SR

لا اله الا الله محمد رسول الله BukuPutih #comingsoon 🐯@sr.tigers

https://youtu.be/fW-XX74g8bE

3,393 posts 2,619,852 followers 1,385 following

Barisssss! Barissss sedia! @kisah.ali ❤️

63💬

・・・
Bermula 5 March in Tigers... Saksikan Saharul Ridzwan sebagai Hakim dlm kisah Tok Adi.
・・・
Coming Soon Tigers | TOK ADI | 10 Episod
5 March ini | Setiap Isnin | 9Mlm-10Mlm
@saharulridzwan #Hakim
TOK ADI #TokAdi
#AstroOasis 106 #AstroMaya 135
@rashidsibir
.
.
#InSilenceWeRoar #TheBestNeverRest
@saharulridzwan #SaharulRidzwan
#SRTigers #SR.Tigers 🐯🐯 AUMMM
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#Repost @bambam_studios with @get_repost
・・・
Boleh ke seorang manusia tu sayangkan manusia lebih dari Allah?

#TokAdi
MULAI 5 MAC 2018
Setiap ISNIN
9.00 -10.00 malam
Hanya di Astro Oasis dan MayaHD.

#nasirbilalkhan
@izzueislam
@saharulridzwan
@fouziahgous
@hamidahwahab56
@johanarrif
@real_usopwilcha

18💬

Ya Allah jika rezeki yang datang ianya baik untukku, kau dekatkanlah. Jika ianya tidak baik untukku, maka kau jauhkanlah. Amin. .
Penenang hati Baba, mengubah banyak hidup Baba. ❤️

109💬

Loading...

Haaa. Uji minda hari minggu ni. Kecikkan mata betul2, kira betul2, berapa orang yang bercakap kat dalam gambar kat atas?

492💬

Skrg trend pakai smart2 lepak tepi jalan, jimat duit. Tapi pastikan hanya malam dan pria pria oo priaa priaa. ・・・
bila pria takde keje.. xde org nak layan... 3 org team #AKherbs #abangkosmetik @saharulridzwan @man_sixpointtwo

41💬

Ni anak buah saya, nama dia Ira. Comel kan. Anak perempuan comel betul. Kan @deenaemir ? Anak perempuan comel betul. Boleh tolong kemas2 nanti bila besar. Kan @deenaemir ? Eh, mana ada maksud apa2. Malam ni off phone lah. Jangan kacau. Comel kannn anak perempuan kan sayang? @deenaemir ❤️

238💬

Loading...

#SRigreview
.
Its a Golden dream for you, Para Cerebral Palsy!! Catch us in this event..Sebarang pertanyaan..boleh contact @Strike_For_Excellence @ikramzakaria
Come n join us!!! #StrikeForExcellence
#KamiLuarBiasa
#NoMoreExcuse
#MajlisSukanNegara
#Paralimpik
#TeamMalaysia

6💬

Penatnya bekerja. Sorry sayang. Nanti cuti kita jalan2 k? .
Pesan @aku_afendy @mogamotors pada saya, bekerja memang kena kerja betul2, tapi janganlah abaikan tanggungjawab sebagai suami. InShaaAllah. Berkati lah usaha suami mu ini utk masa depan kita, dan Ali. InShaaAllah, nanti kita akan tolong semua keluarga kita.

87💬

Alhamdulillah, terima kasih Umi Abah, tiada doa yang lebih besar dari doa Umi dan Abah. ❤️

37💬

Loading...

Terima kasih @syaqiratechnologies utk Al-Quran digital ni, banyak pahala awak bila tiap kali orang baca. 😊. Dekat sini semua ada panduan yang betul utk kita baca Al-Quran dengan betul.
.
Uztaz @tarmiziabdrahman cakap semalam, dia harap sangat satu hari nanti bacaan sy lebih hebat dari dia sebagai guru saya. Amin Ya Allah. Semoga Allah bagi peluang dekat saya dekatkan diri lagi dengan Allah. .
Sesiapa yang nak dapatkan Al-Quran ni, boleh pergi ke
@syaqiratechnologies . Ini saham akhirat yang tak boleh langsung di nilai dari apa2 dunia. Syukur Alhamdulillah, semoga sy kekal istiqomah. Amin

21💬

So, apa pandangan korang? “Terlebih sayang, bahagia atau bahaya?”. .
Bro tengah berdebat sekejap dengan orang sebelah tu. Dia tak tahu kite sebenarnya sweet dengan wife sy.😏

34💬

Salam Jumaat. Wanita Hari Ini @tv3malaysia sekejap je lagi. Topik best ni. Korang kena tengok! .
Muka sy kemerah merahan sebab ni senyum utk Isteri. 🤪.
.
@sr.tigers 🐯

42💬

Loading...

Jangan duk tenung lama2 sangat. Nanti kena fikir nama utk adik kepada Ali. Saja lah nak tanya, hari ni hari apa eh? 🤪❤️

809💬

Yeay! Boleh diri dah. Nak panjat pokok kelapa la lepas ni 😂

267💬

Salam maghrib. Sentiasa lah cuba utk penuhkan solat kerana solat itulah yang akan mencegah kita dari kemungkaran. Ingatan kepada diri saya yang sangat banyak khilaf. 😢

21💬

Loading...

