Yana Samsudin

Malaysian Actress,Host,Singer, Enterpreneur & Ambassador: @SuperMalaysia #LuxMalaysia & ❀️@YanaSuperFriend ! πŸ“§:admin@prokuyastudios.com

http://shopee.com.my/ayanahijab

6,140 posts 3,191,934 followers 1,456 following

Nak kasut yang ini!
Untuk raya #Depavali !!! /
@aisymateen ucapkan Selamat Depavali pada semua! 😍😘

48πŸ’¬

Tunggu anak makn jagung... sampai tido... Selamat malam semua.. Selamat malam dunia...
Semoga baik baik sahaja..
Ada rezeki esok kita bersua...

65πŸ’¬

Jalinan Kasih: Di mana Ibu Ayahku?

sekarang adik Putera Zainuddin berjumpa dengan individu yang pertama menemuinya di perhentian bas sebelum diserahkan kepada ketua kampung. Menurut Encik Abdul Khalid atau lebih dikenali sebagai Pakcik Hamid, beliau menjumpainya ketika dalam perjalanan untuk ke tempat kerja kira-kira jam 7.30 pagi.
Jika ada sebarang bingkisan menarik yang ingin kami kupaskan boleh email kepada kami di bismillahad_duha@astro.com.my

Layari dan ikuti kami di laman sosial Facebook, Twitter dan Instagram @bismillahadduha untuk mendapat info terkini tentang program kami.

#Bismillahadduha
#jalinankasih

247πŸ’¬

Korang makan aper tadi?? Kitorang borong ikan buntal kat pasar basah atas Yong Peng !!!

29πŸ’¬

Assalamualaikum... ☺️ hari ini
Sabtu | 14 Oktober 2017
09:00 pagi - 11:00 pagi

MENARIK DALAM BISMILLAH AD DUHA

TOPIK
1. Kisah Nabi Ismail dan Nabi Ishak
2. Promo Single Ammar Hamdan- O'Beloved
3. Bekam
4. Jalinan Kasih : Di mana Ibu Ayahku?

KONGSI REZEKI
1. Twilight Magical Lotion
2. Olive House Resources (OHR)
3. Smart Soleh

Jika ada sebarang bingkisan menarik yang ingin kami kupaskan boleh email kepada kami di bismillahad_duha@astro.com.my

Layari dan ikuti kami di laman sosial Facebook, Twitter dan Instagram @bismillahadduha untuk mendapat info terkini tentang program kami.

#Bismillahadduha

8πŸ’¬

Swafoto petang hari dengan Aqis.. .
.
Selamat petang semua..

69πŸ’¬

Mari sini #kakYong cakap sambil tido....
.
.
Cam mane bunyi nyer??? Ada macamZZzzZzzZzzZzzzZzzzz tak? .
.
Hihihi /
/
Ni ada perkhabaran terbaru. Program kesayangan anda @bismillahadduha TIDAK lagi BERSIARAN secara langsung pada KHAMIS ... /
Sedih kan? /
Nak tahu kenapa .. tengok sendiri pengumuman ini.. dan sebar kan kepada rakan rakan anda .. πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ
terima kasih lah kerana menyokong kami selama ini... 😍😘😍😘
.
.
/ #BismillahAdduha
#JumaatSabtuAhad
#yanahosting
#UlanganMalamYangSamaJam11malam

