Natasya Santosa

73 posts 690 followers 676 following

Laper? Doyan makan MIE?
Makan mie puas Cuma 10 ribu per orang berhadiah ratusan ribu rupiah lo!
Ajak pasanganmu datang dan ikuti lomba makan mie berpasangan di acara Foodporn Streetfood festival by Culinary Business. Tersedia juga banyak tenant makanan dan minuman lainya!
24 โ€“ 26 November 2017 mulai dari pukul 19.00 di Gwalk, Citraland.

contact person:
Tiara: โ€ญ0812 34806087โ€ฌ
Saskia: 0812 30303143
.
.
#eventsurabaya #streetfood #foodporn2017
#bazaargwalk
#bazaarsurabaya
#bazaargwalksurabaya #culinarybusiness #universitasciputra
#ucpeople
#event #eventsurabaya #lombamakansurabaya

0๐Ÿ’ฌ

[International Tourism Geography]
Natasya Santosa 40216053

It was 2011 when I went to Singapore with my family. I remembered going to Jurong Bird Park, a home to over 5.000 birds of 400 species. Jurong Bird Park is the largest bird park in the world, in terms of the number of birds.

The park is divided into sections. One of which is the โ€˜African Waterfall Aviaryโ€™ that houses over 600 free-flying birds, as well as a 30 meter high waterfall. Then, there is the โ€˜Dinosaurs Descendantsโ€™ where the Ratites or Flightless birds are, such as Emus, Ostriches, and Cassowaries. Beside those mentioned aviaries, there are also a lot of other sections, like โ€˜Lory Loftโ€™, โ€˜Penguin Coastโ€™, โ€˜Pelican Coveโ€™, โ€˜Flamingo Lakeโ€™, and so many more aviaries. Each aviary is designed to resemble the natural habitats of the birds along with the natural vegetations.

If youโ€™ve never thought that birds could be entertaining, you will change your mind as you enjoy the bird shows. Overall, it was an unforgettable experience going into a bird sanctuary and encountering colorful and captivating feathered friends.

In Singapore, you can find a dessert called Ais Kachang. Itโ€™s also known as ABC, which stands for โ€˜Air Batu Campurโ€™. It was originally made with only shaved ice and red beans. Nowadays, Ais Kachang generally comes in bright colours, and with different fruit cocktails and syrups. That kind of Ais Kachang that I had the chance to taste. It tasted so sweet and refreshing. The sweetness comes from the syrup and condensed milk, and it is also a little bit tangy from the mango. I like the textures from all the toppings that go into Ais Kachang

#internationaltourismgeography

14๐Ÿ’ฌ

Are you ready to prove yourself as a future chef?

Take the first step.
I'm Tasya, and I want YOU to join the greatest cooking competition held by Universitas Ciputra's Culinary Business Student Union! ๐Ÿ“† 16th - 17th September 2017
๐Ÿ“ Universitas Ciputra, UC Town - Citraland

Prepare yourself and show us what you got!

For more information, contact us:
Line: @njy3286o

#cbcc2017 #cookingcompetition #ucpeople #culinarybusiness #culinarybusinessuniversitasciputra #cbz_uc #cbzuc

9๐Ÿ’ฌ

Loading...

โค๏ธ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐Ÿ’ ๐ŸŽตAnd if tomorrow never comes, we had LAST NIGHT๐ŸŽต

6๐Ÿ’ฌ

Ever wondered how chefs make a picture perfect Galaxy Glaze Cake? Wonder no more..
Culinary business student union proudly present: Dessert meets art.

