23 | MY πŸ‡²πŸ‡Ύ

I make no apologies how i chose to live πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ

46 posts 3,544 followers 997 following

Hmm dah 23?πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ

82πŸ’¬

Tengahari pun boleh tidurπŸ€·πŸ»β€β™€οΈ

21πŸ’¬

Good vibesπŸ¦‹ #asdinsg

6πŸ’¬

Loading...

Tak cantik tapi manis tu adaπŸ§•πŸ»

19πŸ’¬

32/365 πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ

1πŸ’¬

232223πŸ’ž

2πŸ’¬

Loading...

5 months ago😊

Ni breakout yang paling teruk dalam sejarah hidup aku sepanjang berkecimpung dalam dunia jerawat. Sampai lah decide pegi consult dengan Dr Nad kat satu klinik aesthetics kat seremban. First picture ni lah gambar after first treatment which Dr Nad decided untuk buat acne peel for my acne treatment. Lepas first treatment tu, downtime sangat lah worst (jerawat makin keluar yang bapak tok nenek moyang dgn peeling lagi takyah cerita lah) tapi im being so rational masa tu yelah takkan first treatment terus jadi muka mcm neelofa kan? Masa first treatment ni lah Dr Nad consult pasal causes of acne. Dari situ kita boleh detect sendiri kan so masatu aku decide utk kurangkan makan seafood and ayam(sbb sometimes ada ayam yg kene inject hormon). Andddd yeah aku allergic habuk. Mcm pillowcase tu kene selalu jugak lah basuh or kalau malas pun, bantal tu alas lah dgn kain yg bersih. Pastu next month pegi lah second treatment which is buat acne peel jugak, PUN SAMA jugak tak nampak perubahan sangat. Tapi, after 3rd session having acne peel treatment dah nampak perubahan. Plus, aku tukar cleanser to TEEN DERM GEL FOR SENSITIVE SKIN (boleh beli kat klinik Dr Nad). Sebenarnya, effect treatment tu depends on diri sendiri which aku ambik masa dalam 3 bulan baru nampak effect dia tapi ada orang sebulan je dah nampak berubah. Plus, jangan give up. Ni baru je 2 hari pergi treatment or makan supplement dah berharap muka jadi cantik mcm selena gomez😌and yes, aku tak percaya kat product2 yg jual kat ig sbb before this mcm2 aku guna nak hilangkan jerawat ni. Orang suruh pakai A aku pakai, orang suruh pakai B pun aku pakai. End up aku menyesal gila sbb kalau awal2 aku pegi jumpa skin specialist, takde lah muka aku ada deep scar mcm skrg ni😩Ni sekadar advice lah, buat apa korg nak beli product yg tak pasti elok utk your skin sedangkan kita ada option untuk pergi jumpa aesthetics? I know some of ppl cant afford to go to skin specialist mcm Dr Ko kan? So you guys boleh try clinic yang aku pergi ni sbb price diaaaaa mmg πŸ‘πŸΌ or boleh usha ig @d.rclinic_seremban2 ❀️

14πŸ’¬

Bukan rafidaaah😌
Turtleneck&pants : @thekamers

10πŸ’¬

Jauh ke sana dan hilangπŸ’¨

7πŸ’¬

Loading...

πŸ–€

15πŸ’¬

Pematah hati awakπŸ’”

14πŸ’¬

2018 : Lets stay 22🎈

12πŸ’¬

Loading...

End of 2017✨

13πŸ’¬

Cikgu bebel apa tahπŸ˜… #excusemydoublechin #tb

16πŸ’¬

Penternak pipi😌

5πŸ’¬

Loading...

Salam maulidurrasulπŸ‘­

2πŸ’¬

3 mahluk purpleπŸ’œπŸ’œπŸ’œ

11πŸ’¬

Loading...

Since 2010πŸ’•

2πŸ’¬

Thank you for all the memories that we create together,JESSianπŸ’œYou guys will be missedπŸ¦‹

40πŸ’¬

Thankyou hero hero pujaan JESSian jadi subject utk thesis cikguπŸ’œ #roadtojilidawal

5πŸ’¬

JESS High Tea β˜•οΈ#colorblocktheme

18πŸ’¬

7 days more and im done πŸ‘©πŸ»β€πŸ«

7πŸ’¬

Treat me lika a πŸ‘ΈπŸ»,you'll be my🀴🏻

12πŸ’¬

After a year 🎳 #keSukiptkahkita

30πŸ’¬

Bukan selalu berbaju bunga bunga🌸

11πŸ’¬

Gemuk sikit apa salahnya😌

16πŸ’¬

Fuhh penat lariπŸƒπŸ»β€β™€οΈ

15πŸ’¬

Friday ootd🌸

7πŸ’¬

Alhamdulillah, settle last observation from Dr HazuanπŸ‘ŒπŸ»Excuse my morning face😌#bakalcikguanakawak

17πŸ’¬