37πŸ’¬

Selamat tengahari semua. πŸ€—
.
Sebagai ibu, tentu kita semua prihatin bila memilih makanan untuk si manja.
.
Pastikan anda kaji dulu bahan-bahan yang terkandung untuk memastikan anak- anak mendapat khasiat yang diperlukan bagi menjamin tumbesaran yang sihat dan sempurna.
.
Cereal Baby ComCom memang pilihan Yana utk @aisymateen .
Ada 3 perisa yang boleh dipilih ⬇
.
βœ” Corn & Dates
βœ” Vege
βœ” Quinoa
.
Meh Yana share bahan2 dlm perisa vege.
.
βœ” White Rice
βœ” Celery
βœ” Parsley
βœ” Carrot
βœ” Serbuk bilis
βœ” Garlic
βœ” DHA + ARA khas utk IQ
βœ” Prebiotik khas untuk mengatasi masalah pencernaan atau penghadaman
βœ” Zat besi 24mg/100g
.
❌ No sugar
❌ No Artificial flavour
❌ No salt
❌ No Artificial Colour
.
.
Apa pula bahan2 dalam perisa Corn & Dates?
.
βœ” White rice
βœ” Skim milk
βœ” Serbuk jagung
βœ” Ekstrak kurma
βœ” DHA + ARA khas utk IQ
βœ” Zat besi 24mg/100g
βœ” Probiotik utk kuatkan pertahanan badan bayi dr jangkitan selsema, batuk dan demam
.
❌ No sugar
❌ No Artificial flavour
❌ No salt
❌ No Artificial Colour
.
.
Nak yang ori? Boleh cuba perisa Quinoa yang mengandungi :
.
βœ” Organic Brown Rice
βœ” White Rice
βœ” Organic Quinoa
βœ” Brokoli
βœ” Kurma
βœ” Aprikot
βœ” Sunflower Oil
βœ” Honey
βœ” DHA + ARA khas utk IQ
βœ” Zat besi 24mg/100g
βœ” Probiotik utk imuniti anak anda yg mampu mencegah selsema batuk dan demam
.
❌ No sugar
❌ No Artificial flavour
❌ No salt
❌ No Artificial .
Berat Cereal Baby ComCom ni memang best sebab 350g boleh tahan sehingga sebulan.
.
Ibu2 boleh beli lebih utk harga yg super jimat.
.
Bukan tu je, boleh mix perisa atau mix dengan susu utk dpt harga super jimat.
.
Semua perisa ada stok!!
.
Jom2 dptkan cereal bayi ComCom yg penuh khasiat, tanpa fillers dan semestinya Halal Thoiyiban ni πŸ˜‰
.
http://www.gstar.my/0132007666 =)
.
http://www.gstar.my/0167176651 =)
.
Ig :
@rayyansusukambing_hq
.
FB Page :
G-Star ComCom Baby Food
.
Website :
www.comcom.my
.
#CerealVege
#ProdukMuslim
#babyfood
#cerealbaby
#solidfood
#babyfoodrecipe
#makananbayi
#solidfoodbaby
#solidfoodbayi
#pureebayi
#pureebaby

14πŸ’¬

Nak bersiaran sekarang untuk The Wow Show. Ada barang baikkkkk menanti! Jangan lupa tengok @cjwowshop di TV3 , Jam 1.00
#yanahosting
Credit pic @anuarolrizwani

62πŸ’¬

Boleh lah tahan dalam 30minit.. si @aisymateen ni tak merengek. .
.
Tak nak biasakan dengan gadget tapi.. keadaan kadang kadang terpaksa.. .
.
.
Apa video kanak kanak yang tengah "in" sekarang untuk nak bagi tontonan anak anak kita ya? Selain Omar & Hana, Alif & Sofea ... Boleh share? 😘

79πŸ’¬

Posing sementara tunggu bersiaran langsung di #TheWowShow @tv3malaysia jam 1tengah hari nanti..
.
.
Apa? Lagi berapa minit nak keluar dah? .
.
Jom tengok telekung apo yang cantik beno ni.. 😍 .
.
Kalau berkenan dengan telekung yang nampak #CikHal ni boleh lah call 1-800-18-0808 ada percuma beg cantik!
.
.
Credit pic @chark.old
.
#yanahosting

73πŸ’¬

Berdebar nak ambik PT3
Sekarang... πŸ˜…
.
.
Kihkih rasa muda pulak..
.
.
Semoga tenang menjawab soalan soalan dan semoga Allah terangkn hati kita ya.. .
.
Amin. .
.
Siapa lah sama kita tengah jawab soalan PT3 ? πŸ™ˆ

32πŸ’¬

@AisyMateen & Fish

26πŸ’¬

Saya sokong #AntiBuli ! .
.
Siapa lagi yang sokong?

