Yusuf Iskandar Hairul Azreen

💌 Baby Journal #HairulHanisJunior . Alhamdulillah segala pujian bagi Allah .

749 posts 1,858,446 followers 23 following

Kalau dah tunjuk sendiri tin ni, Mommy paham-pahamlah ya. #karihomemalaysia #susukambing

365💬

Pengumuman untuk ibu-ibu mengandung, ini adalah majlis Baby Shower untuk anda. Mommynis will have a sharing session with you, and you'll learn about so many baby stuff you need to use soon. Banyak hadiah berderet nak bagi bakal ibu & bapa! So do sign up for this hi-tea cepat-cepat whatsapp 011-27185453 .

97💬

Mango time!

1,317💬

Sebelum tidur Yusuf minum dua botol besar susu baru dia puas hati 😌 Pastu Mommy / Daddy kena ngadap dia baru dia boleh lelap. Kalau dia tak ngadap kita takpe. Tapi kita tetap kena ngadap dia ya.
#karihomemalaysia #susukambing

527💬

Tiru rutin daddy ke ni?

260💬

Terima kasih follow @bujibuchempel ,
Alhamdulillah followers dia dah
1 Juta
#Malaysia
#Cat

280💬

Yusuf tunggu semua orang sertai makan malam. @habsahdesa @eddyris ❤️

1,188💬

Strolling with abang @bujibuchempel & Mommy @haniszalikha

622💬

@bujibuchempel !!!!
Jaga adik tak??

1,858💬

Bila dah takleh sabar orang nak ambekkan sudu kecik 💆🏻🎂

589💬

Yusuf nak pergi sekolah ke tu? Excited pakai beg jalan pun beriya 😂
#karihomemalaysia #karihomesusukambing
#throwback

506💬

Sorry lambat Facetime
Chantiq @jozlynnhanania

1,302💬

Teman mommy tp ada niat lain rupanya

361💬

Ada budak sedih mommy dia kena injection
@theyusufiskandar

784💬

Front flip

1,274💬

Happy birthday mommy
@haniszalikha

592💬

Kemas rumah
@bujibuchempel

1,222💬

Dah lapar sangat

1,116💬

🤣 ,
#Repost @acheykintangkintung
・・・
With daddy.... ..
cc @theyusufiskandar

1,074💬

Sunday family day

378💬

Buat apa tuh???

1,868💬

Yusuf makan koko krunch pagi ini ❤️

509💬

Mommy made meatball pasta today @haniszalikha

725💬