5💬

Hi, ini Shahrizal dalam #janganbencicintaku. Mata sepet tu memang sengaja dibuat utk character ini. Rambut diuruskan dengan baik oleh @bello.and.co.barbershop 👍🏻
.
@sr.tigers 🐯
@tv3malaysia #akasiatv3 @suhanmovies @paliyahyalatest

33💬

#SRigreview
.
Seronok betul Ali dengan toys dan buku dari @bebecucu_ . Apa yang paking suka play card tu, sebab tu jugaklah sy decided nak pergi kelas mengaji sebab kalau kita parents pun tak betul, macammana nak jadikan anak kita anak yang soleh. ❤️. .
Korang kena tengok barang2 dari @bebecucu_ , friendly owner dia, senang nak berurusan and paling penting harga pun affordable, and tak salah kita berbelanja utk anak. Lagi banyak rezeki kita. First education kan bermula dari rumah. .
@bebecucu_
@bebecucu_
@bebecucu_

34💬

Loading...

Alhamdulillah. Selesai kelas mengaji Al-Quran. Ini pun tak habis belajar lagi. Baru nak sebut huruf tu dengan betul. Selama ni ingat bacaan kita betul, banyak yang tak betul rupanya. Terima kasih ustaz @tarmiziabdrahman. .
Kita cari akhirat, InShaaAllah, dunia akan datang dengan sendiri. 😊

183💬

Sheikh Ali. ❤️

177💬

TOK ADI | 10 Episod
5 March ini | Setiap Isnin | 9Mlm-10Mlm
@saharulridzwan #Hakim
TOK ADI #TokAdi
#AstroOasis 106 #AstroMaya 135
@rashidsibir
.
.
#InSilenceWeRoar #TheBestNeverRest
@sr.tigers #SaharulRidzwan
#SRTigers #SR.Tigers 🐯🐯 AUMMM

34💬

Assalamualaikum, good morning. Bro nak pergi kerja jap. Siapa nak ikut? Tahun ni busy sikit, busy teruk la sebenarnye lepas jadi partner dengan #abangkosmetik @kamaladli dengan @man_sixpointtwo ni. Tapi takpe, kerja keras kerana Allah, pasti Allah tolong. 😊
.
Mana tahu dapat rezeki lebih pakai kete cam kamal. Ayayayai. #AKherbs

40💬

Bila isteri tunjukkan kehebatan sebenar dalam masakan. Terima kasih sayang. Love you so much ❤️. .
Sorry kami tak sweet2 sangat melalui gambar2 bersama, lebih kepada kata2. Yang sweet2 simpan kat rumah dan berdua off record. 🤪❤️

119💬

I want my strength back. 😞😞😞 @srfitness.hq #bromasihpancit #jgngiveup #SRtrainforwife🤪

37💬

Tak ada rezeki datang bergolek, sedangkan bola pun kita kena tolak baru bergolek. Golek dan gelek perkara yang berbeza. 😂

12💬

“Kacauuuuuu laaaaa! Orang nak mandi pun tak senang nak ambik2 gambar. 😤”- kata Ali dengan bahasanya sendiri, bunyi dia lebih kurang “baaa aaaaa!!! Baabaa aaa aaaa hmm haaarggh ok” @kisah.ali

318💬

2018, tahun kita kerja keras utk FAMILY. Niat, doa, restu, usaha, dan tawakal kunci utk kejayaan. InShaaAllah.
.
Meeting untuk projek 2018 untuk #Akherbs ! with @saharulridzwan @ruhainies7 @man_sixpointtwo #abangkosmetik sapa nk buat produk ataupun kosmetik ke DM saja! .

26💬

@meletop now guys. .
@sr.tigers 🐯

51💬

@sr.tigers 🙋🏻‍♂️🐯 #Repost @meletop
・・・
Kita jemput juga @nasirbilankhan171960 @fouziahgous @saharulridzwan dan Abe @izzueislam ke set #MeleTOP malam ni! Okay korang cuba teka apa yang diorang akan sampaikan malam ni di #MeleTOP hehe. Jom tengok #MeleTOP malam ni jam 9 di Astro RIA & RIA HD! Jangan lupa ok? #MeleTOP

25💬

Bukan nak berlagakla, bro dulu addmath A+, soalan macam ni bro buat sebelah mata je. Tapi jangan mintak bukti slip SPM, jawapan sy akan bagi, lupa letak mana. He he he aku gelak. .
Hint dia guna semua yang ada di atas, pusing2 je. Bro bagi masa sampai lepas 12 tengahari esok, pastu bro update jawapan kat caption ni. Tak cukup? Okaylaaaaa, pukul 2ptg cun? .
Bukan nak berlagaklah, mengantuk dah ni. Matlam. Selamat Malam. Matba. Selamat Mencuba. 🤣🤣
.
.
.
.
Okayyy. Jawapannya adalah 81! Sapa yang betul tahniah! 🤪

626💬