30πŸ’¬

Salam Jumaat ! 🌹
.
Jangan kata Yana tak payung. .
Sempena bersiaran dalam slot @assalamualaikum.tvah esok, kita nak bagi special promo bukan je kpd penonton tapi followers IG Yana.
.
Jom dapatkan Susu Kambing R-Rayyan yg diformulasikan dengan makanan terbaik dunia dan lebih 10 bahan berkhasiat spt βœ” Premix vitamin
βœ” Dha/Omega + ARA
βœ” Vitamin C
βœ” Madu
βœ” Kurma
βœ” Inulin
βœ” Buah Tin
βœ” Delima
βœ” Pegaga
βœ” Probiotik
.
Specialnya R-Rayyan berbanding jenama lain dlm pasaran kerana :
🎯R-Rayyan susu kambing pertama di Malaysia yg mengandungi sejenis PREBIOTIK yang MEMBANTU merawat sembelit.
.
🎯R-Rayyan mengandungi PROBIOTIK yang dapat membantu meningkatkan imuniti anak anda dan meredakan batuk, kahak dan selsema dengan cepat.
.
🎯R-Rayyan mengandungi lbh 10 bahan berkhasiat dan salah 1 darinya membantu menyelesaikan masalah berat bayi anda yg berada di tahap garisan merah ( berat tidak ideal )
.
🎯R-Rayyan mengandungi DHA , ARA , pegaga , ginkgo , kismis , kurma membantu meningkatkan IQ anak anda selaras dengan tagline G-Star " with fast learning formula "
.
🎯R-Rayyan mengandungi Delima , Vitamin C , Premix Vitamin khas utk ibu2 hamil utk ikhtiar membantu bayi berkulit cerah dan bersih. Seterusnya meningkatkan HB ibu dan mengelakkan bayi terkena demam kuning.
.
🎯LAGI BEST ! BERAT R-RAYYAN 550g/kotak. Extra 50g berbanding jenama lain dlm pasaran.
.
Beli lebih untuk Super Jimat.
.
Anda tak perlu sebab yg lain utk memilih R-Rayyan . Sesuai seisi keluarga.
.
Nak jadi agen kami with stock Buy Back Program? Atau nak jd customer kami ?
.
Klik link ni utk berhubung dgn konsultan R-Rayyan :
.
http://www.wasap.my/60196909051 =)
.
http://www.wasap.my/60167176651 =)
.
Ig :
@rayyansusukambinghq
.
FB Page :
Susu Kambing R-Rayyan HQ
.
Website :
www.rayyansusukambing.com

23πŸ’¬

Assalamualaikum! πŸ˜πŸ˜„Kami dah ready untuk bersiaran secara langsung program @bismillahadduha !!! 😘😍😘😍
.
.
Jumaat | 6 Oktober 2017
09:00 pagi - 11:00 pagi

MENARIK DALAM BISMILLAH AD DUHA

TOPIK
1. Kisah Nabi : Nabi Ibrahim
2. Kuasa Dadah?
3. Istinjak
4. Seni Crochet?
5. Single Terbaru Brothers : 2 Malaikat

KONGSI REZEKI
1. SNAP

Jika ada sebarang bingkisan menarik yang ingin kami kupaskan boleh email kepada kami di bismillahad_duha@astro.com.my

Layari dan ikuti kami di laman sosial Facebook, Twitter dan Instagram @bismillahadduha untuk mendapat info terkini tentang program kami.

#Bismillahadduha
#yanahosting

30πŸ’¬

Nantikan filem terbaru kami ......
.
.
Follow untuk update terkini @supermalaysia .
.
Kan .... @izzueislam ? .
.
Next sesion kita kopi kopi k... ajak @awinnurin ...

69πŸ’¬

Pagi ini bersiaran langsung program pagi @bismillahadduha ..
.
.
Amacam topik hari ni? Best? . Klu best , apa lgi follow lah instagram @bismillahadduha .
.
Best juga baju saya hari ini dari @creacionshahalam ...
.
.
Love and mucho!!
#yanahosting

44πŸ’¬

Assalamualaikum selamat pagi... jom @BismillahAdduha sekarang di #AstroOasis ☺️ .
.
Yang menariknya hari ini ada abang abang PPIM (Persatuan Pengguna Islam Malaysia) akan bersama kami secara Live dan ekslusif
.
.
TOPIK
1. Kisah Nabi : Nabi Hud dan Saleh
2. Pemerdagangan Manusia: Sampai Bila?
3. Bagasi Emosi Pemutus Silaturrahim
4. Pertandingan Global Zakat Game
5. Hak Sebagai Pengguna bersama PPIM
6. Single Terbaru Allah Bersamamu: Opick
.
.

#BismillahAdduha #YanaHosting

13πŸ’¬

Tanda tanda seorang ibu... .
.
.

Bukak buka nak ambik handphone terkezut ada dak sotong ni... takda beso lagi ke @AisyMateen nak masuk kan dalam beg Mommy? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Tapi pun situasi macam ni. BUat kita rindu kat anak anak.. pandai dia buat orang rindu dia.. sengih sorang sorang huhuwuwuuwuwu cc @fadzilzahari .
.
#SymptomsMommyMommy
#SindromMakMak

47πŸ’¬

Haaaa... pada yang tengah tunggu Yana Live #TheWowShow @CJwowShop di @Tv3Malaysia jam 1pm - 1.30pm nanti haa ni video utk korang.... .
.
Yana masak kuah kacang dan satay ! .
.
😘😍 call je 1800-18-0808 kalau minat Multicooker ni percuma hand blender yg boleh blend sambil memasak ni okay ☺️ .
.
.

