaq , chil chil dulu kat dalam ni😜 .
#ceodesa #tv3 .
.
πŸ‘— @rizmanruzaini .
πŸ“· @eddy_aidil

30πŸ’¬

Coming soon #ceodesa ...
.
πŸ“· @eddy_aidil

10πŸ’¬

Hangat sungguh kolumpo ni πŸ’¦πŸ˜œ .
#ceodesa #promoshoot #tv3 .
.
πŸ‘— @rizmanruzaini .
πŸ“· @eddy_aidil

48πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
BRUNEI
AZIERA +678996647
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

16πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
BRUNEI
AZIERA +678996647
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

30πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
BRUNEI
AZIERA +678996647
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

62πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
BRUNEI
AZIERA +678996647
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

53πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
BRUNEI
AZIERA +678996647
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

37πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq β™₯️
.
.
.
SG BULOH
En Murzany
012-6248055
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL
013-2766110
.
JALAN DUTA KL
MUBIN
017-2414033
.
RAWANG
LIN
012-2192559 .
SERI KEMBANGAN
YANTI
019-2121426
.

PAHANG
NORMAH
013-2057184
.
PAHANG
ZARA
019-9951395
.
NEGERI SEMBILAN
ABIZA
0146646442
.
BRUNEI
AZIERA +678996647
.
KOTA DAMANSARA
0138663618

17πŸ’¬