You will follow the journey of the humble flour as it turns into a cake. Then,unlock the mystifying secret of creating a trendy galaxy glaze and get some tips and tricks in taking a photogenic/instagenic food pictures. ๐Ÿ“ธMore so, you can take the cake home for your family to enjoy. A one of a kind class, you will definitely regret if missed.โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ You will get:
*galaxy glaze cake
* lunch and snacks
* exclusive goodie bag
*participation certificate
*kp available for UC student

Save the date:
Saturday, 11 March 2017
from 10.00 - 16.30 PM
๐Ÿ“Universitas Ciputra
Reservation and more info:
Line: antoniusbagus_
Phone no : 082322844138

See you soon future great patissier ! ๐Ÿ™๐Ÿป

4๐Ÿ’ฌ

Hello uc people!๐Ÿ˜Š
Culinary business student union trial proudly presents: mixology meets dessert. ๐Ÿฅ‚

A one of a kind mixology workshop where alchoholic drinks and desserts meet. Its a chance you shouldn't miss.
You will receive:
*snacks *exclusive goody bag
* mixology certificate *kp available for UC students

Come and join us:
Saturday, 11 March 2017
from 10.00 - 12.00 PM
๐Ÿ“Universitas Ciputra
Reservation and more info:
Line: antoniusbagus_
Phone no : 082322844138

Ps: you will be a bartender in no time๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Perkuliahan di Culinary Business Program Universitas Ciputra @ucpeople mengkombinasikan KNOWLEDGE, VOCATIONAL EXPOSURE, dan CULINARY ATTITUDE.
.
Basic Knowledge serta hands-on practice (vocational) mengenai COOKING, PASTRY & BAKERY, BEVERAGE dan SERVICE, dikombinasikan dengan pemberian materi mengenai TOURISM, BUSINESS serta CULINARY ATTITUDE yang diperlukan untuk menjadi CULINARY ENTREPRENEUR
.
๐ŸŽฅ oleh @hyperionvisual
.

#cbzuc #cbz_uc #culinarybusinessuniversitasciputra #ucpeople

2๐Ÿ’ฌ

Hello guys! The annual Little Chef is coming back on March 5th ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ For all 5-12 years old kids, come join us and explore the culinary worlds.๐Ÿ™Œ๐Ÿ™†
Menu : Bento , Cookies , Fruit Punch .
For futher information please contact 082245841026 (Eva)

0๐Ÿ’ฌ

Today is the oldest I've ever been
and the youngest I'll ever be again
โ€ข
โ€ข
โ€ข
THANK YOU buat surprisenya, kuenya, dan 'bubuk kuda'nya ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Tasyoooungg senang jadi cina kalian ๐Ÿค”๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚ ~lots of love๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

89๐Ÿ’ฌ

Loading...

Masih ngarepin pemerintah sadar sendiri? Mau sampe kapan?
Ayo pemuda pemudi surabaya, kita tegakkan keadilan atas lingkungan wisata kota kita
.
.
.
HEY high schoolers!
Come n join us on MANGROVE MARKETING COMPETITION and help the community

#mangrovemaco #maco #savemangrove #ucpeople #learnnhelp #truno_djoyo #FDFIREproduction

0๐Ÿ’ฌ

Thank you temen" ALECTRONA uda mau jadi temen" pertamaku di dunia perkuliahan,, aku bersyukur banget punya kalian buat nemenin aku pas oweek kmaren,, menurutku ga ada orang lain yang lebih seru buat jadi temen pertamaku di UC. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Thank you udah maklumin kedieman sekaligus keanehanku 2 minggu terakhir ini.๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Thank you uda ngajarin beberapa bahasa jowo yang aku ndak mudeng wkwk ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Thank you juga Ko Alvin yang uda bimbing kita semua selama oweek! Dan juga surat koko yang bikin baperrr poll ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š
Ojok lupa sama aku ya rek!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข

#oweekuc2016 #vision #alectrona #ucpeople

21๐Ÿ’ฌ

Loading...

๐Ÿ”œโ—๏ธ
"Vision Market 2016"
โคต๏ธ
Ciputra University
Orientation Week Day 4
"The Executor"
Thursday,4th August 2016
๐Ÿ“SSCC,Supermall Pakuwon,Surabaya.
โ†˜๏ธ
โ†˜๏ธ
โ†˜๏ธ
#oweekuc2016 #visionmarket2016 #ucsellingday #ucpeople

5๐Ÿ’ฌ

S A L T E D C A R A M E L
I C E C R E A M ๐Ÿ˜‹๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ

4๐Ÿ’ฌ

Loading...