Korang jangan blender guna minyak yang engah menggelegak panas tau. Tambah air dulu baru blender... karang cair plastik tu hahahhaa hakak tak tanggung.... ayoookkk #YanaHosting

42πŸ’¬

The flower delivery surprised me and made my day!
Thanks, #LuxMalaysia team, for the birthday flowers! You are all wonderful for thinking of me and helping my day to feel special. The flowers made being at work on my birthday much more enjoyable.
Purple also my favorite colour!! They are beautiful!!! πŸ˜­πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ and absolutely they bring magical in my life!
#SemingguTenungTakHabis
#WangiPulakTu
#SerlahkanPesonamu
#GadisLuX
#YanaXLUX
#LuxMagicalSpell
#soireeandflora .
@lux .
.
Sabun free tersorok tu boleh guna buat mandi tapi Agak agak bunga ni boleh tanam balik tak? Sayang nya nak bagi layu πŸ˜…

36πŸ’¬

Salam.... saper nak tahu yana masak guna apa? Ni lah Multicooker ilo... senang tau ☺️... yana nak masak IKAN BUNTAL goreng... esok yana akan share lagi 1 video sebelum live jam 1pm #TheWowShow @CJwowShop @TV3malaysia save no ni siap2 tau 1800-18-0808 #YanaHosting

161πŸ’¬

Assalam.... jom buka @Tv3Malaysia @CJwowshop sekarang, yana live for #TheWowShow sampai jam 1.30pm, nak beli barang kemas habib ni call 1800-18-0808 sekarang 😘

21πŸ’¬

Bila dapat beberapa vaucher tapi birthday dan habis 6 hari... .😐😐😐😐😩 .
.
Vaucher pun dah expired... 😭 .
.
Redeem dengan #enketuarumah je lah... kihkih @fadzilzahari .
.
Siapa suruh lambat bagi.... mesti ada banyak lagi yang tak sampai kat tangan ni... 😒😒😒
.
.
Hari ni nak beli barang kemas dekat #TheWowShow @tv3malaysia , @cjwowshop lah... .
.
Selamat pagi semua! Tengah hari ni jangan lupa.. jam 1 tengah hari.. #TheWowShow ! .
.
#PagiPagiMestiGembira
@coach tqvm ,
#SenyumItusedekah
#OrangBiasaBiasaBeliBarangPakaiVoucherBirthdayjer πŸ™ˆ

19πŸ’¬

Terima kasih boss @CJWowShop Mr Yhani, Mr Giwon, Pn Junisa, Izwan, Miya & semua team #TheWowShow @tv3malaysia , for this lovely surprise... dapat dinner, kek & hadiah hikhik... β˜ΊοΈπŸ‘πŸ»
.
.
Ok... dah dapat periuk ajaib tu... kena masak apa ni eh? Ada idea?

32πŸ’¬

Ini orang kan.... eiii rindunya dia!!! Lama gilerrrr tak jumpa k... last masa kami sama sama bertanding Bintang RTM dolu dolu!! Hahahaha
.
.
@azharina_a ni suara dia.. tengah tido nyanyi pun sedap... huhu .. ok miss you girl.. u take care semoga cepat jumpa jodoh lagi .. mauhx muahx!! .
.
P/s : Dia natural beauty kan? Tak make up pun cantik.. huhuhuh
.
.
Baju saya dari @sofearose_hq
Tudung saya dari @ayanahijab

24πŸ’¬

Assalamualaikum.... Terima kasih sekali lagi team @BismillahAdduha yang surprise kami (abg @boyfareedsharif & yana) dengan this lovely cake β˜ΊοΈπŸŽ‚ alhamdulillah... selamat malam semua 😘 #BismillahAdduha

25πŸ’¬

Happy birthday abang @BoyFareedSharif & yana hikhik... .
Terima kasih team program @BismillahAdduha love u guys so much 😘 #BismillahAdduha #YanaHosting

15πŸ’¬

Assalamualaikum selamat pagi semua?!!! .
.
Tengah sarapan tu JOM tengok bual bicara pagi @bismillahadduha secara langsung di tv @astro_oasis106 sekarang jam 9.00pagi hingga 11.00 pagi.. 😍😘😍😘
.
.
#bismillahadduha
.
.
Baju saya dari @sofearose_hq & tudung saya eklusif dari Ayana X Lux @ayanahijab #YanaHosting

57πŸ’¬