L E M O N ๐Ÿ’› P O S S E T

7๐Ÿ’ฌ

Dear, temen" dana ๐Ÿค‘
Kalian buat aku speechless ๐Ÿ™„ nih hahaha
Kita jualan tiap hari tiap istirahat ๐Ÿ•˜๐Ÿ•ฆ๐Ÿ•œ
Mulai dari semangat"nya ๐Ÿ˜„ ngga gabut sampe males"nya ๐Ÿ˜ฉ klo ada yang pesen ropang rasa peanut dan kesel"nya ๐Ÿ˜ค kalo ada yang pesenya lewat line dan minta dianter secepet"nya dan ngomel" lagi haha
Sedih"nya ๐Ÿ˜ข ga bisa nonton hari H , sampe seneng"nya ๐Ÿ˜‹ pas ada makanan sisa
Dulu kita cuma jualan basreng, terus jadi gorengan sama ropang ๐Ÿž, terus nambah" lagi mi gelas ๐Ÿœ, dll
Kita juga seneng bisa nyoba" makanan baru kaya ropang green tea ๐Ÿƒ yang sempet kebanyakan sampe pait, terus juga sosis buruk rupa dan sosis seksi
Pas hari H juga uda latian pake HT taunya belakangan uda ga kepake saking sibuknya wkwkw
Hecticnya masak & buka" bungkus bumbu indomie sampe enek, goreng kentang ๐ŸŸ sampe 3 kompor, panik gara" ada barang yang abis n minta sauber buat beliin ahahh
Terus juga bersih" cuci" panci & beresin meja tengah malem dan akhirnya kita ada yang nginep di sekolaa.. Aku udah kangen aja sama kalian ๐Ÿ™ƒ hahaa jadi pengen jualan lagi wkwk
Laaf yu lah team dana ๐Ÿ˜˜๐Ÿค—

28๐Ÿ’ฌ

But there is something about this night that I just can't ignore
All the sweat and tears and more
Have made this all worth fighting for

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

"FINDING NEVERLAND"
Are you ready to get involved into the madness?
.
.
.
.
#maldansmakgs2016

1๐Ÿ’ฌ

HERE IT IS!!
The outlook of our tickets are out now and ready for you to grab guys!
GO AND GET IT NOW!!
Reguler : IDR 50000
On the spot reguler : IDR 55000
Vip : IDR 95000 {SOLD OUT}
Vvip : IDR 125000 {SOLD OUT}
Our id line @ayi6287y
.
.
.
#maldansmakgs2016

0๐Ÿ’ฌ

SMAK PENABUR Gading Serpong
Proudly Presents :
A drama musical,
"FINDING NEVERLAND"
Unlock your imagination!
Save the date,
Friday, 29th April 2016
Open Gate : 16.30
Start : 18.00
Interested to know more, stay updated on our instagram : @findingneverland_smakgs AND GET YOUR TICKETS TOO!!
.
.
.
#maldansmakgs2016

0๐Ÿ’ฌ

Can you guess who are our casts?
Stay updated through our official instagram @maldan_smakgs16 to unravel the truth!
.
.
.
.
#maldansmakgs2016

0๐Ÿ’ฌ

As you know, our comittee have been using this trendy bag for the past few days

And lucky for you, it's out for sale now! Get yours for only 60k

Contact person:
Audrey Fidelia
XIIA5
Line: audreyfidel
081310092228

#maldansmakgs2016

1๐Ÿ’ฌ

SMAK PENABUR GADING SERPONG
Proudly presents

The most MAGICAL event of the year!

UNLOCK YOUR IMAGINATION.

Be prepared!
For more information, find us at:
Insta: @maldan_smakgs16
Line:
madelinechrist - madeline
stepoy - steffie

1๐Ÿ’ฌ

Salam Entrepreneur!!! ๐Ÿ’ช

1๐Ÿ’ฌ

Bowling๐ŸŽณ XX/VII/MMXV
๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ถ

9๐Ÿ’ฌ

Happy Holiday! ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‘ฃ

0๐Ÿ’ฌ

Hepi berdday lagi ya Gittong ๐Ÿซ
Maafkan editanku yg jelek ini ๐Ÿ˜
#salampantatmerah

2๐Ÿ’ฌ